Foorum
1
2
3
...
27
28
29
2025-01-15 15:38
jfjm
Minu meelest oleks sellises olukorras käesolevasse teemasse puutuv pigem küsimus, et kas naine otsustab hoteli mitte jõuda, kui ma tema pilke kallistele asjadele ignoreerin. St kas ta tahab minuga seksida või jõukamaks saada. Enamus naisi tahavad seksida. Sul on kuidagi väga vankumatu usk sellesse, et naised on loomult enesemüüjad, kes ei saa muul moel hästi hakkama. See on ekslik ja naisi solvav arusaam minu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 18:18
robespierre, Ära nüüd muutu samasuguseks küünikuks nagu Slave. Pesupood sattus ju täiesti juhuslikult teele ja ei muudaks plaane.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 20:31
erutusest niuksuv ja meest kirglikult ihaldav naine vaevalt üldse mingeid poode märkaks...vaid tiriks hoopis meest kannatamatult hotelli poole
oletame, et on lihtsalt sümpaatia ja kerge huvi mehe vastu, mis naist otseselt jalust nõrgaks ei võta. aga samas poleks ka väikse hotelliromantika vastu midagi. sel juhul miks mitte koos shopata natuke
endiselt olen seisukohal, et naise dringi, restoranilõuna või sukahoidja eest maksmine pole tema majandusliku olukorra parandamine. pigem võiks seda võtta väikse galantse žestina mehe poolt, kes meeldivale naisele tahab rõõmu valmistada.
kuna naine suudaks tõenäoliselt ka ise endale toitu ja pesu osta.
aga laseb mehel näidata mehelikku hoolitsust, ilmselt ka naudib seda ja tunneb end naisena. ning mitte sellepärast, et tal kohvi eest tasumiseks raha poleks
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 23:18
" Sul on kuidagi väga vankumatu usk sellesse, et naised on loomult enesemüüjad, kes ei saa muul moel hästi hakkama. See on ekslik ja naisi solvav arusaam minu meelest."

