Foorum
1
...
3
4
5
...
26
2020-04-24 13:22
Vaata, kui kingitus muutub normiks ja teiselt poolt muutub normiks see, et ega midagi väga vastu andma ei pea, lihtsalt olemisest piisab, siis on miskit viltu minu meelest.
Natuke nagu see baarman, kes ilma pingutamata ja isegi pisut lohakalt teenindades eeldab jootraha.

Või noh, hiljuti toodi siin kuskil näide, et praegu ei pea tööd tegema ja puhkuse maksid ka "härrasmehed" kinni. Eks nii saab ka ja tore, kui hästi läheb. Tore pole see, kui sellest hakkab mõttemaailm kujunema, mida teistega suheldes jäigalt hoitakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 14:23
Pole ma elus kohanud naist kes mulle midagi välja teeks
Naine ongi ikka loodud mehe kulul elamiseks, naine alati eeldab mehelt välja tegemist ja vastupidine lugu oleks siis nagu suur iseolemine, noh, äkki mees tahab pärast veel keppi, ma siis maksan enda eest, oleme võrdsed

Rahalises mõttes ei saa mees ja naine mitte kunagi võrdseks, enne loojub päike. Isegi kui naine teenib rohkem kui mees, suhtleb ta mehega kelle jaoks on tema puruvaene ja teda tuleb ülalpidada. Seepärast ongi huvitav, kui noored alustavad vaeselt, siis naine jätab kohe vaesema mehe maha kui ise saab parema töökoha ja hakkab mehest rohkem teenima. Siit tuleb ka moraal, ära kiida naist, läheb uhkeks ja jätab su maha
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 15:09
Slave, aga ega need naised küsi kingitust. Kui mees pakub seda, kas peavad siis tõesti äraütlema või hambad ristis ise poole kinni maksma, sest ma ei ole ju niisugune .... müüdav.
Ja mis põhiline, ei need naised ega ka mehed mõtle sellest. Neil on lõbus ja nad naudivad seda. Ainult kadedad kõrvaltvaatajad näevad siin mingit probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 15:24
Mis kadedus, see on ikka selline lipitsemise kultuur nagu nõukaajal oli. Tahtsid midagi saada, siis pidid kingitusega minema, muidu ei võetud jutulegi. Osad inimesed ongi sellised lipitsejad, teised eeldavad ausust või läbipaistvust. Ega siingi pole ju probleem nendes kingitustes, vaid paljud ei taha neid anda, neile kes seda ootaks ja sellest ka see kiun. Õige mees toob ikka kingituse
˅ näita rohkem ˅
2020-04-24 16:18
sina jotimees oled alati olnud üks libe moraalitu vanamees ja vaevalt need prostikesed sulle sügavamalt korda lähevad kui ainult saaks teenust soodsamalt, kas pole sedasi? miks sa muidu alati selliste kaitsele kohe viskud. kui läbi tõmmatud, siis unustatud nagu ikka see eluke käib.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 08:45
Naine ei küsi kingitust alati nii nagu mees. Ära alahinda neid!

Ja on naisi, kes mõtlevad oma peaga. Mõtlevad, et miks see kingitus tehti ja ei müü iseendale maha mõtet, et "ilmselt olen ma lihtsalt vastupandamatu". Kui keegi lihtsalt kingib sulle midagi, siis tänapäeva maailmas on äärmiselt mõistlik kasvõi korraks mõtiskleda, et mida see kinkija tegelikult tahab.
Ja on naisi, kes ütlevadki soojamaareisist või kingitusest ära, sest nad pole nii odavad. Nendeni "härrasmehed" ei küündi.

