Foorum
1
...
8
9
10
...
29
2021-01-01 17:11
Jott, see lemmikhoora ees lipitsemine on su sõnavarale mõjunud. "tundub" muudkui... umbes nagu "jääb mulje" js.
Saan aru, et põikled absoluutsetest näpuga näitamistest kõrvale ja samas püüad veenev olla.

Või tahad siis punkti 16 põhjal väita, et see tola on ennast kuidagi minu hoolde usaldanud? Loe ikka ise läbi, enne kui vehkima kukud.

Kas sa tõesti arvad, et ma läbi ei lugenud või demagoogitsed, et lipitseda jälle? Odav ja hale!
Mis auaste sul oligi?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:19
Vaata, slave, juba see, et sa kasutad sõna "härrasmees" , rikub selle sõna tähendust. Härrasmehed (ja üldiselt kõik mehed) ei laku kellegi perseauke ja taldasid. Ja härrasmehed suudavad viisakaks jääda ka väga ebameeldivate inimestega. Ma soovitan, et tee endale kõigepelat selgeks, mis imeloom sa üldse oled.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:19
kiisuke, orja põhivigin tuleneb sellest, et teist korda enam uksest sisse e lastud
aga nüüd jäävad kassas istujad juba ka ette......äkki isehakanud tsensor lisaks siia nimekirja, et milliste elukutsete esindajad üldse tohivad arvamust omada ja seda avaldada??

ja slave, sinule on jäänud MULJE, et keegi on müüdav hoor või ei oma eraelu vms luulud- ning miskipärast esitad seda väsimatult tõe pähe.
(ka nende kohta, kelle käest sa midagi ostnud pole).
miks siis teised ei võiks oma muljeid sinu kohta jagada? sõnavabadus kehtib ainult sulle või?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:23
Ma käin küll ka kassas kuid istuda seal ei saa ,tooli lihtsalt pole😀 Minu teada viskab jott küll omapäraseid irroonilisi nalju kuid kellegi ameteid ta küll maha teinud pole.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:28
no jotil pole patoloogilist vajadust end kellestki paremana näidata....ta suudab oma intellektuaalset üleolekut tõestada ka ilma sõimlemata ja laimamata.
mis puutub Vosssi poolt mainitud viisakusse, siis selles suhtes on orjal vanameistrilt veel palju õppida.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:34
Elementaarse viisakusega on siin lehel üldse kehvad lood. Kui vaidluses argumendid otsa saavad, siis minnakse kohe roppusete peale. Ma ei ütlegi, et see leht siin peaks olema üüber viisakas, aga proovime olla paremad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:52
Vosss... ühe märkusena peaksin mainima, et loe orja mõlemat postitust rahulikult ja ütle, kus ta end härrasmeheks nimetab! Ta pigem väitis vastupidist, et ei pretendeeri sinna ja konflikt massöör Caprichosaga seisnebki selles, et üks ei pretendeeri end olema see, kes ta pole ja tunnistab seda. Teine vastupidiselt püüab end teiste najal ja ka ühiskonnas tõsta ning kõverat sirgeks rääkida
Vähemalt minu muljed on sellised. Me võime rääkida rikastest "teenusetarbijatest", aga härrasmehed üldiselt vast seda ei tee. Nendele peaks ka moraalne kvaliteet teine olema. Muidugi on ka erandeid, aga ei ole õige jätta muljet, et teenuse tarbijad on erilised härrasmehed.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 18:20
mis moraali sa tahad.
netipolitseil oleks ammu aeg see prostituutide vahendusfirma sulgeda.Aga olen kuulnud et ega see kaua aega enam ei võta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 18:36
Karps, mu point oligi selles, et juba see rikub selle sõna väärtust, kui tema seda sõna kasutab. Loe minu postitus ka korralikult läbi.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:06
Slave, Minu jaoks ei eksisteeri litsisid ja hoorasid vaid kõik on täiesti tavalised naised. Võibolla on asi selles, et ma pole kunagi tundnud vajadust tasuliste seksiteenuste kasutamise järele. Need teenused jätan neile, kellele naise nikkumine on ainus võimalus ennast mitte alaväärsena tunda. Nemad ka kasutavad neid "aunimetusi" naiste kohta. Paraku neid nimetusi kasutades ei anna nad hinnangut mitte naistele vaid iseendale.
Tsaari armees olid naisohvitserid väga haruldased, kui neid üldse oli, seega on see reeglistik mõeldud meestele. Punkt (13) kaasaarvatud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:48
Vosss, ma siis kordan veel, et ma ei pretendeeri härrasmehe tiitlile.
See, kas mehed perset või taldu lakuvad, ei ole sinu otsustada. Mehed teevad, mida tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:53
"kiisuke, orja põhivigin tuleneb sellest, et teist korda enam uksest sisse e lastud"

