aga slave, miks sa ei keskendu siis neile "väga paljudele naistele", kes siin oma aega ja energiat soovivad heategevuslikus korras kulutada seksisõbraks soovijate armee peale?
selle asemele oled appihüüdena siia postitanud teemasid, miks enamus keskmisest seksuaalsemaid naisi tasuta kohtuda ei taha...
ja jätkuvalt üritad igal võimalusel mingit minu personaalküsimust aretada
katsu aru saada, et sind pole keegi foorumi tsensoriks määranud. ka mitte kohtumõistjaks võõraste inimeste valikute ja eelistuste üle.
lihtsalt teadmiseks sulle, et bdsm maailma juurde tõi mind kunagi ammu üks väga noor ja liiga ilus mees. kelles tundus kõik ligitõmbav, ka tema salajane soov totaalselt alluda....
sellest sai huvi alguse. edaspidi tuli veel palju selliseid inimesi, kes miskipärast otsisid ja nägid minus seda Emandat.
ning tekkis põnevus ja soov praktiseerida....mida sai aastaid tehtud. mingit "parseldamist" või tasu ei olnud, muide.
lihtsalt puhas entusiasm
sinuga kohtudes ei tekkinud seda õiget tunnet. ega oleks ka siis vestlusest kaugemale läinud kui oleksid rahapaki oma kohvrist välja tõmmanud
nüüd tagantjärele tundub see kõhutunde järgi tehtud otsus vägagi õige......
mitte ainult sellepärast, et oled mind aastaid siin halvustada püüdnud ja konkreetselt laimanud.
slave ego ei lase tal ilmselt mõista, et leidub mehi, kes suudavad naise seksisõltlaseks muuta.
kuna temal pole vist see kunagi õnnestunud.
aga oma abikaasa poolt nümfomaaniks nimetamist ei tasugi ülearu tõsiselt võtta, eks. isegi kui mees peab vähemalt 5 korda päevas olema valmis naise seksuaalseid soove täitma.....ja väsimuse üle kurdab
aga nii palju loogikat võiks ju siiski olla taipamaks, et mitte ainult sina pole mulle ilusaid kirju kirjutanud ja Jumalannaks nimetanud, slave.
kõik muidugi ei tee seda avalikult nagu sina.
neid on ikka päris palju olnud
ehk liigagi..
jah, olen õppinud seda oma huvides ära kasutama. meeldib see sulle või mitte.
mis võimaldab keskenduda elu väikestele ja suurtele naudingutele, ilma materiaalsete muredeta.
kas sinus tekitab see kibestumust?
no kurb küll.
aga proovi lihtsalt oma elu elada, vahelduseks. hädaldamata, kes mille eest maksab ja miks...
minu elukvaliteeti sa kuidagi kehvemaks paraku ei saa muuta ja pingutused selle nimel on asjatu vaev