Lõbu ja nautimise vastu pole mul kunagi midagi! Kahjuks pole kõik nii lihtne ja selline nagu esialgu paistab.
Kadedus on ka võõras tunne.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 15:22
Vaata coypus, vagaduse etalon ütleb sulle vaid üht.. tähtis pole relva omamine ja sellega vehkimine, vaid oskus seda käsitleda, see kehtib ka teadmiste ja info omamise kohta mida me kõik valdame.. kui infot killukeste haaval välja paugutatakse avalikus keskkonnas võib juhtuda, et see lendu lastu võib tagasi põrgata mööda sinu haiget pead..
Olen nende aastate jooksul IHA nn. raudvaralt õppinud, kuidas selles keskkonnas ellu jääda, mul on olnud head õpetajad
Loomulikult on olemas ka võimalus olukord lahendada diplomaatiliselt aga antud juhul kasutu.. Seega võta seda lihtsalt infoks, ära alahinda oma vastast 🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-04-25 19:07
Ei hakka müüdavate teemas läbustama, seda on seal on seda ilma minutagi🤗.. Aga kuna caprichosa minuta kuidagi hakkama ei saa siis miks mitte vastata..

Vaata, sina sotsiaaltöötajast prostituut, kes sa aitad stabiliseerida kliendi abielu, maandad meeste stresse, lohutad mehi, kes on põgenenud tõreda ja tõrjuva abikaasa juurest.. Sellise reklaami puhul oled suisa vajalik lüli ühiskonnas..
Coypus tõi näite toitlustus sektorist, kui võrdles sinu edukat äri.. Igasugune äri eeldab äriplaani ma ei julge isegi oletada, millise tegevusvaldkonna alla see nn. Sinu edukas firma kuulub.. Ja millisesse registrisse registreeritud... Coypus nagu aru saan on sinu isiklik promaja..
Ausalt naised, müts maha sellisel keerulisel ajal ennastsalgavalt eesliinil.
Pisarakiskujad.. Ikka tööjõude ja tervist
˅ näita rohkem ˅
2020-04-26 09:47
"Veel kord minu naabrist. Tema ei osta reisi väljategemisega seksi, talle lihtsalt ei meeldi üksi reisida ja reisimine on tema kirg. Ja nikku saab ta nende naiste käest ka ilma reisita."

Vahest on siis võimalus, et neil ei ole kaubanduslikku suhet ja eksisteerib sõprus?
See on siis ju täiesti ok, kui võtad kaasa meeldiva sõbra, kelle seltskonda sa ei pea ostma ja kes ennast selle pärast halvasti ei tunne.
Muuseas, reisidel näeb tihti inimesi teise nurga alt. Mõni suuremeelne kaasavõtja naudib reisil teise alandamist hoopis, kui see temast sõltub ja taganemisteed pole.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 01:00
Parasitism ehk nugilisus (kreeka parasitos 'nugiline, kõrvaltoitlustuja' on looduses esinev fülogeneetiliselt kaugel olevate organismide vaheline suhe; üks variant organismide kooselust, mille puhul üks organism (parasiit, nugiline) kasutab teist organismi (peremees 😜organismi, peremeest) oma eesmärkidel🙂
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 01:38
Sul uss püksis peremees tõmbama välja oma ussi sinu seest
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 10:04
Näha, et sa ka Virussa, oled üks nugiline meil siin ihas.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-30 10:30
Sina oled ise
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 11:25
"Pühendunud pagar" oli üks näide tasuliselt naiselt.
Tasub vahepeal mõtiskleda, et kuidas käituvad pühendunud pagar ja pühendunud maaler või näiteks ka pühendunud ehitaja oma vabal ajal.

Karjääri algusaastatel tormavad kindlasti oma oskusi realiseerima ka sõprade juurde. Aga mida aeg edasi, seda targemalt väldivad nad töist põhitegevust tööst vabal ajal, et jätkusuutlikuna püsida.
Siit on näha, et kui seks on hobi, siis tööks muutumisega kaob mõne aja pärast see hobina ära.

Tasulistel ehk otsesõnu prostituutidel on tegemist siiski ka isikliku vajadusega. Päris hull, kui isiklik vajadus ka töö spetsiifika tõttu ära kaob.

Kui enamusel juhtudel pakutakse teistele rahuldust (väidetavalt saadakse ka ise) raha eest, siis nõrgematel jääbki see tunne sisse, et ka vabal ajal lõbutsemine tuleks kellelgi teisel kinni maksta.

Need on võrdlemisi suured kaotused, kui rääkida seksist, mis on nälja ning une kõrval oluline põhivajadus. Hoopiski mitte selline hobi nagu saiakeste küpsetamine või maalritöö või ehitamine.

