Foorum
1
...
6
7
8
...
26
2020-08-02 23:26
tore muidugi, kui see ka kõrvaltvaatajaile stimuleerivalt on mõjunud
pole kindel, kas kirglikku vaidlust peaks seostama seksuaalse kirega- mis enamasti flirtimisesoovi ju tekitab. aga hea er(g)utava vaidluse vastu pole kunagi midagi......selles suhtes ei vaidle vastu
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 09:55
See on põnev, et mind mõeldakse oma peas valmis mustvalgeks ja kui miski minu esitatud arvamustes seda ei kinnita, siis süüdistatakse silmakirjalikkuses
Vahest on see väljamõtlemine natuke küündimatu?
Nagu ka sooloerootikale rõhumine, mis kuulub jälle kujutluspildi juurde, kuid ei klapi reaalsusega.

Nagu on küündimatu üha suurenev luiskamine minu nüüdseks juba aastani paisutatud uksekraapimisest.
Sügavalt kahju, et mul neid kolme kohtumisettepanekuga kirja muu kirjavahetuse sees alles pole. Nende esitamine ehk lõpetaks selle egotripi, mida minu najal teha üritab.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 11:17
Slave, see ei muudaks midagi, caprichosa tõlgiks need kirjaread ikka vaadates oma Silma Nurgast🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 15:20
slave, sa oled väga palju mustvalgeid seisukohti siin välja käinud, absoluutse tõe pähe. ja kõik teisitiarvajad on "armetud lipitsejad", "ahned müüdavad" jne. on ju nii?
no võimalik, et ca 10 tundi ööpäevas pihu poleerimine toimub mingis suuremas seltskonnas. siiski on mulje jäänud, et sellega pigem uhkes üksinduses tegeletakse, aeg-ajalt saavutustest siinsele kogukonnale teada andes. või sain valesti aru?

paluks mitte esitada valesüüdistusi luiskamise kohta. kahju, kui mõnel mälu nii häguseks muutunud.....aga eelmise aasta jooksul oli neid kirjavahetusi siiski rohkem kui kolm ning kirjade arv kohe kindlasti suurem. aga mis vahet seal, kas oleks 1 või 100 kirja olnud?
fakt on, et kohtumist ei toimunud.
kuigi mõnedki põnevad plaanid olid sellega seoses tehtud. ju olin püsikülalistega liialt hõivatud...
paljud naised ilmselgelt ei jõua kõigiga kokku saada, kes seda soovivad või väärivad. nii et ei maksa mingit egotrippi siit välja imeda.
ja mis mõtet on nagu häbeneda, et uuesti kohtuda sooviti?
heteromehe puhul ju loomulik soov
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 15:34
No ma lähen toon endale nüüd popkorni ja kokat ja vaatan, mis edasi saab, sest minu meelest caprichosa proovib nüüd heaga.
No kui pahaga ei saa, siis saab heaga onju, sest hakkab ikka komplimente jälle nendesse slave vastastesse postitustesse sisse jooksma ja peibutatakse jutuga, et lausa põnevad plaanidki olid tehtud ....
Väga vahva igastahes.
Slave, äkki saad kingitusegi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-04 17:35
Klassika: "on mulje jäänud" ja "mõni"

Eks siis on vale mulje jäänud. Ka pideva üksinduse ja ainult sooloseksi suhtes.

Häbenenud ei ole ma midagi ja enam ei saa kingiga ka mitte Absoluutset tõde pole olemas, kuigi ahnuse halbus on üsna universaalne.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-05 13:13
aprill, sul mingid viirastused? kas see on kompliment, kui tunnistada, et pole oponendi vastu mingit vihkamist ning vabalt oleks võinud tema kohtumise soovi täita, kui oleks püsikülalisi natuke vähem olnud?

no tore, kui need pikad tunnid ja päevad goonerdamise nirvaanas hõljumist on huviliste seltskonnas toimunud, slave. ma ise pigem eelistan sooloseansse......kuigi mitte alati.
aga mingil hetkel tagusid siin rusikaga vastu rinda, et kohe üldse ei soovinud uuesti kohtuda.......nüüd on siis tervelt 3 kirja meenunud. kuigi neid päris kindlasti oli rohkem. sellepärast jätad mulje nagu häbeneksid
on sinu tõde, mis on ainuõige, eks. ja näiteks kassi, jfjm, Kepriku tõde on lipitsemine nagu oled väitnud? kuna teiste tõde ei ole tõena aktsepteeritav, võiks ju järeldada, et sinu tõde on absoluutne.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-05 13:24
sisterTrixy
2020-08-05 13:16:01
Minu meelest Caprichosa ainult Slave pärast siin foorumit koormabki!
------------------------------------------------------------------------------------------

