Foorum
1
2
3
...
26
27
28
2025-01-09 23:56
kuigi slave häbelikkusest ei julge mu kasutajanime välja kirjutada, siis ilmselt jällegi peab minu tagasihoidlikku isikut oma traktaadis silmas. kohe ei suuda olla ilma personaalseks minemata
üldiselt on siiani minu asi, mida ma teen siin või päriselus, kellega lõbutsen tasuta ja kellega mitte. see pole paraku suvalise orja määrata jah.
aga erinevalt slavest pole mul saidile ega siin viisakalt suhtlevatele inimestele mingeid pretensioone ega kurtmisi.
nii palju ägedaid kohtumisi, põnevaid külalisi, loomingulist kirge, head energiat ja fantaasiate realiseerimist nende aastate jooksul armumised ja ilusad reisid....elu parim aeg lausa, võiks öelda.
nii et ei tasu omaenese kibestumist külge pookida inimestele, kellest sa miskit ei tea, nunnupall
pealegi pole minu süü, et sa siit keskkonnast enam nii palju tasuta lõbu ei leia kui ammustel aegadel...kui ''rohi oli rohelisem'' ja su erektsioon püsivam
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 07:45
Te võtate seda teemat kuidagi väga isiklikult. Ja daamide suhtes võiks ikka viisakalt käituda!

Ma usun, et seksuaalse ja erootilise teenuse pakkuja võib eluga rahul ja õnnelik olla. Ei kahtle selleski, et naistele kingitusi meeldib saada. Aga ma arvan, et iha muutumine puhtalt ostu-müügi paigaks oleks halb.
Mulle endale meeldib mõelda, et naine, kellega ma voodi jõuan, on huvitatud minust, mitte mu rahast. Mulle meeldib minna kohvikusse või reisile naisega, kes mitte ei tee tööd, vaid lõbutseb. Jah, töö võib pakkuda lõbu, aga lõpuks jäävad ned siiski erinevateks asjadeks. Nagu ka klient ja armuke on olemuselt siiski erinevad.

Veelkord, ma ei mõista kedagi hukka ja ei taha midagi keelata, aga ma ei taha ka vahetpidamata rahaga kõike siduda.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 09:46
robespierre....kui töö ja hobi kattuvad, kas sinu meelest võiks siis eksisteerida võimalus, et töö käigus saab siiralt ja naudinguga lõbutseda?
oletame, et oled kirglik kalamees või tordiküpsetaja. ja juhtumisi leidub inimesi, kes sulle su hobiga tegelemise eest hästi maksavad.
kas see vähendaks su entusiasmi kalade jahtimisel või imepäraste tortide loomisel? usun, et pigem vastupidi😉
kui keegi väidaks, et tasuta küpsetatud tort on etem.... pole ta tõenäoliselt sinu toodangut tglt maitsnudki😁
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 09:59
Religioosse eitusega pole mõtet argumenteerida.
roberspierre, see oli hästi kirjutatud. Ma tean tõesti ka neid, kes oma tööle vaatamata suudavad tasakaalus olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 10:11
muide, kõigil teenusepakkujatel on eraelu täitsa olemas. vähemalt neil, kellega olen 8 aasta jooksul siin tutvunud. kaks sõbrannat/kolleegi armusid klienti ära ning üks neist praegugi ekskliendiga õnnelikus suhtes🙂
mul õnnestus ühte foorumigurusse siin ära armuda ning loomulikult kohtusime ja täitsa tasuta 😛 mõne teise foorumitegelasega on samuti hobi korras mõnusalt aega veedetud ja samuti mõne paariga, kellega ühised huvid.
üks armas püsikülaline sõitis isegi Aasiasse kohale, et koos ringi seigelda ja loomulikult tunnitasu ei pidanud maksma.
jah, ka sõbrad ning pere on teenindajatel enamasti olemas.
nii et suvalisi tegelasi oma privaatsesse ellu lasta poleks aegagi, isegi kui tahaks.
ning mõttetu on saata postkasti kirju, et läheks kohvitama ja vaataks, mis saab...vms lamedust😁
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 10:13
Eraelus saab seda erootilist naudingut tõesti tasuta, nii tööl kui kodus nautida. Erinevatel tasanditel figueerides , Facebook, instragram, tiktok ja iha site - tundub ,et need kõik on ühte sulandunud. Samad tegelased komplimente loopimas. Ja kokkuvõttes on mängus siiski raha , et reaalselt miskit koos teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 11:51
Kiisuke, "kokkuvõttes on mängus siiski raha , et reaalselt miskit koos teha"

Selles on asi, et mittemüüdavatel inimestel ei ole mängus raha, vaid lõbu ja nauding ning nad on sellevõrra väärtuslikumad.