Mina isiklikult olen kohanud professionaalsemat lähenemist ka, kus asjad ei ole pudru ja kapsad kingituste jms. sulamula jutuga. Töö ja eraelu on kenasti lahus hoitud ja keegi ei pahanda, kui huvitava tegevusega inimesega niisama tutvuda tahetakse, et ühist hobi jagada.
Kahjuks ei saa enamus tasulisi sellega hakkama. Taksomeeter tiksub. Inimene muutub peast prostituudiks ja side reaalsusega hajub.

Rohkem nüüd "südant ei valuta" prostituutide psüühika pärast. Peaasi, et siin ei muutuks kohustuslikuks lisada sõna "seks" juurde sõna "tasuta", nagu see oleks mingi erivorm. Tegelikkuses on ikka tasulised suhted erivorm.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 12:55
ok, proovime pagari asemel koristaja näitega

meil koristavad kordamööda kolm ukrainlannat-võõrtöölist. nende kodumaa mõistes on siinne koristaja palk suur raha, piisav tasu, millega rahul olla. kuna ma olen tavaliselt kontoris viimane, näen just mina nende stiile ja harjumusi (ja tean nende perede lugusid jne). üks laulab endale rahvalaule ja vaatab lilled üle ja küsib, et jõulukaktus tahaks õitsema hakata, aga tema jaoks liiga kuiv, kas seadmeid ei sega, kui ta õhu niisutamiseks taime ümber veetaldrikud seab - ning vaatab nädal hiljem hardunult õisi. teine paneb kõrvaklapid pähe ja rokib omaette need paar tundi, lõpetuseks piruetitab ruumid läbi, et rahule jääda. kolmas töö tegemisest ja ärategemisest nii nähtavat rõõmu ei tunne, aga ka temal on silma mustuse märkamiseks ning kohusetunnet kõik pinnad üle käia. et siis: nad naudivad oma tööd

ma ei tea, kuidas esiorja jaoks, aga minu jaoks ei ole okei neile öelda: tule löö minu kodu läikima. ja et koristamine on inimese baasvajadus - igaüks, ok, enamik püüab oma ümbruse enam-vähem korras hoida -, tule korista tasuta. absurd ju? ehkki ma olen vähemalt neist esimesele valmis sellist lisateenistust pakkuma, kui temal peaks jaksu ja tahtmist olema

aga kindlasti ei hakka ma keeldumise korral nädalast nädalasse vinguma, et ahnus ja ebanormaalne ja miks peab keegi tema rõõmu kinni maksma vms.

mu euro-õde pidas õigeks materjal ja aeg kinni maksta isegi siis, kui ma tema tütardele taskunukud kudusin. ehkki minu jaoks oli see nuputamine ja nokitsemine nauding

slave, mis ikkagi sinu jaoks keeruline on? kui sa tahad midagi sellist, mida teine teeb, siis sa küsid, mis tingimustel ta sulle võimaldab. kui tingimused ei sobi, siis lepid, et pole sinu jaoks, ja jätad ta rahule

aga miski paneb su kuude kaupa isiklikult ja mingi ahnuse-halaga ründama (rõhutan, et ilusat ja haritud) naist, kes sind korduva vestluse vääriliseks ei pidanud. kes ütles, et tema aega saab osta tunnihinnaga, aga eraeluliselt sa teda ei huvita. täpselt samuti tunnihinnaga saad osta ka coachi, progeja, koristaja aega. vahe on sinu peas, ja sa käitud täpselt nagu kverti: ajad ila
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 13:55
Slave ei hala sellepärast, et ta sellelt ilusalt ja haritud naiselt midagi tasuta ei saanud ja teda korduva vestluse vääriliseks ei peetud, vaid jutt käib ikkagi sellest, et

tasulistel ei ole ka töövälisel ajal midagi tasuta, nad eeldavad, et kui tööpäev lõpeb, siis elu jätkub täpselt sama moodi ja iga pilgu eest, mis nad härrasmeestele heidavad, TULEB, neile maksta. Ja see ongi norm. Mingit muud elu pole üldse olemas, kes raha ei küsi, sellel järelikult on midagi viga.