Täiesti nõus, kuigi selle arvamuse tõttu peetakse sind küünikuks. Kui ise ei loeks, siis ei usuks.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 23:27
Vaene Slave, ta ei suuda mõista, et küsimus pole mitte naistes, vaid meestes ja nende suhtumises naistesse.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 23:56
Slave.. naistele meeldib kui neid hästi koheldakse ja lilli või kingitusi tehakse. Jah, head seksi saab nautida ka ilma kõige selleta, aga kui naisel on valida kahe mehe vahel, kellega on hea seks ja mõnus olla, kuid üks paneb teda erilisemat tundma ja teeb väikseid lisa asju, siis paratamatult valib ta selle mehe, kes väljaspool magamistuba ja keppi ka talle tähelepanu osutab ning eriliselt tundma paneb. Ära oota suvaliselt naiselt iha’s, et ta käitub nagu wife su magamistoas - ihaleb ja täidab su soovid ning kui akt läbi on, siis trambid minema lihtsalt.
Naised on tegelikult väga lihtsad- kõigepealt nad käituvad sinuga nii nagu nad tahaksid, et sa temaga käitud- kui sa oled selleks võimeline, siis on asjad hästi. Kui mitte, siis ajamöödudes hakkavad nad peegeldama sinu käitumist. Seega kui oled lambi lont, kes ainult kepi peal väljas ja
muud pakkuda pole, pole neil sulle ka midagi pakkuda.
Miks mehed arvavad, et kui kingi teeb, siis oled kohe “ostetav lits”. Ei ole. Miks naine peab olema “tasuta lits”, et siis sinusugused saaks õielt õiele hüpata?
Paljud mehed siin käivad kohtumistel, sest kodus on asjad korrast ära. Siin ollakse valmis kinke ja kõike tegema ja fantaasiaid täide viima. Aga kui meestel oleks munad ning oma naistega oma fantaasiatest räägitaks, saaks ju seda kodust… ning kui kodus olevat naist deidile viidaks, lilli ostetaks või viidaks pesupoodi jne, siis ei peaks vinguma, et “oi naine ei anna kätte”. Suurem osa mehi käib tööl ning trennis ära, persetab kodus diivanile maha ja ootab sooja sööki ja meeliülendavat keppi oma naiselt, arvestamata, et naisel oli samamoodi tööpäev, siis vaja veel laste, toidutegemise ja maja korrashoiuga tegeleda.
Vabandust väga, aga ka kõige meelam kiisu on õhtuks väsinud, eritigi kui viimane kord kui mees komplimendi tegi või viimati lilli tõi oli siis, kui president oli Lennart Meri.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 00:47
NainE888 poolt päris mahlakas kokkuvõte teemast. enamasti ei julge ju naised nii otse asjadest rääkida....et äkki keegi tuleb ja kleebib müüdava sildi külge
no tõesti, kallid mehed. sõltub ikka teie endi eesmärgist, kas teete kingituse siira sooviga naist ka väljaspool magamistuba end erilisena tundma panna. või ongi teil kujutlus nagu naine oleks kinki vastu võttes võlgu midagi ja kohustatud mehe seksuaalseid või mis iganes soove täitma?
robespierre,
võõras meeldiv naine teeb sulle kingituse. kingib sokid või kalli parfüümi või hea raamatu. kas sa muutud peale seda tema omandiks? tunned end müüdavana ja oled hullult solvunud? või ihaldad teda vähem peale kingi vastuvõtmist?
ja kas naine peaks end alaväärsena tundma, mehele kingitust tehes või teda materiaalselt toetades?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 00:48
Mina ootan kõiki kinke ülima rõõmuga. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 01:17
Pole probleemi väikse kingi tegemisel , oleneb kuhu minek vaid on. Teatrisse lilledega ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 04:47
E, president Meri ametiaeg lõppes 2001a ja sina olid siis 10a ne! Ainuke mees, kes sai sulle komplimendi teha ja lilli tuua oli su isa! Muidugi muudab asja, kui sa oled ihalastele valetanud oma vanuse kohta Kui naine pakub tegelekult ka seda kvaliteeeti, millest sa räägid, siis kindlasti toob mees talle õhtul koju lilli, kui vaba ja vallaline oled, siis ka autokohtinguid jagub praegu tundud, et sa lihtsalt ajad jama, hindad ennast ja oma tegusid üle
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 07:58
Ma kordan, et on oluline vahe, kas "kingitus" on seksi eeltingimus või sõbrale/partnerile meeldiva üllatuse tegemine. Esimesel juhul on tegemist tasuga teenuse eest, teisel juhul tõepoolest kingitusega meeldivale inimesele.
Kumbki pole vale ega halb, aga vale on öelda, et need on sama asi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 08:06
NainE888
See kõik on õige, aga sama toimub vastupidiselt. Kui mees alateadlikult tunnetab, et naine on temaga vaid niikaua, kuni raha ja kalleid asju saab, siis paratamatult võtab ta naist kui omandit, st kedagi, kes peab täitma kliendi soove. Samal ajal mehel kui ostjal on õigus teha väljaspool kodu kõike, mis soovib (sh magada teistega). Klient on kuningas teatavasti.
Ideaalne suhe on siiski võrdsetel alustel, st kummalgi pole kohustust teenuseid pakkuda ja mõlemal on õigus eeldada, et koos ollakse teineteise, mitte saadava materiaalse tulu tõttu.

