Foorum
1
...
8
9
10
...
26
2020-09-12 14:23
Slave, need materiaalsed vajadused las jääda nende hooleks, kes neid tähtsaks peavad. Miks peaks need sind puudutama, kui sina neid toetada ei soovi?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 14:30
Võiks olla küll nii, kui me ei suhtleks teemas "mittemüüdavad".

Aga proovime...

Usutavasti järgneb provokatsioon
˅ näita rohkem ˅
2020-09-12 15:43
no ta paistab silma kuulutuste osakonnas igatahes. Ma arvan et põhjus on selles et seda ei modereerita ja siis pannakse maksulisi seksipakkumise kuulutusi sinna, kus peaks käima tuvumiskuulutused, ja sellepärast sinna tutvumiskuulutusi enam väga palju ei panda. Ja sealt ahelreaktsioonina kui vaatad mees naist kuulutusi siis seal on ka palju kuulutusi kus otseselt pakutakse ostmist. See on see sait siin
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 14:15
Siin sageli nimetatud härrasmehi peaks kirjeldama 194 aasta tsaariarmee ohvitseride koodeks.
Kuskil pole juttu litside tarbimisest ja raha ettemaksmisest. Mõtteainet on aga küllalt ka siinse suhtlemise tarvis.

Isegi kui need põhimõtted on kirja pandud ohvitseridele rohkem kui sada aastat tagasi, on neis kätketud meheliku väärikuse üldprintsiibid, mis on aktuaalsed ka praegusel ajal ja kõigile meestele, sõltumata nende seotusest militaarstruktuuridega. Väärika elu aluspõhimõtted ei aegu ega muutu koos ajaga – küll aga võivad muutuda ajad ja inimesed koos aegadega, kaugenedes väärika elu alustest.

* * *

(1) Pea end ülal tagasihoidlikult, väärikusega, ilma suurustlemiseta. Kui oled ülbe ja kaaslaste suhtes üleolev, põlgavad sind kõik.

(2) Ära luba, kui ei ole kindel, et täidad oma lubaduse.

(3) Oluline on teada piiri, kus lõpeb väärikas viisakus ja algab lipitsemine.

(4) Ole teiste suhtes tähelepanelik ja hooliv, aga mitte pealetükkiv.

(5) Tagasihoidlikkus ei seisne niivõrd ükskõiksuses kiituse vastu, kuivõrd tähelepanelikkuses märkuste suhtes.

(6) Tea, kuidas lahkuda õigel ajal ja mitte olla teistele tüliks.

(7) Ära kirjuta ägestununa läbimõtlemata kirju ja raporteid.

(8) Vähem avameelsust, et sa ei peaks kahetsema. Pea meeles: keel on sinu vaenlane. Hoidu paljusõnalisusest, väljendu täpselt ja taktitundeliselt, kõigiga ja kõikjal. Sageli peitub tarkus vaikimises.

(9) Ära prassi – uljust tõestada ei saa, küll aga saab end kompromiteerida.

(10) Ära sõlmi lähedasi suhteid inimesega, keda sa pole piisavalt tundma õppinud.

(11) Väldi rahalisi küsimusi oma kaaslastega. Raha rikub alati suhteid. Vajadusel aita sõpra hädas, aga väldi sõpradelt raha vastuvõtmist.

(12) Ära võta tõsiselt sinu aadressil selja taga tehtud solvavaid märkusi, teravmeelsusi, pilkeid. Sellist juhtub tänavatel ja ühiskondlikes kohtades sageli. Ole sellest üle. Lahkudes sa ei kaota, vaid väldid skandaali.

(13) Kui sul ei ole võimalik kellegi isiku kohta öelda midagi head, siis hoia end tagasi ka ütlemast halba, isegi kui oled sellest teadlik.

(14) Kellegi nõuandeid ära põlga – kuula need ära. Õigus neid järgida või mitte kuulub sulle. Oska kasutada head nõuannet – see ei ole väiksem kunst kui oskus anda nõu iseendale.