Ja see koristaja näide jälle ei haakunud nagu väga minu meelest, samamoodi nagu kunagi see Pilvre oma.

A muidu, Slave, kas sa tahtsid siis korduvat vestlust?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 15:30
Tegelikult on vist point milleski muus.
Slave on siin avalikult tunnistanud, et Capri meeldib talle ja et ta onaneerib tema pilte vaadates. Enda seksuaalse kiiksu tõttu, ta aga ei saa täit rahuldust, kui naine teda ei alanda ja nii ta üritabki siin pidevalt provotseerida, et ehk õnnestub järjekordne solvang väljameelitada.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 16:37
Lgp herr Salve teie lause-Karjääri algusaastatel tormavad kindlasti oma oskusi realiseerima ka sõprade juurde. Aga mida aeg edasi, seda targemalt väldivad nad töist põhitegevust tööst vabal ajal, et jätkusuutlikuna püsida. ma natuke vaidleks jälle sellele mõttele . kui oled oma karjääri alguses siis tegelikult puuduvad kogemused ja teadmised näiteks ehituses ( hobi ehitaja ei ole ehitaja nagu hobi autojuht ei ole autojuht võime vaielda lõputult ), tänasega on kogunenud teadmiste pagas mida täiendavad oskus kogemus ning väga tihti küsivad sõbrad nõu ning seda saab jagada täitsa hobikorras ja tasuta kuid kui asjad lähevad tõsisemaks st peab pidevalt jälgima kellegi tegevust ja suunama siis loomulikult see hobi muutub tööks st see röövib minu ajast igal päeval 3-4 tundi ja seda ei arvesta enam keegi ka sõbrad ,et see nüüd mingi hobi on ja loomulikult see aeg kompenseeritakse. ma arvan , et selline suhtumine on iga tegevusega, olgu see pagar , maaler, ehitaja advokaat või kes iganes mis ametiga. töö on töö ja hobi on hobi . on muidugi tore kui inimene on suutnud oma hobist tekitada omale põhilise sissetuleku allika st et see meeldib talle ja ta on rahul, ma ei oska midagi ja ka ei taha midagi arvata tasuliste intiimteenuste pakkujatest, kas see on nende töö või hobi või mõlemad sellele oskavad ainult nemad vastata. kui see on töö siis see ongi töö mille tegemiseks eraldatakse päevas mingi kindel arv tunde, kas ta tahab sel päeval sellega kui hobiga tegeleda oma kallimaga või kellega iganes see on juba siis tema vabavalik aga ma arvan ,et ka neil inimestel on muud hobid ,et oma päeva pingeid maandada. kas nad seksivad oma kallima või elukaaslasega ma isiklikult arvan et jah ja usu nad ei küsi selleeest raha vaid nad ka naudivad seda kui tavalised inimesed. jah ma olen 100 prossa nõus su mõtte lõpetusega , et nimetada midagi erivormiks kui siis jah tasuline seks on erivorm . kuramus vist sai segane.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 17:01
See on iha lehe igipõline teema, et paljudele meestele ei jõua kohale, et prostituut ei pruugi nautida seksi kliendiga. Naudingu teesklemine kuulub kutsemeisterlikuse alla. Ja see ei piirdu ainult prostitutidega. Selleks, et naine seksi naudiks, peab olema eelhäälestus ja seda ei juhtu suvalise isasega.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 17:12
hr Jott ma natuke täiendaks omalt poolt teie lause lõppu - ega ka isasel suvalise emasega ( kui juba puht sooliselt ).
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 17:34
... tasulistel ei ole ka töövälisel ajal midagi tasuta, nad eeldavad, et kui tööpäev lõpeb, siis elu jätkub täpselt sama moodi ja iga pilgu eest, mis nad härrasmeestele heidavad, TULEB, neile maksta. Ja see ongi norm. Mingit muud elu pole üldse olemas, kes raha ei küsi, sellel järelikult on midagi viga.
... Ja kui lugeda viimaseid kirjutisi siis jõuame ikka tagasi algusesse.. Et jätkuvalt, tsiteerides kassi.. (rõhutan, et ilusat ja haritud) naist kiusavad ja laimavad need TEISED kadedad ja harimatud. Ei saa jätta ka mainimata caprichosa enda lause.. Enamasti ei kao need vajadused kuskile, kuigi valikuid tehakse rangematest printsiipidest lähtudes ning igale libeda keelega ja treenitud muskliga casanovale ei anta rohelist tuld oma privaatmaailma sisenemiseks.
.. Jutt võiks olla isegi õige, kui antud haritud ja kaunis naine vastupidiselt oma sõnadele ei käituks.. Kui katki peab olema täiskasvanud naine, kes meestelt hindeid kerjab ja vastutasuks intiimpilte saadab, raske on kokku arvata kui paljud pihkurid neid omavad ja teadagi tõde see, et mehed suuremad latatarad on, kes sellest ka räägivad.. Aga vajadus näidata kui tahetud ja ihaldatud ning hinnatud naine on paneb tegema selliseid rumalusi.. Kõike tehakse seda muidugi rangematest printsiipidest lähtuvalt.. Hobi korras, luues endast kuvand, kellest? Pikemalt ei viitsi rääkida
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 18:18
Tasuta ei saa sitalgi käia ikka peab paberi ka ostma
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 18:26
Kommar, Kui ikka till püsti, siis olgu või Baba Jaga
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 18:28
eksid jott, ja nagu vanasõna ütleb siis . narrib mees ükskord tilli narrib till 9 korda meest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 18:29
Millised võrdlused! Pagarid, koristajad, prostituudid.....
Järgnevalt peaks küsima mõnelt pagarilt- prost, mis tunni hind on koos materjaliga? Tahaks näha, mida vastatakse. Tegelikult ei taha.
Elus nähtud prostidest (nii 100 umbes, mehed/naised) on oma tööd nautinud 2. On ette sattunud vaid üks isik, kes lihtsalt andus suurele rahakotile, teised olid mõttetud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 21:08
Mul kõik naised naudivad,keegi pole prost
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 12:39
Esiteks, ma ei hala endiselt.
Teiseks, proovida võib ka igasugu näidetega, kui pagar ei toimi. Snaiper näiteks.