On olemas ka huvitav fenomen: kui naist eriti muidu ei taheta, siis võib kõik muutuda, kui ta paneb endale hinnasildi külge.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 12:08
no ei kao see lõbu kuskile kui sulle nauditava hobi eest makstakse. pigem topeltmõnu, eksole
oli foorumis ka mingil ajal statistika üleval, et enamus mehi nende konto info põhjal pakub kingitusi või ootab kingitust kohtumise eest.
järelikult paljudele on see sait vajalik sellisena nagu ta on.
''eriti muidu ei taheta'' tundub ka pigem soovmõtlemisena, kui siin pakutakse kingitusi pmts kõigile naistele. minu kogemuse põhjal sadas pilditu konto postkasti kohe kümneid pakkumisi. kuigi esimesel aastal ei kohtunud kellegagi siit, ei hinnasildiga ega niisama ajaviiteks.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 12:15
Harutades ka siin teemas lahti erinevate postituste taustasõnumid, on taandamistulemustena näha kurba suunda.

On naisi, kes seksiteenustest elatudes püüavad anda edasi sõnumit meeste väärtusetusest ning sellest, et nad peavad selle enda kaassündinud puuduse jms kompenseerimiseks raha maksma.
Sellega tulevad kaasa ka need naised, kes ennast lihtsalt psühholoogiliselt kergitada püüavad.
Siia lisanduvad mehed, kes ei vaevu oma isiksust arendama ja ongi valmis seda rahaga kompenseerima. Turundustrikina nimetatakse neid "härrasmeesteks" ja jäetakse neile väljavalitu mulje.

Mittemüüdavad on inimesed, kes väärtustavad teineteist ka isiksustena vaadates kaugemale, kui lihtsalt sootunnused ja kiim ja ahnus materiaalsete hüvede järgi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 12:31
Ainuke tasuta seks on kui oled leidnud kindla partneri. Uute elamuste otsingul kahjuks ei mängi tasuta lõuna välja
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 12:42
suht rumal ja ignorantne on kujutleda nagu erootikateenuseid tarbiks vaid mingid koledad ajuvabad luuserid, kes muidu mitte kuskilt naisi ei saa.
nagu olen varemgi maininud, siis üle 80% külastajatest on abielus või püsisuhtes. enamus on kenad või normaalse harju keskmise välimusega. on ka väga edukaid ning meedias pidevalt figureerivaid härrasmehi. ehk vaid alla 10% on sellised, kelle puhul ei aitaks ka tohutu isiksuse arendamine naistele läheneda
nii et miks peaks teenuse tarbimine mingit alaväärsust tekitama?
olen ka meeldivale mehele (rahalisi) kingitusi teinud ning kogenud ainult positiivset emotsiooni igas mõttes.
miks peab teisele inimesele rõõmu valmistamist igasugu kompleksidega tingimata seostama?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 12:58
Kiisuke, olgem nüüd ausad. Mõne naise jaoks on iga seks, mida ta saab nö Tasuta seks.

Proovi ennast analüüsida, miks sa uute elamuste puhul nendest nii vähe ise saad, et pead raha juurde küsima.