(15) Ohvitseri jõud ei seisne mitte puhangulisuses, vaid vankumatus rahus.

(16) Hoia end sulle usaldanud naise reputatsiooni, ükskõik, kes ta ka ei oleks.

(17) Elus on olukordi, kus on vaja sundida vaikima oma süda ja lasta kõnelda mõistusel.

(18) Juhindu õiglustundest ja kohusest jääda truuks sündsusele. Au kindlustab südant ja õilistab julgust.

(19) Saladus, mille sa teatad kas või ühele inimesele, ei ole enam saladus.

(20) Ole alati valvel ja ära lase end lõdvaks.

(21) Ürita, et vaidluses oleksid sinu sõnad pehmed, argumendid aga tugevad. Ära ürita oma vastast salvata või ärritada, vaid püüa teda veenda.

(22) Kui kaks inimest tülitsevad, on alati mõlemad süüdi.

(23) Avalikel maskeraadidel tantsida ei ole ohvitseridel kombeks.

(24) Rääkides väldi žestikuleerimist ja ära kõrgenda häält.

(25) Kui sattusid seltskonda, kus viibib inimene, kellega oled tülis, siis, tervitades kõigiga, on kombeks ulatada käsi ka temale juhul, kui seda ei ole võimalik vältida. Ei ole vaja pöörata oma suhetele võõrustajate või külaliste tähelepanu. Käe ulatamine ei anna põhjust liigseks suhtlemiseks, ent ka ei kohusta sind millekski.

(26) Miski ei anna paremat õppetundi kui oma eksimuse teadvustamine. See on enesekasvatuse üks olulisemaid vahendeid. Ei eksi vaid see, kes midagi ei tee.

(27) Autoriteet saavutatakse ametioskuste ja teenistuse alusel. On oluline, et alluvad austaksid sind, mitte ei kardaks. Kus on hirm, seal ei ole armastust, vaid salajasse peidetud heasoovimatus või vihkamine.

(28) Ei ole midagi halvemat otsustamatusest. Parem halb otsus kui kahtlemine ja tegevusetus. Käest lastud hetke tagasi ei too.

(29) Suurimad eksitused on need, mille kohta jäetakse olulised küsimused esitamata.

(30) See, kes midagi ei karda, on palju võimsam sellest, keda kõik kardavad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 15:10
Küll sa oled ikka jonnakas nagu väike laps
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 15:25
Slave, tundub, et sa ei ole ise kirjutatut piisavalt põhjalikult lugenud. Kohe päris kindlasti jäi sulle vist märkamatuks punkt nr 16.
Seal on veel palju muudki, mis mõtteainet pakub. Mitte ainult sinule, minule samuti.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 15:33
Minu arust pole ta neid esimesest punktist alates lugenud ega järginud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 15:37
kiisuke, sa pole ainus, kellele orja käitumine meenutab kommikotist ilma jäetud last

(16) Hoia end sulle usaldanud naise reputatsiooni, ükskõik, kes ta ka ei oleks-

noh, slave tõlgendab seda enda jaoks, et litsiks ja ahneks müüdavaks peaks sõimama naisi, kellega ühtki reaalset erootilist kogemust pole (ekraani ees pihku tagumine ei lähe arvesse).
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 15:54
Vahest jätaks nüüd rahule selle mehe.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 15:58
Oli siis nüüd seda jama vaja🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 15:59
qwerty, see mees oleks ammu unustatud kui ta ise siin oma "müüdavate" foobiaga ja nn litside kallal irisemisega end vahelduva eduga narriks ei teeks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 16:08
(10) oleks ka väga asjalik, mis läheb ehk slave mõttega paremini kokku.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 16:21
Lugesin ka selle koodeksi läbi siis. Väga asjalik. Ja kui kõik nüüd seda koodeksit järgiks, siis oleks ka väga palju jama olemata.
Aga mis meil sellest, me oleme ju euroliberaalid kõik.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 16:26
Selle punkti järgi tundub ma polegi kellegiga tutvunud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:05
Lugesin enne postitamist läbi, mitu korda isegi.
Ei karda oma arvamust avaldada, ka siis kui see mõne litsi jaoks peaks narrus olema. Minu enesehinnang ei sõltu müüdavate naiste virinast.

