Foorum
1
...
5
6
7
...
26
2020-07-27 08:04
Millise naisega? Minul pole kellegi vastu viha. Mehed pole seda vààrt et neid isegi vihata. Naisi ma ei oska vihata.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 15:44
Näe kui pahasti nüüd🙃.. Kuldkihar kustutas teema just kõige huvitavama koha pealt.. Kui kassist nasaalgeenius tuli mulle tuhka pähe raputama ja jäigi loeng pooleli🙃 aga kindlasti saab lugeda seda kõneorgiat muus teemas, kui juba ümberkasvatamiseks läks😂

˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 16:35
Eriti palju peab olema vaba aega, et kedagi ùmber kasvatada? Minu meelest on lihtsam loobuda kaaslasest, kui hakata teda ùmber kasvatama. Mu energia làheb pigem noorema pòlvkonnaga suhtlemiseks ja nendele minevikust rààkida. Hakata kasiinosòltlast v alkohoolikust jobu ùmber kasvatama on mòttetu ajaraiskamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 17:05
Solvumine saab tulla inimese enda seest, keegi kedagi solvata ei saa, inimese vaba tahe on solvuda. Sama kehtib ka kellegi ümberkasvatuse kohta, kui inimene tahab end muuta, siis ta seda ka teeb, ilma kellegi abi ja toetuseta. Kui sulle ei sobi inimese olemus, siis alusta endast ja ja enda suhtumisest.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 17:07
Nii suurt armastust pole olemas, et oma elu vààrtuslikku aega raisata kellegi ùmberkasvatamiseks. Las emmed kasvatavad ise oma lapsi ùmber. Selleks ei pea olema naine, pruut.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 17:17
Mis õigusega keegi kedagi ümber kasvatab!
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 18:00
Seda òigust polegi kellelgi. Aga mehed tahavad just naisi ùmber kasvatada. Ja kui naine minema kònnib..siis on ta paha.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 18:03
Naisi võib ja peab jumaldama, aga nad ei ole jumalad
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 18:06
Samad sònad meeste kohta. Mehed pole jumalad. Pàris loll peab olema, kui meest kinni hoida tema soove rahuldades.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 20:32
Aga häid mehi hoitakse kinni kümne küünega.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 20:50
Mina ei tunne ùhtegi meest, keda kùmne kùùnega kinni hoida. Sellised on maailma veel sùndimata.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 22:15
Kui millegist kinni hoida, siis midagi uut ei saa kogeda🙂
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 22:35
eks paljudel on kõige uue ja tundmatu ees hirm. ning siis hoitaksegi kinni või püütakse ümber kasvatada.
kõige ilusam oleks muidugi loomulikul viisil nö teineteise järgi kasvada ja kohaneda......ilma mingite sellega kaasnevate repressioonideta
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:48
Aga ùtle capri..Miks minusugune vanaema peaks ùldse endale kedagi tahtma v otsima?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 09:53
Eks ole🙃muidugi nutan taga kustunud teemat😂, nagu sinagi.. Sinu tähelend teemas jäi ju nii lühikeseks🙃

Demagoogist vana kass tõstis saba igas teemas, demagoogiat ta valdas veenvalt
Kuna talle nimelt Näis, et Eluratas foorumis, tagurpidi ringi käis
kassisitt on elu alus ja nii ta jõlgub kõigil jalus, situb hinge, kinga.. Otsib pinda, kuhu veel saak minna... s..

Nüüd kõik kohad liiva täis ja vänge kassikusehais on märk, et kass siin käis..
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 10:32
sirruke, vähemalt oled sa mittemüüdav-ostetav ja ei pea teesklema
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 10:44
Sirtsu, vastus või vastused on sinus endas olemas nendele saad vastata ainult sina, kindlasti tasub olla ettevaatlik kõiksugu nõuandjate suhtes, eriti nende, kel oma elu taguotsa st välja vaatab. Valikud sinu elus on sinu valikud, kena päeva
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:23
sirruke,
mis vahet seal, vanaema või vaarema.....igas eas inimene vajab hellust ja kirge. isegi kui väidab, et ükskõiksus on kõige parem- see pigem nagu kaitserefleks, kas pole nii?
otsimisel polegi suurt mõtet. kes tulema peab, tuleb nagunii. kui tuleb.