kui sa pole märganud, siis suhtlen ka teiste foorumlastega, näiteks sinuga. aga esiorjaga on lõbus, seda ei saa eitada
muide, kelle pärast sina foorumit koormad, kui saladus pole?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-06 16:50
Jott: "Slave, meeldib see sulle või mitte, aga see naiste rahalembuse üle kurtmine on kõige ehtsam hädaldamine. Kui sa oleksid suuteline endale piisavalt tasuta keppi väljarääkima, siis ei tekitaks see sulle nii suurt probleemi, et mitmes teemas pikalt jaurata."

Kepi puhul ei peaks erijuhtumine ära märkima "tasuta" vaid see ongi normaalselt nii. Kui sul on selles osas kõrvalekalle, siis püüa ka teistsugusest ehk tavalisest maailmast aru saada.
Ja mina peaksin palju erilisemaid asju "välja rääkima". Keppi ei tee.
Raha eest on kõik lihtne ja võlts, nagu kassikullas elu.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-06 17:17
Slave, see normaalne ehk tasuta saamine on kinni ainult sinus endas, mitte naistes.
Naiste nauding algab ärarääkimisest, kui sa seda ei oska või viitsi, siis peadki leppima tasulistega. Kiiret keppi sa naljalt just sel samal põhjusel tasuta ei saa.
Looduses on ju loomadel ning lindudel ka, kõik paatitusrituaalid isaste kanda. Emased ainult vaatavad ja hindavad, kas on piisavalt hea või mitte.
Veel kord: kui sa naist märjaks räägitud ei saa, siis kas goonerda või otsi selline, kes raha eest annab.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-07 00:31
jfjm.....kõige hullem variant on ilmselt, kui raha eest ka ei anta
aga slave saab ilmselt omamoodi rahulduse sellest lõputust nämmutamisest "raha eest kõik lihtne ja võlts".
võimalik muidugi, et tema tasulised kogemused ongi otsast lõpuni võltsid ja ebameeldivad olnud. aga natuke naiivne ju teha üldistusi ainult oma mätta otsast vaadates.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 08:04
Suht mõttetu nämmutamine.
Muidugi on endas kinni, aga sama ka partneris. Jott, sa võid igasugu lugusid vesta, kuid isiksuse vastuolu puhul ei saa sa midagi.
Ja kui on mingi teistsugune tõmme, siis pole praktiliselt mitte midagi vaja. Peale iseendaks jäämise.
Tundub, et oled neid mehi, kes keppi saavad, mitte annavad.

Loomariigi näited on sul peaaegu alati otsitud ja viletsad. Tegelikult ka.
Instinktid küll käivitavad, kuid kuhu see impulss satub ja mismoodi ning kuidas lõpuks käitumises ja tegevuses realiseerub, on hoopis teistsugune rada.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 08:40
Vaata Slave, seda kepi saamist just ostetaksegi, aga andmise ostmine tundub ju kuidagi absurdsena Ja just selle mätta otsast ongi kogu sinu siin aetav jutt nats vildakas.
Andja seisukohalt on seks kingitus, mida ta tahab teisele valmistada ja maksta selle eest, et teine selle kingituse vastuvõtaks??? Sellisel juhul ju teine ei taha seda sinu kingitust, aga raha eest on nõus tegema nägu, et tahab.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 10:47
Nüüd hakkadki lõpuks absurdsusest aru saama. Aga see pole minu absurdsus.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 11:04
Slave, aga miks sina mõtled selle asja absurdseks? Mina väidan, et kingitus selle sõna õiges, mitte iha moonutatud tähenduses, ei tähenda seksi ostmist. Ma juba kusagil tõin näite enda naabrist, kes käib 4-5 korda aastas soojal maal ja võtab mõne pruudi kaasa, makstes ka tema sõidu kinni. Mees lihtsalt on reisihull, aga ei taha üksi reisida. Nikku saab ta nende naiste käest ka lõunasse sõitmata ja täiesti ilma rahata.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 15:37
Mul on jah see halb komme, et mõtlen.
Kingitus on muul juhul tõesti kingitus.