Me viime ajuti selle arutelu siin absurdini, aga keeldume nõustumast, et nõrkadele prostidele lööb lõpuks nende amet pähe.
Miks me keeldume?

Kas siin keskkonnas on millegipärast kasulikum olla pugeja või arvamegi nii?!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 13:23
Slave, kas sa oled loll või mängid lolli? Ammu oleks aeg mõista, et enda kinnisidee pealesurumisega, juhid sa arutelu tupikusse.
Kui prostituut raha ei võtaks, oleks ta jobude vastu samasugune pipar nagu kõik teised naised.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 13:24
Ma ei tea, kas on lõpuks viitsimist kõigile nüüd vastata, aga kuna kass oli viisakas siis...

Koristamine ei olegi inimese baasvajadus. Seks on.
Töö nautimine vs. töö ja vaba aja eristamine. Kuidas seotud? Sõltub persoonist, mõni naudib ka koristaja tööd, mis seal imelikku, kuigi ei arvaks. Kas ta seetõttu oma baasvajadustest loobub, ei tea. Ja kas ta IGA (capri lausetes on alati see "iga" kuidagi rõhutet) sassis koha peale peaks oma tööd nautima hakkama? Kahtlane, on ju? Ja hea/halb näide, sest see ei ole baasvajadus nagu uni või söömine.

"aga kindlasti ei hakka ma keeldumise korral nädalast nädalasse vinguma, et ahnus ja ebanormaalne ja miks peab keegi tema rõõmu kinni maksma vms." Siin oled sa kassike millesti totaalselt valesti aru saanud ja ära nimeta mind minu maailmavaadete pärast vingujaks! Samamoodi võib sind halvustada ja öelda, et vingud ja tood vägisi mittekehtivaid näiteid segastel motiividel ja nö varika alt.