Kui inimestele sobib, siis võib loomulikult ka kliendi ja teenindaja vahekord igati rahuldav olla, aga see pole sama mis fwb või armastussuhe.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 10:00
Alaline. Ma räägin üleüldse naistest ja sellest, kuidas nad mõtlevad. Samal ajal kui ma olin 10, olid sa juba 26. Praegused 50’sed mehed on siin ehe tõestus üle keskmise mühaklikus käitumises.
Robespierre. See siin just armastuse otsimise leht pole- vaadates mees-naist kuulutusi, siis pigem otsitakse, et oma fantaasiaid täita või kiirelt kohtuda, need on paraku teenused. Või naised peavad siin kõik nagu miškad rivis olema, et davai mehed, tulge ja tehke mis soovite, tasuta, kõik korda-mööda. Nüüd hakkavad mängima rolli kas ja mida ollakse valmis tegema ning summad mille eest.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 10:25
Kui tänaval naine ütleks, et mehed tahavad ju ainult seksi, järelikult lähen tankla juurde raha eest pakkuma, siis vaadataks teda imelikult. Miskipärast ihas peetakse seda normiks.
Jah, siin on üha rohkem neid, kes raha pakuvad. Ja kasvab kiiresti ka nrnde hulk, kes autos saja eest lahti imevad või odavas hotellitoas kahesaja eest endale taha lasevad panna. Ehk siis see muutub üha rohkem prostitutsiooni vahenduspaigaks ja järjest raskem on kohata seksikaid ning vabameelseid flirtijaid. Mis on kurb.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 10:35
Siin enamus kellega flirdid või viisakalt suhtled, arvavad kohe, et saavad jalgupidi selga ronida 😅😃.
Eks seks ja raha on käsikäes ju aegade algusest saati käinud. Igale ühele oma- kritiseerida või maha teha üht või teist viisi siin kohtumiseks pole põhjust. Lõppkokkuvõttes peetakse 100 aasta pärast samasuguseid vestluseid, lihtsalt teisel platvormil. Mis on õige või mis on vale, selle otsustab igaüks enda jaoks ise.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 10:36
Ega siin muidu ei kurdetaks, kui "tööl" probleeme poleks
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 10:38
selleks et naine end erilisena tunneks, peab ta juba enne eriline olema. best before möödas asja ei muuda, too lilli või tilli
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 11:01
Sinuga #alaline ei rääkinud ma muidu alguses, kuni sa ise jälle ennast vahele pressisid. Eks sa tea paremini, kes mis tööd teeb.
#siidikatja no kõik naised on erilised, vahet pole mis vanuses. Sinusugused ohmoonid, kes nagunii ühtegi naist ei saa, on need, kes käivad siis neid maha tegemas ja solvamas, sest kui füüsiliselt neid panna ei saa, siis paned verbaalselt ära.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 11:26
Teadvamad 6 räägivad, et see pidi kodukontor olema
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 11:29
Vastus NainE888-le:
Oleks see vaid nii kerge et räägid oma fantaasiast kodus ja asi korras. Ma oleks väga õnnelik kui see nii toimiks.
See oli esimene asi mida ma tegin, ka kingitused ja deidid a la õhtusöögid, teater jne on regulaarsed.
Ka koristamine ja söögitegemine on minu teema kodus, nii et ma mõistan väga hästi mida naised tunnevad.
Ja kui päeva lõpuks on vastus et mina seda selga ei pane, mine otsi keegi teine sellesks…ja sa ootad 3 aastat et ehk muudab meelt siis lõpuks lihtsalt teedki siia konto.
Ja see on täiesti mõistetav et võõras küsib selle eest raha.
Ma ei eeldakski vastupidist🙂
Kena päeva jätku
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 11:51
Tänamatuse saab kodunt kaasa, eriti siis, kui issi hellitab ja poputab. Reaalsus on, et istudki ühe jonniva naisega ja ta ei anna sulle ühtegi vihjet, kuidas seda lahendada.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 11:56
Naine E... "... kui akt läbi on, siis trambid minema lihtsalt."

Millest küll selline arvamus või eeldus minu käitumise osas?
Ei maksa seda Capripoolset mustamist uskuda.

Pealegi. Oma püsipartnerit, kellele lustimine rõõmu teeb, ei ole mõtet halvemini kohelda tähelepanu osas, kui seda, kellega esimene kontakt on. Jah, öeldakse et nö vallutuseks on vaja rohkem pingutada, kuid vähemalt minu mentaliteet ei ole olemasolevaid unarusse jätta. Pigem ikka vastupidi - ei kutsu suvakaid võõraid reisile.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 12:06
Lauri84 on hea näide sellest, milline võib olla üks põhjustest, et kena ja intelligentne mees soovib teenust tarbida.
kuna paljud abielus/suhtes naised pole huvitatud oma meeste fantaasiate katsetamisest. lihtsalt ei huvita, ei eruta või ei viitsi.
siin ei aita ka rekkaga lillede koju vedamine või kõige kallimate pesupoodide kinkekaartidega üllatamine. huvi peaks siiski vastastikune olema...

N888,
vaevalt et siidikatja naistele verbaalsest ärapanemisest kaugemale üldse jõudnud on. vähemalt ankeedi info põhjal huvitub eelkõige poisikestest ning jõukamad vanahärrad kõlbavad hädapärast ka
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 12:23
Ma olen ka seda märganud, et rohkem kui imalaid kingitusi, ootavad naised hoopis emotsionaalset lähedust.
Kõik inimesed ootavad tunnustust.
Kui mees on diivanikate, siis on tehtud järelikult halb valik. Kui naine ei oska saada vaid ainult anda, on see samamoodi kurb lugu. Seksuaalselt lihtsalt "andes" tekib ju ikka tunne, et mees jääb midagi võlgu...
Ega selle kõige pärast ei pea naised ennast müüma hakkama.

roerspierre tõi hästi välja, et kingitus vms ei saa olla tingimus võrdselt tasakaalus suhte puhul. Prostituut ei saa samamoodi eeldada ja oodata, et teda koheldaks sama hästi või samal moel, kui oma naist, kellega on emotsionaalne side. Kas naised kohtlevad siis taksojuhti või autoremontijat paremini, kui oma meest?

