Foorum
1
2
3
...
27
28
29
2025-01-12 16:48
Minu meelest on Robespierrel point. Olen täiesti nõus
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 17:07
Just, robespierre, vahest on teatud mehega lihtsalt hea koos olla ja pole vaja seal kohvi ega seksi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 17:22
Kui on lihtsalt hea koos olla siis on see pigem nagu sõprus.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 18:05
Sõprus on kõige algus
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 19:43
Meie sõpruse algus oli kõige kaunim.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 19:49
restorani- või kohvikuarve eest maksmist võiks käsitleda samasuguse meheliku žestina nagu naisele ukse avamist.
see oleks justkui elementaarne viisakus nagu kohtudes tervitaminegi, mitte mingi eeltingimus või naise majandusliku olukorra parandamine.
kuna tõenäoliselt jaksaks naine ka ise kohvi eest maksta ning isegi ukse avada
muide olen ka ise teinud meeldivale mehele kallis restoranis õhtusöögi välja. kui tean, et ta sissetulek minu omast kordades väiksem, aga sellegipoolest tahaksin koosolemist igakülgselt nautida. seda on ette tulnud rohkem kui üks kord ja tunne oli väga ülev aga sellisel juhul peaks jah mees ise olema nagu kingitus
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 20:17
Ma maksan ka alati kõik arved. Mees teenib küll rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 20:21
üldse mehed võiks võtta natuke vabamalt ja olla enesekindlamad. muidugi on tore teada, et kaaslane on sinuga su enda, mitte su pangaarve pärast.
aga ulatan näiteks stripiklubi iludusele rindade vahele pistetud rahapaberi....ta võtab huultega selle vastu, armsalt naeratades. naeratab veel ja hiljem teeb mulle kosmiliselt erutava sületantsu, pakkudes oma kauneid rindu ja kõike, mis võimalik. niimoodi seal öö läbi naeratades on ta hommikuks ilmselt väsinud. vaevalt et talle enamus kliente tegelikult üldse meeldibki.....
loomulikult teeb ta seda kõike raha pärast.
aga ometi jääb ilus emotsioon ja ere mälestus. mille kogemiseks võiks vabalt uuesti teisele poole maakera rännata.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 20:29
Minu arved maksab Dragunov kinni. Tema minu rahaboss.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 20:58
Pole välistatud ka see võimalus, et enne restorani minekut annab naine mehele raha, et ta saaks arve maksta.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 21:26
mul sama asi, draqu saab kõik arved
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 22:25
Ellips ju otsekorraldusega saadab talle oma palga ja haltuura mis ihast teenib
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 23:15
Puhas tõde.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 01:20
Igal inimesel on oma hind, oleneb mis pehmeks teeb. Ütlen ausalt, et mul oli augustis võrratu ühekordne kohtumine täiskuu ööl. Parimat kohtumist ei tule iialgi ja ma olen tänulik oma saatusele.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 12:45
robespierre: '' Paljud naised armastavad meeste seltskonda, lihtsalt mitte iga mehe oma.''
-----------------------------------------------------------------

just, nii lihtne ongi. mõni mees nimetab seda fakti küll demagoogiaks
tegelikult päris naljakas kui meeste vihkamist kleebitakse külge naisele, kes enamuse elust abielus või püsisuhtes olnud...ja kes liigagi kergesti vahel ära armub (tavaliselt ikka meestesse ).
meestega on tegelikult palju vabam ja mõnusam. sest puuduvad tobedast rivaalitsemisest või kadedusest põhjustatud probleemid...mis sõbrannade suhteid võivad rikkuda.
viimane äge puhkusereis möödus ka superlahedate meeste seltskonda nautides. ei mingit vihkamist, puhas rõõm
nii et tõesti leidub mehi, kellega ollakse koos mitte raha ja kingituste vaid nende isikliku sarmi ning mõnusa olemise pärast.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 13:19
Tegelikult pole isegi naljakas enam.
Lihtsalt jube tüütu.
Seda "iga" ja "kõik" juttu tallatakse pidevalt. Kui see on elementaarne, siis milleks?
Häbelikult mind pidevalt "mõneks" nimetada on ka tüüpiline.

robespierre: '' Paljud naised armastavad meeste seltskonda, lihtsalt mitte iga mehe oma.''
Lisa veel seda, et päike tõuseb idast ja suvel on päevad pikemad. Üldse on suvel paljud päevad soojemad, kui talvel.

