Foorum
1
...
16
17
18
...
26
2021-07-21 15:02
slave, igaühel on õigus oma arvamusele ja pole sinu otsustada, kes sõna võtta tohib.
kui argumentide puudumise tõttu on teemas püsimisega raskusi, kas "vastase" siunamine muudab su laest võetud teooriad kuidagi usutavamaks või?
naiivsus kuubis

slave, on sul nagu kade meel, et kellelegi pakutakse raha ja naudinguid ning sulle ei pakuta? või millest see pidev hädaldamine "müüdavuse" teemadel?
sinul on ju vabadus tasuta seksuaalseid tegevusi nautida nii palju kui jaksad, keegi ei keela.
miks siis sina oled võtnud missiooniks maha teha inimesi, kes teistsugust elustiili harrastavad? tahaksid samuti kaks-ühes boonust naudingud+raha? aga lase käia, ehk mõni mees või naine tahaks ka sinu seltskonna eest peale maksta
siis ehk lõpeks see igavene irin võõraste inimeste valikute üle. mis tegelikult ju sind absoluutselt ei puuduta.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 15:22
Vahuta vahuta hoorake
sinu arvamus (ehk puhas läbupask) voolab lakkamatult iga postituse all, puudutab see sind või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 16:51
kahjuks sa kellegi vahutamist keelata ei saa, impotendike
...ja järjekordselt pole sa suuteline sisulist teksti postitama. oled vituvihas viskleva touchiga samale intellektuaalsele tasemele langenud? et igas teemas suudad ainult hooradest soiguda ja muidu labaselt sõimelda........
ülevoolav "intellekt", segatud suure annuse sapiga........... mis teha
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 17:24
Ilmselgelt on sul mingi häda, et igale poole sittuda tahad. Müüdav või mitte, peaasi, et jura saaks ajada
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 21:46
Ma annan hea meelega raha kui hea niks teed
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 21:47
jajah, "sitt, pask, hoor".......väga veenvad argumendid ja totaalselt sinulikult "intellektuaalne" vestlus, slave

aga kui slave ise pole võimeline teemas sisulisi postitusi tegema, ehk keegi teine oskaks kaasa mõelda?

kas slavel on kade meel, et kellelegi pakutakse raha ja naudinguid ning talle ei pakuta? või millest see pidev hädaldamine "müüdavuse" teemadel?
slavel on ju vabadus tasuta seksuaalseid tegevusi nautida nii palju kui jaksab, keegi ei keela.
miks ta siis on võtnud missiooniks maha teha inimesi, kes teistsugust elustiili harrastavad? igatseks samuti kaks-ühes boonust naudingud+raha? aga lasku käia, ehk mõni mees või naine tahaks ka slave seltskonna eest peale maksta

täitsa huvitav, kas oleks võimalik ilma personaalse sõimuta sel teemal arutleda?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 22:00
Ikkagi hea niksi eest annan vaid raha
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 11:55
Tere!
Olen isiklikult kohtunud kasutaja
slavetodomme-ga
Mis oli väga meeldiv❣️
Ei ole ammu suhelnud avatud silmaringiga mehega
Teenuseosutamisest ei olnud meil juttugi, tõsi mehed pakuvad ise naistele raha, pidades neid müüdavateks, teenusepakkujateks
Aga, slavetodomme seda ei ole, seda ka mulle ei ole pakkunud
Milleks siin üksteist laimata, kas see tõstab teie väärtust?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-28 06:14
Aastaring saab kohe kohe täis... kui esihoor praalis, et talvel või kevadel saab nagunii avalikuks, mis asju ta seal lossis e. maakodus ajas, kohe saab suvigi lõpu aga pole midagi kuulda... See, et ta seal kopikahärraseid imetab teame niigi või kas ta arvas, et Sulo võtab ta lossiprouaks... võta nüüd kinni, kas vanainimene isegi enam mäletab, mida suu kokku räägib ja lubab🤗...
˅ näita rohkem ˅
2021-12-01 12:13
Kui enda teenust müüv naine suudab välistada selle, et ta hakkab praktiliselt igast suhtest materiaalset kasu otsima, pole ju asjas midagi hullu lõpuks?
Aga kui see võime tasapisi kaob ja antud osas jääb ka mingi eitusseisund, siis on "maailma vanim amet" taas saanud ühe ohvri juurde.
˅ näita rohkem ˅
2021-12-01 23:04
Capi on loll paksu pepuga lits
˅ näita rohkem ˅
2021-12-02 00:38
mammi virussa kardab paksu pepuga litside konkurentsi? järelikult tal endal veel paksem pepu.....ja aju nagu rosin
˅ näita rohkem ˅
2022-02-27 10:47
Kuulutati:

"Loen siin kuulutusi ja mõtlen. Mehed kurdavad et siin saab naisi ainult raha eest. Aga enamus kuulutusi on ju stiilis et: kas keegi siin sexi ka pakub?
Kui sa suhtled naise nagu teenijaga nagu küsiksid et kas keegi siin autoremonti või majaehitust ka pakub? Siis need on ju teenused ja nende eest on loomulik maksta. Mis te siin siis kiunute kui ise sõnaselgelt teenust tahate?"