Ja aitäh ConcernsU, hästi öeldud!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 16:17
Aga ega ta ei peagi! Kõigile ei peagi meeldima, kui oma arvamust omad.
Ka minu seksuaalsus ei pea üldse kõigile meeldima. Peale ei suru, otsin omasuguseid.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 17:25
ConcernsU, Jah ma olen totruseni kangekaelne vanamehepurakas. Aga sa eksid selles suhtes, et ma ei aksepteeri Slave eneseväärikust ja tema suundumust. Minul ei ole Slave kui inimese vastu midagi, aga ma ei aksepteeri sellist müüdavateks ja mittemüüdavateks tembeldamist. Tehku seda kes tahab. See mittemüüdav on täpselt sama alandav kui müüdav. Lihtsalt ilma saadav lihakeha. Müüdaval on vähemalt mingigi väärtus.
Kui inimene pole huvitatud teenusepakkujatest, siis mingu lihtsalt mööda. Miks peab neid torkima?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 22:08
Ekstaole. Kui seksi eest raha ei võta, siis oled väärtusetu

Iha leht on pikaajalisel kasutamisel ohtlik. Side reaalsusega jääb järjest nõrgemaks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 22:25
jfjm
2019-12-02 16:26:29
Teenusepakkujad pole vabameelsed, nende meeled on kinni rahas.
On naisi, kes valmis raha eest tegema kõike, mida mees soovib. Ise küsimus on, et kui paljud neist ka naudivad seda mida teevad või naudivadki vaid raha mida selle eest saavad.
See on nagu tavaline tööl käimine. Kui paljud meist naudivad oma igapäevast tööd? Enamasti tehakse seda vaid selleks, et elatist teenida. Siin on erandiks loominguline töö, kus tegijal on tähtsam tulemus, kui raha.
Näiteks, kui kunstniku juurde tuleb kaunis naine ja tellib endast portree. Kunstnik, kes on naise ilust vapustatud, teeb kõik, et seda ka lõuendil näha oleks. Ta teeks seda samasuguse kirega ka ilma rahata, aga kui makstakse siis loomulikult võtab ta raha vastu

????
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 22:25
Tasuta lõunaid pole!
Siin on arusaam, et mittemüüdavad naised ootavad reas jalad laiali, et härrad saaksid neid rahuldada.
Kõik naised on müüdavad, ainult enamus neist ei müü ennast mitte raha vaid emotsiooni eest. Paraku püstise kara nägemine ei tekita neis veel piisavat emotsiooni. Selleks tuleb aega varuda ja vaeva näha. Kõigepealt tuleb muidugi konkurentide seast silmapaista, et üldse pääseks üritama.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 22:29
Mina õnneks olen kogenud, et õige naine mitte ei müü vaid jagab rõõmuga minuga oma emotsiooni!
........sul siis nii hästi läinud ei ole, kui ka sellega kauplema oled pidanud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 22:32
Absurdne on väita, et kõiki inimsuhteid saab kirjeldada sõnaga "müük". Või, et üldse inimsuhteid saab kirjeldada sõnaga "müük".
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 22:33
Aga see oli ilusti öeldud, et teenusepakkujad pole vabameelsed, nende meeled on kinni rahas
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 22:35
Mees teab, millest mees räägib. Ja räägib ta enda kogemustest.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-10 23:41
Sellest arvamusest on üle poole aasta möödas ja arvamus on radikaalselt muutunud vastupidiseks.
Müüs oma arvamuse maha, sest kõik on müüdavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 00:24
moon,
kes kellele arvamuse maha müüs ja mida ta siis selle vastu sai või saada lootis? ehk täpsustad? rääkides arvamuse või ükskõik mille müümisest, oleks ju loogiline, et saadi mingi tasu?

ühes slave'i teemas püstitati algselt küsimus, et kas Kõik vabameelsemad-seksilembesed naised jõuavad varem või hiljem teenindaja karjäärini.
aga nüüd väidetakse, justkui vabameelne inimene oma hobi abil ära elades järsku enam polekski vabameelne? seega kui enne oli ja nautis erootilisi tegevusi, siis naudinguga kaasnev materiaalne kingitus võtab mõne arust ära nii nautimise kui vabameelsuse?
ohhh, teoreetikud sõiduvees järjekordselt

jah, täitsa usu, et need naised, kes hinges püsimiseks, narkotsi ostmiseks või laste toitmiseks liiniseksi pakuvad, teeks parema midagi hoopis miskit muud ning nn vabameelsus on neil pigem pealesunnitud, tööga kaasnev nähtus.
aga inimene, kes terve elu huvitunud erootilise maailma nüanssidesse süüvimistest ning seda tulutoova elustiilina harrastab, küll seepärast kuidagi vähem vabameelsemaks ei muutu, et hobi tööga kattub
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 07:31
Ega see Sõna müük, mulle ka ei meeldi ja sellepärast ongi kogu see poleemika siin minu poolt. On teenusepakkujad, aga nemad ka ei müü ennast, nad müüvad teenust.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 08:46
Mis oleks siis parem sõna? Sisu ei muutu sõna muutmisest.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 09:02
Caprichosa,
Sulle müüs, õigemini andis rendile.

