Foorum
2020-04-04 00:17
Selline lihtsam küsimus?
Kas siin reaalselt on võimalus leida või on keegi leidnud inimesi kellega koos lahedalt aega veeta? Ilusate inimestega kokku saada , selline viisakas naps ja kõik muu mis sinna juurde käib ja peale seda siis pakkuda naudingut teistele.
Ma ei ole selline kiiimas ja räpane vanamees Aga kohati tundub , et see portaal ei täida enda eesmärki .
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 00:33
Vaadates kuulutusi naine =>>meest siis on 3 varianti....
Ei saa vastust kirjale.
Saad vastu, lepid kokku sõidad kohale, aga peale sinu kedagi rohkem välja ei ilmu.
Küsitakse pm ei millegi eest ulme kingitust.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 01:15
Ma pole ka siin Ihas, et maha ja taha ja nägemist. Pigem selline, et otsiks seltskonda, kellega vahest kokku saada. Ja siis piiranguteta teineteist nautida.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 06:04
Juba bi olemus on takistuseks paljudele. Ma ka ei tahaks meest, kes kàib meeste voodis ka. Oksele ajavad need kapipeded. Astuge kapist vàlja ja otsige siis omale meespool ja kolige kuskile ùksikule saarele koos vààrastunud geenidega. Peaasi..àrge paljunege!
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 06:06
Ònneks peded omavahel ei paljune.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 12:54
Ihas on omad seltskonnad, käiakse läbi ja tehakse isegi kokkutulekuid jne. Tuleb seltskondadesse infiltreeruda ja suhteid arendada. Siis on kõik võimalused olemas. Kuulutuste peale aega ei raiskaks.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 12:57
Üldiselt kui tahad elus midagi, siis pead selle ise välja sebima, jääda ootama kuni keegi tuleb pakkuma, enne saad esimese pensi kätte kui see päev tuleb. Sellepärast nii paljud inimesed ongi üksikud, kõik ootavad kedagi, aga ise esimest sammu ei astu
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 13:08
Teemaalgataja küll väidab, et maha ja taha teda ei huvita, aga tema avapostitusest just seda soovi välja loebki.
Kui tahad tutvuda, siis tutvu, mitte ära hakka rääkima kohe naudingupakkumistest. Küll need naudingud tulevad niigi, kui juba tutvutud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 13:54
joti soovituses on iva sees, kuid ei maksa unustada, et tema soovitus kehtis kenasti veerand või poolsada aastat tagasi. Ajad on muutunud jotike.
Milleks peab naine oma aega raiskama et teada saada kui hea või kehv kepimees sa oled. Esimese tutvust/voodi korraga ja mida varem seda parem see selgeks saab. Majanduslik olukord võib ju super olla, kuid kui seks ei tööta, siis kooselul ei ole mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 14:07
no seks võib ju hüpersuper olla. aga tühi tööb tüli majja ja kes kuuse all näljasena ikka kaua seksida jaksaks
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 14:18
Paljud pakkumised ongi sellised , et kas kingitust teed. Põhimõtte pärast ei hakka ju kellegile esimesel korral mingit kingitust tegema. Ma isegi ei kujuta ette mis summadest jutt siin käib , kuna pole kunagi nõus olnud selle kingituse teemaga .
Mitte , et ma saamatu oleks Saan elus väga hästi hakkama , aga siin Ihas on mul kuidagi raske kusagile nn punti sisse saada . Eks üks tegur on see , et olen üksik noormees. Oleks ma paarina siin , siis ei oleks mingit probleemi kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 14:24
Oma kunagistest kogemustest võin öelda, et palju on neid naisi olnud, kes esimese kohtunguga voodisse ronivad. Mitmega suhtlen ja seksin tänapäevani.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 14:25
caprichosa

2020-04-04 14:07:36
no seks võib ju hüpersuper olla. aga tühi tööb tüli majja ja kes kuuse all näljasena ikka kaua seksida jaksaks