Tulge natuke keskajast välja! Tahta üheaegselt võrdset kohtlemist ja samal ajal rõhutada "andmist" pole tasakaalus.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 12:24
kuivade faktide konst. ei ole ärapanemine. kui tädi on tädi, siis oleks tädil rattad all,oleks omnibuss
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 12:28
Veel... "vaadates mees-naist kuulutusi, siis pigem otsitakse, et oma fantaasiaid täita või kiirelt kohtuda, need on paraku teenused. Või naised peavad siin kõik nagu miškad rivis olema, et davai mehed, tulge ja tehke mis soovite, tasuta, kõik korda-mööda."

Mina olen ikka arvanud, et ka naistel on seksuaalsed fantaasiad, mis ei ole "kingitusest" sõltuvuses ja nad ei ole pelgalt meeste fantaasiate täitjad vaid vastav lustimine on rohkem koostöö vorm, mitte teenus.

Aga tõsi, et seda keskkonda käsitletakse ostukohana ja sellest ka antud foorumi teema sai tehtud, kus võiks suhelda need, kes ennast ei müü. Paraku jah, tungisid siia oma ideoloogiat levitama "tasutalõunaidpole" tegelased. Mis siis ikka, vaba maa.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 12:37
robespierre,
kujutlegem, et seal tankla juures oleks sadu kiimas mehi pungil rahakottidega lehvitamas. mis sa arvad, kui kaua läheks aega, et oma keha rentivad naised selle avastaksid ning asuksid usinalt kliente valima nõudlus tingib pakkumise...

muide, ka armastussuhte puhul teenib tihti üks partneritest rohkem. oletame, et naine tasub kõik arved, ostab toidu, maksab autoremondi, reiside ja riiete eest jms. kuna tal on selleks võimalus. ning puudub kompleks mehe materiaalselt toetamisel.
kas armastus ja kirg muutub seeläbi vähemaks? või saab mees naise omandiks?
pidades ühte oma abikaasadest 4 aastat üleval, ei tulnud pähe mõtet temast kui omandist. samuti ei arvanud, et peaksin teiste meestega magama hakkama. mees hoidis kodu ideaalses korras, õhtuks vaaritas gurmeepraed valmis, pakkus imelist jalamassaaži ja veel paremat seksi. sisuliselt oligi nagu kliendi ja teenindaja suhe ning mõnigi naine oli kade mu peale
kuna see kokkulepe rahuldas tol eluperioodil meid mõlemaid, polnud mingeid probleeme ning ''müüdavaks prostituudiks'' ka teda ei pidanud.
seega mu jaoks paistab väiklane, kui kohviku või pesupoe arve tasumist naise majandusliku olukorra parandamiseks nimetada.
miinimumpalka teeniva naise jaoks ehk isegi oleks see oluline kokkuhoid.
aga no mis selles nii hirmus halba oleks, kui naist rõõmustabki mehega kohtumine ka materiaalselt? eeldusel, et mees ise ikka veidike meeldib ka
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 12:45
Slave..
Absoluutselt on ka naistel fantaasiad ja abosoluutselt ei pea selle täitmiseks kohe kuhja kinkidega kohale tormama. Kõik on kokkulepete küsimus.
Kahjuks/ õnneks on siin naisi oluliselt vähem kui mehi, seega nagu looduseski- tugevam, targem, osavam ja rohkemat pakkuvam isane saab võimaluse.
Ja nagu ikka, täpselt nii palju kui on maailmas per*eid, täpselt nii palju on ka erinevaid arvamusi. Kõigil on õigus oma arvamust avaldada, ilma, et hiljem mingi pahameele ohvriks langeks. Samuti on minu arust täiesti okei kui tekib diskussioon. Nii saavad kõik oma maailmapilti avardada .
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 12:57
Tundub, et probleem hakkab vaikselt jumet võtma tasuta tahtjad ja ostjad hakkavad maha rahunema, müüdavatel ka enam seda teravust sees pole
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 13:12
maailmapilt on mõnelgi siin avardunud, tundub nii
naljakas ainult, kui sildistatakse lolliks ja ''mustajaks'', kui su seisukohad teema autori geniaalsetest mõttevälgatustest erinevad... või oled näiteks võõraga reisi nautinud, mida mõni mõistlikum elu sees ei teeks.
muide ma kohtlen nii taksojuhti, eskorti kui remondimeest sama viisakalt kui oma meest või oma klienti näiteks.
kindlasti ei hakka kedagi tema ameti pärast halvustama.
mõne jaoks on elementaarne viisakus ilmselt nagu mask, mida vajalikul hetkel ette tõmmata.... kui see endale kasulik on.
muul ajal võib siis näidata oma tõelist olemust, eriti neti turvalises anonüümsuses