aga sirruke müüb oma aega ja energiat täpselt samuti kui kõik teisedki, kasvõi mustikaid noppides kuidas see peaks seostuma armastatud mehe leidmisega, sellest ei saanudki nüüd täpselt aru

touchi "pärleid" lugedes ikka ja jälle imestan, kuidas ometi on niiiiii palju hinge ilu ja poeetilisi andeplahvatusi ühe väärika daami sisse ära mahtunud
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:42
Oi ma tänan🙃 ka mina leian end pidevalt mõttelt, kuidas legaalleedi ikka jaksab, jalgu hargitada ja seejuures veel nalja visata🙃
Suurepärane huumorimeel, stabiilne, selline väheke hallivõitu, kalli võitu ja sitavõitu🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:44
näed, touch....said midagi ilusat jälle öeldud ja päev kohe rõõmsam ning ise muutusid ka nagu paremaks inimeseks, eksole?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:53
Näed siis🙃... Kuidas teil küll õnnestub näha vaid teiste hingeilu ja oma ilusad sõnavõtud kahe silma vahele jätta😂 üüüüüüber andekad või lihtsalt...
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 14:54
Touch1 kallid ja musid sulle!!!!
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 22:50
Kurat, mees, võta kokku ennast!
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 19:36
Kajaho! Vist on vale koht, aga ma olen varem küsida tahtnud, et miks sa Touts1'te solvad .Kas selle pärast, et Sulle on ikka korralik roosa pähe tõmmatud?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-30 19:41
mina ka ei saa aru, miks Keprik, kass, Dragu, jfjm ja teised kodaniku touchi solvamisega on tegelenud, täitsa lambist eksole..........nad võiks ju mõista, et proual on teiste inimeste halvustamise ja sõimamise vajadus. kus ta vaeseke seda ikka mujal saaks rahuldada kui siin? foorum kannatab ju kõike
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 07:33
Kõige suuremad halvustajad on ikka need, kes seda teistele süüks panevad ja siis heldinult huumoriks või irooniaks nimetavad. Igas teemas igaks juhuks ja pidevalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 07:56
slave, oskad sa, palun, selgitada, miks sa ikkagi käid igas teemas igaks juhuks ja pidevalt caprit halvustamas?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 08:03
kassike viska pilk vahel peale muudele teemadele ka peale läbu ja vahest suudad märgata, kuidas kompleksis tädi pingsalt temaga mittehaakuvaid teemasid üle postitab. nt. bdsm ja goonerid ja kaenlaalused jms. Ka siis, kui teda isiklikult mainitud pole.
Ja seda visklemist ma tõesti halvustan, kui iga teema täislaskmist ja egotrippi.

Aga muidu oli see "iseoled" küsimus jälle tase.

Ühesõnaga kõtt!
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 08:07
Ja vaata, see esikompleks püüdis mõnda aega mingit stiili hoida ning mittemüüdavate teemat hoiduda. Aga murdus lõpuks ja hakkas siin ka pläustima. Ego ei luba lihtsalt teisiti ja imetlust on vaja nagu õhku.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 08:08
Aga nii nagu muuseas küsin täiesti teemaväliselt, et kas sind, Jeesuskass, saab osta?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 12:14
esiteks, on slave "pläustinud" nii mittemüüdavate teemas kui igal pool mujal. aga miskipärast näib arvavat, et talle on keegi andnud õiguse tsenseerida või piirata kaasfoorumlaste sõna- ning arvamusvabadust.

kas mingi kaenlaaluste teema minuga haakub või mitte, jätaks ikka enda otsustada. nagu ka selle, kus sõna võtan.
tsenseerimise fetiÅ¡iga persoonid võivad seepärast muidugi vinguda, kui soovivad endast koomilist muljet jätta

aga slave postitab ning peab oma gooneri-monolooge siis imetluse pälvimiseks ja ego kergitamiseks? nojah. muide, mõned inimesed lihtsalt naudivad vestlust ja käivad siin laiskusehetkedel aju puhkamas.....aga sellest vist esiorjal raske aru saada.

kasse peaks varjupaigast täitsa tasuta jagatama. nii et slave ei pea kodulooma omandamiseks pappi välja käima
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 16:43
Muidugi on sinu otsustada, kus sa jaurad aga minu õigus on sellest arvata seda, mida tahan.
Ja kustutada teema, kui su läbu jälle mõttetuks läheb.

