võib-olla mõned foorumi kasutajad tõesti tunnevad vajadust end siin reklaamida.
mu jaoks on see endiselt ajuvaba lobisemise ja laiskusehetkede paigake.
misläbi puhtjuhuslikult on ka mõne härrasmehega reaalselt siin vesteldes tutvutud ja tasuta kohtutud- vastastikuse virtuaalse sümpaatia loogiline, kuigi mitte garanteeritud tulemus
kellele minu arvamused ja postitused ebameeldivad tunduvad, võib need vabalt lugemata jätta, eks.
muidugi, kui rahuldus saadakse teisiti mõtlevate ja "valesti" käituvate inimeste sõimamisest debiilikuteks, on foorum ilmselt mõne jaoks verbaalne prügikast.
slave on ilmselt unustanud, kuidas ta aktiivselt kirus siin veidi aega tagasi kõiki neid, kes minu sõimamise kampaaniast osa ei võtnud, "pugejateks, koerakesteks, tallalakkujateks". jne.
enamus neist inimestest on praeguseks saidilt lahkunud, kuna mõistliku mõnusa aasimise asemel on foorumis valdavaks saanud kibestunud trollide tige pinisemine
ükskõik mis teemal diskussiooni käsitletakse "reklaamina" ja asutakse koheselt isiklikult ründama.
isegi kui ei oska teemas üldse kaasa rääkida.
jfjm on üks väheseid, kes aja jooksul vist nii paksu naha kasvatanud, et siiani suutnud mõnusa huumorimeele ja erapooletu suhtumise säilitada.
ning slave poolt muidugi "ülbeks demagoogiks" ja tallalakkujaks tituleeritud.
kuna isehakanud tsensori suurimaks hirmuks on, et keegi julgeb temast erinevalt mõelda. või lausa elada