Mõtteainet pakub, kuid ma ei kandideerigi sellise härrasmehe tiitlile. Võin vabalt öelda, olenemata soost, kui tegelane ajab jama või on ahne.

Kes selle peale kiunatasid, võivad kassas edasi istuda ja allakäinud targutajad, kes pidevalt oma muljet peavad teistele avaldama võivad kommikoti omale taguotsa toppida, äkki läheb töö libedamalt?!

Teised, kes tahavad tõesti härrasmehed olla, siis ärge litside teenust kasutage lihtsalt. Tõstab eneseväärikust.
Igat paksukest ärge ka kiimasena taevani kiitke, et peale paugu lahtisaamist siis ta uksest välja visata - see pole päris inimlik.

Igatahes, postitus klappis, sest kisa algas ja lausa punkte toodi välja
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:11
Kas sind visati pärast uksest välja , oh sind õnnetukest
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:11
Jott, see lemmikhoora ees lipitsemine on su sõnavarale mõjunud. "tundub" muudkui... umbes nagu "jääb mulje" js.
Saan aru, et põikled absoluutsetest näpuga näitamistest kõrvale ja samas püüad veenev olla.

Või tahad siis punkti 16 põhjal väita, et see tola on ennast kuidagi minu hoolde usaldanud? Loe ikka ise läbi, enne kui vehkima kukud.

Kas sa tõesti arvad, et ma läbi ei lugenud või demagoogitsed, et lipitseda jälle? Odav ja hale!
Mis auaste sul oligi?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:19
Vaata, slave, juba see, et sa kasutad sõna "härrasmees" , rikub selle sõna tähendust. Härrasmehed (ja üldiselt kõik mehed) ei laku kellegi perseauke ja taldasid. Ja härrasmehed suudavad viisakaks jääda ka väga ebameeldivate inimestega. Ma soovitan, et tee endale kõigepelat selgeks, mis imeloom sa üldse oled.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:19
kiisuke, orja põhivigin tuleneb sellest, et teist korda enam uksest sisse e lastud
aga nüüd jäävad kassas istujad juba ka ette......äkki isehakanud tsensor lisaks siia nimekirja, et milliste elukutsete esindajad üldse tohivad arvamust omada ja seda avaldada??

