"Vaja oleks ka inimesena midagi väärt olla, mitte lihtsalt vinguda kui enam ei meeldi."-
--------------------------------------------------------------------------------------------------
slave, väga targad õpetussõnad sinu poolt. kahju muidugi, et sa ise ei suuda nende järgi käituda..........
sul on nii väga ükskõik, et aastate viisi tunned tungi "uurida", laimata, halvustada? nojah siis.
mul on sellest tõesti üsna ükskõik, kas ja kui palju ma sulle meeldin, slave. kõigile ei saa ja ei peagi meeldima.
sa oled siiski vaid ekraani taga igisev psühhopaadi kalduvustega igavlev troll, ei enamat. kuigi VÕIB-OLLA oleksid võinud enamaks saada.
seega ei tunne su vastu mingit viha, punnita kui palju tahad
viha on tugev energeetiline jõud. nagu armastuski. iga suvalise peale seda ei raisata.
mulle täitsa piisab meeldivast suhtlusest regulaarselt külastavate härrasmeestega, nende komplimentidest ja kingitustest.
et peale tobeda virtuaalse sõnasõja algust enam mingile orjanirule "ei meeldi", no kurb küll
kusjuures sõnasõda ongi lõbus vaheldus pidevale jumaldamisele
luulud on jah slavel tekkinud, et tema jättis minu kuskile ukse taha. täpsustada seda ta muidugi ei oska, et millise ukse taha siis. ilmselt on tal tekkinud soovmõtlemine nagu oleks hoopis mina temalt korduskohtumist korduvalt palunud.
ju mõjub see haiget saanud egole lohutavalt.
huvitav, et teenuse pakkumist tõlgendab slave minu puhul "almuste kerjamisena". samas nende "päris massööride" puhul, kes siin end reklaaminud kondoomita mineti sooritamise piltidega, on kõik ok ja massaaži juurde kuuluv seksuaalne tegevus slave jaoks respekteeritav.
selline silmakirjalikkus, orja puhul tavapärane.
ning kirsiks tordil laimujutud alkoholismist, allakäigust, tablettidest.....huvitav, miks reaalselt teenust tarbinud isikud selliseid jutte ei levita? slave loodab laimu tootmisega püsikülalisi uskuma panna, et nauditavad kohtumised tglt on hästi mittenauditavad?