Foorum
1
...
10
11
12
...
26
2021-01-02 23:43
Sohh, siis kauplused tuleb ka kinni panna , maksame ju kõik teenuse eest
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 23:54
jess kiisuke, hurraa ja tere tulemast kommunismi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:00
Turu seadused ütlevad, et kui teenusel puudub tarbija, siis sureb see lihtsalt välja, aga kui tekkib vajadus teenuse järgi, siis ilmuvad ka need välja, kes seda teenust on nõus pakkuma.
Võtame mingi täiesti mõttetu ameti, näiteks kuutõrvaja. Sa võid kuulutama jäädagi, et pakud kuutõrvamisteenust. Paremal juhul reageerib sellele vaid mõni naljahammas, et sind mõnitada. Kui aga kuulutad, et otsid kuutõrvajat, on kohe järjekord ukse taga. Kõigil pintslid ja ämbrid kaasas, et näita ainult, kus see kuu on.
Mida sa arvad Karps, mida teeksid need kiimas mehed, kellest enamus on juba suuremas koguses alkoholi manustanud siis, kui poleks ühtegi prostituuti? Mina ei julge hakata seda ettekujutama.
Lääneeuroopas on paljudes riikides prostitutsioon legaalne. Miks suurtes sadamalinnades on punaste laternate tänavad? See on seal juba traditsioon, mis pärineb juba purjelaevade ajast, et prostituudile ei vaadata viltu. Igal laeval, mis sadamasse tuli, oli hulk mehi, kes polnud mitu kuud naist saanud. Esimene käik oli neil kõrtsi ja siis prostituudi juurde. Kui prostituute poleks olnud, oleksid need juua täis meremehed ohuks kõigile linna kodanikele. Eleksid kakelnud meestega ja vägistanud naisi.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:03
Hollandis täitsa normaalne nii mees kui mais prostid ja ka trasad tänaval laternate all, omavahel nad kaklevad kui keegi kogemata vale laterna alla seisma läheb
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:07
Sellele ei saa kahtlemata vastu vaielda, et prostitutsioon ühiskonnale teatud moel vajalik ja naiste turvalisusele profülaktilist mõju avaldab, aga teisalt on ühiskonnale kasulik ka see, kui selle teenuse tarbimist ja pakkumist mõneti häbivääristatakse. Selle liigne normaliseerimine toob tõenäoliselt kaasa teised mured ja minu meelest tasakaalupunkt asubki seal, et nii pakkumine kui tarbimine pole illegaalsed, aga samas teatud väärituse oreool käib sellega kaasas. Hea oleks, kui mehed suudaksid oma sugutungi tagasi hoida, siis nad leiaksid niikuinii omalenvarem või hiljem partneri, aga tean ise, et selle ohjeldamine pole kergete killast.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:14
See ilmselt läbi ei lähe sest ka Eesti plaanib prostitutsioobi legaalseks uuesti teha
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:15
Vot selles viga ongi, et mehed on nõrgad ja ei suuda enda sugutungi ohjeldada. Sellest otsast tulebki probleemile läheneda, mitte mõnitada naisi, kes neid hädas on valmis tasu eest aitama.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:17
caprichosa

2021-01-02 22:26:17
slave on ainult ühele mu kontole saanud kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:21
Qwerty, kuidas kiirliimiga lood on. Tuub sai vist tühjaks, et kaks kuud pole puutunud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:25
Sulle andsin ju kasutada 31.10. sa pole siiani tagastanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:28
qwerty, sinu jaoks liiga pikk lause oli, ei suutnud lõpuni lugeda?

aga proovi uuesti, hinga sügavalt sisse ja nuusuta vahepeal superattaki, ehk õnnestub isegi lause mõttele pihta saada
------------------------------------------------------------------------------------

