See statistiline väide on tundub natuke sassi läinud, mina olen alati kuulnud, et 80% naistest ei saa vahekorra ajal orgasmi. Ei kujuta ette, mis osa siis teeskleb, aga kindlasti mitte sama suur protsent.
Edasi küsimused, miks ei saa? Seal on põhjused eks erinevad, aga kui eeldada, et iseendaga ikka saab, siis on muidugi asi mehe soovimatuses või suutmatusest seda naisele pakkuda või on juhend nii keeruline, et mees seda ise välja ei mõtle ja naisest ei ole selgitajat. Soovimatus seda naisele pakkuda on kardetavalt peamine põhjus, sest kui mees ei ole protsessi ja naise tõeline nautleja, tahab ta enda osa võimalikult vähese vaevaga kätte saada ehk et siis mees ei vali seksiks ainult ihaldatud naist, vaid (ka) seda, kellelt lihtsalt saab.
Maksvatest meestest rääkides, siis mul puudub vähmgi ülevaade, milline on tüüpilise kähkukakliendi välimus, aga on selline kahtlane tunne, et enamik alla arvestust
Seega siit loogiline järeldus, et maksab see, kes väga lihtsalt tasuta ei saa (uuesti üle mainides, et jutt ei ole fetišiklientidest, vaid labase kähkuka vendadest).
Kardetavasti on olemas ka see grupp, kes on nii käpardlikud või saamatud, et ei suuda orgasmi isegi maailma kõige orgastilisemast naisest välja pigistada, teevadki kõik nii valesti, et keha ei reageeri enam mitte millelegi.