Peale selle on C siin ka märter, kes ennast ainult kaitsma peab foorumis. Nii südikas!!!
Siis on paar ümberlükkamatut fakti ja lollus koos esitatud, mis peaks lolluse rehabiliteerima.

Capri, kui mehed pole sinu jaoks alaväärsed, siis miks sa pead normiks seda, et nad oma seltskonna eest peale maksavad? Mitte sulle, sest see on sinu töö. Lihtsalt nagu üldise normina pole nad võrdsed ja nende poolt pakutav on nii halb, et seda tuleks ikka ja jälle rahaga kompenseerida.
Tuletan meelde, et fertiilses eas meeste ja naiste arv on meie ühiskonnas üldiselt tasakaalus.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 13:30
slavetodomme
Sa küsid seda, mida Sa ise paar lauset varem samas tekstis ironiseerisid päevselgeks tõeks?
Ma kordan uuesti: naised tahavad meeste seltskonda, aga mitte iga suvalise mehe. See tähendab, et mees peab käituma ja olema viisil, mis naisele meeldib. Raha küsivad teatud teenuseid pakkuvad naised meestelt, kelle seltskonnas nad niisama olla ei taha.

Küsi parem, miks mehed iga hinna eest tahavad neile naistele maksta, selle asemel, et ennast muuta ja naiste seltskonda sobida.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 15:30
See on hea küsimus roberspierre.
Mina eelistaksin iga kell isiksusi arenemas näha ja mitte endale seltskonda ostmas.
Loomulikult on erisusi. Kui sa ikka peaksid eluaeg veidra ja teisi mittekahjustava seksuaalse soovi otsas vaevlema, siis on isegi mõistlik seda teenusena päriselt proovida.

Ironiseerin tõesti.
See väitluskultuuri tase on omaette nähtus. Lükatakse ümber enda poolt iseendale fabritseeritud süüdistusi ja nõudmisi, mida antud juttude juures pole keegi esitanudki. Või siis tekitab vahepealne vastik aga vajalik konveieritöö tunde, et teised sellele vihjavad. Loogiline ja arusaadav ju, et ka konveieri puhul kehtib mingi valik.
Sellegipoolest on väga sage "töötrauma" selliste aktiivsete sekstöötajate puhul just meestevihkamise teke. Te ei pea minuga Hollandisse tulema, et seda õppida. See on avalik info.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-13 23:35
no ega ometi caprikhoza põle ju müüdav. Ta aus naisterahvas kes palehigis härrasmehi masshööri oskustega kostitab.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 00:15
menpower, miks sa oma paarikonto ingkris alt ei kirjuta oma vigaseid tekste?
sulle pole tõesti miskit müünud ja ei kavatse ka. nii et võid täitsa rahulikult teises teemas edasi laimata.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 00:58
robespierre: " Raha küsivad teatud teenuseid pakkuvad naised meestelt, kelle seltskonnas nad niisama olla ei taha."
------------------------------------------------------

