Foorum
1
...
14
15
16
...
26
2021-06-26 01:31
Virussa, mida sa jahud nüüd?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 01:32
Capri varvbad suhkrust need pole lakkumiseks
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 01:34
slave, sa ei tea midagi võõraste inimeste eraelust. ka mitte teenindajate tööst, kui sulle pole teenust pakutud.
seega oma hoiatavate luuludega sobituksid paremini perekooli kanalasse, näiteks. kindlasti leiaksid palju tänulikke kuulajaid
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 01:38
Ära aja plära, lihtsalt.
Lapsik ja loll eneseimetleja nagu sa oled. Sinu ühtki sõna ei saa enam tõsiselt võtta.
Mingi vahutamine ja viha, mida sa välja mõtled. Sa pole viha väärt. sa oled nii armetu!
Kui ma kirjutan sulle ühes lõimes,et oled lapsik, vastad teises lõimes samade sõnadega. Argumenteerija my ass sa ei oska isegi halvustada korralikult.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 01:41
ju sa siis ei vääri korralikku halvustamist ja miks peaks mingit foorumijauramist üldse keegi tõsiselt võtma? see oleks tõesti lapsik......
kui see pole viha, misasi siis sunnib sind halvustama ja laimujutte minu kohta levitama?
ole kasvõi korraks mees ja tunnista ausalt.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 01:47
Sest sa oled nii ilus

Seda arvasid?

Sa tead ise, et oled allakäinud. Ära lihtsalt ärple ja valeta. Nii enda, kui teiste kohta.
Mõttetu tõmbleja. Pildile ja foorumisse läbustama.
Oled äkki märganud, et sa situd otseses mõttes kõik teemad oma jama täis? Ja midagi pole sul tegelikult öelda peale imala eneseimetluse...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 01:58
Ilu on vaataja silmades, kuid selline jonn on ka nüüd väheke imelik
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 02:05
Kõik naiskad on ilusad ja capi on hea teenindaja naeratab alati
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 02:06
Kas su vaataja silmad on seda tohmanit ikka päriselt ka näinud?
Kas tahad võimalust?
Ära parem taha...

Mul pole midagi jonnida. Tegelikult. Lihtsalt mõnitan ühte alatut närakat meelelahutuseks. Las sipleb.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 02:09
Slavetodomme, vaata ei ma pole näinud, kuid vaadates seda kuidas sa talle reklaami teed(jah, ka halb reklaam on reklaam) siis juba sportlikust huvist tahaks teada kui "kole" ta siis on. Ja arvatavasti pole ma ainuke kes nii mõtleb, nii et pigem saab ta posu kliente juurde.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 02:15
Lähen teen Caprichosale kingi viin metsmaasikaid ema korjas täna terve ämbri
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 02:19
2JZ,
kusjuures viimasel ajal on tööpõld tõesti erilise hooga laienenud slave oma pimedas vihas muidugi selle peale ei tule, et tasuta reklaamiagendi tööd hoolega teeb
mõni külaline on otse öelnud, et tekkis huvi külastada......et kui foorumis nii tigedalt materdatakse, ju peab siis miskit eriti head olema
enamus reaalselt kohtuvaid härrasmehi muidugi kuskil fooruminurgas sapipritside toodangut ei uuri. tegusatel meestel pole selleks aegagi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 09:52
2JZ, mul ei ole plaanis talle kliente juurde ega vähemaks saada. Mul on sellest ja temast sisuliselt üsna ükskõik.

Ma lihtsalt vaatlen mammit. Ta räägib vihasena endast rohkem.

Näiteks avaldab, et kui mees (või ka naine) teeb seksuaalse sisuga ettepaneku, on see tasuta teenuse kerjamine. Päris ärakeeranud arusaam või mis?
Tema puhul ei ole muidugi vaja isegi seksuaalsust. Tahab ükskõik mille eest tasu...

Peale selle on ta haiglaslik eneseimetleja, ehk nartsissist ja talle ei mahu pähe, et ta isikuna ei meeldi ja välimusena alla käinud on. Touch tõi ühes kohas välja nartsissisti kirjelduse ja see kattus hämmastavalt esikoleduse olemusega.

Seega tekivad tal luulud ukse taha jätmisest jms. Sest enamus ei karju siin, neist, kellele ära on öeldud vms. Aga ta peab iseendale kuidagi maha müüma selle mõtte ja siis kujutab teisi inimesi ette kibestununa ja kuidas ta nad uks teha jätab jne. sest patoloogilise eneseimetleja maailma ei mahu mingid muud võimalused.

