jfjm
2023-03-17 00:18:10
Slave, kui naist hakkavad enda mehega seksimisel takistama "peavalud", siis elab ta selle mehega veel koos ainult materiaalsetel põhjustel. Seksi pakub ta mehele just nii palju, kui on vaja selle rahakoti kinnihoidmiseks.
--------------------------------
jfjm, sel pole mitte miskit mõtet! See on energeetiliselt sobimatu , eriti kui on juba see pikaajalises suhtes! Sel juhul see juba lõhnab
soovimatu kaasüürniku moodi et kellega on vastik samas majapidamises olla, ning seksi osas (kui vajadus) parem ollagi teisega siis.
Samahästi suhte osas üldisemalt -- võib ju ka olla sedasi et seks ühega, sõprus teisega, et ei rikuks midagist ära, et kui ei saa mõlemat ühelt naiselt, eks ole?
Siis peaks olema ju rahu majas sest ei riku ära sõprust lähedale tikkumisega, ning see kellega oled voodis, ei pea kohustuslikus korras
mu CD-de (NB! helikandjat pean silmas) vastu huvi tundma.
Pole ka mõtet juurutada siin miskit suhtumist et "seks ongi teenus", või et selle eest peabki maksma kasvõi "vabatahtliku kingitusena $$$".
kui tegelikkuses oleks teisel vastumeelsus.
Naised kes kalkuleerivad et nagu seks oleks nende "teenus" siis nad ka peaks aru saama et peavad maksma
IT-teenuste eest, kui ta ise hakkab hoopis juttu tegema et et tal arvuti katki... eks ole?
Ei, nad kisuvad nina vingu et kui öelda neile "mu töö on sel juhul 50 eur / tund", ning pakuvad seksi hoopis, isegi kui ma ei taha.
Selles osas on sel väga rõve mekk man.
selle teema lugemiseni ma jõudsin alles nüüd ja selgub et ma ei pannudki mööda öeldes et mis siin toimub:
lk 10 ja lk 16, on seal "Aprilljuuli" ka hästi paika pannud et mis siin toimub foorumi osas. Capri on siingi igal pool ette jäämas oma
postitustega ja raha kummardamisega, kuni selleni et üür maksmata ja seepärast pole vaja kingitusena kommikarpi vaid raha.