Foorum
1
...
12
13
14
...
26
2021-01-04 17:23
Selged pildid nüüd ometi... Iha mehed on pühad ja naiste moraal on paigas, kui ei pirtsuta ega nina kirtsuta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:24
Kommar, ei ole kumbki püha. Miks peaks keegi üldse sellises suhtluses püha olema?
Palju parem, kui mõlemad on mõnusalt "räpased"

Jah, BDSMis võib olla nii, et tekitatakse seisuste vahe, kuid see on üldse teine teema. Sellest rollist väljas on ennast hindav ja teisi austav inimene igati ok.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:24
Salve , aga kas see kuidagi sinu elu teeb raskemaks või keerulisemaks . No kui capri on kes ta on sinu sõnade järgi siis olgu , sa oled seda siin ju lehekülgede kaupa kirjutanud ja ega capri ka ise ei eita seda , ta eitab raha eest keppimist ja vot see on küll nüüd teema milles ei oska ei mina ei sina Salve midagi öelda , pole teinud ei tea ( kui oleks siis vaikiks ) aga ei ole võin vanduda käsi üks kõik kus soovite
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:28
kiisuke, ma ei mõelnudki, et sa peaksid ennast mulle nikkumiseks pakkuma...

Lihtsalt, arvasid, et mul on midagi nihu ja nikk peaks aitama. Aga ise elaksid ilma seksita ja sul ei tekiks probleeme?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:32
mis see nässuminek siis orja arust on? kui temaga kohtumiseks aega ei leita ja tasuta erootikat ei pakuta? või kui ollakse oma elu ja valikutega rahul ning nn "kahjulikke kõrvalmõjusid" valitud elustiilil ei esine?
jah slave võib oma luulusid ületöötamisest ja konveieritest esitada. aga vähemalt minu puhul need paraku paika ei pea.
(konveieri puhul võtaks ju kohe kõik vastu ja oleks ka ori esimese sooviavalduse järel vastuvõtule pääsenud )

kui ta reaalselt on kogenud ainult mingeid väsinud liinitöölisi, on siiski veidi rumal teha selle põhjal kõigi kohta üldistusi. eriti nende kohta, keda päriselt üldse ei tunnegi (paaritunnisest vestlusest siiski inimese "avamiseks" ei piisa).

Kommar, loomulikult on litsmehed pühad ja puutumatud, keppigu nii palju ringi kui jaksavad aga naist, kes raha eest vahekorda ei paku, tuleb igal juhul maapõhja kiruda ja litsiks sõimata. no et eluga liiga rahul ei oleks või kogemata "ära ei tõuseks"
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:37
Kommar, "salve" ei saanud praegu hästi aru...
Et miks see mind puudutab? Tead, kunagi oli siin üsna lahe keskkond. Sain hulga toredate naistega tuttavaks ja suhelda. Praeguseks on prostitutsioon selle koha kaaperdanud. Kuulutustes ei olegi tegelikult muud kui "loomulikult kingitus", mis ei ole siin alati nii loomulik olnud midagi. Sellest kaaperdusest on kahju. Meeldivad seksihuvilised naised on keskkonnas tagasi tõmbunud.
Selle capri asjad ei huvita mind tegelikult enam üldse. Nikub, ei niku raha eest, oma asi tal. Aga kui ta levitab seda seisukohta, et "seksi" ette tuleb nüüd lisada "tasuta", sest igati ok on seksi eest raha pakkuda, siis ma saadan ta pikalt.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:43
c, see pea aastapikkune arutelu siin on näidanud, et sa ei saa omaenda nässuminekust aru ja püüad seda näidata alati kellegi teise probleemina.
Selleks pole mõtet sinuga oluliselt aega raisata. Eriti, kui ka seksuaalne küündimatus on selgunud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:47
slave, ilmselt saavad ka praegu toredad mehed toredate naistega tuttavaks....kes sul keelab seda teha? või mingi suvalise naise seisukohad takistavad sul tutvumist või?
postkastis seksi eest raha pakkujad blokeerin muide koheselt ära. nii palju siis minu seisukohtadest- see on reaalsus, mida ori üritab miskipärast oma soovmõtlemise kõverpeeglis moonutada.
samas mind ei häiri, kas ja kui palju ja millega keegi raha teenib. no ei ole kade
miks ori laseb end loksutada võõraste inimeste seisukohtadest ja tegemistest, mis temasse absoluutselt ei puutu......see on ilmselt kõigile mõistatuseks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:48
jah Salve sellega olen sinuga nõus , et siin rõhuv enamus naisi ongi ainult raha peal väljas , paraku nii see on ei vaidle . kuid kas on siis mõtekas selles pidevalt capri esile tuua. ehk on, mina arvan et ei ole. Ehk siis oleks mõtekam seda teemat üldisena lahata ja jätame konkreetsed isikud nagu eemale. Lahkame siis teemat , et miks see on siin selliseks kujunenud, et enamus on rahalised ja kepiteenused .Harva juhtub siia lihtsalt inimesi kelle eesmärk pole rahaline vaid suhtlus ja lõbu kui seda siis nii nimetada. Kas sa Salve oleksid sellise teema arendusega päri ?
( Miks sedasi arendada teemat , aga tead oleks ehk lihtsam ja poleks seda teie kahe vahelist pidevat nääklemist teemast teemasse . siis ei puudutaks see otseselt caprit ja capri siis ka ei solvaks ega torgiks sind . ok need kakeluse pursked on vahest olnud isegi naljakad aga neid nalja seisukohta saab ka milma konktreetsete tegelastetagi siin küllaga )
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:51
ahaa, väga hea, et seda mainisid, slave. tahtsingi juba varem uurida, et milles konkreetselt minu seksuaalne küündimatus seisneb ja kuidas ning millal sa seda kogesid. piltide peale pihku lüües tunnetasid suurt küündimatust?