tunduks nagu loogiline teooria. aga päriselu praktikas leidub ka hulgaliselt vastupidiseid näiteid...
tihti mõned kolleegid ahhetavad messengeris, et ohhhh milline kompu mees käis massaažis ...modellivälimusega, megaviisakas ja superhea parfüümi ning intelligentse jutuga....et sellisele maksaks ise peale heameelega
ning oma külaliste hulgas samuti palju vägagi sümpaatseid härrasid, kellega võiks vabalt väljaspool tööaega suhelda (vahel ka teen seda).
aga olenemata sellest, kas nad end kuidagi arendaksid või mitte, kõigiga ju kohtuda ei jõuaks vabal ajal ning sügavuti suhteid luua.
ning veel kord mainiks, et enamusel klientidel on abikaasa või püsisuhe, armuke jne. seega neil pole tavaelus puudus naiste seltskonnast.
teenindaja juurde tullakse kogema seda, mida kodus ei pakuta- on paljud mehed öelnud. või lihtsalt totaalselt lõõgastuma, naiselikku sensuaalset energiat nautima
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 09:06
Siin olnud juttu, et naine libistab mehele raha restos maksmiseks.
Mul naine küll arveid maksnud ja norm rahvast ei huvita, kuidas teised oma finantse jagavad. Ja mehelikud mehed? Vaevalt libeda jutuga mees, kes võõrastele naistele välja käristab on mehelik.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 11:48
Caprichosa
Nojah, aga ega ma ju kirjutanudki, et mehed ei pruugi raha pakkuda. Jah, loomulikult on ka atraktiivsetel meestel põhjuseid, miks nad tasulist teenust ostavad (eriti kui jutt massaažist või striptiisist käib, mida oma või suvaline naine ei pruugi üldse osata pakkuda).
Mehed, kes on vallalised ja saavad naisi ka tasuta kätte, ei maksa tõenäoliselt ihas suvalisele end naiseks nimetajale 100 eurot ette, et see kohtumisel tal suhu võtaks või endast kehva kvaliteediga alastifoto saadaks. Ma ei mõista ka vajadust minna ja raha eest 10 minutit vaginaalset seksi teha n-ö liiniprostituudiga, kes mitte mingit ebatavalist kogemust ei paku.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 12:04
Meil on vaba maa. Müüge, ostke, sõimake, petke ! Mõned otud usuvad, et naistel on pidev seksinälg ja nad otsivad siit " kohustustevaba seksi "...irw...no nii lollakas annab ikka olla. Naine tahab omale meest...kes tema eest IGA PÄEV hoolitseks... või....kedagi, kes seksi eest midagi vastu annab. Sest tasuta lõunaid pole olemas.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 12:07
Kas iha.ee on ikka õige koht naistele, kust endale hoolitsevat meest otsida? Vaevalt.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 12:11
Naised tahavad siiski vahel ka seikluseid, flirte ja põnevust. Püsisuhte ja prostitutsiooni vahele jääb veel vähemalt kaht tüüpi naisi: sõbrad ja armukesed.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-14 12:17
Vaba maa? Jah, meil on vabadused. Intelligentne indiviid saab aru, et vabadustega kaasnevad ka kohustused. Kahtlemata toetab vabal maal olek indiviidi loomulikku soovi oma heaolu maksimeerida võimalikult vähese pingutusega.
Vaba maa üks omadus on ka hoiakute mitmekesisus. Muuhulgas ka naiste õigus olla iseseisev ja hakkaja. Ilma vajaduseta materiaalse toe jms järgi. Vabal maal tekib hulgaliselt naisi, kes käituvad teisiti, kui toetuse ootajad. Siin on ka oluline vahe postsovjet ühiskkondade ja vanakapitalistlike riikide vahel.
Loomulikult on inimestele oluline emotsionaalne side (ja ka toetus), kui hoopis teiselt lähtekohalt, kui seksikaubandusena lähisuhtes.

Seega, ma ei oleks üldse nii absoluutne eelmise postituse mõttekäigu osas.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 10:24
Tasuta seksi ilmselt saab vaid peale kõrtsi õhtut kus täispeaga korjatakse keegi kaasa kuna plätt tuli isu ja natuke sädet.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 11:11
Slave, ilus jutt, aga oleks see nii lihtne.
Sa unustad, et iseseisev ja hakkaja naine peab ka majanduslikult toime tulema. Muidugi on teatud hulk kõrgepalgalisi, kellele see probleeme ei valmista, aga nemad valivad partnereid omasuguste seast. Teised võivad küll tulla majanduslikult toime, aga alati on võimalik elukvaliteeti parandada. Alati on midagi, mida nad endale lubada ei saa. Mitte et nad midagi nõuaksid, aga see on mõtlemiskoht meestele.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 11:17
👌👌
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 11:35
jott, alati on meestel midagi, mida nad endale lubada ei saa... mis nad hakkavad siis naistelt endale orgasmi tegemise eest raha küsima või?
Sa esitad asju nii, nagu naised ei saaks seksist midagi ja oleksid mingi saamatute kamp. 2025 aastal pole asjad enam nii.
Lihtsalt enamusele naistele on ebameeldiv oma kehast kaup teha ja inimsuhetes konstantsest ostust-müügist lähtuda, mis võis 90ndatel sulle mõju avaldada. "Kõik müügiks" ja "tasuta lõunaid pole" hüüatused on nii krdi vanaaegsed, et tundub uskumatu nende esitamine praegusel ajal. Jah, need pole mingid dogmad. Inimlikkus ja võime lihtsalt nautida on arenenuma ühiskonna omadused.