c, kui midagi öelda pole, siis ära parem ütle. See jätkuvalt sama kordamine on su enda lohutus või ei tea mis jaoks pläma.
Et endale pugevat tola hellitavalt "vanameistriks" kutsud on sul mingi õukonna mäng siin. otsi endale parem advokaat, sest see tsiteerib mingeid asju, mida pole läbigi lugenud

Üks ving ja hala algas, kui tegeliku härrasmehe võrdkuju ehk ohvitseri koodeksi välja tõin. Mis siis nüüd ei meeldi jälle?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:54
Ah, ma ei viitsi. Kui lugeda ei oska, siis ei oska. Ma pole väitnudki, et sa tahad olla härrasmees. Ja sellest oled sa valesti aru saanud, et mehed teevad mis tahavad. Mehed ikka käituvad nagu mehed. Näiteks kui mees annab sõna, siis mees ka peab sõna. Ja kui ei pea, siis on ta lambi peedik.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:58
Sõna andmisega olen nõus. Aga kuidas see meessugu kirjeldav sind üldse puudutab?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:01
salve täna kohe eriti sõjaks !
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:03
Ah, las ta olla. Mul oleks ka tuju kehva, kui kellegi auke peaksin lakkuma.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:04
Kiisuke,,, "Kas sind visati pärast uksest välja , oh sind õnnetukest"

Ma kirjutasin paksukestest.
ei ole ma härrasmees ja ei ole ma paksuke. Aga sina said vist aru, millest jutt oli, eks

Ah, et tõeline mees ei tee siis rimmingut ja jalafetiÅ¡ on ka nii taunitav, et ...
Oled sa ikka õiges kohas, Vosss? Misjonär, kord kuus ja pimedas ja teki all?

Arene nüüd järgi! Me ei sõima siin juba aastaid ei transasid ega mõistlikke pedesid isegi mitte...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:07
"konflikt massöör Caprichosaga seisnebki selles, et üks ei pretendeeri end olema see, kes ta pole ja tunnistab seda. Teine vastupidiselt püüab end teiste najal ja ka ühiskonnas tõsta ning kõverat sirgeks rääkida"

Absoluutselt õigesti aru saadud ja kokku võetud!

Ainult, et see on isehakanud "massöör", kes lörtsib natuke seda ametinimetust.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:25
"Ah, las ta olla. Mul oleks ka tuju kehva, kui kellegi auke peaksin lakkuma."