Miks peaks naisega üldse suhtlema nagu teenijaga selles osas?
Ja miks peaks seksi suhtuma nagu olemuslikku teenusesse võrdsena autoremondile või majaehitusele?

Kui kellelegi meeldib kohutavalt autot remontida ja ta saab sellest olulise naugingu, vahest isegi seksuaalse, siis onju võrdlemisi loomulik, et ta selle tegevuse eest alati tasu ei võta. Pealegi on mingil moel vajalik, ka partneri osalus protsessis... huvitav, kuidas see autoremondi puhul oleks?
˅ näita rohkem ˅
2022-02-27 15:50
Mõistuselagedad.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-28 10:49
–Selleks, et võrgutada naist, on vaja säravat mõistust, peent huumorit ja suurt eneseusku. Raha ei käi sellesse nimekirja, ärgem ajagem jahti segi ostuga....

Ostap Bender
...
˅ näita rohkem ˅
2022-02-28 11:30
kena tsitaat, touch.
aga kui mehel seda mõistust napib, peene huumoriga pole õnnistatud ja eneseusuga lood kehvad, mida siis soovitaksid teha?
paraku kõik mehed pole sündinud donjuanideks.
no mõnega ei soovita isegi raha eest kohtuda- nagu elu on näidanud
või puudub kiire elutempoga mehel lihtsalt aeg, energia või viitsimine suurte võrgutusoperatsioonide läbiviimiseks.
kui näljasel pole aega ega kannatlikkust kodus maitsvaid roogasid vaaritada, läheb astub restoranist või pubist läbi- kas pole see mitte loomulik?
˅ näita rohkem ˅
2022-02-28 12:28
kui naine valib ikka ja jälle nn. kiire elutempoga mehi, kel pole viitsimist ja kel mõistust napib aga on valmis seda puudujääki kompenseerima rahaga, siis ütleb see " naise " kohta midagi olulist... see on ju täiesti loomulik exole🤗 ..

aega peab oskama kasutada ja kannatlikkust saab õppida
˅ näita rohkem ˅
2022-02-28 13:55
On üsna loomulik, et esineb seksiteenuste ostu-müüki. Aga see ei tee seda protsessi seksi olemuslikuks osaks, ehk loomulikkuseks.
See on sama, et täiesti loomulikult esineb fetiÅ¡iste ja veidrusi, mis ei muuda neid asju olemuslikult normaalseteks.

Pole mõtet lakkamatult teeselda imestust, et meest tahtis seksida ja ei tahtnudki maksta Nimelt ei ole seksimine ilma teenuseta mitte sugugi sama kui enda prostituudi sisse rahuldamine vaid mõnus koostegevus. Enesekindel mees usub, et suudab naisele midagi pakkuda. Eks kindlasti on erandeid, aga väga paljud proovivad ka seda teha.

Kui ei ole tahtmist naist rahuldada, siis on tõesti lihtsam endale "härrasmehe" staatus osta.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-03 09:32
touch,
mind näiteks ei huvita üldse, milliseid valikuid võõrad inimesed oma töö- ja eraelus teevad.....kindlasti ei tee nende valikute põhjal nende kohta põhjapanevaid järeldusi.
aga seda aja kasutamise ja kannatlikkuse õppimise juttu peaksid rääkima härrasmeestele, kes erootikateenuseid tarbivad ja kes neid elu loomulikuks osaks peavad.
minu poolt koostatud nimekiri, mida sa siin korduvalt oled copypasteerinud, viitas ju selgelt, et teenust tarbitakse paljudel erinevatel põhjustel ja väga erinevate inimeste poolt.
seega pole mõtet pingsalt üritada kõike selle teemaga seonduvat ainult negatiivses valguses näidata, eks.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-03 11:25
" .. minu poolt koostatud nimekiri, mida sa siin korduvalt oled copypasteerinud, viitas ju selgelt, et teenust tarbitakse paljudel erinevatel põhjustel ja väga erinevate inimeste poolt.
seega pole mõtet pingsalt üritada kõike selle teemaga seonduvat ainult negatiivses valguses näidata, eks. "
.....

