trixy,
pole ka aru saanud, miks slave "igas kuradima teemas" tunneb vajadust erootikabisnise materdamiseks. või nagu aprilljuuli tabavalt märkis, eriti ühe konkreetse isiku mahategemiseks. kusjuures väidetavasti ju üldse mingit isiklikku viha või solvumist selle taga pole
aga see, mida sa, aprill, kirjutad nn romantilise riietuse kohta.....nojah, no comments
et kui keegi on sinu arust "lits", peaks vist häbimärgi otsa ette tätoveerima ja burka all patuselt süsimusta pesu ainut kandma?
jällegi see absurdne suhtumine lööb välja.......et materialistlikult mõtleval naisel nagu puuduks igasugune eraelu, tunded ja järelikult ka romantikavajadus, eksole?
kas tõesti mõni seda päriselt usub või lihtsalt tundub äge mingeid seksiroboti silte kleepida?
just selline asi tundubki kõige naeruväärsem ja sunnib sõna võtma.....
mitte et varjaks või eitaks midagi. või tunneks "vabandamise" vajadust nagu slave ette kujutab.
minu meelest on õigus ka neil elust rõõmu tunda, kes juhtumisi erootilised mõnud kasulikuga ühendanud......lausa valget pesu isegi kanda muuhulgas
vbl proua aprill kandis valgeid sukki ainult korra elus pulmaööl ja tunneb end seetõttu nüüd iha saidil patrullides Å¡okeeritult?
ja lgp aprill. kui ma tahaks olla "keegi muu", siis ilmselt oleksingi.
olen hetkel rahul rohkem kui kunagi varem ja ei näe põhjust seda varjata. esiorja arust võrdub rahulolu "praalimisega"? no misiganes.
aga stressivabadus+materiaalne vabadus on nagu parim kombinatsioon mu jaoks.
ning suheldes ainult kõige meeldivamate inimestega on nn kahjulikud kõrvalmõjud pmts olematud.
usun, et mõnegi hinge kraabib ebameeldivalt mõte, et kellelgi ehk läheb hästi ja polegi õnnetu või pankrotis.
aga peaks nagu seepärast valge pesu kapipõhja peitma ja masendust teesklema või?