Päris pikad laiskushetked, kas iharmeelaslibekirglikmagus turundus ei toimi?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 16:54
üks pisike nüanss, slave....kustutada saad paraku vaid omaenda teemasid. nii et see sõnavabaduse piiramine on ainult illusoorne

laiskusehetked peavadki tööhetkedest pikemad olema. siis ei teki läbipõlemiseohtu. aga aitäh muretsemast, kõik toimib endiselt ja isegi libedamalt-iharamalt kui enne koroonapaanikat
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 17:18
Oih, selle peale polekski ise tulnud
Ja sina saad ka need teemad kustutada, mille oled algatanud
Nüüd ma siis ei muretse, "ferrari" peaks rahuldatud olema.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:42
mul ei ole kustutamise ega tsenseerimise fetišit, slave.
aga võid nüüd ferrari rahuldaja tiitli aupaistel end soojendada. mis siis, et proovisõit jäi tegemata
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 10:03
Kõik, mida ma sinu juures rahuldanud olen, on vaidlemishimu ja eneseupituse kirg.
Võibolla oled nautinud ka oma poolanonüümseid veerandiroonilisi õelaid märkusi, mine tea. Kuskil pead ju ennast välja elama.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 11:06
slave, üksi oleks suhteliselt keeruline vaielda, kas sa ei arva. selleks peab ikka vähemalt kaks vaidlemishimukat osapoolt olema
aga jah, kui sa figureerid foorumis eneseupituse eesmärgil, on vist raske mõista, et mõned siin lihtsalt lobisevad ja lõõgastuvad ja arutlevad maailma asjade üle
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 11:19
ise oled, ise oled, ise oled
Tase!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 11:42
slave, tahad siis väita, et praegu vestlesin iseendaga või?
kui sinu arusaamades on foorum mingiks eneseupituse või turunduse vahendiks, siis pole mõtet vaielda. kuigi 99% inimestest jõuab reaalse minuni siiski tänu piltidele....nagu ka sa ise. aga midagi halvustavat ju peab ütlema, eks. isegi kui tead, et jama ajad. siis on päev korda läinud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 15:20
Jäi selline kommnetaar silma:

--------------
naiivikust slave peab möödunud sajandi fotosid ilu etaloniks? no maitse üle ei vaielda aga karmile reaalsusele näkku vaadates ilmselt seisukohad muutuksid....
"jumalanna", kelle välimus ei luba enam erootikavaldkonnas leiba teenida......nojah, vähemalt püha tasuta seksi jagaja aupaiste on nüüd pea kohale saanud
--------------------

Kas veidi kadedusest kantud caprichosa? Kui sõnaga Jumalanna iseloomustati kedagi teist, siis on hari punane
Ikka see igas pulmas pruut ja igal matusel kadunuke

Ja ma küll ei tea, mis kolossaalsed muutused siis võiksid olla toimunud sajandivahetusega, ilmselt veidi vanemaks saadud aga noh, ka sina caprichosa oled 20 aastastele vanainimene ... alati on keegi, kes on noorem ja enamasti ka keegi, kes on vanem.
Vanuse kaardiga küll vehkida ei saa ... ja kui see oleks ("oleks" kuna ma tegelikult ju ei tea, millele sa vihjad) kaaluteema, siis on piisavalt palju mehi, kes hindavad rubenslikke kehavorme
Maitsed on ju nii erinevad, kuidas sa oskad vaidlustada seda, mis teisele inimesele meeldib ja mis mitte. Ka sinu välimuse kohta on kirjutatud päris karmilt ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 15:31
aprilljuuli....sul vist raske ette kujutada, et vahel saab sellest igapäevasest litsiks ja kerjuseks sõimamisest siin kopp ette.
slave'i poolt mõni kuu tagasi kummardatud "jumalanna" saab järsku ahne litsi tiitli, eksole- kuna julges ausalt asjadest rääkida.
ning ekslits, kelle reaalsel välimusel iidsete piltidega enam eriti midagi ühist pole, kuulutatakse jumalikuks pühaks olendiks.....kuna on slave'iga materdamiskampaanias jõud ühendanud
noh, mulle tundub suht naljakas
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 15:57
Sa püha püss ja armuvägi🙃
Milline hala ja pihtimus
Mul võttis kohe silmad märjaks, kuidas ikka memme kiusatakse🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 17:16
Ja see kuidas te kogu kogukonnaga mu 63 kilo neelate ja neelatud ei saa see on lihtsalt ulme😂😂
Peale sünnitust võtabki naine natuke kaalus juurde, kui last rinnaga toidab🤗 muidugi sina toitsid lutipudelist..
Nüüd aga kuidas sa ka ei kujutaks ette😂 ja ei tahaks pean sulle pettumuse valmistama, sulle kes sa usinalt et lõikad, imed ja pumpad, siin peaks hoopis mina sulle kaastunnet avaldama🙃, minu kaastunnet memm🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 09:28
aprilljuuli, kiidan nutikuse ja tähelepanelikkuse eest!

