Foorum
1
...
20
21
22
...
26
2022-12-20 21:56
Miisu, inimesed kohtuvadki normaalselt tasuta. Seksivad ka normaalselt tasuta.
Selles mõttes oleks tavalisele kohtumisele või seksimisele "tasuta" sildi lisamine nagu allakäik. See ongi juhtunud paljude teadvuses. Väike nihe. Või kasvõi normaalsuseks pidamine, et naine peaks oma tagumiku eest võõrastelt jõulukinke saama...

Mittemüüdavad naised teevad oma tutvused ja valikud isiksuse, mitte rahakoti põhjal. Selles mõttes on vale arvata, et nad ei vali. Pigem on neile raskem ligipääseda "suhuvõtadvä"-tüüpidel. Tasulise saab lihtsalt osta. Mittemüüdava puhul on vaja natuke rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2022-12-31 16:10
🙃🙂😋🍾 ... Uude aastasse..
˅ näita rohkem ˅
2022-12-31 17:18
Kahju ui see mõtlemine on nii piiratud, et näeb tasu ainult rahanumbrites.
Normaalselt inimene ei lähe kohtuma, kui tal pole selleks mingit vajadust. Vajaduseks võib olla ka lihtsalt igavuse peletamine või uudishimu, rääkimata materjaalsetest- ja emotsionaalsetest vajadustest. Kui aga igasugune huvi puudub ja igav kah pole, siis normaalne inimene ei lähe kohtuma vaid sellepärast, et teine tahab.
Seksiga on sama lugu. Normaalselt seksitakse siis, kui selleks on huvi, kui see pakub füüsilist või emotsionaalset rahuldust. Meestel on asi lihtsam, nemad on loodud iga hetk valmisolema. Naistega on asjad veidi teisiti. Kuidas täpselt, seda teab vaid iga konkreetne naine ise.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-01 02:10
Mul Ükskord jäi poolik veinipudel õue ripakile. Kui nädalapäevad hiljem selle avastasin, oli sadakond herilast sellesse uppunud. Nii juhtub, kui head asja liiga palju tasuta käes.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 12:16
Head uut aastat jott!
Tõepoolest... " Normaalselt seksitakse siis, kui selleks on huvi, kui see pakub füüsilist või emotsionaalset rahuldust."
Ja see kõik hakkab kaduma, kui sellega peab leiba teenima. Kahjuks.
Kaob samamoodi nagu oskus tunda rõõmu väikestest asjadest. Lillekimbust ja Å¡ampusepudelist näiteks...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 12:31
alati EI PEA leiba teenima. vahel lihtsalt ühendatakse meeldiv hobi sissetulekuga
mitte kahjuks vaid õnneks on selline variant täitsa olemas.
kui kommikarbid ja Å¡ampusepudelid enam baarikappi ammu ära ei mahu ja peab neid edasi kinkima ruumipuuduse tõttu, siis tõesti tuntakse pigem teistest asjadest rõõmu.
näiteks sensuaalne pesu või luksuslik erootiline mänguasi kindlasti kuskile kapinurka vedelema ei jää
kõige väärtuslikum kingitus on aga kohtumisega kaasnev hea energia, kirg ja nauding igast puudutusest-
jah, mitte alati ja igaühega ei pruugi kehakeemia sellisel tasandil toimida.
seepärast see lillekimbust väärtuslikum ongi.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 12:34
Üks sügavam mõte kingituse juures on selle tegemise emotsioon ja kavatsus, mitte kingituse väärtus.
Ilmselt ka selle tajumine läheb kaduma nagu eelnevast näha võib.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 12:41
slave, sinu jaoks võib see Å¡ampusepudel või lilleõis tohutut väärtust omada ja parimate kavatsustega ostetud olla.
aga kinkimise eesmärk võiks ju siiski olla naisele rõõmu teha, või mis?
kui järjekordne vein, Å¡ampus või ebatervislik kommikarp teiste juurde hunnikusse ladustatakse, on siis naine süüdi kui ta seepeale õnnest lakke ei hüppa
