Foorum
2010-09-04 10:13
nii et abielus inimesed riigi teenistusse. huvitav oleks. sellest saaks arvestatav teenus (teistele tasulistele teenustele lisaks) - saadakse maksud jm. ja see tuleb abielus inimestelt
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:15
müüge see idee nüüd savisaarele maha
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:17
ei huvitav oleks see, kuidas riigis seda teenust reklaamima hakatakse ja mis saaks abiellunute teenistusest.. saad palga ja sellest mingi % suunad teenustesse ja teenindajatelt saadakse see maksudena kätte. või ehk peaks selle teenuse ka palgalisasse panema või palgast maha arvama. et mingi % teenistusest nagu pension, kindlustus jms.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:19
mikhan, sellest hakataks jah kinni. see oleks nagu teine maks linnale
˅ näita rohkem ˅
Juuksur selle teemaüle on ropult arutatud, et kas seadustada seda asja või mitte. Ärme siin rohkem sellest räägi.
˅ näita rohkem ˅
ja Edgar saaks luua uusi töökohti töötutele- kes teostaks kontrolli
parma- kuid kus kohtasid sina eile kenasi, meeldivaid teenindajaid?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:25
No kui politseitädi teenindajaks pidada, siis Balti jaama juures pani mu puhuma Täitsa tore tüdruk oli.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:25
parma - seda jah, kuid Arm3 pakkumine tundus huvitav. innovaatiline. kui tema tahtis,et abielus inimesed ei maksa ja ma mul tekkis mõte, et ehk saaks ka kuidagi need abielus inimesed maksu alla panema, mitte ainult teenusepakkujad (nemad ka muidugi).
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:26
mingid näpukad tulid teksti, aga midagi niisugust ma tahtsin sellega ütelda
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:33
Lihtsalt mingi maks juurde mingi kindel summa iga kuu kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:35
teisalt selline abielus inimeste maksustamine võib viia selleni, et hakatakse lahutama... ei taheta enam maksta. ja siis ei saaks enam ka teenindajatelt neid makse. jama
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:43
Lahutamise maks suuremaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:47
minu raha te minu küünte vahelt niiviisi küll välja ei kisuks. Looksin musta turu. varimajanduse. naturaalmajanduse.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:47
jaa. tundub ,et see sellise hirmutamisega saaks inimestelt mida tahes.. ka makse. abiellumismaks, lahutusmaks, kliendimaks jne
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 10:59
mikhan ka sinu turul on maksud. Ja pahatihti veel suuremad.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:00
mikhan - kuidas niiviisi? millega? abiellumisega, lahutamisega, abielus inimeste teenusega jms? vs oli midagi muud?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:08
Eks paljud tahaks kaupa, mida tasuta saaks, olgu see siis, mis tahes, kasvõi naine, aga kui selle eest maksma peab,
siis hakatakse kohe kopkaid näppude vahel veeretama. Selles mõttes oleks seks ainult raha eest väga hea moodus
loobumaks harjumusest saada naist tasuta nagu puhast taevamannat, mis sülle langeb.
See olukord on meeste loodud, see porduelu, sest kui naine ei saa mehele, siis ta hakkab hooraks või prostituudiks,
et kasvõi midagigi saada. Kui mees keeldub esimese asjana abielust ja teisena ta keeldub seksi eest maksmast, siis selle
tulemusena toodetakse selline portaal nagu iha kus mees otsib kaupa, mida saaks tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:11
Arm aga kuidas nende naistega lood on , kes tasuta meest tahavad?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:14
Arm ja räägi ka nendest naistest kellel on harjumus tasuta meest saada. See olukord on naiste loodud. Kas need kaks maailma on üks ja sama või on need erinevad?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:19
Ei mina tea, minu isiklik arvamus on, et naiste puhul on alati tegu armastuse puudesega, olgu siis tegu ilma rahata seksiga
või ilma. muidugi on veel kolmas variant, kui näiteks oma mees ei rahulda. Aga üldjuhul loodetakse alati seksi abil täita
hingelist tühjust.
Noh, see on enesepettus. Ja kui kaua sa siis ikka neid mehi proovid tasuta, kui helget tulevikku ees ei paista, kui sulle
iga vahekorraga saab selgemaks, et peale seksi oled jälle üksi, see on nii suur enesepettus, naine loodab seksi abil leida
suhet, aga mees ei otsi suhet, sest tal on mugavam naist ära kasutada. Lõppkokkuvõttes kannatavad kõik ja õnne ei
kusgilt.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:22
Mõlemad saavad siin selles tekstis mida tahavad. Mees tahab seksi ja niane seksi abil suhet. Kõik on korras ju.
Seksigurmaanid, siin kes räägivad, et seks on hingeline asi peaks hakkama sule kohe vastu vaidlema, et seksi abil saab täita hingelist tühjust jne..