Ära ole nii enesekeskne!! On mehi, kes sellest rõõmu tunnevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:28
Kiisuke, need punktid olid ohvitseridele. Tõelistele härrasmeestele.
Sinul on oma eetikakoodeks, ei pea härrasmeeste oma järgima.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:53
mõelgem korraks, kui tõeliselt härrasmehelikel ohvitseridel oleks tol ammusel ajal interneti kasutamise võimalus olnud.....
kas nende aukoodeks oleks siis soovitanud või lubanud võõraste naiste virtuaalselt hooraks ja litsiks sõimamist? niimoodi mugavalt ja argpükslikult ekraani tagant, tegelikult oma sõnade eest vastutamata.
eriti pidades silmas naisi, kellega sõimaja erootiline kogemus on piirdunud piltide peale onaneerimisega...
(ja kogemus teenuse kvaliteedi suhtes põhineb oletustel, mis ei vähenda halvustamise tungi).

kas keegi foorumlastest peab sellist käitumist viisakale mehele kohaseks?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:54
Kas siis, kui ei pretendeeri härrasmehe tiitlile, peab kohe mats olema?
Mõni jah püüab siin enda käitumist õigustada, et ei tahagi olla härrasmees, aga paraku selle liitnimetuse pooli pole enam võimalik lahutada. Lootes eemaldada sõnast vaid esimest poolt, siis eemaldad tahtmatult ka teise.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:56
Hästi öeldud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 21:18
no vast tuleb ka härradel ja ohvitseridel ette oma vägitegudega kiitlemisi, eriti joogise peaga
kõige madalama mulje jätab igal juhul mehetunnustega olend, kes pole naise käest saanud seksi ega mingit muud teenust.....aga üritab mingi litsijutuga oma saba kergitada ning igal sammul naist maha teha.
ju siis tunneb eitmehena käitudes end väärtuslikumana..
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 21:24
See on ju lausa traditsioon "meeste" seas, et sõimu saab see, kes alla ei kirjuta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:20
kiisuke,ühe suure bock õlle eest võin sind sugutada,kui pepusse ka tahad siis on see kaks suurt õlut-
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:37
tussu ära ole nii karm ilge pohm on,annad mulle enne niksi paar lonksu ja ülejäänu pärast.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:43
ma võin koos sinuga ka su koera niksida
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:43
Mõelgem jah korraks... ja muudkui "mõnetame"

Kuna sa c pole ise oma ametit nimetanud ja ikkagi rahuldad mehi raha eest, siis pole ju väga patt sulle otse öelda, kes sa oled?! isegi see amet ei rikuks kedagi, aga sind küll.

See, et su pildid mulle meeldisid ja et sa hiljem oled oma isiksuse avamisega alla käinud, ei puutu asjasse. Arvamused inimestest ei ole kivisse raiutud. Igas postituses sellega midagi kekutada või tõestada... pole vist muud öelda sul?!
Ja ikka proovid kuidagi nii esitleda asju, nagu ma tahaksin härrasmehega samastuda?! Lase lõdvaks, ei taha! Ja ei taha sind ka näha, korruta siin mingit jama, palju tahad.
Lihtsalt võrdlesin seda sinu loodud kuju ja tegelikku härrasmeest. Aga eks see käib närvidele jah sulle

Jott. Ah, et kui pole härrasmees, siis polegi mees? Võtke nüüd hoogu maha, suunanäitajad! Ja mees ei ole ka kohe mats, kui pole härrasmees ja litsi litsiks nimetab. Must-valge maailm on teile lihtsakoelistele hea, aga ärge seda peale suruge!
Ja jott, sinul pole üldse midagi härrasmehe asjus piiksuda! Kunagi kinnitasin sulle midagi oma sõnaga ja sa inisesid ikka edasi ja teed seda samas asjas praegugi vahepeal. Nagu siis ütlesin, sa pole mingi mees. Ammugi härrasmees. Mõtiskle ja targuta selle koodeksi üle palju tahad. Vaata, seal on ka lipitsemise kohta midagi märgitud