Sulle sobib see eriala, edukalt suudad seda teha. Täiesti tõsiselt.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:44
Kasutaja Extasya: "Kuna kasutaja Caprichosa tegi minule ülekohut ja hindas, ning lasi hinnata minu pilte madala hindega, siis igaüks kes tema piltidele 1p panevad on minu tähelepanu ja aega väärt."

Keegi Badgirl avaldas kunagi samalaadse asja.

Suudab jah C edukalt konkureerida selliste sahkerdustega

Kui asju teha lusti ja raha pärast võrdselt ja kirju tuhandete viisi postkasti tuleb, siis milleks niimoodi tõmmelda, alatult konkureerida ja ennast turundada siin?

See pole jälle materdamise katse vaid ilmselge vastuolu.
Ja kui seksilembesed ja vabameelsemad teenindaja karjääri ei lange, kas nad siis tambivad ka üksteist sel moel hinnetega või mitte?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:49
Pähh, et mõni ka ei väsi
Palju põnevam on siinsel lehel vananemise kiirus...kellegi massööri tütar sai alles hiljuti 18, siis 23, 24 ja nüüd on jõudnud 27ni....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 22:59
Massööri vanus on ise 92.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:00
slave ka nüüd mingi rate lasteaia tasemel juba....et pole muud arutlusteemat kui mingi hinnete üle tõmblemine?
kasutaja aqamarin avaldas ka täna totaka kommentaari kasutaja Ekaa pildi all, justkui minu müstilised varikontod oleks teda hinnanud.
et kui juba keegi mingit soppa avaldab, võib seda süüdistusmaterjalina käsitleda või?
ma pole kellegi pilte lasknud siin hinnata ei madala ega kõrge hindega.....et on nagu muudki tegemist
aga naiivikud jäävad ilmselt ükskõik millist laimu uskuma ja sellistega ongi lihtne manipuleerida nagu näha. nn turunduse võimalused on siin kõigil muide võrdsed. kellelgi pole keelatud ju kasvõi iga päev uusi pilte lisada ja silmarõõmu pakkuda

aga et kirju on palju, seda taipas slave vast juba siis, kui tema kiri mitu nädalat postkastis tolmus.......ning alles foorumis tehtud vihje peale läksin seda lugema.
püsikülalistega käib suhtlus enamasti telefoni teel, nii et uute nägudeni postkastis eriti ei jõua. ei oska öelda, kas see nüüd suurt edukust näitab või mitte. aga võib öelda, et igavust pole aega tunda
mu jaoks tähendab edukus pigem, et õhtul saab rahulolevana teki alla pugeda ja hommikul õnnelikuna ärgata. ning jah, soovi korral kasvõi pooleks aastaks puhkuse võtta.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:01
Iga lingami-Epu jünger ei ole veel massöör...

Kuskil öeldi, et minuga plärtsuda pidi lõbus olema. Eks ma toon siis jälle kitsaskohti esile, et tuhandete kirjade laureaatidel igav poleks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:03
iga staarpihkur pole veel massööride mentor, et teaks teenust kasutamata öelda, kes on massöör või kes niisama saamatu ja armetu piitsaga vehkija.
selline lapsik vimmakiskumine mõjub lõbustavalt tõesti ja ilmselt mitte ainult mulle
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:07
Moon1
2020-08-11 09:02:17
Caprichosa,
Sulle müüs, õigemini andis rendile.
--------------------------------------------------------------------

väga tore kui sul nii täpsed andmed on, aga iga rendileandja loodab ju mingit kasu saada. sa ei anna ju korterit või autot niisama rendile, eks. siit küsimus, et millist tulu või tasu sai jfjm, nn "lipitsemise" eest nagu sa ükskord väljendasid?
see küsimus on miskipärast siiani vastuseta jäänud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:08
Mõned arutlevad selle hindamise jura üle ja teised jälle tegelevadki sellega. Kumb siis lapsik selles mõttes on?
Ja mul on näiteks massööri paberid. Aga kas noksikõditajatel enestel ka on, see on siiani suur saladus.