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:22
tegelikult ei ole sellel vahet, kas olla abielus, lahutatud, paaris vs paariliseta. enamus inimesi kasutab mingeid (st teiste inimeste) teenuseid ja sellega kaasneb nende teenuste eest tasumine. makstakse sulle peale selleks (teenustasuna nt), et sa saaksid teisi teenindada. ja teisalt maksustatakse sinu teenust. see maksustamine oleneb sellest, kelle teenistuses sa oled.. kas selleks on teine inimene või mingi inimeste tekitatud struktuur, mille ülesandeks on saada sinult makse. süsteem on, struktuur struktuuris
(see oli mikhanile järelhüüdeks)
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:25
Parmaleikin, aga suhet ju ei ole.
On ainult seks, mitte miskit muud ei ole.
See võimalus, et siit portaalist leiab mehe abieluks, on minimaalne, tahaks isgi teada, kas siin üldse on midagi sellist
juhtunud.
Ja see on juba jama, kui naine on mehele vaid tasuta kaup.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:27
rääkige enda eest. mina ei kasuta seksi kui teenust, ma suhtlen. kellega on suhe selline, et suhtlen seksi teel, sellega suhtlen seksi teel ja huvitav mismoodi te seda maksustada siis üritaksite
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:28
Jama on ka siis kui mees on naisele lihtsalt kaup.
Suhe on alati. Kõige parem suhe ongi "Kui näeme siis kepime".

Miks ei peaks leidma abieluks?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:36
Mees ei ole kaup, mees on abieluks, aga mees ju abielluda ei taha, sest tal on rahast kahju, tal on kahju oma vabadusest,
ta ei taha lapsi saada ega nende eest hoolitseda.
Kui näeme, siis kepime, ei ole armastus ju, aga armastusest inimesed abielluvad, mitte ei kohtu selleks, et keppida ainult.
Armastus on kogu oma elu jagamine, mitte teise tasuta keppimine. Naisele see üldjuhul ei paku eriti midagi, kui ta just ise ei juhtu
olema samuti vabaduse taotleja. Eks isegi selliseid naisi on, aga inimene peaks ka vaatama tulevikkus ja oma vanadust
kindlustama, pole just õnn istuda vanaduses üksi nurgas. Aga kui sa oma tuleviku maha mängid, siis just nii juhtub.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:38
Arm sa kinnitad, minu teoorijat, et abileu on ennekõike materjaalse väärtuse kindlustamine ja on kasulik nõrgemale poolele. Ja teisena alles poetakse armastuse taha.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:39
ma nõustun selle naisega siin nii mitmeski asjas ja ühes teises teemas samuti (mis sellest et mind peale seda ristile taheti vedada)
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:42
arm3: sul see maailmapilt kole kõver. kui sa ise teisi ei armasta, ei suuda teised ka sind armastada, nii et armastus käib alati läbi iseenda. karta on et ükski mees ei suuda armastada naist kes küsib seksi eest raha. ise oled oma elu ära rikkunud oma napakate arusaamadega elust ja ega sul muud ülejäägi kui oma konaratel radadel ekselda. huvitav et usuhullud on sisimas nii õnnetud inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:46
pere seksuaalelus tekivad probleemid siis, kui naised muutuvad nö koduprostituutideks ja mehele on seks öö-tükitööks
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:51
Asjal on piir, siis kui teed ma tükitöö ära ja hakkad riideid otsima ja peas vasardab mõte, et peaks koju minema. Ja siis avastad, et oledki kodus.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:53
miks peaks muutuma? nojah, kui negatiivselt elu võtta siis võib tõesti kõigest mingi jama väljalugeda ja teha elus hästi nõmedaid valikuid ja loomulikult jäädes ise märtriks. aga kindel on see, et mees ei suuda kohe kindlasti armastada naist kellele ta seksi eest raha annab. varem või hiljem hakkab ta seda naist pilkama...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 11:55
Kõigepealt armasta iseennast ja siis armastavad sind ka teised. Kui lased endaga käituda, kui põrandakaltsuga siis sellist kohtlemist sa ka saad. Inimesed on oma loomult suht laisad. Kui saab lihtsamalt läbi siis seda ka tehakse. Kui partner on kõigega nõus (peaasi, et keegigi oleks) siis käitutaksegi temaga vastavalt.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:00
Desire ma lingiks su siit teemast minema. Seoses selle kohtlemisega on mul paar ideed. Kus ma neid avaldan? BDSM teema alla kuhugi?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:12
Lingi kuhu tahad Jutt polnud BDSM teemaline, kuigi enamus peresuhteid võiks vabalt selle teema alla liigitada. Väga paljud naised (mõnel juhul ka mehed) taluvad kodus nii vaimset kui ka füüsilist vägivalda. Kuigi minu arust on see pigem perevägivald. Aga miks need naised sellise käitumisega nõus on? Miks nad sellise mehe juurest ära ei lähe? Kuidagi kahtlaselt näibki nii, et mõnele meeldibki selline käitumine. Juba alateadvuses tõmbavad mõned teatud liiki mehi/naisi ligi. Miks mõnele naisele satuvad ainult joodikud? Miks mõnele satuvad ainult sellised mehed kes liiderdavad? jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:15
Panin selle mõtte seksuaalfantaasia alla. Tasuline BDSM.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:18
ei teagi miks, võib olla keegi ei suuda üle hüpata üle oma varju, seepärast kordadki oma halbu valikuid. inimene ei saa ennast üldjuhul kardinaalselt muuta. oled selline kelleks läbi lapsepõlve arenesid ja kui sinu keskkond mis sind kujundada aitas, siis hiljem otsid samasuguseid tuttavaid keskkondi. nagu võõral maal ei tunne kunagi end koduselt, nii luues suhteid endast väga erinevate inimtüüpidega ei saavutata kodust tunnet. eks seepärast talutaksegi perevägivalda, pealegi see on üks osa elust. ega kumbki pool teisele alla anna.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:28
Jätkaks vanas vaimus edasi. Arm ajas teema mujale.