"slave, mis ikkagi sinu jaoks keeruline on? kui sa tahad midagi sellist, mida teine teeb, siis sa küsid, mis tingimustel ta sulle võimaldab. kui tingimused ei sobi, siis lepid, et pole sinu jaoks, ja jätad ta rahule" Jälle oled totaalselt valesti aru saanud! Ma pole midagi küsinudki, seega pole ka keeldumist ega tingimusi ega muud sellist.
Seks ei pea olema see, mida üks küsib ja teine võimaldab. See on prostituudi vaade. Seks jms on olemuselt koostöö, mitte teenus ja tarbimine. Et meil on kultuuriliselt kombeks mängida mängu, et mehed küsivad ja naised annavad... noh, paljude jaoks on see aeg läbi.

Sa oled midagi välja mõelnud oma peas, et oli mingi vestlus ja mind ei peetud vääriliseks ja muu fantaasia. Lase nüüd lahti sellest ja ära hala oma õhulossidega. Sa ei tea sellest mitte midagi!
Ma kirjutan siin sellepärast, et varem mõistlikuna tundunud inimesed on asunud vägisi seksi maksustama ja seda pean ma väärastumiseks. Nagu vabalt võib pidada minu perverssusi väärastumiseks. Ja selgelt aetakse mingit jumala udu ja muinasjutte teemas.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 13:32
Ma kirjutan siin sellepärast, et varem mõistlikuna tundunud inimesed on asunud vägisi seksi maksustama ja seda pean ma väärastumiseks. Nagu vabalt võib pidada minu perverssusi väärastumiseks. Ja selgelt aetakse mingit jumala udu ja muinasjutte teemas
Oleks juba aeg aru saada, et see varem nii mõistlik inimene ei hooli seksist sinuga, aga raha eest on ta veel valmis seda taluma.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 13:36
Jott, jumala eest võtku raha ja mul pole midagi nö seksitöötajate vastu!
Pole kunagi eeldanud, et prostituut vms. peaks tasuta asju tegema.

Aga kui selle töö pärast hakkab katus sõitma ja inimene muutub ülbeks nende suhtes, kes niisama tahavad sõbraks saada ja kunagi ehk ka seksini jõuda (sest rõhutan: seks ei ole tavamõistes tasuline teenus!) ja hakkab tasapisi halvustama neid, kes seksi eest raha ei võta või ei maksa, siis on asjad peas nässus!

Prostituudil ongi ilmselt keeruline piiri tõmmata, kellega tavaliselt suhelda ja seksida ja kelle käest raha võtta. Lihtsam on manduda ja kõigi käest raha või kingitusi oodata.

Kordan siis veel, et IGA libekeel ja casanova ei peagi olema seksiks valitud. Valikud on üsna isiklik asi aga minu jaoks ei ole see naine väärtuslik, kes ka vabal ajal raha järgi partnerit valib.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 13:38
aprilljuuli: ei, korduva vestluse teemat ei järgnenud. Ei olnud küsimist ja nurumist ega keeldumist kummaltki poolt. Minu jaoks ei klappinud mõned olulised fetishid, aga täpsemaks ma ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 13:40
"Tegelikult on vist point milleski muus.
Slave on siin avalikult tunnistanud, et Capri meeldib talle ja et ta onaneerib tema pilte vaadates. Enda seksuaalse kiiksu tõttu, ta aga ei saa täit rahuldust, kui naine teda ei alanda ja nii ta üritabki siin pidevalt provotseerida, et ehk õnnestub järjekordne solvang väljameelitada."

Hahaa, jott, hea mõte!!!!
Vähemalt ei jää teema surmtõsiseks.
Ma võtan selle plaani! Peaasi, et foorumikeeldu ei saa provotseerimisega
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 13:49
Kommar, selle pika ametijutu peale, et ma arvasin tegelikult sama. See, mis on su amet, mõjutab seda kuidas sa vabal ajal inimestega suhtled. Kui oled proff, siis tegelikult väldidki oma teemades igapäevaselt vabal ajal 3-4 tunniseid sõpradega tegelemisi ja normaalsed sõbrad mõistavad.
Aga ühe teenuse juures räägime siiski inimese baasvajadusest, mitte ehitamisest. Ja räägime neist, kellel on see vajadus tavalisest suurem.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 13:56
"Oleks juba aeg aru saada, et see varem nii mõistlik inimene ei hooli seksist sinuga, aga raha eest on ta veel valmis seda taluma."