Kusjuures, pihkurid oleme me mõlemad, ära nüüd unusta!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-11 23:10
Qwerty=Aqamaryn....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-12 18:18
Nälg, janu ja sugutung on head starterid caprichosa l🙃
See, et mammi naiste pilte alla tõmbab pole uudis, hea on see, et nüüd hakkavad naised sellest ka avalikult rääkima, pole see püha lehm midagi nii püha nagu räägib
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 07:45
Ja nüüd kuulutas üks violiina suurt tõde, et iha ei olegi tasuta pidude ja tutvumiste koht.
Aamen. tegemist on tasuliste tutvuste saidiga. Reaalne allakäik.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 08:07
Mis suur tõde? Sa ei kujuta ette, kui palju tuleb kirju stiilis, et oi sul on ilusad pildid, ma tulen külla, naudime teineteist. Kujutataksegi ette, et naised peakski olema siin mingi meelelahutus ja pean lahkelt kõigile külalistemaja ja tööl ei käi ja elangi puhtalt Ihameeste pakutavast kirest.
Siis ohitakse, et naised on kerjused ja kodutud. Mul on jäänud mulje, et mehed on kodutud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 08:15
Tegemist on tutvumissaidiga jah, aga siin nagu tutvus mõnede jaoks on ainult kus saaks ennast ära rahuldatud kiiresti möödaminnes... loomulikult päris hirmus, kui peab veel mingeid kulusid kandma.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 10:05
Kõige lollim on see neid kirju tuleb lehtede viisi, aga kohtumiseni jõuab vaid üks kui üldse keegi jõuab sest suurem jagu tunduvad olevat vaid netipihkurid
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 10:12
eks koonri jaoks ongi kulude kandmine enamasti hirmus ja mõru maiguga. et nende kuludega kaasneks meeldivale naisele rõõmu valmistamine, ei vähenda sugugi kibedust hinges
...ja kooner goonerdaks ennem käed rakku, kui suudaks siirast naudingut tunda mõne mehelikult galantse žesti sooritamisest.
no näiteks kasvõi ilusa pesu kinkimine naisele......selle asemel käib ise naistelt pesu nurumas
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 10:16
kiisuke, siin on abiks, kui õppida vahet tegema niisama onanistidel ja reaalse kohtumise sooviga härradel. mõnikord võib see pisut keeruliseks osutuda......
aga kui seda oskust veidi lihvida, jõuab lõpuks ca 80-90% kirjutamisest kaugemale
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 10:33
Eile tehti mulle üllatus , kohtusin noormehega kes oli ilustu minu andkeeti lugenud kuid me polnud sellest mitte kunagi rääkinud, alati viks ja viisakas , nii armas kui kohtumisel tehakse üllatus mida sa poleks osanud oodata
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 12:24
Need onanistid ju samuti eeldavad, et tulevad aga ihasse ja võtavad sobiva naise ja peaks loomulik olema, et see naine just peaks nende fantaasiaid rahuldama. Muidugi on siin naisi samuti kellele selline tegevus ongi eesmärk, aga vist ei leita teineteist alati ja siis ollakse pettunud ja pahased.
Ma ei pea nüüd Slave'i silmas, ega ka enne ma ei môelnud, et Slave tuleks nagu külalistemaia ja paneks sokid voodi kõrvale ning ootaks, et õlut ka pakuakse
Aga vahel mõnega suheldes jääb küll tunne, et ei tea, kas peaks veel bensiiniraha ka pakkuma või
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 12:35
OO jaaa, mõni aga arvab ,et võik ennem kokku saamist juba üldse oma asjad ka kaasa võtta ja paika tulla bussiga kuigi muidu pidi suur ärimees olema, see esimene kiitlemine aga raugeb ruttu kui naine teatab ,et keppi ei pakugi ennem vaataks näo üle iga asi ikka omal ajal
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 12:46
no slave on näiteks nõus tasuma massaaži eest- nagu ta ka ise siin väitnud.
aga kui sellele mingi erootiline moment või bdsm teemaga seonduv tegevus lisandub, siis peaks tema arust naine seda tasuta pakkuma......et muidu oleks hirmus ahnus
nii olen vähemalt aru saanud.
seda, kas ta võõrustaja poolt õlut ootab, ei oska öelda. aga tasuta püksikute lunimiseks naistelt tegi lausa spetsiaalse teema
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
26