Desire oled siis vaadanud neid meesteenindajaid?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:49
parma- ja sina koos juuksuriga põrutasite kohe kaasa
palju on meeldivaid teenindajaid, neid kohtab kõikjal.
Kui inimene ei suuda lugupidamise ja armastusega suhtuda endasse, siis ei ole kunagi loota seda tahta kellegi teise suhtes.
On meil teenindajad ikka valdav enamus meeldivad ja kenad.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:51
Tartu Annelinna selveris sai kohata suht mühaklikku suhtumist..aga muidu olen vist õnneseen ,sest pole ebaviisakat kohtlemist tunda saanud...
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 12:58
meelica- tore ,sest palju oleneb kliendist endast ka keda teenindatakse. Kui oleme suutelised olema ise meeldivad, siis seda saame ka vastu.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:10
Nii paraku vist ongi ..see klienditeenindaja pole ju süüdi kui kellegil on kodus pahasti hommik alanud ja selle tusatuju endaga siis kaasa toob ...mõista tuleb ka teda ,et milles siis tema süüdi ,et selle sopa enda kaela saab ...seega tulebki olla ise inimene ja mõista kui pikaks tema tööpäevad venivad ja siis pead kõige selle juures ,mida keegi suust välja veel ise mõistvaks ja seejuures ja naeratavaks veel jääda ..neil kiunujatel see oskus ju paraku puudub
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:19
meelica- olen sinuga nõus. Ise mitte aasta vaid paarkümmend juba teenindusega seotud,seda kohtab pidevalt? Samas ka osalenud noorte teenindajate koolitamisel, juhendamisel.On minul neist noortest väga kahju.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:30
tegelikult oli sellel teemal natuke teine suunitlus. teemaks ei olnud makstavad teenused, teeninduskultuur jms seda siin saab pidada jätkuks seelikuteemale ja muudele teemadele, kus naistest räägitakse mehed räägivad meestega ja meestele naistest
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:39
Eks käitumiskultuur käib ka ikka meeldivuse alla miskitpidi ..kas see juuksekarva lõhkiajamine annab igas teemas ka midagi ...kui lugeda siis paljud teemad siin rappa jooksnud..aga alati ei kuinu keegi ,et mööda teema
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:39
Olen ka aastaid klienditeenindajana töötanud. Müünud vist kõiki kaubagruppe, teinud hinnapakkumisi ja kalkulatsioone materialide ja teenuse (õmblemisega seotud) osas. Ka mul on tulnud ette väga matslikke, pahas tujus või muidu õelaid kliente (no kellel poleks nendega kokkupuuteid?) Kusjuures oma kogemustele kinnitades võin julgelt väita, et kui ei lasku temaga samale tasemele siis praktiliselt kõik leebuvad ja paljud isegi vabandavad oma ebameeldiva käitumise pärast. Samas on tõesti nõme ükskõik kummal poolel enda paha tuju teise peal välja elada. Ja naeratavad inimesed on alati ilusad
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:44
Ja siis nüüd veel lõpetuseks ,et "keegi"saax teemas vestelda nagu talle sobilik ..et olgu see päev kuis tahes pilvine ..hea sõna või väike naeratus on alati omal koha lkui oskad sellele ka samamoodi vastata
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 13:55
rääkige rääkige, kui tahate.
ma märkasin ka mh midagi huvitavat. meelica- kes see keegi siin teemas siis on ja miks ta on peale selle jutumärkidesse pandud? et nagu oleks keegi ja ei oleks ka? või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 14:00
naeratavad inimesed on alati meeldivad ja üldjuhul tervise juures.Kibestunud inimene on eelkõige enda vaenlane.
Juuksur- sina ka püüa rohkem naeratada....
˅ näita rohkem ˅
2010-09-04 14:05
risto - tänan. ma saan naeratamisega hakkama
ma sain aru sellest, et meelica suunas selle teate kellelegi ja mina tahtsingi teada, et kellele. oleksin uurinud, et kes see on, kes meelicat huvitama hakanud on aga see selleks. teemaks oli teeninduskultuur vs mingi muu kultuur, ilu jne. jätkake
˅ näita rohkem ˅