Foorum
1
...
11
12
13
...
26
2021-01-03 11:35
kirvega metsas..kiviaeg või.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 11:41
Kadedusnoot on ikka tugevalt tunda, saa ei suuda c -d iialgi maha suruda nende laimaistega mis siin teed, olgu ta mis isiksus tahes, Omad järeldused teevad ikka tema kliendid ise ja igasugune antireklaam on inimesele parim reklaam. Kui naist siin litsiks nimetad ahvatled rohkem meestes huvi ehk joppab neil vastuvõtule saada kui juba ühega on juba kohtunud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 12:04
võtke parem järjekorda ma rahuldan taid kõiki strapiga ja saate tuju paremaks
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 12:20
qwerty112 - ära jampsi , käpalised , meie orhideed on olnud läbiaegade kaitseall.

slaveto... - kirjutised on kõik õiged, ma ei saa aru millest selline puskimine?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 14:30
Ellips, mida ma siin ikka pusklen... vahepeal on huvitav jälgida. Kasvõi näiteks seda, kui tugevalt on kiisukesele vajalik karjavaim ja kuidas pelgab vastuvoolu ujuda. Inertne mõtlemine aitab igalt poolt kadedust (!) otsida. Arusaamatu, miks peaks üks pervert olema kade lõbunaise peale, kes perverdile ei sobinud oma pinnapealsuse ja ahnuse tõttu...

p.s capri on kibestunud, et ma teda enam ei taha. Isegi kui ta peale maksaks. Aga ta ei saa sellest kuidagi üle.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 14:41
kiisuke75
2021-01-03 11:41:27
Kadedusnoot on ikka tugevalt tunda, sa ei suuda c -d iialgi maha suruda nende laimaistega mis siin teed, olgu ta mis isiksus tahes, Omad järeldused teevad ikka tema kliendid ise ja igasugune antireklaam on inimesele parim reklaam. Kui naist siin litsiks nimetad ahvatled rohkem meestes huvi ehk joppab neil vastuvõtule saada kui juba ühega on juba kohtunud
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

jah, pole olemas halba reklaami eksole mida rohkem slave oma halvustamisega punnitab, seda suurem mul huviliste kirjade hulk postkastis nagu näha ning püsikülaliste arvamust ühe ukse taha jäänud pihkuri vingumine vaevalt et kuidagi loksutab.
aga vähemalt tore, et tal särava intellektiga mõttekaaslased moraalseks toeks....
prostitutsooni kaotaja karpsi ja ajuhiiglasest pepuvend ellipsiga võiks slave gooneriklubi moodustada, et koos litse ja hoorasid kiruda....
ning et oleks, kellele oma tohutut seksuaalset küündivust demonstreerida
selliseid vigisevaid eitmehi ei tahaks tõenäoliselt ükski teenindaja, ka suure raha eest mitte.
seega.....uuel aastal uue hooga goonerdama! kui naiste sõimamisest aega peaks üle jääma. edu ja jõudu sel okkalisel teel ja kõik muud soojad soovid minu poolt ka
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 16:23
Caprichosa - sa eskaleerid seda erimeelsust. Ma ei tea, mille põhjal sa goonerdajaid seostad litside ja hoorade sõimamisega? Ehk sa ajad goonerid ja incelid omavahel segamini. Gooner ei pruugi tahta naisi ja incel ei pruugi onada, küll aga viimased kipuvad mitte ainult litse, vaid naisi üleüldiselt sõimama. Seega sa ajad terminid segamini ja ilmselt taotluslikult, sest üks, kes praktiseerib goonerdamist, räägib otse ja seega sa kannad selle kõigile gooneritele üle. Natuke liialt lahmid nende üldistamistega. Kuna mind mainisid, siis ma ei tahtnud endapoolset kommentaari andmata jätta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 16:50
Kura karps12 postitusest saab lugeda, et capri midagi võimalikult segi ajab, siis jotti potitus sobib kenasti.