ja slave, sinule on jäänud MULJE, et keegi on müüdav hoor või ei oma eraelu vms luulud- ning miskipärast esitad seda väsimatult tõe pähe.
(ka nende kohta, kelle käest sa midagi ostnud pole).
miks siis teised ei võiks oma muljeid sinu kohta jagada? sõnavabadus kehtib ainult sulle või?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:23
Ma käin küll ka kassas kuid istuda seal ei saa ,tooli lihtsalt pole😀 Minu teada viskab jott küll omapäraseid irroonilisi nalju kuid kellegi ameteid ta küll maha teinud pole.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:28
no jotil pole patoloogilist vajadust end kellestki paremana näidata....ta suudab oma intellektuaalset üleolekut tõestada ka ilma sõimlemata ja laimamata.
mis puutub Vosssi poolt mainitud viisakusse, siis selles suhtes on orjal vanameistrilt veel palju õppida.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:34
Elementaarse viisakusega on siin lehel üldse kehvad lood. Kui vaidluses argumendid otsa saavad, siis minnakse kohe roppusete peale. Ma ei ütlegi, et see leht siin peaks olema üüber viisakas, aga proovime olla paremad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 17:52
Vosss... ühe märkusena peaksin mainima, et loe orja mõlemat postitust rahulikult ja ütle, kus ta end härrasmeheks nimetab! Ta pigem väitis vastupidist, et ei pretendeeri sinna ja konflikt massöör Caprichosaga seisnebki selles, et üks ei pretendeeri end olema see, kes ta pole ja tunnistab seda. Teine vastupidiselt püüab end teiste najal ja ka ühiskonnas tõsta ning kõverat sirgeks rääkida
Vähemalt minu muljed on sellised. Me võime rääkida rikastest "teenusetarbijatest", aga härrasmehed üldiselt vast seda ei tee. Nendele peaks ka moraalne kvaliteet teine olema. Muidugi on ka erandeid, aga ei ole õige jätta muljet, et teenuse tarbijad on erilised härrasmehed.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 18:20
mis moraali sa tahad.
netipolitseil oleks ammu aeg see prostituutide vahendusfirma sulgeda.Aga olen kuulnud et ega see kaua aega enam ei võta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 18:36
Karps, mu point oligi selles, et juba see rikub selle sõna väärtust, kui tema seda sõna kasutab. Loe minu postitus ka korralikult läbi.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:06
Slave, Minu jaoks ei eksisteeri litsisid ja hoorasid vaid kõik on täiesti tavalised naised. Võibolla on asi selles, et ma pole kunagi tundnud vajadust tasuliste seksiteenuste kasutamise järele. Need teenused jätan neile, kellele naise nikkumine on ainus võimalus ennast mitte alaväärsena tunda. Nemad ka kasutavad neid "aunimetusi" naiste kohta. Paraku neid nimetusi kasutades ei anna nad hinnangut mitte naistele vaid iseendale.
Tsaari armees olid naisohvitserid väga haruldased, kui neid üldse oli, seega on see reeglistik mõeldud meestele. Punkt (13) kaasaarvatud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:48
Vosss, ma siis kordan veel, et ma ei pretendeeri härrasmehe tiitlile.
See, kas mehed perset või taldu lakuvad, ei ole sinu otsustada. Mehed teevad, mida tahavad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:53
"kiisuke, orja põhivigin tuleneb sellest, et teist korda enam uksest sisse e lastud"

c, kui midagi öelda pole, siis ära parem ütle. See jätkuvalt sama kordamine on su enda lohutus või ei tea mis jaoks pläma.
Et endale pugevat tola hellitavalt "vanameistriks" kutsud on sul mingi õukonna mäng siin. otsi endale parem advokaat, sest see tsiteerib mingeid asju, mida pole läbigi lugenud

Üks ving ja hala algas, kui tegeliku härrasmehe võrdkuju ehk ohvitseri koodeksi välja tõin. Mis siis nüüd ei meeldi jälle?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:54
Ah, ma ei viitsi. Kui lugeda ei oska, siis ei oska. Ma pole väitnudki, et sa tahad olla härrasmees. Ja sellest oled sa valesti aru saanud, et mehed teevad mis tahavad. Mehed ikka käituvad nagu mehed. Näiteks kui mees annab sõna, siis mees ka peab sõna. Ja kui ei pea, siis on ta lambi peedik.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 19:58
Sõna andmisega olen nõus. Aga kuidas see meessugu kirjeldav sind üldse puudutab?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:01
salve täna kohe eriti sõjaks !
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:03
Ah, las ta olla. Mul oleks ka tuju kehva, kui kellegi auke peaksin lakkuma.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:04
Kiisuke,,, "Kas sind visati pärast uksest välja , oh sind õnnetukest"

Ma kirjutasin paksukestest.
ei ole ma härrasmees ja ei ole ma paksuke. Aga sina said vist aru, millest jutt oli, eks

Ah, et tõeline mees ei tee siis rimmingut ja jalafetiÅ¡ on ka nii taunitav, et ...
Oled sa ikka õiges kohas, Vosss? Misjonär, kord kuus ja pimedas ja teki all?