natuke rohkem fantaasiat pingutanud mehed aga suudavad alati siirast rõõmu pakkuda.
kusjuures rahaline väärtus pole siin primaarne.
ka karbitäis värskeid maasikaid, millega härrasmees naise keha pealt maiustab, on kindlasti Å¡ampusest originaalsem....
emotsioon ja kirg tekib sellise aktsiooni käigus boonusena
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 12:49
teadatuntud müüdava herilase vanglas väljavenitatud tagumikku enam ammu keegi osta ei taha- seega kuulub mittemüüdavate kluppi
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 13:54
Millisest hetkest sai vanaldane silikoonist prostituut tõe kuulutajaks foorumis ?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 14:18
Minul isiklikult ei ole fantaasiapuudusega probleeme.
Ja loomulikult ei ole sina ise süüdi, et sa endal kalestuda oled lasknud...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 18:03
No maasikaid peetakse jah väga erootilisteks, aga minul näiteks on nende suhtes allergia. Ja kui nüüd mõnel naisterahval juhtub sama häda olema, aga mees teeb kangekaelselt sama kingitust, sest see ju on väga seksikas???
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 18:27
Capri, nii ei ole ilus Ajasid herilasel piigi püsti ja nüüd vaeseke ei leia kohta, kuhu torgata
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 18:39
sina jfjm rahune maha selinne kürsa, nagu cabri ei aja kellegil midagi püsti!!
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 18:45
Mul ajas püsti.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 18:53
Sa pole ju normaalne hetero mees kahh..
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 18:56
No kui püsti ei aja, mida sa siis sumised?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 21:04
Kuule hoor, mõtlemida siin kirjutad...ahjaaa sa ju ei suud mõelda.
Kes meist siin vanur on
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 21:20
herilasel tõuseb ainult omasuguste kukkede lontis tagumike peale püsti, jfjm.
aga eks õnnetu vanur herilane sumiseb ikka seepärast, et tema väsinud ahtrit ei taha enam keegi
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 23:02
Et kui siis maasikaid nõuda orgasmi eest, siis kõlab nagu 30ndate Eesti karjalaste esimene näitasinamullejaminanäitansulle tehing?!
Ma millegipärast ei usu, et c siin midagi maasikate eest teeb.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 23:15
Aga Slave, keda kotib see mida sa usud või ei usu? Rääkida võid seda, mida ise teed ja tunned
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 23:17
Suht ülbelt öeldud, nässu. Aga sa saad enda eest rääkida. Mõnda minu tsitaati on inimesed korduvalt esihoorale jaganud ja seega paistab, et kotib küll.
Niiet ära siis üldista, eks?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 23:31
Slave, mina võiksin ju ka sind esijobuks tituleerida, aga mida see aitaks? Väldin isegi sinu orjaks nimetamist, kuigi sa käitud siin orjana.
Seksuaalses mõttes sa orja nime ei õigusta. Sa soovid olla peremees, kellele teenjatüdruk piitsa annab. Tegelikult oled täpselt samasugune tilliori, nagu enamus mehi maailmas. Mina kaasaarvatud. Vahe on ainult selles, kui madalale keegi enda tilli teenides langeb
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 23:40
Sellest pole mitte midagi, kui sa mind esijobuks vms tituleerid. Orjavärgist ei taipa sa nagunii mõhkugi.
Aga pilduda selliseid noh... kedagi ei koti-avaldusi on isegi sinusuguse demagoogi jaoks mage.