Miks ma peaksin pidama loengut meestele e." härrasmeestele" ?
kui ma ei tööta ja pole kunagi töötanud selles" enesemüügi sektoris " , see on rohkem sinu rida, mina lihtsalt mainisin, et " naine " kes " meeste" e. sinu puhul " härrasmees te" käsutuses on, saab oma eluteele kaasa antud " elukutse " aunimetuse🤗 .. .
Ja kui sa tunned hinges missiooni päästa kõiki neid " enda" poolt loetletuid hädalisi , siis keegi ei keela🤗
Aga aru ma ei saa miks sa nii pingsalt kõike selle teemaga seonduvat ainult positiivses valguses reklaamid, sest ükski adekvaatne naine vaevalt sellist " tiitlit " igatseb

˅ näita rohkem ˅
2022-03-03 12:04
aga touch, kas sa pole kunagi mõelnud, et erootikabisness saab eksisteerida ainult tänu selle tarbijatele...ehk siis nendele vähem või rohkem härrasmehelikele meestele
aga oma loengut pead ja "tiitleid" jagad ainult teenindajatele. sujuvalt unustades omaenda kaunitel nooruspäevadel õilmitsenud kuulsusrikka "enesemüüja" karjääri
natuke irooniline, kas pole
˅ näita rohkem ˅
2022-03-04 08:32
Iroonia tõesti, kui vaadata sinu missiooni
https://youtu.be/8_MpG9_qANA
˅ näita rohkem ˅
2022-03-04 10:30
Sina ju veel aktiivne seksiteenindaja.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-04 10:36
minu "missioon" või elu või amet ei peaks küll kuidagi suvalistele võõrastele inimestele korda minema. ka mitte erru läinud seksiteenindajatele nagu touch....või üksildastele pepuvendadele nagu misterJ
˅ näita rohkem ˅
2022-03-04 10:44
Küll aga lähevad " sinule" korda kõik järjepanu alustades pepuvendadest🙃
˅ näita rohkem ˅
2022-03-04 11:16
Pepuvend caprichosa oma strapiga 15,16,17 märts Tallinnas
˅ näita rohkem ˅
2022-03-04 12:18
ausalt öeldes eriti ei lähe korda, touch
aga kui need pepuvennad ja moraalijüngrid meeleheitlikult mu sabas tilpnevad, üritavad isikuandmeid koguda ja mu eraelu endale hobiks teevad, siis natuke tähelepanu on vaesekesed ometi ju ära teeninud minu poolt

eriti kummaline, et isegi maailmas toimuvate pöördeliste, inimkonda vapustavate sündmuste ajal, on mõne rahuldamata pepuga isendi ajumolekulid jätkuvalt hõivatud võõraste sissetulekute, andmete ja straponite ümber tiirlemisega.
no comments.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-04 13:54
Teemast teemasse jookseb teil pidevalt sama niit välja....
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 10:10
Aga küsige endalt, kes siin päevast päeva niiti tõmbab? Vaja ju endale reklaami teha.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 19:04
misterJ
2022-03-04 11:16:06
----------------------------------------------------------------------------

õnneks mul on isehakanud reklaamiagent olemas
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 19:15
misterJ
2022-03-04 11:16:06
----------------------------------------------------------------------------

õnneks mul on isehakanud reklaamiagent olemas

Sõida seenele, caprichosa
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 19:33
misterJ jälle seeni söönud
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 22:14
Ah mine kukele
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 22:23
misterJ, mind kahjuks sinusugused kuked ei eruta
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 22:33
No sina strapiga kana
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 22:35
kas straponinälg ajab misterJ kirema?
˅ näita rohkem ˅
2022-03-18 14:04
mittemüüdavad on vist nälga surnud, tasuta kuulutused on ära kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-23 20:58
Jah tegin rapla naiska ga seda
˅ näita rohkem ˅
2022-03-25 04:22
Tulles teema juurde tagasi, siis mittemüüdavate ainus argument on minu jaoks tunne, et ta päriselt tahab mind. Isegi kui raha saanu tahab tegelt ka, siis ma kunagi ei tea päris lõpuni, kas ta tahab raha või mind. Küll on müüdavad vastavalt tujule ka vahel osavamad aga vahel ka lohakamad. Häda on selles, et kuna enamik klientuurist otsib vaid sooja auku, kuhu pumbata, siis ei ole müüdaval teinekord ootust, et tema päriselt rahuldamine võiks olla kohtumise eesmärgiks. Sellepärast tundub päriselt tihti valesti kepitud saama peal naine kõvasti ahvatlevam. Vähemalt minu jaoks on seksi eesmärk olla ihaldatud ja vaadata naispoolt nautimas seksuaalset, kirglikku, näljast iha ja selle rahuldust ning vahel ka häbitunnet oma loomaliku, tormaka käitumise pärast, kui peale mitmekordset rahuldust lõpuks mõistus tagasi tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-26 22:04
Codeplaya, kui mõni inimene on seksiga juba aastakümne (või mitu) suhestunud raha vahendusel, siis ei saa ta üldse enam aru, millest sa kirjutasid.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-28 11:51
Kaks tuttavat pensionäri saavad üle pika aja kokku.