Capri, sinu tegelik suhtumine klientidesse on teada. Nagu ka sinu tegelik välimus praegu. Sa lihtsalt vassid ja jaurad foorumis kasu saamise pärast. Mõttetu ja arutelu kohta siin pole, sest sa oled kinni oma allakäigus. Koos "härrasmeestega", kes tahtmatult oma enesehinnangut hävitavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 13:13
tore kui suvalised kiibitsejad on nii suured ''teadjad''. turumutilik jutt sind eriti atraktiivsemaks kahjuks ei muuda, slave.
suhtumine, teenuse kvaliteet, välimus jms jäägu ehk ikka nende kommenteerida, kes reaalselt ja regulaarselt külastavad või näiteks pildistavad mind mõnusate koosviibimiste käigus
mingit tasu mulle foorumis lobisemise eest jätkuvalt ei maksta. võibolla slave loodab oma üllitistega mingit kasu saada. aga mõned siin lihtsalt lahutavad meelt
minu härrasmehed on elus ühtteist saavutanud, seega enamusel neist enesehinnanguga probleeme pole. ka erootilise meelelahutuse nautimise ajal.
pigem võiks muretseda, miks slave muul viisil oma enesehinnangut kergitada ei suuda kui võõra inimese väsimatu halvustamise katsetega.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 13:15
Tasuta seksi pakuvad armunud naised. Seega ole mees ja pane naine endasse armuma. Aga ka siis tuleb meeles pidada, et tasuta juust on ainult hiirelõksus ja taevas võib muutuda põrguks. Siit ka põhjus, miks hinnasilt muudab naise atraktiivsemaks - nemad ei mõtle pesa punumisele.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 13:24
jfjm,
kõige suurem kuritegu naise poolt vist mõne mehe arust ongi, et ta ei suutnud naist erutada ega ka endasse armuma panna.
siis jahutakse aegade lõpuni ahnusest ja kohutavast allakäigust
huvitav, et ma ei tundnud mingit alaväärsust või halvustamise vajadust, kui näiteks oma meest mingil eluperioodil aastaid ülal pidasin. see oli vastastikune kokkulepe, mis suurepäraselt toimis.
samuti on ka erootikateenustega. kui kokkulepe mõlemat osapoolt rahuldab, miks peaks kõrvalised tegelased murelikult soiguma ja häbistavalt näppu viibutama?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 13:28
slavetodomme

Mina kahjuks ei paku seksi ega teenust🤣🤣
Mul on selleks partner olemas, kes saab tasuta.

Kes aga tahavad minuga siin kohtuda peavad siiski lõuna välja tegema. Igaühe jaoks aega ei ole ja aeg on raha.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 13:32
kiisuke, väljendit ''igaüks'' proovi iga hinna eest vältida. muidu saad demagoogia süüdistuse kaela
ning kui ootad lõuna väljategemist härrasmehe poolt, oled koletult ahne frigiidse kamba esindaja....slave filosoofiat järgides
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 13:37
On ju selline üldlevinud isikuomadus, nagu kadedus ja kui siia lisada veel veidi nartsissismi, siis tulebki välja, et teised on pahad ja kõiges süüdi. Noh ja loomulikult on kõige suurem süü see, et nad ei saa aru, kui ilus, hea, tark ja tubli ma olen.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 13:45
tõesti ei saa aru, miks peaks slave kellegi peale kade olema....on palju tagasihoidlikuma välimusega mehi, kellel pole tungivat vajadust sappi pritsida ja restoranis arvet makstes või naist kingitusega rõõmustades põdeda. ju siis sisimas miski ikka kripeldab.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 13:50
Esiteks ei ole ma suvaline kiibitseja vaid kogemustega inimene.
Teiseks ei ole mul erinevat sinust mingit vahet kohalikust "avalikust arvamusest" enda kohta. Ma ei pea mingit muljet looma.

