Miks ma annan juuksurile tippi. Põhiliselt ma annan sellepärast, et nad saavad väikest palka ja ma kuidagi tunnen kohustust neid omalt poolt toetada.
Ilmselt oleks pidanud ütlema, et annan, sest jäin tööga rahule, siis oleks teadjalt noogutatud ja paralleele hakatud vedama
Muidugi ma annan siis rohkem, kui jään väga rahule ja ei anna üldse, kui on põhjust. Aga see ei kvalifitseeru pealemaksmise alla.
Peale makstakse siis, kui teenus on raskelt kättesaadav ja siis püütakse teenuse ostutajat üle osta. Ma ei tea, kas sellist asja üldse tehakse millegi puhul. See on pigem väljend. Pole kuulnud, et kuigi ehitusmeestele on suur järjekord, et keegi pakub ise rohkem raha neile ...
lihtsalt oodatakse kannatlikult järjekorras, kuni nende kord kätte jõuab ...
(vähemalt mulle on selline mulje jäänud)
Toidu näitest ma saan aru, tõesti, kui päev läbi söön gurmeeroogi, siis eeldaks ka kodus kõige-kõige paremat.
Aga ma niigi ei lepi ega kepi harju keskmise pervoga, olenemata sellest, et minu tööks ei ole "meeldivatele" härradele seltskonna pakkumine
Kes üldse lepib? Niipalju kui ma olen oma tuttavatega rääkinud või ka kuskilt lugenud, siis mida vanemaks saadakse, seda kõrgemaks latt läheb ja selleks ei pea üldse mingi erootikabisnesiga tegelema, et nõudmised meeste osas muudkui kasvaksid
Mulle nüüd kuidagi koidab, et võib olla saad sina, capri, seda tähelepanu ainult läbi oma erootikatöö? Võib olla päris elus seda tähelepanu ei ole nii palju, kui sa soovid? Võib olla sa tahaks tunnustust saada lihtsalt sellepärast, et "oled ilus"?
Kui sulle piisaks sinu klientide kiitusest ja rahulolust, siis kas sa viitsiks siin topi pärast tõmmelda, teisi naisi 1-ga hinnata ja pärast blokkida ...