slave on ainult ühele mu kontole saanud kirjutada, kuna teisi LIHTSALT POLE- liiga keeruline mõista?
ja tervita minu poolt qwerty113 konto omanikku
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:32
karpsi teooria on siis, et kui paha prostitutsioon maailmast kaoks, asustaksid maakera vaid õnnelikud monogaamsed pereisad, kes terve elu ainult oma naise seeliku all toimetaksid?
noh, sama realistlik kui kõigi vennasrahvaste käsikäes kommunismi marssimine
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:40
. Prostituut on tihtilugu seltskonna daam kellega käiakse väljas ja saadetakse viisakalt lahkudes koju alati ei ole raha makstes mitte midagi intiimset. Nii on välisriikides
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:42
capri pane oma meeskontod kenasti kirja millelt sa ühtesid laod ja millelt kümmneid nuiad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:43
Iha daam raha ei taha, blokib kui pakutakse. Kingituse eest on kõigeks valmis. Kingitusena sobib kenasti assortii karp ja roosi õis.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:45
Assortiist ma ei hooli , surnud lilli ka ei soovi kui siis juba juurtega. Kommi asemel paluks marju
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:46
No näed. Kiisuke muutub kohe konkreetseks. Palju lihtsam kingitust valida mida kinkida.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:49
Lisa palved tulevad koha peal
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:50
Boonus on alati meeldiv.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:51
capri on nagu hamilton. Lööb nõudmised lauale ja arvab et peavad kõik nõustuma. Unustab ära ainult selle et ka ühe võistluse mees on võimeline väiksema raha eest poodjumile sõitma.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:53
qwerty, esiteks paneks kirja sinu kontod spritdrink ja superattak, millelt sa mind tüütasid sama juraga nagu oma põhikontoltki. ja siis su aqamarini konto, millele sa ise kümneid laod, sest muidu keegi ei viitsiks neid pilte hinnata ju
kui arvad, et minu külaliste ja fännide kontod kuuluvad mulle ja ma kulutaks iseenda hindamisele raha, siis oled pehmelt öeldes rumal.
aga kui oma luulusid esitad faktide pähe ja pinised igas teemas sellega, siis ole mees ja tõesta. nii et tahaks teada siis, et millist mehekontot jälle üritad mulle külge kleepida, paluks konkreetselt teada anda.
siis saan mõnele mehele teada anda, et tema on hoopis mina

ja palun avalda ka seda, kes siis sinu kogemuse põhjal roosiõie eest "kõigeks valmis on"?
kuulaks huviga iha "naistemagneti" memuaare
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:53
Kiisuke, sa kirjeldasid eskortteenust See on midagi nagu lääne euroopa kurtisaanide taolist. Jaapani geisad on klass omaette.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:57
Keegi ütles, et kliente on nii palju, et ei ole iha foorumis aega olla. Keegi kirjutas et saatsin sulle (mulle) kirja. Pole siiani kohale jõudnud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:00
Capri. Lause algab alati suure tähega ja lõpeb punktiga. Lisaks nimed kirjutatatkse suure algustähega. Koolis nii ju õpetati. Sa vist puudusid selle aja koolist. Või ei jõudnud üldse sel aastal.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:02
Jaapanit ja euroopat ei saa üldse võrrelda. Jaapan on klass omaette.

Kui sulle jott kukub jaapanis telliskivi jalapeale ja sa ei oska vene keelt, siis pole sinul midagi öelda.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:07
GeiÅ¡ad on tõesti omaette . Qwerty roosiõiega või potiga tullakse kohtama aga mitte seksima. Seks käib tunnetega kirest teineteise vastu millega aga kirg üles lüüakse ei olene kingitusest.
˅ näita rohkem ˅
On küll öelda: "vai vittu"
˅ näita rohkem ˅
kiisuke kirjeldas jah pigem eskortteenust, mis muide täiesti eksisteerib ka Eestis. kuigi tellivad seda pigem välismaalased või välismaal resideeruvad eesti härrasmehed. ning jah, suguakti või üldse mingit intiimset kontakti ei pruugi selline teenus üldse sisaldadagi.
tihti piirdutakse lihtsalt põsemusiga ja kalliga hüvastijätul
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:08
Just nii ongi caprike. Olen ka mina sellist teenust kasutanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:10
kiisuke,
qwerty vist lootis, et mõnel naisel läheb roosiõit nähes märjaks ja püksid kukuvad iseenesest jalast ära. et kohe selline kirg tekib
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:11
Tihti kasutavad seda peded, et seltskonnas käia.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:12
Peab mainima qwerty poleks ainus sedasi mõtleja , kindlasti ongi ka selliseid naisi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:13
Aga Capri, kas ma siis tõesti ei tohigi roosiõit kaasa võtta, kui sulle külla tulen?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:13
jfjm, see oleks päris mugav variant neile, kes pole veel kapist välja julenud ronida
mulle on siiski kõik paduheterod sattunud, vähemalt suutsid nad sellise mulje jätta
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:17
Kiisukese juurde minnes võtaks miskit ahvatlevamat kaasa. capri vist märgab nõgest nähes.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:17
kiisuke, vbl tõest leidub roosiõie fetiÅ¡iga naisi või selliseid, kes mõne kommi peale erutuvad...
aga üldiselt eeldatakse vist ikka, et mehega on enne voodisse hüppamist teatud lähedus ja keemia tekkinud, parimal juhul armumine.
no kui tegemist tasuvaba kohtinguga.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:18
tore on lugeda - müüdavad teemas ei ole arutelus mõisted -ost-müük , vaid boonus jms., mis pole üldse selle teema küsimus.
Boonus - seda sõna võiks hooramisel kasutada kui rohkem kui 1 paneb kedagi või saab rohkem kui 1 -te , siis kellele väga hea tundus - annab hinnangu mingi väärtustuse kaudu , st. tegemist on hindamisega. Sooritus.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:20
ära tabasid, qwerty. nõgesest saab head teed ja veel paremat väetist aiale. nõges rokib

aga jfjm, ikka tohid roosiõie kaasa võtta. mulle tglt võillled ka meeldivad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:25
caprichosa

2021-01-03 01:17:57
et mehega on enne voodisse hüppamist.