remargi korras lisaks, et kunagi pole mul olnud ühtki fantaasiat seoses slave, misiganes ''akti ja minema trampimisega''.
kunagine viisakas vestlus ja põgus kohtumine oli täiesti erootikavaba, õnneks
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 13:31
Ühiskond sildistab kui mees viib naise hotelli tunniks, siis mees on nn kõvamees, naist vaadatakse ikka nagu prostituuti.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 13:47
Jah NainE. Kahtlemata.

Me peame võibolla vahet tegema, et kas jutt käib sellest keskkonnast siin, kus tõesti on müriaad mehi ja asjad nihkes või siis hoopis päriselust, kus käitumised ja hoiakud teistsugused.

Päriselus on isegi tasulised naised teistsugused, kui siin... mis siis veel tavalistest rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 15:20
ei saagi aru ,miks mees peab hotelli viima? meil ju võrdsus, kehapositiivsus jne.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 16:07
Caprichosa
Kas Sind ei oleks häirinud, kui oleksid teada saanud, et see mees Sinuga vaid raha pärast on? Ja tegelikult teistest unistas, oodates vaid võimalust Sult suurem summa võtta ning edasi liikuda?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 17:55
robespierre, ta ei pidanud midagi võtma minult. Kui nagunii kõike jagasin temaga...🙂
Kuna mu meelest ta vääris seda ning mitte ainult hea seksi pärast.
Ning kui lõpuks oma firmaga edukaks sai, pidas tema mind üleval...
Ja ei kohelnud mind enda omandina. Kuigi õhtusöökide vaaritamine oli siis minu teema jah, see läks kuidagi enesestmõistetavalt nii🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 18:43
Küll sa kehtna EOD oled kõva mees.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-16 19:25
naersin nii et munad märjad
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 12:56
üks naine, kes ei soovi avalikult diskussioonis osaleda, kirjutas oma siinsest kogemusest postkasti. (tegemist pole teenusepakkujaga). tema nõusolekul avaldan osa tema kirjast. lihtsalt natuke mõtteainet inimestele, kes on kitsid mitte ainult materiaalselt vaid ka emotsionaalselt, paraku.
------------------------------------------------------------------------
Saatja:
Saadeti: 2025-01-16 20:22
Loeti: 2025-01-17 10:20
Nii et mis tasuta seksist slave foorumis räägib,kui meestele käib üle jõu isegi niisama hea sõnaga toeks olemine naistele.
Mehed ise on küünilised ja hoolimatud ning siis häda kui naised nende enda peegelpildiks muutuvad ja ainult raha eest nõus neid jutule võtma.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 13:10
Seda peegelpidli juttu on maininud üks eElkõneleja
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 15:32
Selle inimese olemust näitab sõnapaari "tasuta seks" kasutamine.
Kui see pole jälle üks väljamõeldud kiri paljudest.

Aga vahetame siin tõesti peegelpildina sõnad "mees" ja "naine" ära:

Nii et mis tasuta seksist slave foorumis räägib,kui naistele käib üle jõu isegi niisama hea sõnaga toeks olemine meestele.
Naised ise on küünilised ja hoolimatud ning siis häda kui mehed nende enda peegelpildiks muutuvad ja ainult raha eest nõus neid jutule võtma.

Kuidas tundub?

Ma kinnitan, et see kõik ei puuduta üldse päriselu enam. Üha rohkem paistab silma, et kes siin palju tiksuvad, kaotavad puutepunkti reaalsusega.
Mehed on kõiges süüdi? Nagu jott kirjeldas, siis kas tõesti pole naised lihtsalt saamatud ja enesemüügi peal väljas, vaid ka vastutusvõimetud selle järgi? Suhtes on ju ikka kaks poolt ja emad on oma pojad selliseks kasvatanud, nagu siin näha.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 15:54
ma kinnitan et keegi teist ei seksi tasuta, kui üldse
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 16:07
Selles "ei saa head sõnagi" jutus on oma iva kindlasti. Paljud mehed, kes online'is naist otsivad, ongi enesekesksed molkused ja ei hooli vähimalgi määral naise tunnetest.
Samas ma tõesti ei kujuta ette, et kui mõne nädalaga head meest ei leia, siis lähed ennast müüma, sest milleks molkusele tasuta anda. See kõlab kuidagi väga valesti lihtsalt.