Selles mõttes on ta huvitav objekt uurida, kuigi pisut vastik ja alatu.

Alatu sellepärast, et kunagi sõimati tema välimust ja ma mainisin, et nii hull nüüd asi ka pole, sest olen temaga kohtunud. Ja siis haaras ta sellest heatahtlikust kaitsmisest kinni ja punus oma luulu selle ümber, millega mind mõnitada püüab.
Tõsi, ma olin liiga ennatlik. Praeguseks pole endisest ilusast omapärast enam midagi alles. Jutu mõte on selles - et ära kaitse foorumis Caprit, sest varsti küsib ta selle eest tasu ja kui ei saa oled "kibestunu"
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 11:19
"Vaja oleks ka inimesena midagi väärt olla, mitte lihtsalt vinguda kui enam ei meeldi."-
--------------------------------------------------------------------------------------------------

slave, väga targad õpetussõnad sinu poolt. kahju muidugi, et sa ise ei suuda nende järgi käituda..........

sul on nii väga ükskõik, et aastate viisi tunned tungi "uurida", laimata, halvustada? nojah siis.
mul on sellest tõesti üsna ükskõik, kas ja kui palju ma sulle meeldin, slave. kõigile ei saa ja ei peagi meeldima.
sa oled siiski vaid ekraani taga igisev psühhopaadi kalduvustega igavlev troll, ei enamat. kuigi VÕIB-OLLA oleksid võinud enamaks saada.
seega ei tunne su vastu mingit viha, punnita kui palju tahad
viha on tugev energeetiline jõud. nagu armastuski. iga suvalise peale seda ei raisata.

mulle täitsa piisab meeldivast suhtlusest regulaarselt külastavate härrasmeestega, nende komplimentidest ja kingitustest.
et peale tobeda virtuaalse sõnasõja algust enam mingile orjanirule "ei meeldi", no kurb küll
kusjuures sõnasõda ongi lõbus vaheldus pidevale jumaldamisele

luulud on jah slavel tekkinud, et tema jättis minu kuskile ukse taha. täpsustada seda ta muidugi ei oska, et millise ukse taha siis. ilmselt on tal tekkinud soovmõtlemine nagu oleks hoopis mina temalt korduskohtumist korduvalt palunud.
ju mõjub see haiget saanud egole lohutavalt.

huvitav, et teenuse pakkumist tõlgendab slave minu puhul "almuste kerjamisena". samas nende "päris massööride" puhul, kes siin end reklaaminud kondoomita mineti sooritamise piltidega, on kõik ok ja massaaži juurde kuuluv seksuaalne tegevus slave jaoks respekteeritav.
selline silmakirjalikkus, orja puhul tavapärane.
ning kirsiks tordil laimujutud alkoholismist, allakäigust, tablettidest.....huvitav, miks reaalselt teenust tarbinud isikud selliseid jutte ei levita? slave loodab laimu tootmisega püsikülalisi uskuma panna, et nauditavad kohtumised tglt on hästi mittenauditavad?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 19:28
Sinu jaoks olen ma tõesti troll.

Unustad ära, et kirjutad inimesele, kes suudab vajadusel oma ego kaotada alluvana, mida sina ei suudaks ilmaski. Seega ära mulle mingit odavat egojuttu siin aja. Sul ei tule midagi rohkem lihtsalt pähe, mis on imelik, sest pea tundub tühi. vaid paar ärakäiatud plaati härrasmeestest jms veel tiirlevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 19:43
Suur ja õrn ego mida mõnikord alluvana allasuruda.
See tuletab nulle meest, kes rassib jõusaalis tund aega trnni teha, et siis ülejäänud osa päevast teleka ees diivanil vedeleda ja õlut libistada
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 19:52
Hmm. Vähemalt ei ole ta see mees, kes ainult teleka ees õlle libistab...
Äärmuslik näide pisut, sest kes see ikka päris nii elab.

Foorumi täissittujaga võrreldes saan ma oma egoga suurepäraselt hakkama. Täiesti ausalt, olen andnud ka vastavaid koolitusi.
Kui tallalakkumisest midagi teen, siis annan sulle teada.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 20:31
Vabandan omalt poolt ja tõesti, argumente pole siin juba ammu.

Kuidas siiski reageerida, kui mu ilma mingi mõnitamiseta postitusi erinevatel teemadel, postitatakse alati imala, enamasti teemavälise soustiga üle? Ja kestvalt.
Kui ära kustutada, hakkab läbustaja halama ning "tsensoriks" kutsuma. Ründab.