jfjm

2018-12-01 15:45:13
Naised täidavad enda tisse silikooniga sellepärast, et sellist silikooni, mis ajusid asendaks pole veel leiutatud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:06
Karps, mis asi on incel?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:08
capi on ju prostituut, peaks ju kõigile selge olema ja sinulegigwerty112
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:11
Seda siin paljud väidavad jah. Ise pole külastanud ega ka jalgu hoidnud.
Aga küsimus oli siiski inceli kohta.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:13
Capri ise väidab et ta on massöör. Kutsetunnistsut ma veel ei ole näinud ja ta pole ise seda ka esitanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:19
Kas siin lehel on kõigil kutsetunnistused tavaliselt?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:29
jaa loomulikult, siin on kohe ankeedis kõigil kutsetunnistuste koopiad üleval, ka qwerty aqamarini kontol on seksipakkumise tunnistus kindlasti või onlyfansi kontos
esiteks, ma pole kunagi väitnud end kutseliseks massööriks. mis ei tähenda, et masseerimist nautida ei võiks.
teiseks, anonüümsetele netitrollidele pole kellelgi kohustust mingeid tunnistusi esitada.
kolmandaks, kui qwerty kvalifitseeruks minu külaliseks, saaks ka võimaluse koolituste tunnistused üle vaadata, kuna tema jaoks on ilmselt tähtsaim paberite kallal närimine, mitte massaaži kvaliteet. kahjuks siiani pole qwerty suutnud tekitada ei kohtumise ega masseerimise soovi- see on siiski privileeg meeldivatele inimestele.

karps,
kindlasti mitte kõik goonerid ei tegele hobi korras naiste hooradeks sõimamisega. pigem pidasin konkreetseid isikuid siin silmas

eee on ju prostituut, peaks ju kõigile selge olema?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:34
Voss - incel on rahvsuvaheline termin mehe kohta, kes seksuaalselt aktiivses elueas otsib, aga ei õnnestu seksi saada. Lühidalt öeldes mittevabatahtlik tsölibaat.

Caprichosa, palun selgita mulle natuke gooneri tähendust. Ma ei ole sellest väga täpselt aru saanud ja tundub kahtlane minu enda paigutamine selle mõiste alla.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 17:55
karps, goonerlusest ehk orgasmi vältimise abil nirvaanasse püüdlemisest saad lugeda seksfantaasiate rubriigis, kus slave oma pihkuripäevikut peab. kui see teema veel alles peaks olema? pole viitsinud ammu vaadata.

muidugi mõne mehe puhul jääb mulje, et kibestunud incelist kujuneb lõpuks välja gooner, kes kuulutab, et pole vaja mingeid mõttetuid vagiinasid, tobedat romantikat ja kingitusi. et kaks kätt kõige truumad armukesed 24 tundi pihkutagumist nädalavahetuse jooksul, peaks ju romantikat asendama küll...
mitte et naudingu piiri peal kõlkumises miskit halba oleks, kohati on see vägagi ergastav.
aga kui kogu intiimelu põhinebki oma suguelundi näppimisel.....tundub nagu pisut ühekülgne. ja närvisüsteemile mõjub ka kurnavalt- nagu slave postitustest näha
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 19:59
Kui uskuda Slave juttu, siis see tähendab, et näpid päevade kaupa tilli. Veidi mõnu tunned, aga päris lahti ei löö.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 20:23
Novot, mina end nii võimekaks meheks ei pea, et suudan end terve päev seksuaalselt õrritada ilma, et lõpuni välja läheks. Ma pööran selle solvanguna mõeldud Caprichosa sildistuse hoopiski komplimendiks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 21:52
Karps12!
Ma kirjutan esmakordselt mittemüüdavate teemas, kuna olen kindlalt müüdav.
Samuti vabandan kõigi mittemüüdavate ees, et teemat solgin oma sõnavõtuga.