Ja natuke siis neid väljamõeldud ketilüli-lugusid ka, et esihoora nartsissismi paistel kügeleda? Ta on haige inimene, see pole ilus.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 23:43
Tõsiselt nagu, kroonitud pead. Üks targem kui teine napakate paradiisis.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 23:46
Natukene veel sa oled siin ikka lusti pärast?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-02 23:51
Üldjuhul jah, situn nikun peeretab. Tavaliselt jututoas.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-03 00:19
slave, leidsidki endale hingesugulase. õnnitlen
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 07:39
Kumba sa nüüd halvustada üritasid, et jälle teemasse situd?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 12:18
Mulle meeldis see:

Capri vales teemas sõnavõtmas ...Teadatuntud müüdav nr1.
Enese müük ei saagi ju märkamata jääda...foorumis käib selline müügitöö et hoia piip ja prillid
No ja siis kuulutuste rubriigis ka veel
Aga näe, keegi ei soovi....ainult unistused jäänud
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 13:01
miks peaks kogu aeg halvustama, sinust eeskuju võttes, slave?
sarnase sõnavara ja hingeeluga kodanikud leidsid lõpuks teineteist....
lihtsalt soovin õnne
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 14:24
Mine ravile, tõesti.

2023-01-04 13:01:16
miks peaks kogu aeg halvustama, sinust eeskuju võttes, slave?
sarnase sõnavara ja hingeeluga kodanikud leidsid lõpuks teineteist....
lihtsalt soovin õnne
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 19:02
Slavel on õigus, et ega ma sellest orjanduse värgist väga palju tea. Lihtsalt pole vajadust olnud selle peensustesse süveneda. Küll aga on jäänud mulle mulje, et käskijannad pakuvad tasulist teenust. Kuidas muidu oleks ÕP-l siin võimalik libateenuse pakkumisega juba pea 15 aastat ullikesi lüpsta.
Aga ilmselt olen ma asjast valesti aru saanud, sest Slave ju sellistega ei tegeleks.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 19:56
Tegelen. Omal moel
Kui inimesel kupli all korras on.

Muidu pole jah see teema lihtsalt mõistetav. Aga sellest kirjutame mujal.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 20:19
No krt, koguaeg tahad tappa, mis kuradi mees sa selline oled.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 20:55
Mis te inisete siin läbi eesnaha?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 21:57
Ei tapa ma kedagi enam...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-04 22:03
Lõpuks tuli point ära, millega saab vist mõneks ajaks joone alla tõmmata.

C tunnistus: "...ja kõige perverssem on üritada (seksi)sõbraks ronida...et saaks tasuta teise inimese keha kasutada oma soovide rahuldamiseks."
˅ näita rohkem ˅
2023-01-05 07:29
slavetodomme
2023-01-04 22:03:20
Lõpuks tuli point ära, millega saab vist mõneks ajaks joone alla tõmmata.

C tunnistus: "...ja kõige perverssem on üritada (seksi)sõbraks ronida...et saaks tasuta teise inimese keha kasutada oma soovide rahuldamiseks."
˅ näita rohkem ˅
2023-01-05 10:56
väga armas, et nõustumise märgiks mu postituse kopeerisid, slave
aga kas mõtlesid välja vastuse keerulisele küsimusele, et miks tingimata peab halvustama?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-05 13:12
Capri, sa oled lihtsalt hale.
Päriselt ka.
Sa ei ole see, kes küsimusi võiks esitada.
Sina imed ja räägid, kui sind kõnetatakse
˅ näita rohkem ˅
2023-01-05 13:39
slavetodomme
2023-01-05 13:12:47
Capri, sa oled lihtsalt hale.
Päriselt ka.
Sa ei ole see, kes küsimusi võiks esitada.
Sina imed ja räägid, kui sind kõnetatakse

Slave, kas sa ei arva, et selle postitusega tulistasid sa endale jalga?
Teistelt sõnaõiguse äravõtmine on üks kindlamaid nartsissismi tunnuseid.
Sõnavabadus on inimõigus, mida kaitseb põhiseadus. Isegi kohtus süüdimõistetul on õigus oma arvamust esitada. Siin on ainult üks erand: sõnavabadust ei tohi kasutada tahtlikult teiste inimeste kahjustamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-05 13:58
Jott, kas sa tõesti ei märka ülepostituste stiili?
Siin pole asi sõnavabaduses või arvamuse erinemises. c ei suhtle siin vaid esineb. See on nagu räägiksid mõne poliitikuga inimesena ja tema räägib poliitikuna, sest on vaja esineda.

Ja kui isik ei oska oma sõnavõtmise võimalust kasutada, siis ta ei vääri seda.
Antud juhul on see nartsissistlik, ahne ja ülbe hoor ennast kõige madalamaks teinud siin keskkonnas.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-05 14:33
Peeglike, peeglike seinapeal...
˅ näita rohkem ˅
2023-01-05 16:02
jfjm
2023-01-05 13:39:24
Slave, kas sa ei arva, et selle postitusega tulistasid sa endale jalga?
Teistelt sõnaõiguse äravõtmine on üks kindlamaid nartsissismi tunnuseid.
Sõnavabadus on inimõigus, mida kaitseb põhiseadus. Isegi kohtus süüdimõistetul on õigus oma arvamust esitada. Siin on ainult üks erand: sõnavabadust ei tohi kasutada tahtlikult teiste inimeste kahjustamiseks.
---------------------------------------------------------------------------------------------

jfjm,
slave tulistab endale järjekindlalt jalga....aga haige psüühika ei võimalda tal sellest aru saada.
kuna ainus püha missioon on sel kibestunud tegelasel "kätte maksta" inimesele, kel polnud huvi temaga rohkem kohtuda.
ka raha eest mitte.
foorumis turumutilikult sõimleva ja laimava, tsensorit mängiva mehikesega ilmselt ei soovi enamus endast lugupidavaid naisi suhelda.
seega iga slave postitusega väheneb võimalus, et mõni naine temaga kohtuda sooviks. olgu siis tasuta või kingitusega.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-05 16:04
kuigi slave suutis kunagi suht intelligentse mulje jätta, ei suuda ta jätkuvalt põhjendada, et miks peab halvustama.
ka enda jaoks ilmselt mitte
˅ näita rohkem ˅
2023-01-06 08:12
Pole midagi kibedamat äratõugatud hoorast.