kahjuks antud hetkel tõesti ei saa aru, milles "nässuminek" seisneb, kui inimene(teenindaja on ikka vist inimene?) on eluga rahul ja kellegi teise elu ka ei ürita halvustada ega mürgitada? ehk selgitaksid blondiinile, slave? kõigil oleks kindlasti huvitav teada saada
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 18:23
Slave, sa kurdad, et naised, kes pole rahast huvitatud, on siit raha küsijate pärast lahkunud. Mina aga arvan, et neid peletasid siit eemale hoopis mehed, kes kõigile valimatult enda pakkumisi teevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 18:50
Ah mul on siin nii palju niku pakkumisi ,et igasugune kepi isu kaob ära, Frigiitsus tuleb kohe peale
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 19:14
Ma tooksin siia sisse uue mõõtme . Nimelt Caprichosa väidab, et raha rest seksi pakkujad lükkab tagasi - mõistetav. Teisalt pakub massaaži õnneliku lõpuga. Seega pakub intiimteenust. Kas me sellise teenuse pakkujaid, kes käega lõpetavad, võime prostituutideks nimetada?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 19:23
UUs mõõde ,kas ta on sul Kraps löönud lahti õnnelikus lõpus ?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 19:28
Ma ei ole tema teenust kasutanud ja see on absoluutselt ebaoluline küsimus.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 19:31
Siis sa ei tea ju kuidas õnneliku lõpu saad
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 19:34
kus sa siis tead , et ta sellist teenust pakub ,kui ise pole kasutanud? see pole ebaoluline vaid väga oluline , muidu kõlab nagu naised saunas rääkisid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 19:41
See on kõik tõlgendamise küsimus.
Eestis on olemas vähemalt üks kohtupretsedent, kus erootilise massaažisalongi omanik sai karistada kupeldamise süüdistuse alusel.
Tegelikult on see üks ajuvaba värk milles kirgi hoiab üleval kõrvaliste isikute negatiivne ja enamasti pahatahtlik suhtumine.
Kujutage nüüd ette lastetut abielu paari. Kui mees kingib enda naisele kasuka, siis on kõik ok, aga kui abielumees kingib enda armukesele kasuka, siis on tegemist prostitutsiooniga.
Huvitav, et seemendustehnikuid veel loomapilastajateks ei nimetata.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 19:43
Koerte tõuaretusel tuuakse ka emasele erinevaid isaseid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 19:44
Jott, esiteks ma ei kurda (ja ei vigise) vaid konstanteerin.
Teiseks, ega sa ei saagi naiste advokaadina muud öelda, kui et tobedad mehed on süüdi Kas sa ise kerkisid nüüd jälle natuke?!
Kuigi... jah, eks need papiga põrutajad pole patust puhtad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 19:50
jott te ärge ajage segamini komsomolstvat blätsvaga , naine ja armuke need on kaks peaaegu võrdset, esimesel on ainult õigused ka mehele teisel need puuduvad seega kui mees kingib oma armukesele kasuka , maja või mis iganes siis see on ok , aga kui mees kingib võhivõõrale siis ma küll küsiks kas see mees on vähe tuult saanud või mudu sünnipärane opakas
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 20:07
Kommar, aga kust maalt lõpeb prostituut ja algab armuke?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 20:09
jott .ärge esitage lolle küsimusi ,ma olen kaks korda abiellunud aga armuke on ikka see kes oli
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 20:33
Õige mees
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 20:57
Kas sa kommar oled tõesti vaid korra kätt vahetanud? Aga Vantsust unistad endiselt
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 21:01
mina kätt ei vaheta ja vantsiku võid sa kohe kindlalt unustada , tema pole sinu teema
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 21:39
kui capri pakub massaasi sõbrannaga, siis kes keda kupeldab?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 00:58
Kui vabatahtlikult, siis mitte kumbki. Ja kui sunniviisiliselt, siis oleneb kes relva hoiab
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:05
Relva??? Kas seda mida pussu hoidis enne kui...?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:07
Ei ma olin ikka vabatahtlikult
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:12
Mõtlesin sinu relva. et siis kui Capri "relva" hoiab ja sõbranna masseerib, kas siis on ka kupeldamine?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:22
Ma mõtlesin päris relva....
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:28
jott kirjutas ikka õigesti
jfjm