Karps12!
Väga suur enamus meestest käib goonerluse alla, kes proovivad naist solvangute ja maha tegemise näol allutama.
Viidates kellegi teise paremusele või sihtmärgi solvangutele, et maha teha.
Samas ise rahuldust saades, enda tegelemisega.
Nõrk ja halb tunnistada, aga mina olen ka gooner, millel on mõned põhjused.
Ka kapist on raske välja tulla, mis ei ole minu ampluaa.
Kuid goonerlus on kindlasti minu 1 lemmikuid.
ei jää bdsm või sinna valdkonda. Sry slave...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 23:44
Kas sa Karps tõesti usud, et kui prostitutsioon mingi ime läbi ärakaoks, siis hakkaksid praegused prostituudid kõigiga valimatult seksima? Kaugel sellest. Nad hakkaksid täpselt sama moodi valima, nagu praegu teevad need, kes raha ei küsi. Ei aita ka see, kui üritad neid mineviku pärast mutta tallata. Kui sa neid kiima ei suuda ajada, siis pole sul lootustki otsa märjaks saada ja jäävadki vaid Pille ja Kati. Nemad valivad alati sind.
See, et sa siin litse, ei tõsta sinu väärtust nende naiste silmis, keda sa korralikuks pead. Vastupidi, nad mõtlevad, et mida sa homme nende kohta võid öelda.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 01:25
Ma enda teada ei ole küll kuskil seda väljendanud ega püüdnud arutelu viia selleni, mis saaks prostituutidest, kui prostitutsioon ära keelata. Asi on asjade õige nimega nimetamises ja asi pole üldse selles, et kedagi solvata tahetakse. Probleemi kese on selles, kui selle ala inimesed liialt ära tõusevad, siis tulebki nad maa peale tuua ja vahel tuleb selleks otse ja ausalt öelda, et ei tekiks illusioone ega reklaamiks ennast kui vooruslikku/väärtuslikku naist.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 09:08
Kui need hapud viinamarjad, sealt kõrgelt maa peale tuua, siis võivad nad isegi päris magusad olla.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 13:51
On täiesti arusaadav, miks lõbunaisele käib gooneri-stiili levitamine närvidele. Ei mingeid kingitusi ja manipuleerimise võimalust...

Jott on jälle kreenis: goonerlusest "veidi mõnu tundmine" on nagu paduvihma ajal tibutamisest rääkida.
Ja siis muidugi jälle see vana kulunud demagoogia "kõigiga valimatult seksimisest"...
Kuidas te esihooraga küll seda jama suudate jätkuvalt toota?! "kõik" ja "igaüks", "mõni" ja "jääb mulje".

Gooneri eesmärk ei ole tõesti naisi kiruda. Küll aga kirub üks lõbunaine siin tihtipeale goonereid, olles sisemiselt lõhestunud, sest vahepeal tahab ka justkui ennast selle teema esindajana näidata.

Või lähevad need jutud taas turundustekstide alla, kus "tegin endale peale viimast klienti veel 4 korda, sest olen nii kuum".

c, sa oled maavillane ja selleks sa jääd. Kibe ja ahne, imetluse illusioonis elav meestelõbustaja. Sa ei suuda taibata, mida selles ametis on vaja, et inimeseks jääda.

p.s mulle ei suuda sa seksuaalselt midagi pakkuda ja ma ei soovi ka
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 13:55
Kui Lexust, mercedest, pontiac ..... või ükskõik millist automudelit peldikuks nimetada siis on see maapeale toomine õigete nimedega.
Härra ikka mõistab sõnade tähendust ja selle kasutusvaldkonda.

Loogiline, et meedia kasutab sama konteksti ka poliitiliste väljaelamistega.
Ometigi ei samastata sõrmuse kinkimist naisele prostitutsiooniks

Sõnale "prostitutsioon" on külge kleebitud halvustav aura, aga tähendus on käib igapäeva eluga kokku.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 13:55
Slae ,aga miks mul on tunne ,et sa vajad korralikku nikku
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:01
Kajaho tekst on veel raskemini mõistetav, kui ellipsi oma. Sry.

Ma näen postitustest ka seda, et c püüab näidata, nagu ma kiruksin kõiki teenust osutavaid naisi.
See pole tõsi.

Kriitika on suunatud enamasti talle, kui "pead liiva alla" peitjate esindajale.
See amet võib psüühikasse massiivsed jäljed jätta. See on reaalselt tervistkahjustav vaimse tervise osas, kui õigesti asjale ei lähene. Kuid oma kogemuste jagamise osas hakkab esihoor hoopis sõimlema, kleebib silte, vingub, toob välja isegi "foobia", eitab...