Jott, ma ei hooli väga üldiselt öeldes seksist tasuliste naistega. Nii lihtne see ongi. Kui mul on huvi seda proovida, siis proovin aga praegu ei huvita.
Sa mõtlesid mulle välja motiivi ja kassike kinnitas seda fantaseerides. Ei, ma ei ole nagu kverti!
Ma ei kirjuta siin sellepärast, et tahan Caprilt seksi saada, kas tasulist või tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 14:11
Kus selle jura uba on? Inimene võtab seksi eest raha. Kelle perset torgib, kuidas keegi raha teenib? Et ei taheta peale tööd sõpradega tasuta keppida? Otsi keegi teine. Prostituut muutub ülbeks? Sa ei pea sellisega suhtlema. Eriti jabur on arusaam, et seks ei pea olema see, mida üks küsib ja teine võimaldab. Kui küsija on rahul ja võimaldaja on rahul, miks sina pead halisema ja oma arusaamu peale suruma.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 14:46
Ega ei torgikski kui seesamune viiruse verstapost ei käiks üle teiste peade ärgem unustagem, et siin käivad ja suhtlevad ja teised inimesed.. erinevatel põhjustel..kui üks , kaks prostituuti teevad sellest keskkonnast enda nn.töökeskkonna oma nn.prostituudi 10 käsku.. ei hakka meenutama seda nimekirja..kes tahab leiab üles..
misterixxs..ei torgigi kellegi perset, et antud isik sellega tegeleb, vaid just tema sõnavõtud ja tegevus ja tema luulud mus on igas teemas loovad kujundi, et siin keskkonnas liiguvadki ainult müüdavad inimesed..
Ja see , et laulukoor plaksutab käsi ühele prostituudile ei tähenda, et kõik teised peavad vait olema ja kaasa plaksutama sellele
Ausalt kõik ajavad oma rida, aga peast haiged teevad seda liiga lärmakalt avalikult ja pealetükkivalt.. nii lihtne see ju ongi, kordan veelkord, ET SEE EI OLE ÜHE PROSTITUUDI LEHT JA TÖÖKOHT JA MEIE ÜLEJÄÄNUD EI OLE TEMA KLIENDID, ja usu misterxxs.. enamus ei taha teda keppida, seega palun ei maksa seda ka peale suruda oma mingit haiget fantaasiat ..
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 14:58
Mina ei tea, keda tahab enamus keppida või keda ei taha ja see mind absoluutselt ei huvita. Kellegi haiged fantaasiad huvitavad mind veel vähem. Laulukooride plaksutamisega pole ma samuti kursis.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 16:36
Ja nii võiks ju vastu küsida, et mis see sinu perset torgib, mida ma asjadest arvan ja kirjutan?
Mis võtab sind halama ja hädaldma selle peale?

Touch vastas juba kenasti, et see koht siin ei pea olema prostituudi töökeskkond, kus teistele (ja arvamustele) ruumi pole ja et siin on ainult ostjad ja müüjad.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 17:06
Slave, aga kas sa sellele oled mõelnud, et seks pole üldse teenus. Siis kui seks teenuseks muutub, on midagi valesti. Normaalsel inimesel pole tegelikult vajadustki sellise teenuse järgi.
Teenused on reeglina tasulised. Tasuta teenust nimetatakse heategevuseks ja see kujutab endast abitute aitamist.
Loodetavasti ei tule sulle nüüd seletada, mida on vaja selleks, et seks ei oleks teenus.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 17:21
Capri kirjeldas kuskil hästi kliendikaardistusena neid mehi, kellele seks teenusena on vajalik. Mul ei ole tegelikult nagu õigust nende rõõmusid kritiseerida, kui nad oma võimalusi absoluutseteks ja normiloovateks ei kuuluta.

Heategevus ei ole sisuliselt tasuta teenus. Kavatsus määrab.