2018-12-01 15:45:13
Naised täidavad enda tisse silikooniga sellepärast, et sellist silikooni, mis ajusid asendaks pole veel leiutatud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:30
kui qwerty oma aqamarini konto naispoole seksteenust onlyfansi kontos reklaamib ja iluoppideks raha kerjab, kas siis on sõbralik abi või kupeldamine? politseionud kahtlustasid ilmselt seda viimast varianti, eksju?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:31
no nii capri kustukummi leidnud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:32
peaks sinu juurde masserimisele tulema, ehk saad minult lõpuks üle.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:33
Mis see sõnastus nüüd on, minult või minust?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:35
caprile oli see suunatud.
peaks capri juurde masserimisele tulema, ehk saab minust lõpuks üle.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:37
Seda ma sain jah aru kellele see suunatud oli
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:46
qwert112
2021-01-04 21:39:02
kui capri pakub massaasi sõbrannaga, siis kes keda kupeldab?
------------------------------------------------------------------------------------------

kas qwerty ei saa minust või sõbrannast üle?
ja endiselt....MASSAAŽ on see keeruline võõrsõna. kas skleroos kimbutab või milles probleem?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 01:50
Peaks capriga leivad ühte kappi panema. kaklevad inimesed pidid kaua kooselama
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 06:11
Qwerty loodab kah kingitusi saada
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 14:17
jfjm, eks selle lootuse nimel pani isegi oma vanad trussikud onlyfansis müüki
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 16:52
mina olengi aqamarini naispool ja palun et mu poolmeest mulle caprichosa trussikud ära ostaks vastutasuks panen siis teda strapiga kogu öö
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 19:11
"kapakohila
2021-01-05 16:52:14
mina olengi aqamarini naispool ja palun et mu poolmeest mulle caprichosa trussikud ära ostaks vastutasuks panen siis teda strapiga kogu öö"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
... ja kui aqamarini ostab trussikud, mis on saadud tuttava käest kes sai need kunagi ühe sõbranna tuttavalt, kes ostis tuttavalt mehe sõbrannalt trussikud ja viimane ostis need caprichosa käest, mis ei ole päris kindel.

Mitu päeva siis aqamarini strappi saab?

˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 19:21
Tegelikult puudub eesti keeles konkreetne sõnaline vaste seksi müügi kohta.
Mis on ka väga õige.
Glorihole robotteenust võib varsti iga sekslelu pood müüa, kuna mees sekslelud on kaua juba kasutuses ja eluterve mees kasutust ei leia.

Siis mehed peavadki turul kliendi staatust mängima.
Normaalseid nokusi eelistavad naised poest osta ja mehepojadele tussusi ei jätku. Härrad leppige sellega, konkurents on kõva, või õigemini palju kõvem ja leplikum, seda enam, et jääb igasugune solvamiste ja maale toomiste jada ära.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 19:39
sellised mehhaanilised strapid ja dildod olid juba 18 sajandil olemas pole siis ime miks mõisaherrad talutüdrukutele tittesid tegid
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 19:43
Kyllap sa tead,sa syndisid vist 18 sajandil
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 19:50
Palju põnevam on fakt, et siin öeldakse ära naistele keda saadud ei ole.

see on ekstralahe.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-05 21:53
2021-01-05 19:50:38
Palju põnevam on fakt, et siin öeldakse ära naistele keda saadud ei ole.
----------------------------------------------------------------------------------------

Keprik,
see on tõesti imeväärne, kuidas mõni igas teises postituses kuulutab oma soovimatust kohtuda naisega, kes talle (rohkem) kohtumise võimalust ei pakkunud.....ja seda täiesti teemaväliselt ning maniakaalse visadusega
˅ näita rohkem ˅
1
...
12
13
14
...
26