Ja sina Vosss oled suht tühi leht tegelikult. Selles mõttes võib ainult õlgu kehitada, kui tühi leht midagi arvab millestki. Ju siis sinu jaoks ei ole augulakkujad üldse mehed. Aga vaata see pole üldse oluline ikkagi. Vaidle oma kõhurasva üle parem edasi. Ja, et sa deprekat ei saa, kui tagantpoosi proovid või mõni partner su pea oma jalge vahele lükkab. Pead veel c käest tablette küsima.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:46
Kiisuke, tehke omale teema või minge jutukasse, palun.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:48
kõiki kolme võin,tere esiori,seisvat munni sulle capri on tripperis hoor,kunagi sain temalt
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:49
Kallis slave, ka sinul on tehtud Caprichosa kohta teema aga ometi sõimad sa teda siin nii ,et iga roju oma koju
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:51
jah esiori ära riku meie elu kiisukesega,me ehk teeme niksi ka
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:51
Kui see tola kekutab, siis midagi vastan jah, kui viitsin.
Aga koertest... ja mittemüüdavate teemas?!
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:52
koerad tahvad ka nikku ja nemad raha ei küsi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 01:05
kallis ma maksan õlle eest natuuras
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 01:10
euroniks sobib?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 02:21
Sel sonal on 3 rohuasetust(tahendused erinevad siis ka😁) ,millist sa motlesid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 02:23
euro nikku ikka sa sõnapiider
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 10:47
Slave, väide, et ei üritagi olla härrasmees, ei vabanda mehelikuse minetamist.
Mehelikuse üks põhilisi jooni on see, et mees vaatab naisele alt üles. See on looduse poolt nii seatud, sest emased valivad. Mees vaatab naisele alt üles sest tahab, et naine valiks teda. Ka prostituudi klient vaatab prostituudile alt üles, sest pakub talle lisaks endale veel lisaväärtust raha näol. Mehelik mees üritab naisega samale tasemele tõusta, aga mittemehelik, üritab naist ennast alla poole suruda. Mehelik mees ei häbene naisele alt üles vaatamist, härrasmees ei häbene ka selle väljanäitamist.
Huvitav, et sina, Slave, enda orjamängudes ju naudid seda meheks olemist. Tõsi küll ebaloomulikult liialdatud kujul, aga tavaelus tundub, et häbened.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 12:14
Niipalju, kui ma nüüd siin foorumit lugenud olen, siis olen ma aru saanud, et slave on lõhestunud isiksusega ja see pole mitte ainult kaheks või kolmeks lõhestunud.
Siit siis päeva küsimus... Kes teda lõhestas?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 12:33
Kui öelda pagarile pagar, siis ta ei solvu. Kui öelda litsile lits, siis solvub.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 12:38
Hobi korras peaks meelitatud lausa olema. Hobipagar oleks pagariks nimetamisest vaimustuses.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 12:42
Finantsiline sariseksija on parem väljend kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 12:48
kiisuke lepime siis pissimängud kokku
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 13:08
Ma ei pea ju ise panema, et litsile lits öelda nagu ma ei pea ju konkreetse juuksuri juures käima selleks, et teda juuksuriks nimetada.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 13:10
lits nikub raha ja materjaalse huvi eesmärgil.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 13:42
Ma ei pea ise mehele taha keerama ega taha saama, et teada, et ta pede on. Kui ta siin saidil või mujal kuulutab, et seksib raha või "kingi" eest, siis sellest ju piisab või kui Foorum69 mehed kirjutavad detailselt oma kigemustest, pole mul vaja ju ise minna järgi proovima, et teada seda.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 14:03
Ma ei kasuta naiste kohta, keda olen pannud, naljalt solvavaid väljendeid. Ei sobi lihtsalt solvata naisi, kellega on intiimsusi jagatud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 14:58
Vosss
2021-01-02 12:14:12
Niipalju, kui ma nüüd siin foorumit lugenud olen, siis olen ma aru saanud, et slave on lõhestunud isiksusega ja see pole mitte ainult kaheks või kolmeks lõhestunud.
Siit siis päeva küsimus... Kes teda lõhestas?
---------------------------------------------------------------------------

tõesti hea päeva küsimus
˅ näita rohkem ˅
1
...
8
9
10
...
29