Kingitustega-läbi-elu maailmavaade, kas pole alandav? Vahest on lõbunaisel tõesti selline fetiÅ¡ - olla seksnukuke. Kui seda tunnistada, siis poleks mul midagi kobiseda.

p.s minu jaoks on c jube vilets isiksusena, ma eelistan selles osas kvaliteeti
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:06
kiisuke, sinu tunne põhineb soovil ennast tõsta ja ironiseerida... ja natuke siis juba uskuda ka enda toodetud jama.

Kas võib olla, et minu seksuaalsus on sinu omast märgatavalt mitmekesisem? Kuigi sind nikutakse ilmselt oluliselt mitmekesisemalt, kui mind.
Tõsi, ka gurmaanile võib vahel võileiba pakkuda. Aga doktorivorst ei ole see, mida siis sinna peale panna.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:09
AA jumala pohhui ju, las olla- ütles Kiir kui Teelest ilma jäi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:11
Hmm. et siis c ütles, et jummala pohhui, et slave teda ei taha?
No las ütles, mis seal vahet on.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:11
Mõistan muret slave ...

Psüühikale mõjub enamasti kupeldamisega tekkinud vägistamised ja ebanormaalsus, kus kupeldatavalt ei küsita.

Kui keegi enda tööd, teenust ise pakub, siis on valikud olemas, keda teenindada, kui palju ja kuidas.

Mina ei muretseks ega muretse niipalju teiste tegemiste üle, kui vägivald puudub.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:14
Kajaho, me ei räägi nendest markidest, kui autodega võrrelda.
Ok. Jätame trabanti välja, aga ziguli tahab olla ferrari. Ja kui mõni Volkswageni juht Ladat peldikuks nimetab, siis võib sealt tõetera leida. Ükskõik, mida see Lada endale sildina külge kleepinud on...
Kui Lada vaadelda tema omas funktsioonis, poleks ju mitte midagi valesti?! Vale on silt ja ärplemine.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:18
AA loomulikult ma tõstan ennast ise kes mind upitama peaks, mul on oma eneseuhkus ja ma tean mis see väärt on
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:20
See pole tegelikult niiväga mure....

Aga siin sa eksid, et kui keegi teeb seda enda tarvis, siis on suur vabadus. Tõsi jääb ära sageli filmides esitatud kupeldaja sundus ja temapoolne vägivald.
Enda jaoks töötavad ettevõtjad oskavad kõige vähem piiri pidada.
Seks ja seksuaalsus on üks lahe asi, kuid sellest ahnuse tõttu üle töötamine viib natuke mülkasse ja maailmavaade kisub ka jubedalt kiiva. Ka siis kui kupeldajat kukil pole.

Igaüks küsib vahel endalt, et kes ma olen ja miks ma seda teen, mida teen. Vähesed suudavad endale ausalt vastata.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:22
Kiisuke, mis on selle eneseuhkuse aluseks?
Jäta kiimaste meeste soigumine välja.

Ei pea kohe vastama
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:27
Tunnistan ausalt , kui võimalik ma ei seksiks üldse aga va kuradi naabrimees tahab ja no mulle ka ta meeldib ei suuda ära ka ütelda Ja nii see patuelu meil siin maal käib.Arvad ,et ta läheb küla peale laterdama ,et mind panemas käib ? Ta teeb vatupidi sellist nägu ,et ei tea ei tunne ei suhtle aga öösel kobistab jälle akna taga , kui esimeselt korruselt tuppa ei saa võtab redeli ja ronib teise korruse aknast sisse.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:30
Eneseuhkus on see, et teine naabrimees võib aia taga ilastada palju tahab aga talle ei anna kuigi ta teab ,et esimene naabrimees saab ja ta käib ning pläkutab poe taga kõigile ,et siit saab -
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:31
See on üks teine kurioosum, et sa seksi ei taha aga naabrimees meeldib ja sellepärast seksid...
Müügiteemaga enam ei haaku, aga teatud mõttes huvitav.