Eks kindlasti toob, kui naine jaad laiali ootab millal seks ära tehakse ja selle eest kingitusi saab. Kui ei saa, siis ongi sinu meelest jama majas.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 14:42
qwertyl on ainult jalad laiali ootavate naistega kogemus? ju siis pole vedanud lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 14:48
oma kunagistest kogemustest võin öelda, et palju on neid mehi ja naisi olnud, kes esimesel kohtingul lillede või kingitusega üllatavad, aga meeleheitlikult voodisse ronida ei ürita. mitmega suhtlen ja kohtun tänapäevani
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 18:45
Kõik on võimalik, kui oskad suhelda =kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 19:11
Tutvuseid võid leida kõikjalt, kust vaid soovid. Sõltub muidugi sellest, millised on sinu eesmärgid.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 19:18
Kingitus meeldiva ajaveetmise eest tutvudes on mõne arust kohustuslik. Tunniajase ajaveetmise kingitusena ei lähe arvesse lilled ja parfüüm või kompveki karp.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 19:20
Spetsialist on rääkinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 20:08
Lõik avapostitusest:
Ma ei ole selline kiiimas ja räpane vanamees Aga kohati tundub , et see portaal ei täida enda eesmärki .
Portaali eesmärk on rahateenimine, mitte kasutajatele kepipartneri leidmine. Kuna portaal toimib juba 13 aastat, siis järelikult ta ikka täidab oma eesmärki.
Iseküsimus on muidugi selle eesmärgiga, mis sind siia lehele tõi, aga see ongi sinu probleem ja sõltub ainult sinust endast.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-04 20:28
Julgetakse ikka kohtuda? Vaadates pea vàljasurnud Kuressaare linna...no ei julgeks vana tuttavatki vist kàttpidi teretada. Aga enamus kannavad nagunii maski ja ega ei tunnekski tuttavaid àra
˅ näita rohkem ˅
2020-04-05 10:34
ah iha on inimesed ära rikkunud. ühed mõtlevad ainult rahast, teised mida peaks meeleheitlikult kinkima.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 01:18
Alati on võimalus leida, selles pole absoluutselt mitte kui mingisugust kahtlustki. Esmalt aga tee endale selgeks paar käitumisreeglit. Ebakvaliteetne ja fantaasiavaene riistapilt viska kohe prügikasti. Sellised ajavad naistel vaid südame pahaks, ei midagi enamat. Kui sa viibid siin vaid oma munni, ja mitte näoga, siis on sinu eesmärgid antud saidil kõikidele üheselt mõistetavad. Portaal täidab täpselt sellist eesmärki, millele kasutaja ise rõhub. Ära süüdista saiti oma ebaõnnestumistes, vaid õpi ise.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-10 03:52
Võtan ennast kokku ja teen minig hetk ilusa riista pildi ka . Olen mõelnud päris palju , et paneks oma näoga ka pildi siia üles aga.. Ütlen ausalt, et kindlasti leidub sõpru mul kes siiin ihas veel ringi tuuritavad . Ei tahaks , et nad teaksid milline mu türa välja näeb ja kuidas ma kellegiga sexi naudin .
˅ näita rohkem ˅
2020-04-11 09:43
Dragunovi viimase postituse tõstan esile. Kui ei ole endas kindel, ei pea kohe pilti lisama siia. Täidad lihtsalt profiili täielikult ära, lisad oma kuulutuse ja vabal ajal heidad pilgu ka naiste kuulutustele - kuigi sealt on enamasti keeruline midagi pikemaajalisemale suhtlusesoovile viitavat leida.

Ise olen lisanud siia nii viisakaid kuulutusi kui ka natuke... otsekohesemaid. Kusjuures, üks neid otsekoheseid kuulutusi viis väga toreda tutvuseni.
˅ näita rohkem ˅
2020-04-13 15:11
Kuidas ise mees oled,siis pigem ei jõua nõudlust täita
˅ näita rohkem ˅
2020-05-06 15:21
Tark leiab ka odavamalt seksi ja kui aus olla, siis raha( kingituse) eest seks on nagu vesi viinapudelis 100 protsenti pettust, milleks lasta end petta.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-13 23:09
ometigi kulutavad paljud ontlikud härrasmehed selle "vee viinapudelis" nautimisele regulaarselt arvestatavaid summasid......samal ajal kui lutsu-sugused ausa näoga odavalt pihku poleerivad
˅ näita rohkem ˅
2021-06-13 23:10
Vestled jätkuvalt iseendaga 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-09-05 23:10
kui muidu ei näkka siis perse pildi peale kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2021-09-05 23:12
jah, lustberger on ilmselgelt minu konto eksole.......ja üleüldse kõik foorumisse postitajad suhtlevad iseendaga, eriti mõningad isolatsioonis viibivad kabjalised
˅ näita rohkem ˅
2021-09-06 00:15
Mina tutvusin siin oma kuuenda abikaasaga ja me pole veel endiselt lahutada jõudnud.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-06 08:57
Mina tutvun siin draguga aina uuesti kuigi me mängisime juba lapsepõlves arsti ja kodu
˅ näita rohkem ˅
2021-09-06 12:45
Mulle meeldib günekoloogi mängida.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-12 02:26
Dragu, kas androloog-hambaarsti mängu oled juba proovinud?
˅ näita rohkem ˅
2021-09-20 17:48
Mängiks zooloogi?
˅ näita rohkem ˅