Asi ei olegi arutelus. Asi on ühes ärakeeranud hooras, kes tahab, et ta nimi ja imal müügijutt oleksid igas postituses viimased ning püüaksid kontovaatamisi ja rahuldaks ego.

Sama piltidega. Teisi naisi hinnatakse maha, et tiibu sopsutades esilehele pesa teha ja kliente otsida.

Kui foorumisse tekib sisulist juttu, jätan hetkega selle hoora provotseerimise.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 20:55
2JZ mida sa lipitsed siin Capi ees. kas Capi teeb sulle tasuta peenise pikendust või?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-26 21:22
Hea niks tuleb teha siis kõik kuss
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 00:12
Kohalik, mis-mis?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 00:40
"ma pole ühtki sõna sinu kohta valetanud, slave. mul pole sellist kommetki."

Aga "kümned kirjad", "ukse taha jätmine", "potentsitablettide otsimine"...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 10:25
capri pole naine vaid ärakeeranud hoor
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 11:24
Kas Capri hoor on, on vastakate juttude põhjal kahtlane. Kuid põhiline asi on selles, et kambaga rünnata ei näita ka just kõige intelligentsemat poolt.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 16:21
2021-06-25 19:07:34
merd on juba nii palju nauditud, et näkiuimed hakkavad külge kasvama...

.. räägib esihoor, seega juunikuu lõpuks on juba lõpused ja saba🧜.. vanaldane näkk pole kahtlust
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 17:06
Kes keerab ära- kes keerab üles- kes kuhugi mujale erinevus rikastab
˅ näita rohkem ˅
2021-06-27 20:49
Juhtamm pole ka mees vaid ärakeeranud pederass.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 10:59
Ma sattusin lugema profiile.

Ja ikkagi on nii, et kui naine on kord hakanud juba tegevuse eest tasu võtma, siis on tal raske asju tavalisel moel näha.

Profiilile võib ilmuda märge, et "tasuta asju ei ole", "igal asjal on oma hind" jms...

Selle koha pealt võib jääda natuke arutlema, et kui mees tahab ja naine tahab ja nad tegelevad seksuaalse asjaga, siis miks peaks mees nagu selle eest kuidagi midagi veel võlgu jääma?

Kas naine siis tahab, kuid seksib endale mittemeeldiva mehega ja vajab selle jaoks veel mingit kompensatsiooni vastikustunde eest?

Kas mees peaks siis valima naise, kes tõesti väga tahab ja selle, kellele ta tõesti ise oma olemuse ja seksuaalsusega midagi pakub, kuid kes on näiteks oma välimuse tõttu seksipuuduses ja seetõttu hindab meest, kui sellist rohkem?

Ja kes või mis rahuldab siis naisi, kes annavad mõista, et neil on valikut jalaga segada? Päriselt siis rahuldab... Või on see nii, et alati on igaühel mingi helesinine soov kuskil eemal, milleni ei küündi? Ka ilusad naised... ja siis seksivad nad nendega, kes peavad midagi veel kompenseerima... või ei seksi üldse.

Ma tean päris palju mehi, kes kalkuleerivad panuse näiteks nii läbi:
Minu poolt restoran ja pärast vahuvein - ma pean saama seda naist pärast keppida ja ise mõnu. Tema mõnu on vähem oluline, sest sellest tuleb eelnev panus juba maha lahutada... Mul pole vaja nüüd selle naise mõnu pärast enam voodis tõmmelda.

Sisuliselt peaks naine juba tähelepanust õhtusöögi näol ja Å¡ampusest valmis ja märg olema... ja pärast saama kasutatud?

Sisuliselt saab ka teisiti, et käiaksegi koos enne natuke flirtimas ja siis "seekord" (kuigi alati) maksab mees... Aga kui see on alati nii ja parasiidid hakkvad seda oma elu ja tulu osaks pidama, on väheke viltu.
On päris selge, et kui õhtusöögi lõppedes tasub naine oma arve ise ja pärast jõutakse seksuaalse tegevuseni, siis alateadlikult on mees püüdlikum, sest ta pole saanud mitte midagi osta.

Asi pole mingis kulus, mis meelehärmi tekitaks. Asi on suhestumises pärast seda, kui üks maksab teise eest.
Asi on selles, et mees (tavaliselt) jääb nagu midagi võlgu ja et seksuaalsus on tasuline asi. Justkui liiga loomulikult.