jott, teeme selle selgeks, et on seks ja tasuline seks, mitte seks ja tasuta seks.
sinu lähtekoht peegeldab allakäiku.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 14:19
esiteks pole sina mingi kohtunik võõraste inimeste elude üle, määramaks kellegi ''allakäiku'' ja selle ulatust.
iga su postitus loob mingit muljet. ka nende tasuta kohtuvate naiste jaoks, kellel oleks potentsiaalne huvi sinu vastu, slave..
kogemused on aastaid regulaarselt külastanud härrasmeestel. ülejäänutel oletused, fantaasiad ja soovmõtlemine
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 14:40
Slave, sinu jutt on samasugune utoopia nagu omaaegsed jutud kommunismist.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 15:21
jfjm
Tasuta seks on märksa igapäevasem seks kui tasuline. Muidugi sõltub veidi, mida selle "tasulise seksi" all mõeldakse, kohvikus maksavad mehed enamasti arve. Ma ei ole seda aga kunagi mingi tasuna võtnud ja kohvikus või restoranis käimine pole mul üldse seksiga seondunud. Arvatavasti pole ma enamike naistega voodi läinud, kelle arve ma kohvikus maksnud olen.
Aga enamus mehi, kes on ööklubist või baarist neiuga koju läinud või kellel on fwb suhe, ei ole neid suhteid loonud tingimusega, et kingitus kaasneb. Kui naine seab kohtumise eeltingimuseks kingituse, siis on see prostitutsioon. Ma ei ütle, et prostitutsioon iseenesest vale või halb on, aga arvamine, et enamus naisi sellega tegelevad, on vale.
Iha keskkonnas väga suur osa uute piltide lisajatest paraku kingitust eeltingimuseks seavad, see on tõsi. Ja see häirib mind. Voodi jms leheküljed on ju olemas, miks ei võiks iha jääda põhiosas seksi kui lõbu võtvate inimeste leheks.

Caprichosa on meeste seas kahtlemata populaarne ja tema suhtumisel pole häda midagi. Ma ei ole küll kõigega alati nõus, mida ta kirjutab (töö ja lõbu jäävad minu jaoks siiski erinevateks asjadeks ja ma olen kindel, et ka Caprichosal endal on ette tulnud nii ebameeldivaid kliente kui ebameeldivaid olukordi), kuid tegemist on intelligentse ja huvitava naisega.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 15:31
No paremini on raske kirjutada...
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 15:40
Just, kohvikus käimine ei ole prioriteediks seksi alustala. Kõigepealt siiski tutvus kas üldse mingi omavaheline tõmme tekib. Kui juba on tõmme no mis sa hing enam ihkad siis rikub raha pakkumine või vastu võtmine selle tõmbe küll ära. Padja nurka poetamine võib olla üllatus ja samas tekitab arvamuse sind on litsina võetud. Ka naised ei taha pärast sellise mehega kohtuda kuna tundsid ju ,et tahad seda meest.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 16:00
Kui kaua võib tuviga malet mängida?

Jott, see sinu mõttemaailma avamine selgitab sinu hoiakute kohta. Mul on ilma irooniata kahju, et lustivad naised pole sind partneriks valinud ja sa seetõttu pead normaalseid asju utoopiaks.

Käi hambaarsti juures ja juuksuris, tegele kehaliste harjutustega, pese riided puhtaks ja ära igaks juhuks maini, et sa tasuta seksi utoopiaks pead. Äkki saad veel lusti pärast suhelda. Juttu sul õnneks peaks jätkuma, kui sa just krampi ei lähe päriselus.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 21:18
Slave, mind pole sul küll vaja õpetada. Ma tean ise väga hästi, kuidas midagi saada. Samuti tean ma väga hästi kui lihtne on millestki ilma jääda.
Sa ei taha leppida väitega, et tasuta lõunaid pole, aga nii see tegelikult on. Igal asjal on hind ja raha on väga odav maksevahend. Leiba sa saad jah selle eest osta, aga et midagi paremat saada, peab seda ikka väga palju olema.
Ka hiirelõksus olev juust ainult tundub tasuta olevat. Tegelikult on see väga kallis, sest selle hinnaks on elu.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 21:40
Jott, ära lihtsalt jaura oma plaati.
Ütlen veel, et kui sul pole õnnestunud elus mõne asjaga, siis luba endale nõu anda, mitte ära otsi sulle sobivat ja õigustavat seaduspära.
See, et sa seksi ja "tasutalõuna" mõtteid kokku paned, räägib väga palju sinu päriskogemustest. Või hoopis nende puudumisest.
Su elu on päris kurb olnud, nagu välja tuleb, sest sa oled kogenud asjaolu, et sind pole kellelgi vaja vaid hoopis tahetakse tasu sinu seltskonna talumise eest.
Ma ei hakka ennast kordama, kuid tee need asjad ära, mida ma soovitasin.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 21:45
Või olgu... jäta hambad katkiseks, juuksed sorakile, riided pesemata, keha unarusse... ja siis targuta iha foorumis, et tasuta seks on juust hiirelõksus
Ja tõepoolest, sul ongi enda vaates õigus sel juhul.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 21:45
Aga Slave, Sina ju nutad, et kõik tahavad raha?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 21:59
kumminaine capi on läind hoogu
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 22:03
nüüd siis maalitakse erootikateenuse tarbijatest õudpilti kui katkiste hammastega, pesemata ja kammimata kurbadest kujudest?
järjest absurdsemaks ja naljakamaks läheb
huvitav jah, et nutune teema on püsti pandud ikka slave poolt. nii et probleem tundub olevat temal. jfjm lihtsalt osaleb diskussioonis ja millegi üle pole kurtnud, mu meelest.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 22:08
Kiisuke: "Mul on selleks partner olemas, kes saab tasuta."
Kas sa oled äkki mõelnud, et hoopis sina saad tasuta? Äkki oleks aeg tänulikkust õppida, kui mees (või naine) sulle naudingut pakkuda püüab? Või rahuldab ta lihtsalt iseennast sinu sees ja saabki seda millegipärast tasuta? Viimasel juhul soovitaksin partnerit vahetada, kui see sulle just iseäralikku rahuldust ei paku, et tema pelgalt ennast rahuldab.

