Foorum
2021-11-28 11:23
touch, sa võid oma varikontodega mind reklaamida....see pole keelatud. aga võõraste isikuandmete ja tel numbrite levitamise eest võidakse sind politseionude juurde vestlema kutsuda- seda sa vist ei teadnud.
võid teha ka näiteks neegri konto ja minu numbrit sealt jagada, eksole. minu reaalseid valikuid see paraku ei mõjuta
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:25
Tubli jaa prost on prost ka siis kui kohtub nn. eesti härrasmeestega Ja muide, et sa teaks, ka siin on normaalseid naisi kes oma perset ei müü Je kellega ma kohtun või ei see ei puutu Sinusse.. AA veel kui arvetada, et ma nn pärapõrgus siis see koht siin Heksinkis tuhandeid kordi suurem, kus sina "pärapõrgus " elad Niiett seda pole vaja siin enam korrata... Lisaks on mul oma maja siin ja korralik elamine ja selle eest erinevalt sinule , ei pea ma elama üürikotreris niikui sina... Teeme nii, et võtad rahulikumalt ja jätad mõne asja kommenteerimata... Mitte ei saa ma aru miks sa kogu maailma peale nii vastumeelne oled... Ole hea ja mõtle selle peale, kui järgmine kord kirjutad
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:27
Mul pole ühtegi varikat
Aga see vovandosase kuulutus oli üleval ka veel mitu päeva peale seda kui ma foorumis sinu tähelepanu sellele juhtisin

Sind see ei seganud miskipärast seega ära aja mulle siin mingit oma paska milles ise süüdlane oled
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:30
lugupeetud vanamees lepplyy, kahjuks ma ei ela üürikorteris. isegi kui elaksin, siis ei muuda see fakti, et peale minu soovimatust sinuga kohtuda väljendad oma kibestumust prostituudiks sõimamisega.
kindlasti teevad kõik naised sellisest käitumisest omad järeldused....aga eks see on iga mehe oma asi, millise mulje endast soovib jätta.
ainult siis pole vaja imestada ja hädaldada, kui keegi sinuga kohtuda ei taha, ei keset soome võsa ega ka helsingis mitte.
nii et võta rahulikumalt ja mõtle, kas ikka soovid lapsiku psühhopaadi imidžit süvendada...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:31
Su enda kliendid ja sõbrad jagavad igalpool sinu pilte ja andmeid..
Mina sinu sõber pole ja mul puudub võimalus midagi levitada vaata parem ise, et politseinikud jälle su vast huvi tundma ei hakka

Mida perset üks müüdav tuleb mulle sellist soga rääkima🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 11:46
Ei nu capri... ega ma ka midagi muud sinu vastusest poleks uskunud... Oled juba selline intrigant ja vihkad kõikki ja kõikke peale meeste(sorry eesti häärrasmeeste), kes sulle raha eest taha keeravad...Ja lase arstil ennast kontrollida... Enne kui teisi psühhopaadiks, ogaraks, klouniks, jne edasi nimetad. Anna andeks aga sa vajad kiiret arstiabi Või pigem soovitan siin lõpetada teiste "poriga loopimist"Jõudu sulle ikka ja kenat esimest Adventi ja ma ei kavatse siin enam vaastata...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 12:57
capi vana lits, sai kunagi tartus kepitud küll teist. väga lõdva vittuga teine
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 16:29
2021-11-28 12:57:20
capi vana lits, sai kunagi tartus kepitud küll teist. väga lõdva vittuga teine

Oih ja ma sellist veel hindasin Vabandan veelkord kõigi ees, selle teo eest, kes mind vaid tunnevad Ausõna ma sellist viga iial ei tee
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 16:59
ei soovita enam teistnkeppida. perse ka teisel silikooni täis. ja hambad risti tteisel
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 18:17
mis siis nüüd sellele vastad? Kliendid pole rahul. miks siis soomlastele sind pakuks? See ikka ju hullem kui mina pärapõrgus ca 1 000 000 elanikuga kohas elan???
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 18:24
Ma arvan, et capil oleks nüüd parem suu kinni hoida. Muidu tuleb suur ja võimas kalevipoeg miljonilinnast ja õpetab meile matsidele milline üks päris kepp välja peab nägema. Lööb oma suurte rahapakkidega kõik uimaseks ja siis läheb tagasi, et avansi küsida ja kaks kuud kiirnuudleid süüa. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 18:44
voss sa vana piider ja capri suuvooder... Vaata kuidas ise söönuks saad? Minul sellega probleeme pole ...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 18:46
Vosss, ära arva, et kõik ei ole ehitajad, kuna sina oled Vanamees ei ole mingi kalevipoeg
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 18:51
Ok, vabandust, vanamees on ehitusel koritsaja ja õhtuti summivad nad violiinaga üksteist miljonilinnas sumpsi. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 18:53

