Vahel ei saa ma ei meestest ega naistest aru. näiteks täna.
Käisin hamba arsti juures. Eelnev klient tuli välja. Kena blond venelanna. Naertas ja ilusad hambad olid. särasid ja nagu aru sain alles ued tehtud. Vahtis ennast seal peegli ees ja oli õnnelik. Talle tuli järgi mingi pekinäost jorss. Võttis tüdruku krattipidi pihku, kiskus suu lahti ja hakaks hambaid vahtima. Hakkas siis vene keeles midagi tsikile seletama. Ja tõukas ta sinna kabinetti tagasi. Niipalju kui ma aru sain sellest keelest, siis jorsile need hambad ei meeldinud. Käskis arstil need lühemaks lihhvida. Arst midagi seletas, et see on valus ja rohkem ei saa, et ta enda hambad need seal all ju. Jorss ei tahtnud sellest midagi kuulda. Käsiks kaga süsti teha kui alus ja, et olgu aga hambad ilusad nagu vaja. Asi lõppes sellega, et tsikk tuli pooletunnipärast sealt nuttes välja, mokk süstist töllakil. jorss vahtis veel suhu talle igati. Juustest võeti kinni ja tiriti ikka suu ammuli kohe. Vahtis ja jäi vist rahule sest seletas midagi ja lükkas tsiki minema sealt.
Vahel ma ei saa asjadest aru, et kas nii on lahe siis või? Milleks on naised selliste meeste juures? Et ilusad hambad saada? On see armastus? Või on see raha võlu?