Nüüd jääb veidi arusaamatuks see osa, et soovitad mulle nikku aga ise arvad ei teeks seda üldse?!
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:34
Mul jäi sinu puhul lause poolikuks ,ma ennast ei paku aga annam sulle hää niku korraldada
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:39
Kui eneseuhkuse aluseks on "mitteandmine", siis on see pisut kesine. Vabandust.
Et keegi mees sind ihaldab, see pole ka nagu eriline alus. Vaata, ma enne just mainisin, et jäta kiimlemine välja...

Vaata, mina ka ei anna (eriti caprile), aga see pole aluseks, mis mu enesetunnet hirmsasti tõstaks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 14:45
Aga tunnistad , nikku ikka tahaks
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 15:56
Alla kahe tunni mitte
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 15:59
See on normaalne, õige kepp ja eel -ning järel mäng ja kõike ikka tasuta ning mõnuga
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 16:13
Minu ema oli popsi tütar, selletõttu olen hästi tuttav iseloomu omadusega, mida nimetan popsi uhkuseks - kui mul midagi pole, siis sellepärast, et ma ei taha seda, mitte sellepärast et mul pole võimalik. Kuigi mu vanemate palgad olid päris korralikud, kulus suur osa rahast majaehitusele ja priisata ei saanud. Juba maast madalast kuulsin väiteid, et tolmuimeja keerutab ainult tolnu üles ja et pesumasin lõhub riided ära... lõpetuseks, et tema auto sõitu ei kannata, sest väikses umbses ruumis hakkab tal pea valutama. Aega mööda ometigi hangiti need vastikud asjad ja kummalisel kombel hakkas tal lõpuks pea valutama sellest, kui nädalavahetusel ei saanud minna mööda eestit ringisõitma.
Eks põhimõtteliselt on see sama, kui hapude viinamarjade sündroom.

Otsekohene on inimene siis, kui seda leiavad teised. Kui inimene ise väidab end olevat otsekohene, siis on enamasti tegemist väikluse õigustamisega.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 16:39
Jah mehed, kui capri... teie ukse taha kriipima tuleb, saate korvi anda.
Seni ma ei oska kuidagi hinnata teenuse pakkumist psüühika mõjutamiseks.

Auto näide oli natuke lühike, mõtlesin rohkem, et sõiduautoga kartuleid ei mulda ja maad ei künna. Põllutöödeks on nad kõik peldikud ja sama vastupidi, et traktoriga restorani ette ei pargi.

Nüüd tekkibki vastasseis, kui manitsetakse naist prostitutsiooni nimega ja kutsutakse nii öelda mehe silmis vaadatuna kõlbelisele teele.

Ma ei tea, siin iha lehel on valikuid palju ja soovijad on samuti erinevad. Mis seal erilist on kui üks või teine ei sobi.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 16:41
jah ,mehed siin pühamad pühamatest ,pühamad kui rooma paavst
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 16:49
Kuradi pauguviiulid🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:04
Niiet kui naine võhivõõra mehega nikub on ta seni vooruse kehastus, kuni ta selle väga moraalse tegevuse eest raha ei küsi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:08
peamine asjatamise juures on , et mees on püha , siis on kõik ok
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:19
Asi kisub salasuhe ahvatlusele
˅ näita rohkem ˅
2021-01-04 17:19
Hapud viinamarjad ei ole sündroom otseselt. Rohkem nagu fenomen. Sündroom on midagi muud.

"Ma ei tea, siin iha lehel on valikuid palju ja soovijad on samuti erinevad. Mis seal erilist on kui üks või teine ei sobi."
Väga tõsi. Ma pole ka siiani aru saanud, miks minu kunagisest viisakast äraütlemisest selline trauma jäi, et aastaid hiljem pasarahena välja paiskub...ja tihtipeale mainimist leiab.

Jott, tead minu väärastunud arusaamiste jaoks ongi see võhivõõrastega vabalt nikkuv naine täiesti ok. Ma olen neutraalne ka selle suhtes, kui ta raha hakkab võtma ja sealjuures nässu ei lähe. Aga kahjuks see juhtub sagedasti. Üks ere näide ärpleb siin täiel rinnal.
Kogu litsinduse suurim probleem ongi see psüühika osa. + väga raske on hobi mitte kaotada, kui sellest endale ameti teed. Kes teab, see teab...
˅ näita rohkem ˅
1
...
11
12
13
...
26