Loen ja mõtlen, et mul on vist elus ikka jubedat moodi vedanud. Et ei pea endale seksuaalset seltskonda ostma ja millegipärast kohtun palju ka lustivate naistega, kes on valmis lausa välja tegema, kuigi see pole point ja tavaliselt ikka mina kostitan.
Sellist läbilõiget ühiskonnast nagu siin, pole ka pidanud taluma ja minu pärismaailm on sootuks teistsugune. Tasutalõunaidpole jutuga ei hakka päriselus mitte keegi argumenteerima... No ma ei tea. Kus, kuidas ja miks inimesed selliselt elavad.
Imelik, et mu arvamus kattub seekord peaaegu täielikult roberspierre omaga.
Siinsed staarid pole päriselus tõesti kõik mingid staarid, keda üldse vaataks, nad ongi mingid tegelaskujud.
Ja kuulge tasutalõunaidpole naised. Oletame, et teil läheb metsa vahel kuskil autol rehv katki. Saabub kohalik Heino ja vahetab selle ära, sest ta on tööriietega ja jaksab mutrid lahti keerata. Pärast seda ütleb aga muhahhaaa, tasuta lõunaid pole ja ajab teile käe püksi. On siis tore või?
Aga see juhtub, kui seksuaalsusest saab kaup ja eksisteerib mingi müstiline "tasuta seks", mida keegi nagu ei teeks.
Igal asjal on oma aeg ja koht. Ka selliste teenuste müügil. Aga kui seda laiutada ja ülbelt selgitada, et mulle tuleb siin 100 kirja päevas ja nüüd ma "annan" ainult raha eest, siis tõepoolest, kahju teist. Te ei oska enam saada ja võtta lugupeetud andjad, Mida tõeliselt olulist läheb kaduma ja nagu ühest sõnavõtjast näha, ei ole enam tagasiteed.