Sinu mõtetest koorub välja, et mida rohkem elame ühiskonnas, kus inimesed enam teineteisega suhelda ei suuda/oska, seda enam hakkab seks teenuseks muutuma... Võimalik.
Ja seda suuremaks väärtuseks kujuneb siis seks lõbu pärast! Ega ma muidu "mittemüüdavate" sektorit reservaadiks ei nimetanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 18:05
Vat värk ongi ju selles, et normaalselt on seks suhtluse tulemus.
Praegu tuli meelde vana hea laul:
Katsu aga redelita pööningule minna
neiukene sind ei jäta mina sinna
. . . . . .
Suhtlus on nagu redel ja pööningul ootab seks. Redelil on aga palju pulki, mis tuleb kõik läbiastuda. Ühe hüppega sa pööningule ei saa, aga sealt allasadamiseks pole redelit vaja.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 21:11
Issand jumal kui tarka juttu ajad
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 08:25
Ennast lausa intiimterapeudiks tõstnu on rääkinud:

"kõik need alateadlikud tõmbed, lõhna ja puudutuste taju toimivad täpselt samamoodi ka nö materiaalselt motiveeritud kohtumiste puhul.
lihtsalt kõiksugu teesklust ja võltsi moraali on vähem ning ajaraiskamist samuti
ning pole üldse ebatavaline, et teenusepakkuja meeldivasse härrasmehesse lausa ära armub....(kuigi siinsete "teadjate" arust teenindajal ju mingeid tundeid ega naudinguid ei eksisteeri, rääkimata eraelust).
aga rääkides konkreetselt orgasmi teesklemisest, siis selles osas suudavad kombekad koduperenaised prostituutidele sajaga silmad ette anda "

Päriselt?!
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 08:36
Jott, 06. mail vastuseks:

Seksil ei ole ainult kaks liiki - tasuline ja tasuta, kuigi võib ka nii asju vaadelda.
Aga on veel

- seks lusti pärast
- seks armumisest
- halastusseks
- seks lapse saamiseks
- seks manipuleerimiseks, süüdistamiseks
- seks hädavajadusena
- seks enesekindluse tõstmiseks
- seks kellegi omandamiseks
- seks kellegi "alla laskmiseks"
- jah... seks raha teenimiseks ja elatusvahendiks

Sellel tegevusel on palju rolle ka muude vajadustega seotult.
Et siis tasub mõelda, miks sa seksid tegelikult ja milline seks on tegelikult see, mida tahaksid.

Ja kui nüüd vaatad loetelu ja mõtled, et millist seksi saaksid osta, siis näed paremini prostituudi rolli ja võibolla ka vahet selles, mida ta endale ette kujutab harilikult ja millises sektoris tegutseb.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 09:05
Slave, ilus ja pikk nimekiri, aga minu jaoks kõige olulisemat on raske sinna sobitada.
Minu arusaam on, et seks on suhtlemise vorm, mis ei eksisteeri iseseisvalt, vaid on meeldivaks täienduseks teistele. Minu jaoks eksisteerib ainult üks ja ainus eeltingimus ning selleks on, et mõlemad osapooled seda soovivad. Kus, kunas ja kuidas, see sõltub olukorrast ja kokkulepetest. Mingeid ettekirjutusi ja kohustusi ei ole.
Kõik need sinu poolt ülesloetud varjandid on olemas, aga enne kui mõnda halvustama ja hukkamõistma hakata, tuleks üritada neid mõista ning põhjustest arusaada ja seda iga konkreetse juhu kohta eraldi. Mitte hakata lahmima stiilis, et kõik litsid on ühesugused. Ei ole, igal ühel on oma nägu ja omad motiivid.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 10:18
Nimekiri ei ole loomulikult lõplik. Erinevalt mõnest siin, ei pretendeeri ma absoluutsele tõele.

Teeme selle asja selgeks: mulle meeldivad seksitöötajad, kui nad ei läbusta ja oma ametisse kinni ei jää.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 10:22
Lühidalt on seks naisel alati kahel põhjusel kas talle vägga meeldib see mees( loomulik viis) või ei meeldi nii väga aga tahaks tema üle ikka võimu omada ehk olla käskijanna( manipuleerimine), selle alla käib ka kommertsseks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 11:35
See võimu küsimus on palju komplitseeritum (keerulisem) ja ei eksisteeri alati kindlasti kommertsliku teenusena vms. materiaalse kasuna.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-08 11:53
No see ju sama kommertslik teenus materiaalse kasu saamise eesmärgil
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
26