Töö ja kutsumus on mõistetavad, aga sellisel juhul lähebki naine tedalikult tööd tegema. Eriti hea, kui see töö ongi ta kutsumus. Selles osas pole midagi öelda. Kuid et ühtegi head meest seksiks võtta pole, siis hakkan raha küsima ja mulle ebameeldivatele tüüpidele kätte andma, see suhtumine ei ole minu väärtushinnangutega kooskõlas.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 17:11
Mis vahe on loodusseadustel ja inimeste poolt kirja pandud seadustel? Inimeste seadusi saab muuta või tühistada, kui need ajale jalgu jäävad, aga loodusseadused on igavesed. Sama lugu on meie kristliku moraali ja patriarhaadiga. Loodus tunnistab ainult matriarhaati. See tähendab, et emastel on kindel positsioon, aga isased peavad omavahel võitlema koha eest päikese all.
Tegelikult on ju kogu aeg pidanud enda väärtust tõestama, et naist saada. Nutikamad ja ilusamad oskavad hinge pugeda, edukamad pakuvad turvatunnet ... aga kõige viletsamad peavad raha maksma, et saaks kah korraks end kuningana tunda.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 17:24
NainE888
2025-01-17 15:28
Hola!

Mingi pooleteist tunni pärast autokohtumist(Bj)?
Kokkulepped privas.

Head

(sellega ütleb enda kohta nii mõndagi)
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 17:30
Härra kapakohila, vastan ka siia siis, et mulle meeldib suuseksi teha. Eelmise foorumi teema all nimetasid mind litsiks, siia seda seika ei julgenud panna.
Sulle ilmselt keegi ei tee, ega võta jutulegi, et teha sulle Bj. Sa ilmselt ka selle generatsiooni inimene, kes seksib ja muid asju teeb vaid kodus pimedas, teki all.
Autos avalikus kohas annab aga lisa põnevuse ja adrenaliini.
Ei tea millega sulle jalgu olen jäänud lambist, aga proovi oma kibestumist varjata veidi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 17:53
Jfjm
Ma saan jälle mitte nõus olla. Tean päris mitut iha standardite järgi atraktiivset naist, kes meest ei leia. Ja ka mul endal on olnud elus juhtum, kus kolm naist päris tõsiselt mu pärast võistlesid, sh üks ahvatles muuseas isegi faktiga, et tal oli 50 000 eurot vaba raha arvel.

Ehk siis kõik naised võivad olla staarid siin, aga väljaspool iha on veidi keerulisem.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 17:59
Jumal milline pask
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 18:01
Vot see on osa selle patriarhaadi pahupoolest, et mehed valivad ja naised konkureerivad omavahel.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 18:16
täitsa põnev kui keegi suudab leida koha kus kellegi kohta lits olen elus öelnud. seksteenuse osutaja selhulgas raha eest munniimeja oli on ja jääb prostituudiks ja see pole sugugi sama mis mulle suhu pandud litsisõna. aga mõistan kui imemisega asjad pisut segi lähevad ikka juhtub. kui see pisutki kergemaks tunnet teeb siis ära võta isiklikult sest kohtlen kõiki tasulise teenuse osutajaid võrdse mõõdupuuga kes midagi kõrgetest väärtustest ja moraalinormidest rääkima hakkavad. ja inimrämpsuks pean mehi kes prostituudi teenust ostavad ja muul moel naisi sebida ei suuda. nii lihtne see ongi. aga strapiga võin panna ikka ja tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-17 18:23
See pole mitte patriarhaat või matriarhaat, vaid inimesed tahavad seksida ja armastada ja seksida. Mõni peab maksma, mõni tahab maksta, mõni oskab iha tekitada, mõni oskab armuma panna. Osa mehi ja naisi on väga atraktiivsed, osa mehi ja naisi pole üldse atraktiivsed.
Atraktiivsed inkmesed saavad seksi, millal tahavad, sõltumata soost. Väheatraktiivsed ei saa. Ongi kogu teadus.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
27
28
29