No sina capri ei tee nii. Sa oled ju kvalifitseeritud massöör.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:33
qwerty, sa oletad samamoodi nagu slave, et massööridel puudub igasugune eraelu või? et kui meeldib juhtumisi massaaži teha, siis perekonda, armumisi ja hoolimist kellegi suhtes ei tohiks ollagi?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:47
sellise postituse leidsin siit:
jfjm

2018-12-01 15:45:13
Naised täidavad enda tisse silikooniga sellepärast, et sellist silikooni, mis ajusid asendaks pole veel leiutatud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:48
Meenus, kuidas sai kunagi ammu Alusse proua vennanaise sünnipävale mindud. Et bussini oli mitu tundi aega, hakkasime Raplast jala minema ja samas lootsime ka tee äärest lillekimbu kokku seada. Ega seal mingit lille uputust polnud. Mõned ohakad nõgesed ja karikakrad said korjatud, kui äkki ma nägin seda. Teest veidi kaugemal kraavikaldal kasvas võimas sõrmkäpp. Tihe õisik oli umbes 15-20cm pikk. Proua algul naeris, et mis maltsa ma nüüd tõin, aga kui ta oli seda lähemalt vaadanud, polnud ta vaimustusel piire. Ise oli küll maalaps, aga ei teadnud kodumaistest orhideedest midagi. Noh ja seda vaimustust jagas ka kogu peoseltskond, kui kohale jõudsime. Leidub ilu ka meie looduses.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:51
Mõtlema panev postitus sinupoolt. 5+ Tegelikult seda ilu on eesti looduses rohkem kui naised leida oskavad. Homme päeval plaanis mõned ülesvõtted teha. Eks näis mis saab.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:53
jfjm võib selle ülestunnistuse alusel teha praegu veel korraliku trahvi.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:56
---- eitede paisutatud kohad- see kunstlik sekkumine pidi olema Koroona poolt lahendatud, kes saab vaktsiini või põeb läbi, vajuvad kortsu huuled jms. päralised kohad ja lohvid ka
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:56
Sellel ajal kui ta korjas, siis kindlsti mitte. Peaks kah korjama ja Caprile kosja minema. Tea kas võetakse jutule?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 09:54
Teid vaadates ja seda soditootmist lugedes paistab hästi, et sin on palju sõbralikke ja meeldivaid inimesi
Osasid ei olegi vaja alla lasta, teevad seda ise.

Ma tegelikult ei raiskakski aega vahepeal heidikutele vastamisega, kuid inimloomus on huvitav ja vaatlejal on olenemata postituste jampslikust iseloomust mõnikord huvitav.

Kordan siis kaasa mantra, mida siin tuleb öelda nagu CCCP sõjaväes prisjaagat: need mehed on tõesti nõmedad, kes naiselt nikku mitte saades hakkavad teda litsiks sõimama.

Üks huvitav fenomene paistab välja läbi lõbunaise, kes keeldub ennast kuidagi vastavalt nimetamast ja illusiooni püüdes näitleb kõrgemat klassi. Ta peabki ärilises mõttes nii tegema, et iga korra eest natuke rohkem küsida.
Kuid fenomen seisneb ise oma lugudesse uskuma jäämises ja otsatus eneseimetluses, mis blokeerib täielikult võimaluse, et ta isikuna ongi paras sitt. Et kui mees teda kritiseerib ja kuidagi ametile vastavalt nimetab, siis PEAB ta olema kibestunud. Muud võimalust lihtsalt pole, sest kriitika objekt ise on ju ideaalne ja veatu.... Tilluke kahtluseuss võib kuskil küll olla, sest peegel ei suuda enam alati valetada ja nii tuleb postitustes alatasa korrutada seda kibestumislegendi.
Ja tõesti. "kirveekspert" ja nagu selgus ka "orjanduse" spets kiisuke võtab kähku omaks. Sellega on hea karja sulanduda ja ennast tõsta.
Vahepeal on tekkinud uusi kontosid (mis võivad alati olla ka tegelikult vanad), kes siis loevad ja noogutavad.
Vaid karpsil jätkub selget nägemist, et lõbunaise illusioone taibata.