Mittemüüdava eripära on selles, et ta oskab ka puhast naudingut vastu võtta ja inimesena suhelda, taandamata seksuaalseid inimsuhteid kaubanduseks ja hiirejuustuks ja eneseturunduseks.
Kas miski võib prostituudil oma tööga kaduma minna? Jah, naudingu vastuvõtmise oskus ja inimese tunnetamine kaubast erinevalt on peamised, mida välja tuuakse.
Prostituudi amet pole lihtsalt jalgade laiali ajamine ja klientide "härrasmeesteks" nimetamine. Psüühikaga toimetulemine ja tasakaalu leidmine on isegi raskemad. Mõned saavad sellega hakkama ja mõned niuksuvad foorumis leppimatult minu kallal, nagu mina oleksin nende valikutes süüdi, mistõttu ei jäänud minu huviorbiiti. Vabandust, aga lubage mul ikka valida
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 22:23
Ma ei nuta.
Selliselt asja esitamine näitab sinu võimetust paremat argumenti tuua.
Mul on hästi.
Mul on VÄGA hästi!
Mul on suurepäraseid partnereid ja oleme üksteisele tänulikud lõbu ja naudingute eest. Mul on stiilne koht kus olla. Ma vahel imestan isegi selle üle, et nii on. See pole praalimine. Kes teab, see teab.

Seega jott, ma ei NUTA.
Mul on kahju siinsetest trendidest, mis sinusuguseid juurde tekitab ja mida sa ise kaasa kiidad, varjates oma tegelikku pettumust, et pole lustlike naiste tähelepanu pälvinud. Või tajud seda kõike lõksuna.