Ja pole ka nii, et inimesed seksivad nagu Kiisuke ilmselt enda kogemusest räägib, et peale pidu täis peaga. Ikka juhtub, aga palju ka muud moodi ja tavalisel moel, ehk siis nii, et keegi ei tasu kellelegi.

Meestel ei eksisteeri mingit kinnistunud "seksivõlga" naiste ees, mida siin religioosselt korrutatakse. Kui te pole kohanud naist, kes seksi naudingu ja partneri pärast tahab, siis tuleb ehk peeglisse vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 11:38
Kahjuks slave eksid, kuid jott viimane kirjutis läheb juba minuga kokku.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 11:49
Huvitav, kas siis mees ei tohi üldsegi hoolida naisest, keda kepib. Põhiline, et enda kottide tühjendamise eest ei pea maksma.
Loodetavasti õngitsetakse Slave Paljassaare veepuhastusjaamas välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 12:00
Kiisuke, täpsusta, et milles ma eksin.

Hahaa, jott... misasi see nüüd oli?
Head seksi teevad ka mitteprostituudid. Jälle kogemuse puudus sul?
Isegi fetišimaailmas on tõeline asjaarmastaja enamasti parem, kui raha pärast punnitaja.

Proovi aru saada, et inimesed ei mõtle üldse kogu aeg, et kas ma pean tühjenemise eest tasuma või mitte. See on mingi osa meestest kes on harjunud naisi sel moel tarbima.

Ja Kiisuke, kui kuskil (ilmselt maapiirkonnas) on naised raskustes ja ei ole suutnud ametit õppida, siis miks sa arvad, et nad äkki imemises ja jalahargitamises meistrid on? Pealiskaudne suhtumine tuleb igale poole kaasa. Nii saavadki nad auk-on-auk mehi ja porisevad siin. Kumbki pool ei arenda ennast, sest raha lahendab kõik probleemid?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 12:05
Slave, aga ma ei rääkinud üldse prostituutidest. Ma ei rääkinud üldse raha küsimisest. Lihtsalt mees ise võiks vahest ka ülemise peaga mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 12:37
Ausaltöelda slave, sa oled vist jube vähe maailma näinud ja mõttemaailm on sul täielikult piiratud.
Kahjuks, naps , kõrts ja muud majutused pole minu rida nii on mul juba aastaid ka kontol kirjas.
Ihas ja muudes tutvumisportaalides ei ole ainult seksihimulised inimesed, igaüks otsib siiski oma hobi täideviimist mis rahuldab tema hinge.. olen ka aastaid öelnud, seksiks on mul kindel partner. Seda sina ei mõista miks ma siis siin olen. No vot , see ei ole seks.Täitsa sportlikust huvist olen siin.🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 12:46
see ostumüügi ja ''seksivõla'' üle vingumine, kogu see teemaalgatus on nii neetult väiklane tegelikult.
võiksin vabalt maksta mehele või naisele, orgasmi või ükskõik mille eest ning üldse mitte tunda end kuidagi alaväärsena.
ning olen seda vahel teinud ka.
mitte otsese nõudmise peale. pigem juhul kui meeldiva inimese seltskond on nii nauditav, et tahaks talle igakülgselt rõõmu teha. miks mitte siis kingituse või rahaga. eriti teades, et tema sissetulek minu omast umbes 10 korda väiksem on, näiteks.
eriti Aasia riikides on see teemaks.
aga samuti Eestis olen materiaalselt toetanud mehi, kes on seda väärinud. isegi üht oma abikaasadest mitu aastat üleval pidanud, ilma mingite kompleksideta.
siira hoolimisega peakski ju kaasnema isetu soov teist inimest rõõmustada? slave arust ilmselt see näitab lollust ja naiivsust.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 13:05
jott, seksi eest makstakse prostituudile.
Kuidas teisiti mõista, et "kottide tühjendamise eest ei pea maksma". Just, mees ise võiks ülemise peaga ka mõelda.

Maailma olen näinud päris palju. Piiratud ka ei ole. Eriti antud teemas. Sa ei teagi, kui mööda sa selle hüüatusega panid.

Küsin siis uuesti Kiisuke, et milles ma eksisin?
Kas naised on siis saamatud? Või ei huvitu seksist? Või ei ole neil ebameeldiv oma keha müüa?