Arusaamiseks on lihtne loogika:

Mina võtan sõna üldiselt või AINULT c suunal. Tõsi, vahel harva saab ka jott, kui lakei oma osa. Siin on peale c küllalt ka neid naisi, kelle pole olnud huvi minuga kohtuda. Jotile pole jah sellist pakkumist üldse teinud Aga nagu näha ei ole minu joon kõiki neid naisi siin sõimata...

c võtab enda reklaamimise vahel sõna (ja valetab labaselt) minu suunal ja kui ma parasjagu ei viitsi, siis leiab siin ohtralt teisi, kellega samas stiilis suhelda. Kas mehed jagunevad maailmas kaheks: maksvad debiilikud (härrasmehed) ja mittemaksvad debiilikud (kellele tuleb koht kätte näidata)?
˅ näita rohkem ˅
2023-01-06 10:21
jajah slave, haiget saanud nartsissisti ego sunnib sind end tundma äratõugatud hoorana. võid seda igaks juhuks veel paarsada korda üle kinnitada
aga tõesti, mul polnud plaanis sind kuskile tõugata.
lihtsalt kujunes nii, et ei jäänud aega ega tekkinud ka erilist huvi sinuga teist korda kohtuda.
lisaks teatud su käitumismaneerid virtuaalmaailmas sundisid kahtlema sinu psüühika stabiilsuses....
et sul kohtumisesoov jätkuvalt oli, kinnitavad iha arhiivis leiduvad sinu poolt saadetud kirjad. kus sa muide kedagi hooraks ei sõima. täitsa viisakalt suutsid suhelda isegi su jumaldavad kommentaarid mu piltide all on veel praegugi kenasti nähtaval
et sa labaselt üritad valetada nagu oleksin need kirjad ise kirjutanud või poleks neid üldse olnud- noh see näitab, et häbened iseennast ja oma (täitumata) soove.
nii palju siis mehelikust enesekindlusest.
˅ näita rohkem ˅
2023-01-06 10:23
Capri vales teemas sõnavõtmas ...Teadatuntud müüdav nr1.
Enese müük ei saagi ju märkamata jääda...foorumis käib selline müügitöö et hoia piip ja prillid
No ja siis kuulutuste rubriigis ka veel
Aga näe, keegi ei soovi....ainult unistused jäänud
˅ näita rohkem ˅
2023-01-06 10:42
võib-olla mõned foorumi kasutajad tõesti tunnevad vajadust end siin reklaamida.
mu jaoks on see endiselt ajuvaba lobisemise ja laiskusehetkede paigake.
misläbi puhtjuhuslikult on ka mõne härrasmehega reaalselt siin vesteldes tutvutud ja tasuta kohtutud- vastastikuse virtuaalse sümpaatia loogiline, kuigi mitte garanteeritud tulemus

kellele minu arvamused ja postitused ebameeldivad tunduvad, võib need vabalt lugemata jätta, eks.
muidugi, kui rahuldus saadakse teisiti mõtlevate ja "valesti" käituvate inimeste sõimamisest debiilikuteks, on foorum ilmselt mõne jaoks verbaalne prügikast.

slave on ilmselt unustanud, kuidas ta aktiivselt kirus siin veidi aega tagasi kõiki neid, kes minu sõimamise kampaaniast osa ei võtnud, "pugejateks, koerakesteks, tallalakkujateks". jne.
enamus neist inimestest on praeguseks saidilt lahkunud, kuna mõistliku mõnusa aasimise asemel on foorumis valdavaks saanud kibestunud trollide tige pinisemine
ükskõik mis teemal diskussiooni käsitletakse "reklaamina" ja asutakse koheselt isiklikult ründama.
isegi kui ei oska teemas üldse kaasa rääkida.
jfjm on üks väheseid, kes aja jooksul vist nii paksu naha kasvatanud, et siiani suutnud mõnusa huumorimeele ja erapooletu suhtumise säilitada.
ning slave poolt muidugi "ülbeks demagoogiks" ja tallalakkujaks tituleeritud.
kuna isehakanud tsensori suurimaks hirmuks on, et keegi julgeb temast erinevalt mõelda. või lausa elada
˅ näita rohkem ˅
1
...
20
21
22
...
26