Mida postsovjetlikum maa, seda rohkem on seda mentaliteeti. Mujal ostetakse ka bimbosid, tõsi küll. Aga endast lugupidavad naised lasevad arenenumates ühiskondades üha vähem endale välja teha just selle alateadliku äraostmise ja hilisema seksivõrdsuse nimel.
Sageli on isegi nii, et kui mees teeb välja, mis on ka ok, siis seksi kindlasti ei järgne, sest tasakaal oleks rikutud.
Kontrollitud ja vesteldud. Päris paljudega...
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 14:07
Slave, sinu arutlus on puhtalt mehelikust vaatenurgast ja selletõttu veidi kiivas. Asi on selles, et meeste ja naiste eesmärgid siin lehel on erinevad. Mehed otsivad siit ainult seksi, paljud on nõus selle eest ka maksma, aga naiste eesmärkideks on kas tutvus, seiklus või raha. Tõsi ükski neist kolmest võimalusest ei välista seksi, aga kiimas naisi, kes ainult seksi siit otsivad on pea võimatu leida. Neid võib leida vaid meeste märgadest unistustest.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 22:49
Ehh.. ei mõistnud sa mind taas.
Ei mingit märga unelmat lõputult kiimas naistest, kes kõiki valimatult rahuldavad,

Jutt käib hoopis inimsuhete tasakaalust ja püüetest endale enne seksi "krediiti" osta.

"tutvus, seiklus või raha" on ka kiivas. Mu mõneaastane praktika siin ütleb vahel hoopis midagi muud. Õnneks
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 23:04
Minu jaoks on slave arutlus täiesti arusaadav ja paljud mõtted on täiesti tuttavad ja töötavad täielikult keskmise mehe ja keskmise naise suhetes.

Sa jfjm oled siia lehel liiga kauaks kinni jäänud, kuna sulle tundub ammu loomulik, et misiganes suhtes premeeritakse naist peale seksi rahaga.

Jah muidugi ei ole siin palju naisi, kes ainult seksi otsivad ja ma usun , et siin ei ole üldse naisi, kes on valmis valimatult ükskõik kellega seksima, kuigi lugedes meeste kuulutusi, siis nemad seda viimast muidugi ei usu
Aga slave arutlus oli minu meelest mõledud rohkem ikkagi päris elusse, iha leht ei ole mingi konsentreeritud kogum päris elust vaid ikka mingi niśśitoode. Selle põhjal ei saa selgitada elumudeleid, kuidas meeste ja naiste vahel suhtlus toimub.
Iha leht on suures osas müügi leht, kus teenindajad (kui mitte öelda teenindaja) teevad/teeb suurt PR tööd selles osas nagu raha küsimine ja maksmine ongi norm ka tavaliste suhete puhul.
A la, kuna nii palju on huvilisi, et siis ongi "normaalne" valida välja see, kes rohkem maksab. Aga kui kogu aeg niimoodi valida, siis pikapeale nihkub see kriteerium "kes rohkem maksab" esimeseks ja teised olulised omadused, meeldivus, sobivus nihkuvad järgmistele postitsioonidele jms
Mitte, et see kuidagi taunitav oleks, igaüks teeb oma valikud ise aga taunitav on see, et seda valikut promotakse kui ainuõiget ja ainuvõimalikku.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-29 23:12
Mina viisin kauna ujuma ei maksnud midagi oli hea koos olla ja vees mängida
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 08:54
Jah, aprilljuuli, väga tõsi.
Ja need tüübid, kes on selle materiaalse valiku puhul pidevalt löögile pääsenud, arvavad, et nüüd on kõigiga nii. Kui teed välja, mida mingi osa naisi nagu eeldaks, siis oleks justkui selge, et ühepoolse mõnuga seks peaks olema garanteeritud...

Normi kujundamise tagajärjed.

Ärge nüüd väga pahandage, aga mina isiklikult ei tunne võlgujäämist ja käsitlen ka mõnusaamise õigust võrdsena.

Kumbki isik võiks käituda nii, et teisel on temaga meeldiv ja hea olla nii eelnevas olukorras, kui seksis. Natuke imelik seda isegi rõhutada. Aga osade puhul tundub, et loomulikud asjad on raha eest, mis on ajuvaba.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 12:45
Sellised jotihoiakud võivad meid viia käitumise muutusteni.

