Foorum
1
...
9
10
11
...
29
2021-01-02 17:54
ja jagub teil seda jaura ikka vist lõputult. viiks siis see nn väga erutav vaidlus kuhugi aga vist mitte aga samas avab nii mõnegi tegelase isiksuse küll , head jätkuvat nii vaidlust kui aastat
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 19:22
Ah, eks see siin enda väljaelamise/ajaviitmise koht rohkem ole. Samas on ka täiesti tõsiseltvõetavaid arutelusid.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 19:26
Aga kes ikkagi seda orja kiilutas? Olen lugenud, et siin on mõned naised kiiludega sama osavad nagu metsamehed. Vbolla keegi neist?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 19:34
Kas see oli ülestunnistus? Kas sina lõhestasidki orjapoisi ära?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 22:08
Pigem capri lõestas oma erinevate kontodega. orjapoiss ei teadnud enam kuhu kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 22:12
väga hea pakkumine. Kas on veel pakkumisi?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 22:23
karps, aga neid naisi nagu sobiks rohkem solvata, kes pole sinuga intiimsust jaganud või pole soovinud seda teha? mingi "mehelik" loogika?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 22:26
ma arvan, ka et kiisuke murdis slave õrna südame.......seepärast ori nii kardinaalselt ära keeraski
qwerty, saa üle oma "erinevatest kontodest" juba. slave on ainult ühele mu kontole saanud kirjutada, kuna teisi lihtsalt pole- liiga keeruline mõista?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 22:32
Kas veel ülestunnistusi tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 22:36
Caprichosa, kui tegemist on moraalses mõttes taunitava tegevusega, siis võin otse välja öelda, mida sellisest arvan, aga kui ta on kuidagigi minuga positiivselt seotud, möönan, et ma ei kiida teda heaks, aga oma inimest ma ei taha ka alavääristada, ehkki mu arvamus on nende osas võrdne. Siin ma pean natuke kohatuks arvamust, et litsiks sõimatakse kedagi, kes kätte ei anna. Kui keegi nii teeb, siis ta pole kindlasti mingil moel sellest litsist parem. Ma peaksin teda halvemaks inimeseks.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 22:57
karps, su paaris viimases lauses avalduski see kibe tõde, mida slave ei taha tunnistada
kui mees käib ja tarbib teenust ning tunneb peale seda vajadust naist solvata, no lasku käia siis- näitab sellega lihtsalt oma matslikkust.
aga kui naine pole talle elu sees seksi pakkunud ega isegi mõelnud seda teha, siis mida see litsiks sõimamine mehele annab?
vaimse rahulduse, mis peaks nagu seksuaalset asendama?
haledalt eidelik mulje jääb igal juhul taolistest meestest. ning pole ime kui vähegi endast lugupidavad naised sellistega kohtuda ei soovi, ei tasuta ega raha eest...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 23:26
Karps, aga ütle nüüd palun, mida sa pead täpsemalt selle tegevuse juures moraalses mõttes taunitavaks?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 23:35
Raha
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 23:37
Aga kas seda, et raha võetakse või seda, et raha antakse?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 23:39
Ehk võiksid mõlemad võrdväärselt taunimisväärt olla? Juba teenuse pakkumine raha eest on väär.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 23:43
Sohh, siis kauplused tuleb ka kinni panna , maksame ju kõik teenuse eest
˅ näita rohkem ˅
2021-01-02 23:54
jess kiisuke, hurraa ja tere tulemast kommunismi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:00
Turu seadused ütlevad, et kui teenusel puudub tarbija, siis sureb see lihtsalt välja, aga kui tekkib vajadus teenuse järgi, siis ilmuvad ka need välja, kes seda teenust on nõus pakkuma.
Võtame mingi täiesti mõttetu ameti, näiteks kuutõrvaja. Sa võid kuulutama jäädagi, et pakud kuutõrvamisteenust. Paremal juhul reageerib sellele vaid mõni naljahammas, et sind mõnitada. Kui aga kuulutad, et otsid kuutõrvajat, on kohe järjekord ukse taga. Kõigil pintslid ja ämbrid kaasas, et näita ainult, kus see kuu on.
Mida sa arvad Karps, mida teeksid need kiimas mehed, kellest enamus on juba suuremas koguses alkoholi manustanud siis, kui poleks ühtegi prostituuti? Mina ei julge hakata seda ettekujutama.
Lääneeuroopas on paljudes riikides prostitutsioon legaalne. Miks suurtes sadamalinnades on punaste laternate tänavad? See on seal juba traditsioon, mis pärineb juba purjelaevade ajast, et prostituudile ei vaadata viltu. Igal laeval, mis sadamasse tuli, oli hulk mehi, kes polnud mitu kuud naist saanud. Esimene käik oli neil kõrtsi ja siis prostituudi juurde. Kui prostituute poleks olnud, oleksid need juua täis meremehed ohuks kõigile linna kodanikele. Eleksid kakelnud meestega ja vägistanud naisi.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:07
Sellele ei saa kahtlemata vastu vaielda, et prostitutsioon ühiskonnale teatud moel vajalik ja naiste turvalisusele profülaktilist mõju avaldab, aga teisalt on ühiskonnale kasulik ka see, kui selle teenuse tarbimist ja pakkumist mõneti häbivääristatakse. Selle liigne normaliseerimine toob tõenäoliselt kaasa teised mured ja minu meelest tasakaalupunkt asubki seal, et nii pakkumine kui tarbimine pole illegaalsed, aga samas teatud väärituse oreool käib sellega kaasas. Hea oleks, kui mehed suudaksid oma sugutungi tagasi hoida, siis nad leiaksid niikuinii omalenvarem või hiljem partneri, aga tean ise, et selle ohjeldamine pole kergete killast.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:15
Vot selles viga ongi, et mehed on nõrgad ja ei suuda enda sugutungi ohjeldada. Sellest otsast tulebki probleemile läheneda, mitte mõnitada naisi, kes neid hädas on valmis tasu eest aitama.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:17
caprichosa

