Teid vaadates ja seda soditootmist lugedes paistab hästi, et sin on palju sõbralikke ja meeldivaid inimesi
Osasid ei olegi vaja alla lasta, teevad seda ise.
Ma tegelikult ei raiskakski aega vahepeal heidikutele vastamisega, kuid inimloomus on huvitav ja vaatlejal on olenemata postituste jampslikust iseloomust mõnikord huvitav.
Kordan siis kaasa mantra, mida siin tuleb öelda nagu CCCP sõjaväes prisjaagat: need mehed on tõesti nõmedad, kes naiselt nikku mitte saades hakkavad teda litsiks sõimama.
Üks huvitav fenomene paistab välja läbi lõbunaise, kes keeldub ennast kuidagi vastavalt nimetamast ja illusiooni püüdes näitleb kõrgemat klassi. Ta peabki ärilises mõttes nii tegema, et iga korra eest natuke rohkem küsida.
Kuid fenomen seisneb ise oma lugudesse uskuma jäämises ja otsatus eneseimetluses, mis blokeerib täielikult võimaluse, et ta isikuna ongi paras sitt. Et kui mees teda kritiseerib ja kuidagi ametile vastavalt nimetab, siis PEAB ta olema kibestunud. Muud võimalust lihtsalt pole, sest kriitika objekt ise on ju ideaalne ja veatu....
Tilluke kahtluseuss võib kuskil küll olla, sest peegel ei suuda enam alati valetada ja nii tuleb postitustes alatasa korrutada seda kibestumislegendi.
Ja tõesti. "kirveekspert" ja nagu selgus ka "orjanduse" spets kiisuke võtab kähku omaks. Sellega on hea karja sulanduda ja ennast tõsta.
Vahepeal on tekkinud uusi kontosid (mis võivad alati olla ka tegelikult vanad), kes siis loevad ja noogutavad.
Vaid karpsil jätkub selget nägemist, et lõbunaise illusioone taibata.
Ihaleja jott töötab kiirelt välja järgmise alt-üles lipitseva teooria (vähemalt mõtleb korraks!) aga sõnakasutus on juba lõbunaise omaga sarnane: "tundub" ja "jääb mulje". Siinkohal mainin ära, et ma ei jaga seda alt-üles seisukohta. See ei ole lõhestumine, kulla läbustajad, kui inimesel on mitu rolli ja palju tahke. isiksus jääb läbivalt samaks, kuid seda ei saa te hoomata.
Hakatuseks saab naist märgata ja siis vaadelda teda inimesena-isikuna ja siis tunnetada ka seksuaalsust. Muul juhul tekib tahmine ta peale rahulduse saamist uksest välja visata. Möönan, et keevalises nooruses oli meil tihtipeale nii tavaks, kuid ma ei tunne selle pinnapealsuse ja inetu käitumise üle uhkust.
Lõbunaisele jääb tema mittetahtmise olukord arusaamatuks ja läbi välistuste paistab talle vaid üks võimalus, sest tema suhtes on harilikult meestel rakendunud vaid üks soov. See tingib ka muidu häguseks aetud maailmapildi juures must-valge kontrasti.
Ma olen kindel, et kui neid hoolega sätitu pilte siin üleval poleks, ei aktsepteeriks ta totakaid heietusi siin keegi... see vastu mõned (concernsU ja aprilljuuli näiteks) suudavad ka ilma piltideta intelligentsi näidata.
Ja lõpuks veel mingi Vosss, kes tõsimeeli surub siin peale oma peedikukoodeksit, mis võtvat ära mehe nimetuse suuseksi tegevalt või jalafetiÅ¡it omavalt isikult. Halooo!! Mehelikkus ei seisne seksuaalsetes eelistustes või sättumustes. See ei seisne ka alt üles vaatamises või litsidele raha loopimises. Mehelikkus on tarkus, tasakaal, jõud ja turvalisus... näiteks. Ja veel palju muud. Härrasmehelikkus on üks võimalik mehelikkuse väljendus ja kui ma selle koodeksi näitena tõin, algas arusaamatu vingumine.
Aga te jätkake...