Mind paneb imestama see luul, et kui caprichosa kirjutab, siis see on kõik tore ja sõbralik iroonia, sarkasm, huumorimeel ja jumala pärast, mitte midagi isiklikku aga kui teised inimesed sõna võtavad, siis nemad ründavad isiklikult, halvustavad, sildistavad jms
Kuigi huvitaval kombel ei rahuldu caprichosa mitte ainult ise selle sõbraliku iroonia edastamisega, vaid tal on väga vaja, et keegi ikka toeks oleks, ka teises foorumis püüab ta mingit tädide teemat käima tõmmata, kuigi sellele siiani väga ei haakutud aga eks töö selle nimel käib edasi
Ja ainuke intelligentne inimene
foorumis on kass ja tõemonopol on vaid valitute käes.
Halleluuja.
Tegelt ei viitsi enam ammu järge pidada, peale seda kui hakati end juba kõrgelt tunnustatud näitlejaks pidama kukkusin reelt maha
Kuigi samas, see oli tubli ülestunnistus, et tegelikult ju tulebki kõvasti näidelda, kuigi siis jälle see loogika ei päde, et töö on ülimalt nauditav iga kell ja iga asend.
Samuti see siristamine, et reklaami polegi vaja teha, head asjad reklaami ei vaja. Aga reklaam pole mitte ainult kuulutused, vaid pidev piltide üleslaadimine täidab siin seda osa oluliselt paremini. Poolpalja (ja isegi mitte poolpalja) pildi peale plahvatavad kõik postkastid, mitte ainult teenusepakkujate omad. Ja selle "pakkumise" kohta ka selline märkus, et caprichosa pidevalt kirjeldab nö mittetasuliste naiste otsinguid ka kui "pakkumisena". Et pakuvad siin siis tasuta seksi. Mis mõttes pakuvad? Ma usun, et keegi ei tule end end siin "pakkuma". Tullakse otsima ... kas niisama meelelahutust, või kaaslast, naudinguid, seiklusi aga mitte ennast pakkuma. Müüjad pakuvad end.
See jälle heaks näiteks, kuidas nö töö ja elu on segunenud ja reaalsusest on teine pilt, kui nendel, kes sellist tööd ei tee ...
jfmf pidev õhkamine, et räägi prostituudiga, võib selguda, et nad on täiesti normaalsed inimesed ...
Aga seda polegi ju keegi vaidlustanud. Kõik on ikkagi konkreetse inimese isikus kinni.
Mina hindan prostituute, kes uhkelt pea seljas ütlevad, et jah müün end ja kui suudan end kallilt müüa, siis olen veel parem aga see lõpmatu õigustamine,et ikka müük pole müük ja ikka on mingid kõrgemad eesmärgid, kunst, teater ja rahvatervis jms on juba hale.