Kui nüüd otsustame, et naine otsib seiklusi, tutvusi siis ei esitle ennast ta seksikana. Aga kui otsib raha (mida on ju meeste võlapatu pärast igati paslik küsida), siis on iga ennast seksikalt eksponeeriv naine tegelikult enda keha müümas ja teda saab kohelda nagu müüdavat naist. Või siis tavaarusaama järgi loeb sellisel juhul vaid kliendi rahuldus...?

Ei ole just tore. Aga sinna on juba jõutud.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 15:42
Aprilljuuli, kus olen ma öelnud, et naisi tuleb premeerida rahaga. Mind on lihtsalt kunagi ammu, siis kui iha lehest ei osatud veel undki näha, õpetatud, et kui mees kutsub naise välja, siis Maksab tema arved ja ostab piletid. Noh ja kingituse all olen ma alati mõelnud ikka tõelist kingitust, mitte teenustasu. Korra elus olen ma aru saanud raha kinkimise eelistest. See oli siis, kui sain pulmakingiks kolm mikserit ja neli kohviveskit.
Iha ei ole reaalne elu. Kui siis vaid väike osa sellest. Väljaspool iha toimuv on iga kasutaja privaatne piirkond, kuhu teistel pole vaja enda nina toppida ja seda ihas toimuvaga samastada. Iga inimene otsustab ise keda ta lubab enda eraellu ja keda mitte ja mitte kellelgi pole õigust teda tema valikute pärast süüdistada.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 20:52
Naiskad tahavad ujuma minna viige nad ujuma ilus ilm on
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 22:00
naiskad ujusid täna spermaookeanis, sõid päev läbi maasikasuppi ja väntasid jalgratta seljas paarkümmend km. sportlik suvi
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 22:17
Capri ujutati seprmaga üle ja väntas rattaga süües samal ajal maasika suppi.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 22:35
umbes nii jah kusjuures peaks ära märkima, et nii maasikad kui jalgratas olid eriti galantsete härrasmeeste poolt hea tahte märgiks kingitud
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 22:40
Capri sõitis ja härrasmehed teeääres paugutasid spermaseks caprikese.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-30 23:40
Slavel on uus naiska kellega saab mängida spicegirl lähevad hotelli tema koju ei kutsu
˅ näita rohkem ˅
2021-07-01 08:26
Mittemüüdavad on ainult riigid. Kõike muud saab müüa.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-01 11:45
hmm, slavega hotelli minnes tasub hotelliarved ilmselt naine......kuna slave teooria järgi pingutab mees siis voodis rohkem kui naine arveid maksab

ladekas,
oled sa reaalselt ostnud näiteks mõne inimese endale päriseks, nagu lillevaasi või suitsupaki?
või oled raha eest ostnud naise siirast armastust? väheusutav.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-01 12:03
Kui ma oleks rikas ettevõtja, siis ilmselt armastus oleks ostetav.

Muide, kas slave mitte ei maksa naistele alanduste eest?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-01 12:46
päris armastust, kirge või armumist ei saa ükski ettevõtja osta. kuigi neile meeldiks vastupidist uskuda, jah

ei oska kommenteerida, mille eest slave maksta suvatseb. vähemalt tema jutu järgi on igasuguse seksuaalse maiguga tegevuse eest maksmine mehele alandav. samas- alandust ta ju naudibki, või mis
˅ näita rohkem ˅
2021-07-02 08:36
"naiskad ujusid täna spermaookeanis, sõid päev läbi maasikasuppi ja väntasid jalgratta seljas paarkümmend km. sportlik suvi "

See oli hirmus sisuline arutelu ja foorumi jaoks megaoluline info. Ilma selleta oleks siin lugejad (kui neid veel on jäänud) teadmatuses vaevelnud ja eksistentsiaalseid probleeme kogenud.

Mittemüüdavuse teema jätkuks... ei, ma ei maksa jah naistele mingi teatritegemise eest. Kulusid jagada või mõnikord kanda ei ole probleem - pigem on see loomulik.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-02 12:51
MM siis sa päris kooner polegi
˅ näita rohkem ˅
2021-07-05 10:53
😅
˅ näita rohkem ˅
2021-07-05 21:23
Kiisuke kas korjad sente ma toon sulle peotäie kummarda siis oma ilusa pepuga
˅ näita rohkem ˅
2021-07-05 22:05
sentide eest ei kummarda sulle ükski kiisuke vbl mõni vana väsinud hobune ainult kappab lohiseval sammul kohale
˅ näita rohkem ˅
1
...
14
15
16
...
26