See minu sipelgapesasse torgatud kepp toimis

Ei hakka vanades postitustes sorima, aga mäletan hästi, et kui Touch lubas C-lt orja ära võtta, siis C jauras lihtsalt edasi ja kinnitas, et ma pole tema ori (mis on ka tõsi). Mida siis nüüd kurta üldse?

Üldiselt püüan oma maailmavaadet siin kaitsta ja kui mõni võtab seda isiklikult, siis mis teha. Ahneid kerjuseid on siin tõesti palju liikumas.
Kui ma selgitan, miks minu arvates raha (kingitused siin kontekstis) halvasti mõjub, siis hakkab mõni selgitama härrasmehe staatust ja iseendast patrama.
Julgus asjadest rääkida on positiivne. Kuid seda teevad ka teised, kellel on arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 13:30
slave, sa kipud oma keppi üle hindama
keegi pole millegi üle kurtnud ja minupärast jumaldatagu kasvõi vanakuradi vanaema sajandivanuseid pilte, suht suva aga lihtsalt võtab muigama esiorja põhimõtete painduvus. kui muidu raiutakse ja ülistatakse mustvalget konkreetsust kõigis asjades, siis pensionil eksprosti kõlbab kummardada küll.........kui aktiivselt tegutseva teenindajaga fantaasiad tegudeni ei jõudnud.
et nagu pisut silmakirjalik pole?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 13:47
oot, oot, kas sa caprichosa nüüd ütled, et sa oled aktiivselt tegutsev prost või?

a igatahes see on täitsa armas, et sa oledki niimoodi lapselikult solvunud, et sa enam slave silmis jumalanna pole
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 13:55
aprilljuuli, kui igasugune teenindamine tähendab sinu jaoks prostitutsiooni, siis järelikult olen jah- kui sulle meeldib nii mõelda. ning niipea pole põhjust pensioniplaane pidada

aga tõesti pole mingit solvumist olnud. isegi siis mitte, kui slave pärast aasta aega saadetud kohtumise taotlusi hakkas rääkima, kui koleda ja alatu ja ahne persooniga olevat minu näol tegemist. kuigi natuke lapsik see ju oli.....
nagu seegi, et eks-müüdav kõlbab väga hästi jumaldamiseks. seega kui kunagi pensile lähen, on lootust jumalanna-seisusele jälle kandideerida, arvestades esiorja põhimõtete kiire muundumise võimet
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 14:09
concernsu, pokkeris olen laua alati puhtaks mänginud
pole absoluutselt midagi slave'i vastu, kui sa pole veel märganud. ainult et see tema halvustamise fetiÅ¡ tundub suhteliselt naljaks....nagu need kiirelt muutuvad põhimõttedki.
ning loomulikult sujuvalt ignoreeritakse küsimust, et kas selline topeltmoraal ei tundu silmakirjalik.......mis eks-müüdavaid kummardada lubab
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 14:30
Exole🙃teeb ikka meele mõruks küll caprichosa, selles sektoris pole ma kunagi tööd teinud milles sina jalgu hargitad ja üksi su perse kaalub sama palju kui mina🙃
Mus piltidesse puutub, siis tolmab su seinal seda nostalgiat lademetes, ex seisus kohustab sul jätkuvalt ju naisi maha hindamas käia ja
hiljem kiunuda, et sulle liiga tehakse, silmnähtavalt oled kaheperseline
˅ näita rohkem ˅
2020-08-02 22:38
concernsu.....no kui sulle see flirdina paistab, olgu pealegi
loomulikult võim erutab. aga päriselus saab seda võimu piisavalt nautida ja mängida. nii et netisõnelused mu jaoks nii suurt tähendust ei oma kui ehk mõnele sooloerootika harrastajale
minu maailmavaadet hakkaks slave vbl mõistma ning aktsepteerima, kui lahked ja himurad daamid tema postkasti iga päev sadade kingituse- ja naudingupakkumistega täidaksid
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
26