Sina oled suht tühikargaja tema kõrval
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 18:56
Jep, mul lihtsalt ei tõuse sinusuguste raukade peale ja seetõttu ka ei karga sind. Teie aga karake üksteist kuhu tahate. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 18:58
kuule piider voss, palju capri selle eest maksab sulle, et siin teisi mustad?Kes jobu sa oled, et kõiki siin maha teha...Kurat see munnikandja vast hoopis capri varikas... igatahes sama käekiri kirjurustel...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 18:59
Tänan jah lahke loa eest! Loodan, et su õhtu sai nüüd korda, et said solvata endale tundmatut inimest. Edu sulle ka!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:02
Voss piider... sul vist üldse ei tõuse? tead mine mängi purjus soomlast saad oma emanda capri käest allahindlust...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:06
Oot, violiina, eile sa ju väitsid, et me tunneme üksteist. 😁
Vanamees, mul pole capist sooja ega külma, ma lihtsalt elan ennast välja sinusuguste kukkede peal, kes ilma põhjuseta teist inimest maha hakkavad tegema. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:08
Kuule piider, loe oma kirjutusi... Ja mõtle edasi
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:10
Ah, Vanamees... ega Capri nüüd ka süüdi pole, et Vosssil natuke midagi puudu on.
Aga tänan Vosss- sinu ilmumine siia ja püüdlus muljet avaldada (ei tea küll kellele), pakub alati nalja!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:12
Jah, Vosss... tõesti peaks nii noorel inimesel mälu olema rohkem. Ma pidasin võõra inimese solvamise all silmas, et sa ju Vanameest ei tunne
Mind solva palju tahad, see pakub mulle lihtsalt nalja.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:12
Eks varsti saab capri vittu lakkuda... tegi ju talle hea teene ja tasandas teda samale tasandile sõimamises kui capri...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:17
Sööge oma kiirnuudleid ja tehke üksteisele tagant rõõmu. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:22
Tänan lahke loa eest, Vosss!
Eks sa mäletad vist seda aega, kui sina Soomes kalevipojaks käisid.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:22
vossa mul neid veel alles, kuhu saadan sulle... paneks ka killukese head eesti sinki kaasa... äkki saad sellega ennast rahuldada ja ei pea siin jaburdusi välja kirjutama...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:42
Violiina, mina pole olnud kalevipoeg.
Vanamees, sa hoia oma singiviilukest jõuludeni, muidu võib juhtuda, et odekale polegi midagi peale hammustada sul. 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:47
Ha ha ja ma just vaesele eestlasele head tahtsin pakkuda... Siin jaa soomes vossike ma kenasti teenin, et isegi saan meeltesegaduses sinu emandat caprit hinnata... ja singi ka saadaksin siis ei pea sa nälga tundma...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:52
Vahi rikkurit, jõuab ka vaesed eestlased oma palgast ära toita. Bravoo. 😁
Kas su lahkus on seotud esimese advendiga? 😁
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:55
Päriselt Vosss või? Huvitav, et sa siis Soomes elavaid eestlasi kalevipoegadeks nimetad? Mõtlesin, et lähtud kõigi puhul endast jälle
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 19:55
Ei ole rikkur, vaid tavaline töötaja soomes... samas muidugi suurema palgaga kui eestis saab... ei vaid pakkusin, et ei peaks sa almust siis caprilt vastu võtma..... kindlasti ta premeerib sind selle kirjutuste eest, mis siia sa pannud
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 20:01
Ei võta ma kelleltki almust vastu ja loodetavasti ei ürita keegi mind suinsete kirjutiste eest premeerida. 😁
Eks see palga suurus sõltub eestis palju ka sellest mis alal tegutsed ja kuidas läbi suudad lüüa. Mina siiani ei kurda.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 20:05
Ole tubli... sinu kirjutuste eest siin paljud näppu viskavad....Samas soovitan edaspidi mõelda, enne kui kedagi konkreetselt hakkad kommenteerima...
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 20:09
Ah, eks vahest käsi vääratab, aga pole vaja päris kõike tõsiselt võtta mis siin lehel kirjutatakse. 😁
See siin ammu juba rohkem naljategemise leht.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 20:24
Uiiii... kui hästi kõik läks seekord jälle Ilusat esimest Adventi kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 21:16
Millega sa violiina hakkama said, et sind nurka pandi?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-28 21:26
Palja tissi pildiga
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:16
violiina
2021-11-28 19:10:05
Ah, Vanamees... ega Capri nüüd ka süüdi pole, et Vosssil natuke midagi puudu on.
---------------------------------------------------------------------------------------------