2021-01-02 22:26:17
slave on ainult ühele mu kontole saanud kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:21
Qwerty, kuidas kiirliimiga lood on. Tuub sai vist tühjaks, et kaks kuud pole puutunud
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:25
Sulle andsin ju kasutada 31.10. sa pole siiani tagastanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:28
qwerty, sinu jaoks liiga pikk lause oli, ei suutnud lõpuni lugeda?

aga proovi uuesti, hinga sügavalt sisse ja nuusuta vahepeal superattaki, ehk õnnestub isegi lause mõttele pihta saada
------------------------------------------------------------------------------------

slave on ainult ühele mu kontole saanud kirjutada, kuna teisi LIHTSALT POLE- liiga keeruline mõista?
ja tervita minu poolt qwerty113 konto omanikku
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:32
karpsi teooria on siis, et kui paha prostitutsioon maailmast kaoks, asustaksid maakera vaid õnnelikud monogaamsed pereisad, kes terve elu ainult oma naise seeliku all toimetaksid?
noh, sama realistlik kui kõigi vennasrahvaste käsikäes kommunismi marssimine
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:40
. Prostituut on tihtilugu seltskonna daam kellega käiakse väljas ja saadetakse viisakalt lahkudes koju alati ei ole raha makstes mitte midagi intiimset. Nii on välisriikides
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:42
capri pane oma meeskontod kenasti kirja millelt sa ühtesid laod ja millelt kümmneid nuiad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:43
Iha daam raha ei taha, blokib kui pakutakse. Kingituse eest on kõigeks valmis. Kingitusena sobib kenasti assortii karp ja roosi õis.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:45
Assortiist ma ei hooli , surnud lilli ka ei soovi kui siis juba juurtega. Kommi asemel paluks marju
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:46
No näed. Kiisuke muutub kohe konkreetseks. Palju lihtsam kingitust valida mida kinkida.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:50
Boonus on alati meeldiv.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:51
capri on nagu hamilton. Lööb nõudmised lauale ja arvab et peavad kõik nõustuma. Unustab ära ainult selle et ka ühe võistluse mees on võimeline väiksema raha eest poodjumile sõitma.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:53
qwerty, esiteks paneks kirja sinu kontod spritdrink ja superattak, millelt sa mind tüütasid sama juraga nagu oma põhikontoltki. ja siis su aqamarini konto, millele sa ise kümneid laod, sest muidu keegi ei viitsiks neid pilte hinnata ju
kui arvad, et minu külaliste ja fännide kontod kuuluvad mulle ja ma kulutaks iseenda hindamisele raha, siis oled pehmelt öeldes rumal.
aga kui oma luulusid esitad faktide pähe ja pinised igas teemas sellega, siis ole mees ja tõesta. nii et tahaks teada siis, et millist mehekontot jälle üritad mulle külge kleepida, paluks konkreetselt teada anda.
siis saan mõnele mehele teada anda, et tema on hoopis mina