Arene nüüd järgi! Me ei sõima siin juba aastaid ei transasid ega mõistlikke pedesid isegi mitte...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:07
"konflikt massöör Caprichosaga seisnebki selles, et üks ei pretendeeri end olema see, kes ta pole ja tunnistab seda. Teine vastupidiselt püüab end teiste najal ja ka ühiskonnas tõsta ning kõverat sirgeks rääkida"

Absoluutselt õigesti aru saadud ja kokku võetud!

Ainult, et see on isehakanud "massöör", kes lörtsib natuke seda ametinimetust.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:11
Millest siis jutt oli ,milliseid paksukesi peale keppimist välja visatud on. Mind pole veel keegi ripakile jätnud ega kuskilt välja visanud.Kui minu hindajaid vaatad siis mul on juba pea kümme aastat ühed ja samad austajad ,pildidki nendega koos tehtud ja mina neist
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:13
Raha eest ei ole ma kellegiga seksinud ikka tunnetega vajadusest, nii,et see punkt ära kohtu inimesega kui sa teda ei tea on minu reegel
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:25
"Ah, las ta olla. Mul oleks ka tuju kehva, kui kellegi auke peaksin lakkuma."

Ära ole nii enesekeskne!! On mehi, kes sellest rõõmu tunnevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:28
Kiisuke, need punktid olid ohvitseridele. Tõelistele härrasmeestele.
Sinul on oma eetikakoodeks, ei pea härrasmeeste oma järgima.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:28
Tean ka selliseid kuid ei maini neid, jah on muidu korralikud härrasmehed viksid viisakad , mida nad aga voodis korda saadavad ei usuks isegi kui poleks kogenud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:53
mõelgem korraks, kui tõeliselt härrasmehelikel ohvitseridel oleks tol ammusel ajal interneti kasutamise võimalus olnud.....
kas nende aukoodeks oleks siis soovitanud või lubanud võõraste naiste virtuaalselt hooraks ja litsiks sõimamist? niimoodi mugavalt ja argpükslikult ekraani tagant, tegelikult oma sõnade eest vastutamata.
eriti pidades silmas naisi, kellega sõimaja erootiline kogemus on piirdunud piltide peale onaneerimisega...
(ja kogemus teenuse kvaliteedi suhtes põhineb oletustel, mis ei vähenda halvustamise tungi).

kas keegi foorumlastest peab sellist käitumist viisakale mehele kohaseks?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:54
Kas siis, kui ei pretendeeri härrasmehe tiitlile, peab kohe mats olema?
Mõni jah püüab siin enda käitumist õigustada, et ei tahagi olla härrasmees, aga paraku selle liitnimetuse pooli pole enam võimalik lahutada. Lootes eemaldada sõnast vaid esimest poolt, siis eemaldad tahtmatult ka teise.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 20:56
Hästi öeldud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 21:06
Ei tea küll ühtegi ohvitseri kes kiitleks , et on litsimajas käinud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 21:08
Ometi on teada ,et seal käivad
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 21:18
no vast tuleb ka härradel ja ohvitseridel ette oma vägitegudega kiitlemisi, eriti joogise peaga
kõige madalama mulje jätab igal juhul mehetunnustega olend, kes pole naise käest saanud seksi ega mingit muud teenust.....aga üritab mingi litsijutuga oma saba kergitada ning igal sammul naist maha teha.
ju siis tunneb eitmehena käitudes end väärtuslikumana..
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 21:24
See on ju lausa traditsioon "meeste" seas, et sõimu saab see, kes alla ei kirjuta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-01 21:25
Ometi ju alles kiitis
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:20
kiisuke,ühe suure bock õlle eest võin sind sugutada,kui pepusse ka tahad siis on see kaks suurt õlut-
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:35
Tänan , minu käest ei saa sa küll midagi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 00:37
tussu ära ole nii karm ilge pohm on,annad mulle enne niksi paar lonksu ja ülejäänu pärast.
˅ näita rohkem ˅
1
...
8
9
10
...
26