Mul umbes veerandil partneritest on olnud suuremad mokad (nimetagem neid siis kapsalehtedeks nagu eelpool mainiti) ja mulle on küll meeldinud
Suuremaid mokki on ilus vaadata ja näevad isegi ilmekamad välja kui igavad sepikud. Laialitõmmates on mõlemad ühtmoodi ilusad ja ahvatlevad. Täpset statistikat ei mäleta enam teha, kas võis kellelgi veel olla, sest ega keegi väga ei taha, et nende intiimseid kehaosi mälestuseks jäädvustatakse
Osa neist on tunnistanud, et neile endale ei meeldi, häbenevad või tunnevad koguni ebamugavust, nt rattasõidul, mida ma täitsa mõistan. Siit võib järeldada, et naisrattasportlastel on tõenäoliselt väikesed mokad, sest muidu ei saaks see ala meeldida. Suurte mokkadega saab ilmselt ainult linnarattaga sõita.
Tegelikult seksuaalses mõttes ei ole ju vahet, millised on häbememokad, sest vahekorras ei taju mingit erinevust.
Kunagi lugesin, et mingis kultuuriruumis lausa venitatakse oma mokki suuremaks, kuna seal suured mokad au sees, aga enam ei mäleta, mis müüt või teooria selle taga oli, et suuremaid mokki eelistati. Samuti ei mäleta, millises geograafilises punktis see nii oli (tõenäoliselt kuskil Aafrikas mingis hõimkonnas) ja millisest allikast ma seda kauges nooruspõlves lugesin. Googlest ei õnnestu esimese hooga selle kohta infot leida.