Ihaleja jott töötab kiirelt välja järgmise alt-üles lipitseva teooria (vähemalt mõtleb korraks!) aga sõnakasutus on juba lõbunaise omaga sarnane: "tundub" ja "jääb mulje". Siinkohal mainin ära, et ma ei jaga seda alt-üles seisukohta. See ei ole lõhestumine, kulla läbustajad, kui inimesel on mitu rolli ja palju tahke. isiksus jääb läbivalt samaks, kuid seda ei saa te hoomata.
Hakatuseks saab naist märgata ja siis vaadelda teda inimesena-isikuna ja siis tunnetada ka seksuaalsust. Muul juhul tekib tahmine ta peale rahulduse saamist uksest välja visata. Möönan, et keevalises nooruses oli meil tihtipeale nii tavaks, kuid ma ei tunne selle pinnapealsuse ja inetu käitumise üle uhkust.
Lõbunaisele jääb tema mittetahtmise olukord arusaamatuks ja läbi välistuste paistab talle vaid üks võimalus, sest tema suhtes on harilikult meestel rakendunud vaid üks soov. See tingib ka muidu häguseks aetud maailmapildi juures must-valge kontrasti.
Ma olen kindel, et kui neid hoolega sätitu pilte siin üleval poleks, ei aktsepteeriks ta totakaid heietusi siin keegi... see vastu mõned (concernsU ja aprilljuuli näiteks) suudavad ka ilma piltideta intelligentsi näidata.

Ja lõpuks veel mingi Vosss, kes tõsimeeli surub siin peale oma peedikukoodeksit, mis võtvat ära mehe nimetuse suuseksi tegevalt või jalafetiÅ¡it omavalt isikult. Halooo!! Mehelikkus ei seisne seksuaalsetes eelistustes või sättumustes. See ei seisne ka alt üles vaatamises või litsidele raha loopimises. Mehelikkus on tarkus, tasakaal, jõud ja turvalisus... näiteks. Ja veel palju muud. Härrasmehelikkus on üks võimalik mehelikkuse väljendus ja kui ma selle koodeksi näitena tõin, algas arusaamatu vingumine.

Aga te jätkake...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 10:22
Veel, et kui jott sa alustad kuidagi, et ma pean miskitmoodi ennast välja vabandama, et ma pole härrasmees, siis ma ei saa aru.
Mul ei ole vaja mitte midagi vabandada sinu ees. Ma tean ise kes ma olen.
Ekslikult ja kestvalt hakkasid osad vaatlema minu isikut läbi härrasmehe koodeksi. Rahunege maha. See näide oli võrdluseks esilõbunaise loodud "härrasmehe" kõrvale. Mina ei pretendeeri ja ei vabanda. Isekeskis võrrelge, mida iganes tahate - kasvõi kiisukest ja vaalaskala...

Et postituse sisud mõjuvad oleksid, peaksin kirjutama teatava sagedusega ja igasse postitusse lisama sõnumi, et c on minu meelest vilets isiksus ja minu jaoks ka seksuaalselt küündimatu. See oleks ilmselt siis tõhus. Aga kas on vaja? Erinevalt sitaisiksusega seksuaalselt küündimatust konveier-lõbunaisest ei müü ma ennast siin ja ei sõltu esilehel olemisest...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 10:32
Slave saa oma probleemist juba üle, elu ei käi ainult sinu tahtmise järgi. Oled oma arusaamad sada korda üle korrutanud. Kui naised neid postitusi siin loevad siis kas arvad ,et pakud veel kellelegile huvi kui ennem keegi olekski olnud nõus tasuta sinuga midagi jagama. Kirvest käsitlen ma iga päev , puuküte oma mets...maamats nagu ma olen. Aga mulle meeldivad linnavurled kes julgevad oma emotsioonidega välja astuda.Eks ma olen natuke lesbi ka, blondid naised on mu kirg
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 11:33
Mul ei olegi seda probleemi, mida sa mulle külge püüad pookida
Minu tahtmine toimib minu enda suhtes, kui sa seda ikkagi ei taipa. Sina tee, mis tahad ja mina arvan sellest mida tahan.

Aga muidugi pakub kõigile metsikut huvi sinu igavusest tehtud kekutamine kehtnaga

Tasuta? Mis jama sa suust välja ajad? Neid asju tehaksegi tasuta ja lusti pärast. See, et siin teistsugust maailmakorraldust püütakse näidata, ei ole reaalsus.

Oih, oleksin peaaegu unustanud: c on minu meelest vilets isiksus ja minu jaoks ka seksuaalselt küündimatu. Ta ei saa kuidagi üle, et ma teda enam ei taha kohe üldse mitte! isegi, kui ta peale maksaks.
˅ näita rohkem ˅
1
...
10
11
12
...
26