Vananenud prostituudile poleks nagu mõtet vastata, sest tal on religioon. Aga jah... sorakil jms tüübid ei ole sulle ju tegelikult võõrad või mis? ja kui härrasmehed on kasitud, siis puudub neil see "miski", et naisi võluda. Kasvõi aeg, sest nad peavad ennast nii tähtsateks sel juhul, et lihtsalt "augule" pole vaja aega pühendada. Tee oma töö ära ja võta tasu!
Ma saan natuke aru, miks sa mehi vihkad.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 23:30
Aga Slave, mina ju ei kurda. Ma püüan lihtsalt kõrvalt vaatajana aru saada, miks see olukord selliseks on kujunenud.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-10 23:48
kõige suurem niuksuja ja kurtja on siin slave ju tegelikult
mina ega keegi teine ei sõima slavega kohtujaid lollideks luuseriteks nagu tema arvab heaks nimetada inimesi, kellel teistsugused valikud kui temal.
keegi pole mu meelest ka nõrkemiseni filosofeerinud selle üle, mis võib kaotsi minna orjal, kes seksist loobunud ja romantiliste suhete asemel eelistab ilmselt tundidepikkuseid onafestivale.
vananeva orja kujutlusvõime on igatahes nii mandunud, et arvab nagu igasugune erootiline teenus seisneks nö augu välja rentimises lollidele luuseritele kurb tegelikult, et selline allakäik on toimunud.....aastaid tagasi ta nii lamedalt ei esinenud.
sellegipoolest ma teda ei vihka. isegi vihane ei ole laimamise pärast, kuigi võiks.
mingi netis turumutina kaagutav tühisus lihtsalt ei vääri viha energia raiskamist.
üldse kui midagi vihata, siis õelat rumalust ja tõusiklikkust.
õnneks selliste inimestega ma kokku puutuma ei pea.....nii et jah, kõik inimesed on ilusad ja head. eriti mehed muidugi
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 00:37
Slave , kui see partner mulle rahuldust ei pakuks siis ma ei kohtuks temaga, kuna ta on parim mida mina saan siis talle alati tasuta. Kinke teeb ta ise siis kui tal selleks mingi tuju on ja see pole raha.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 00:53
kiisukese väide, et raha pakkumine rikub nö tõmbe ära, ei pruugi alati kehtida.
jah, kui siia postkasti laekuvad kirjad nagu oksjonipakkumistega....300 või 500 ning kollane emotikon, kaob igasugune isu üldse mingit suhtlust alustadagi. kuna vaimuvaene ja labane mees pole huvitav, hoolimata pakutava summa suurusest.
samas kui tekkinud kirglik suhe mehega, kellel rahaprobleemid puuduvad ning soovib naist ka materiaalselt hellitada, ei näe ma selles küll miskit halba.
kas peaks naine end litsina tundma kui armuke kasukaid ja kalleid parfüüme kingib?
aga kui hooliv mees hoolitseb ka arvete maksmise eest ning toetab mingi summaga enne suuremat shoppingut, siis kohe kindlalt naisel kardetud litsimärk küljes ja peaks nurka häbenema minema?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 11:24
No just siinsed rahapakkujad küll huvi ei paku. Ilus vestluse algus annab suurema tähelepanu.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 11:35
Heameelega suhtleks selles foorumi osas mittemüüdavatega.
Capri ving ja hala ja ärplemine iga teema all on üsna tüütu.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 12:25
Jumal õnnistagu teid kõiki, müüdavad ja mittemüüdavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 12:30
aga suhtle, slave. kes keelab?
pidev ägisemine kellestki Caprist sinu postitustes on kindlasti juba kõigile tüütuks muutunud
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 15:01
caprichosa
2025-01-11 12:30
aga suhtle, slave. kes keelab?
pidev ägisemine kellestki Caprist sinu postitustes on **kindlasti** **juba** **kõigile** tüütuks muutunud

//////////////---------------
selles osas rääkigu esihoor capri enda eest mitte et teiste nimel sõna võtab.
mina loen küll huviga slavetodomme postitusi. tal on huvitavad sisukad postitused. Palju sisukamad kui sel capril kes ei tule kuidagi oma fantaasiavaesest kinki rollist välja.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 15:28
"üldse kui midagi vihata, siis õelat rumalust ja tõusiklikkust"
Capri, siis peaksid endaga tõsiselt tülis olema. Mis ongi tõenäoline.

Kiisuke, milleks sul neid teisi siis vaja veel on? Lisateenistus?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 23:26
rahu99 lõpeta ägisemine juba
˅ näita rohkem ˅
2025-01-11 23:29
ei ole kellegagi tülis, kallis slave, sinu suureks pettumuseks
ja tülinorijatega hoian päriselus distantsi.
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 00:21
Slave.
Mis see sinu asi on kuidas ja kellega keegi suguelu elab.
Hirmsasti mingi rahatreema. Milliseid teisi sa mõtled? .
Mina pakun teenust poes müüjana, kas ma ei või klientidega niisama suhelda ?
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 00:27
kiisuke.....kellel suguelu puudub või on puudulik, eks neil tekibki haiglane uudishimu teiste tekialuste tegemiste vastu.
et kes, kuidas, mis poosis, miks ja mille eest, mida ja kui palju kingiti ning et miks teda kolmandaks ei võetud
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 00:28
ihas ja suguelu...
˅ näita rohkem ˅
2025-01-12 01:20
https://www.youtube.com/shorts/Cdbvt0cqL7Q
ilusad naised tegemas oma kodumaa heaks, mitte ei kaaguta mingis foorumis kui head "härrasmehed" tema juures käivad.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
26
27
28