Sinu ajendid siinolemiseks ei ole teema.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 13:47
makstakse ka lihtsalt meeldiva seltskonna eest, näiteks eskordile. ja massöörile, kes ei paku vahekorda.
või Dominale selle eest, et lubab oma varbaid lakkuda. on nad siis prostituudid? võib-olla ongi mingis mõttes.
aga kui mulle keegi väga meeldib, siis ta ei muutu mu silmis kuidagi vähem austusväärseks peale kingituse vastuvõtmist.
ning loomulikult ma ei loo endale illusiooni, justkui saaksin kellegi keha endale ''osta''.
isegi kui mõtleksin temast kui prostituudist.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 13:53
Ära õelutse ja jahmerda iga hinna eest. Jutt oli "kotid tühjaks". Mis sulle veel arusaamatuks jääb?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 14:02
kotid või mitte, aga ka naisele tasulise seltskonna, erutuse ning orgasmi pakkumist võiks vast samuti seksteenuseks pidada?
tavaliselt on siin ju igasuguse erootikabisnessiga tegelejad kõik ühte patta pandud prostituutidega. ning kui juba prostituudile maksad, peaks sellega kaasnema metsik alaväärsus kliendi ning vihkamine teenindaja poolt- kas olen õigesti aru saanud slave kogemustest ning teooriatest?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 14:02
Kotid tühjaks käib ikka müüdavate naiste alla.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 14:05
kiisuke, naine võib tühjendada neid kotte kasvõi 5 korda päevas. ega keegi teda päriseks endale sellegipoolest osta ei saa...
kuigi ta võib osavalt sellise illusiooni kliendile hetkeks tekitada
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 14:14
Slave tundub olema seda tüüpi mees, kellel oma naisele piisavaks sünnipäeva kingiks on see, kui tavalise kolme minuti asemel nikub viis minutit. Juubeli puhul kümme.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 14:24
Põnev diskussioon.
Arusaam, et naine peab majanduslikult toime tulema ja seetõttu seksib meestega materiaalsetel kaalutlustel, on vale. Enamus naisi suudab muud tööd ka teha kui seksida.
Arusaam, et mehe jõukus üldse naist ei tohiks mõjutada, on ka vale. Marilyn Monroe ühes tuntud filmis ütles, et "don't you know that a man being rich is the same as a girl being pretty. you may not marry someone because she is pretty but doesn't it help?".

Mehed vaatavad ilusaid naisi, naised vaatavad edukaid mehi. Naised ei kepi seepärast veel raha pärast ja mehed ei abiellu ainult välimuse pärast.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 14:40
robespierre, Kujuta ette olukorda, et jalutad naistuttavaga hotelli poole. Teadagi milleks. Möödute pesupoest ja naine jääb vaateaknal olevat mannekeeni imetlema. Sa küsid et kas talle see pesu meeldib. Naisterahvas vastab, et see on liiga kallis.
Kas ostaksid selle pesu talle? Ja kui ostaksid, kas peaksid teda siis prostituudiks?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 14:47
Tänan jott! Sinu labaseks muutumine on imeline ning viitab mõtteteravusele. Või siis pigem selle otsasaamisele.

Muuseas, ma ei niku üldse. Mis sa nüüd peale hakkad? Huvitav on see, et kui mina kirjutan abstraktselt ja laiemas vaates, siis mõni siin kiidab ennast, mõni kirjutab vanaemast ja mändidest, siis üks jälle proovib oma eesmärki siinolemiseks teemasse trügida ja muudkui jälle oma isiklikust naabrimehest.
See mitu minutit ma mina isiklikult midagi teen ei puutu ju asjasse. Külla aga puutub sinu isiklike kogemuste puudus lustivate naistega, sest sa keeldud sellest aru saamast. Õnnetu inimene, kelle jaoks elu on suur turg.

See, mida sina Kiisuke näed ärina, on teise inimese jaoks võibolla inimlik abivalmidus sümpaatse naise aitamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 14:49
Slave, ma ei küsinud seda sinult!
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 15:01
Jah, minule kirjutasid mitu minutit ma nikun. Ja see ongi see sinu "teravus".

kiisuke ja mina loll ei saa üldse aru, miks naabrinaised käivad abi palumas erinevate asjade osas...Et ikka oleks põhjust "anda" ja saaks äri teha. Olen küll lihtsalt tavalise abistamisega pettumusi valmistanud.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-15 15:09
Kuna naabrimees ise siiski alustas abistamisega ehk õunapuu okste lõikamisega siis võin talle ikka helistada ja seksi küsida küll.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
27
28
29