"Ma olen nüüd kõige iidsema ameti esindaja - magan raha eest!"

"Misasja???"

"Valvurina läksin tööle..."
˅ näita rohkem ˅
2022-03-28 13:25
Sellest oli mingi teema foorumis. Jõuti sinnamaani, et alguses lõi jumal taeva ja maa... esialgu arvasin ekslikult, et iidseim amet on lööja. Tegelikult siiski looja.
Uskumatu, aga capist pole seal sõnagi. Täiest ebaaus kosmilise tähelepanuvajadusega hoora suhtes!
˅ näita rohkem ˅
2022-03-30 20:43
Tuli meelde vana lugu turismireisist Pariisi, kus giid iga vaatamisväärsuse tutvustamise lõpus juhtis tähelepanu seal olevatele müüdavatele naistele. Üks kodanik tundis huvi, et kas Pariisis siis mittemüüdavaid naisi polegi ja sai vastuse: "On, aga nad on väga kallid"
Kõik oleme müüjad ja kõik oleme ostjad, aga kõige odavamad on need, kes üritavad tasuda alatustega. Vahet pole kas tasutakse saamise või ilmajäämise eest, mölakas jääb mölakaks!
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 12:22
See, et me kõik oleme müüjad ja ostjad antud osas on ikka päris loll jutt.

Sest on väga, isegi mäekõrgune vahe selles, kas seksist saadav heaolu tuleneb rahast, mingist muust materiaalsusest või millestki muust. See tingib indiviidi käitumise ja oleku, mis on asja tuumaks.

Ja ma siis imestan veel, et miks kõik need supertoredad "härrasmehed" ei suuda seda hirmunikaalset "tasuta seksi" pälvida ja peavad nagu ennast alandavad rotid mahakäinud-läbikäinud hooraga leppima?!
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 12:57
huvitav, et slave ei pidanud paljuks "mahakäinud hooralt" nuruda taaskohtumist ja massaažiseanssi ning ta piltide peale onaneerimisest foorumis raporteerida- mida nüüd miskipärast on häbenema hakanud
et kas oligi tegemist spetsiifilise enesealandusfetišiga orja puhul?
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 13:38
Täpselt selle postituse oled varem ka teinud.
Ajud kinni?

Mina ei ole "härrasmees" ja mu huvidega ei kattu sinu pakutav. Selles mõttes on su ennastupitav luiskamine päris hästi läbi nähtav.

Aga jah, mis siis sunnib kõiki neid suurepäraseid "härrasmehi" tunnistama, et nad tasuta seksi ei saa? Kus on viga?
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 14:07
ma võin teha selle postituse kasvõi 10 korda, slave. lihtsalt värskendamaks su kehvavõitu mälu sinu paar aastat tagasi laekunud kirjade/postituste suhtes.
kas slave luiskas avalikult oma onafestivalide ja kohtumisesoovi kohta tookord?
või sundis meeletu soov end alandatud rotina tunda taolisi postitusi avaldama?
----------------------------------------------------------------------------------------------------

slavetodomme
2020-03-14 22:19:38
Ah, mis te õiendate kibestunult! Capri on seksuaalne Jumalanna, mis siis, et meil mõned arusaamad elust lahknevad Ma onaneerin ta pilte vaadates tundide kaupa...
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 16:48
Ma võin ka igasugu asju teha
Ja igasugu asju kirjutada... ka luisata või tõtt kirjutada. Õnneks on see koht, kus sind saab lõputult lollitada ja sa ei saa kunagi taipama, et mis on luiskamine või mis tõde

See, et sa mingeid postitusi kustutad ja uuesti postitad... eks see ütleb su kohta miskit.

Mis nende "härrasmeestega" siiski on, et nad seda "tasuta seksi" ei saa? Teenindad saamatut põhjakihti?
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 19:50
no selge, slave siis lollitas ja valetas, et onaneerib....tegelikult ei onanud, passis niisama netis ja sügas mune.
libagooner selline
aga see ei tähenda, et mina oleks orja postituste või kirjade kohta miskit luisanud, eks.

aga mis see slavel nii hingel kriibib, kas ja kui palju seksi võõrad inimesed saavad?
loogiline, et sümpaatsed ja sensuaalsed härrasmehed saavad kelleltki tasuta seksi. näiteks oma naiselt. või armukeselt
aga minu eesmärk pole terve Eestiga seksiga ja sel eesmärgil kohtuda, eksole.
samahästi võiksid juuksurilt küsida, miks ta klientidele tasuta seksi ei jaga
˅ näita rohkem ˅
2022-03-31 20:04
Tule taevas appi. caprichosa seksib terve Eestiga
˅ näita rohkem ˅
1
...
16
17
18
...
26