Eile saabus mu e-maili postkasti reklaamkiri Võida Solarise kinkekaart, e-maili sain aadressilt
[email protected]. Paistis tavaline reklaam, kus paluti vastata ühele küsimusele ja lisada oma tel.nr ja kood, mis nad saatsid. Mõtlesin, et see on tavaline toiming loosimises osalemiseks ja sisestasin mobiili numbri ja koodi, mille nad saatsid, selle järel saabus kohe mu mobiili sõnum, et olen liitunud klubiga Mängud ja et kui soovin teenust lõpetada, pean saatma numrile 1818 sms märksõnaga Stop. Ma pidin kreepsu saama, sain kohe aru, et siin tegu mingi väljapressimisüritusega. See, millega ma justkui liitusin, on kirjas lehel www.natta.com. Ega asi ei olegi selles, et neil mingi leht on, vaid selles, et nad on sunniviisiliselt ja raha eest liitnud inimese mingi teenusega, mida inimene tellinud ei ole, siin on tegemist pettusega. Mul on alles see e-mail, mis ma sain neilt, sealt ei küsita mingi liitumise kohta mitte midagi, selles mängus ei olnud mingit tegu vabatahtlikkusega, see oli lihtsalt üks lihtne petuskeem, kuidas saada mobiili number ja sundida inimene sunniviisiliselt millegagi liituma, mis võtab sult raha. Saatsin muidugi neile sms selle STOP sõnumiga, aga mis läinud, see läinud, tänaseks oli mu saldo suurenenud 50 krooni võrra, ilma et ma selle heaks oleks ise kuidagi kaasa aidanud või üldse mingit teenust saanud.