ja palun avalda ka seda, kes siis sinu kogemuse põhjal roosiõie eest "kõigeks valmis on"?
kuulaks huviga iha "naistemagneti" memuaare
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:53
Kiisuke, sa kirjeldasid eskortteenust See on midagi nagu lääne euroopa kurtisaanide taolist. Jaapani geisad on klass omaette.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 00:57
Keegi ütles, et kliente on nii palju, et ei ole iha foorumis aega olla. Keegi kirjutas et saatsin sulle (mulle) kirja. Pole siiani kohale jõudnud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:00
Capri. Lause algab alati suure tähega ja lõpeb punktiga. Lisaks nimed kirjutatatkse suure algustähega. Koolis nii ju õpetati. Sa vist puudusid selle aja koolist. Või ei jõudnud üldse sel aastal.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:02
Jaapanit ja euroopat ei saa üldse võrrelda. Jaapan on klass omaette.

Kui sulle jott kukub jaapanis telliskivi jalapeale ja sa ei oska vene keelt, siis pole sinul midagi öelda.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:07
GeiÅ¡ad on tõesti omaette . Qwerty roosiõiega või potiga tullakse kohtama aga mitte seksima. Seks käib tunnetega kirest teineteise vastu millega aga kirg üles lüüakse ei olene kingitusest.
˅ näita rohkem ˅
On küll öelda: "vai vittu"
˅ näita rohkem ˅
kiisuke kirjeldas jah pigem eskortteenust, mis muide täiesti eksisteerib ka Eestis. kuigi tellivad seda pigem välismaalased või välismaal resideeruvad eesti härrasmehed. ning jah, suguakti või üldse mingit intiimset kontakti ei pruugi selline teenus üldse sisaldadagi.
tihti piirdutakse lihtsalt põsemusiga ja kalliga hüvastijätul
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:08
Just nii ongi caprike. Olen ka mina sellist teenust kasutanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:10
kiisuke,
qwerty vist lootis, et mõnel naisel läheb roosiõit nähes märjaks ja püksid kukuvad iseenesest jalast ära. et kohe selline kirg tekib
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:11
Tihti kasutavad seda peded, et seltskonnas käia.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:13
Aga Capri, kas ma siis tõesti ei tohigi roosiõit kaasa võtta, kui sulle külla tulen?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:13
jfjm, see oleks päris mugav variant neile, kes pole veel kapist välja julenud ronida
mulle on siiski kõik paduheterod sattunud, vähemalt suutsid nad sellise mulje jätta
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:17
Kiisukese juurde minnes võtaks miskit ahvatlevamat kaasa. capri vist märgab nõgest nähes.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:17
kiisuke, vbl tõest leidub roosiõie fetiÅ¡iga naisi või selliseid, kes mõne kommi peale erutuvad...
aga üldiselt eeldatakse vist ikka, et mehega on enne voodisse hüppamist teatud lähedus ja keemia tekkinud, parimal juhul armumine.
no kui tegemist tasuvaba kohtinguga.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:18
tore on lugeda - müüdavad teemas ei ole arutelus mõisted -ost-müük , vaid boonus jms., mis pole üldse selle teema küsimus.
Boonus - seda sõna võiks hooramisel kasutada kui rohkem kui 1 paneb kedagi või saab rohkem kui 1 -te , siis kellele väga hea tundus - annab hinnangu mingi väärtustuse kaudu , st. tegemist on hindamisega. Sooritus.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:20
ära tabasid, qwerty. nõgesest saab head teed ja veel paremat väetist aiale. nõges rokib

aga jfjm, ikka tohid roosiõie kaasa võtta. mulle tglt võillled ka meeldivad.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-03 01:25
caprichosa

2021-01-03 01:17:57
et mehega on enne voodisse hüppamist.

No sina capri ei tee nii. Sa oled ju kvalifitseeritud massöör.
˅ näita rohkem ˅
1
...
9
10
11
...
29