kas sul on konkreetset infot, et vosssil on midagi puudu? või jälle teed oletusi nagu võõraste rahakottide sisu kommenteerides?
võib-olla tõesti vosssis sa kargamise huvi ei tekita....kas seepärast on kohe "vana piider" või on miskit puudu? camoon tõesti
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:18
Jah, palun väga... siin pole midagi oletada! Ära nüüd pabla, et Vosssil minu kargamise huvi pole- Sinu kargamise huvi on tal ju täiesti veel olemas.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:21
no vanamees teadis ju rääkida, et tegemist "vana piidriga" siis peaks vosssil hoopis vanamehe kargamise huvi olema
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:21
Ja sa praegu jooksu pealt panid sellised sõnad "vana piider" minu teksti või? Pea hoogu... tormates võid koperdada! Mina pole kunagi selliseid sõnu kasutanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:28
Aga miks sa nagu selle minu teksti panid? Tead, eks sa oleta siis palju tahad, või kardad ,et sina ilma jääd või, kui keegi kedagi teist panna tahab?
Mehed omavahel, onju.... kas tõesti sina jäid jälle tähelepanust ilma, et nii kiire jooksuga siia korda looma tulid?
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:30
vanamees0
2021-11-28 18:58:31
kuule piider voss, palju capri selle eest maksab sulle, et siin teisi mustad
-------------------------------------------------------------------------------------------

pole märganud, et vosss kedagi mustaks. ta lihtsalt vihjas, et tal raukade peale ei tõuse
hoopis keegi vanamees0/lepplyy on oma missiooniks võtnud teiste kasutajate piidriteks ja prostituutideks sõimamise.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:36
Tean jah, et sul on silmaklapid ees, ega märkagi midagi....
Ega sa pole isegi märganud, kuidas sa ise teisi ogarateks ja kelleks iganes "sõimad". Kaitse oma lapsukest Vosssi kurjade Vanameeste ja raukade eest... küll sa saad vääriliselt tänatud ( küll ta tuleb sind ka kaitsma ja tänama)!
Ahjaaa, tervita minupoolt härrasmees Raulmelli samuti! sellisest härrasmehest tuleb kümne küünega kinni hoida... las teised kadestavad, et su härrasmehed on nii nii ägedad!
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:51
violiina, miks peaks kedagi kadestama. mida see sulle annab?
vosss pole mu lapsuke ega ka isake.....suht perverssed fantaasiad violiinal ja mingite raulidega kahjuks ei suhtle.
katsu leppida mõttega, et inimesed avaldavad foorumis arvamust täitsa iseseisvalt, mitte minu käsu peale
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 00:58
Minule ei anna see midagi, aga samuti nagu sinule, ei meeldi minule, et mind mõnitatakse ja solvatakse. Ja raulmell on sinu härrasmees, kes toodab minu kohta mingit s..ta ( ja mitte ainult minu kohta). Tundes sind, ära üritagi mind uskuma panna, et see pole sinu härrasmees. Erinevalt sinust ma pole mitte kunagi nautinud, kui mingid libakontod hauguvad, erapooletult, nagu sa mainid:
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 01:00
Ikkagi on capril ilusad tissid
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 11:24
qwerty112
2021-11-29 01:00:18
Ikkagi on capril ilusad tissid
---------------------------------------------------------------

ilmselt on ka qwerty "minu härrasmees" või kellegi varikonto? ja vosss samuti, eksole
violiinal ja veel mõnel toredal proual näib olevat hirmus raske uskuda, et mõni mees omab ka isiklikku arvamust, mis ei pruugi alati nende suhtes positiivne olla.....
ning vanamees0 on siis "violiina nn härrasmees"? lähtudes violiina loogikast.
kaldun arvama, et vanamees siiski omal algatusel tegeleb sõimamise ja laimamisega. mitte violiina käsu peale.....
mõni mees lihtsalt naudib eidestumist, eksole
˅ näita rohkem ˅
2021-11-29 18:21
caprichosa

2021-11-29 11:24:59

ilmselt on ka qwerty "minu härrasmees" või kellegi varikonto?

Loomulikult olen mina capri härrasmees ja varikonto takkapihta. Tegelikult kõik kes capri juures käinud on tema härrasmehed ja varikad. Loomulikult mina kaasa arvatud. Teisiti ei ole võimalik.

Kaunid tissid on capril sellegi poolest.
˅ näita rohkem ˅