Foorum
1
...
8
9
10
...
20
2019-04-29 20:30
Sjuusi, ära mind Varesega küll ühte pessa pane. Selle poisi IQ on isegi sinu omast madalam.
Ma olen aru saanud, et sinuga sellel teemal vaielda niikuinii ei saa. Sa ajad oma ühte joru järjepidevalt edasi ja oled ka ise seda uskuma hakanud.
Ma avaldasin lihtsalt oma arvamust ja mitte personaalselt ainult sinu vaid kõigi sinusuguste kohta. See ei ole normaalne, mis ja kes sa oled ja mina oma lapsele sellist "elustiili" propageerida ei laseks.
Kui sa tahad tänavapildis normaalne olla, siis pead kolima Rootsi. Seal ei vaadata sinusuguste peale viltu, kuna sealne ühiskkond on juba sellega harjunud ja pidev propaganda hoolitseb selle eest, et kellegil ei tekiks kõhklusi transade ja homode normaalsuses.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:32
mulle tuli hr susanna üks kord kristiine ristis vastu,oi blääd mul vajus suu ka ehmatusest lahti ,kole kui öö .seda päriselt ka.panin pärast hr susanna pildi kommipurgile,lapsed enam kommi ei söö isegi surma ähvardusel mitte
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:34
eglebeb ehk puravik sa loed ankeedijärele nii uus konto et sa ei peaks ju üldse teadma kes ma olen ja kus ma olen. Kui tahad kedagi teist mängida ja et aru ei saadaks siis tegele enda arendamisega. Muuda erinevate kontodega kirjastiili. Lauseehitust. lisaks enese tüüpväljendeid Lisaks alustama peaks isegi nimest. Enamasti juba alates nimest tekkib kahtlus.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:36
vaqna sa seenehuviline we
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:37
Ma võin sinu meelerahuks olla see puravik, kui sul kergem hakkab sellest. Paraku siin foorumis, mis jääb sinu jututoa mõjualast välja, teavad enamus veterane siiski seda, et seeneriiki ma ei kuulu.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:39
just nii see ongi,veteranid teavad aga Aix kuule riisikad on valge viina kõrvale tahedam sakusment
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:40
Plekkpea, see inimene ajab siin erinevates teemades oma puravikke ja kukeseeni taga. Las vanal inimesel olla oma rõõmud. Mind see ei häiri.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:41
just,laseme vanuritel olla, meil noortel muud ka tegemist
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:42
Aix, Egle on üks teine legendaarne iha veteran.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 21:57
täpselt nagu minagi,see litsikari käis veel lasteaias kui mina siin juba ringi vaatasin
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 21:58
Sa oled huvitav isend Lollpea
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 22:00
Mileena,ma väga tänab ja oleb meelitatud nüüd punastab ka
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 22:07
kukk oled pedepea
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 22:10
eglepeib, alles hiljuti oli suhe mehega, proovisin, äkki oli esimene mees lihtsalt mitte tasemel, tõdesin , et ei meeldi, nii lihtne ongi. Aga mis puutub normaalsusesse, seda sa enda suhtes juba tõestasid, pead eksperditest end targemaks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 22:11
rummu rets ärkas ka narkouimast,said valvurilt anaalse noomituse et üle maailma kired?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 22:52
Susanna järgmine kord kuula eksperte tähelepanelikumalt. Nad nimelt ütlevad, et transsoolisuse esinemine on normaalne, mitte et transsoolised oleks normaalsed. See, et esineb orkaane ja maavärinaid on ka normaalne, kuigi olukord nende ajal on ebanormaalne.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 23:08
Alguses ma natukene mõistsin Susannat aga ma polnud siis veel kõiki postitusi lugenud. Nüüd tundub et talle vist meeldib hullupööra üht ja sama korrata aga ma soovin talle siiski sel raskel teel edu
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 23:18
Ei pea olema ekspert aru saamaks, et sitt ei kõlba süüa. Sama on ka sinu puhul Susanna. Kui aus olla, siis need sinu esinemised erinevates saadetes on olnud jälgid. Sa oled ennast sandistanud ja nüüd otsid oma teole õigustust. Sa oled üks eksinud inimhing ja muud midagi. Kui sa oleksid iseendaga ja oma kehaga rahul, siis sa ei käiks siin foorumis nii kiivalt oma seisukohti peale surumas vaid tegeleksid oma asjadega häirimatult edasi.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 23:39
Miskipärast meenus mulle Mark Chapman. Mees kes kuulsuse nimel tappis inimese keda tegelikult jumaldas.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 23:42
ma täiendaks Beibe kommentaari sellega ,et sõku sitta palju tahad,saia ikka ei saa,sepik ehk heal juhul tuleb
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 23:46
Loodus suudab sitast saia teha, kui ainult inimene asja kihva ei keera
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 00:26
Susanna ei saa aru,sest keegi ei saa temast aru,kuna aru ei ole
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 01:16
2019-04-24 02:00:07
Mind on saanud vaid üks mees, see ka prooviks.

2019-04-29 22:10:49
Alles hiljuti oli suhe mehega, proovisin, äkki oli esimene mees lihtsalt mitte tasemel

No kohe kuidagi ei saa susanna juttu uskuda. Isegi tema enda öeldud faktid tema enda elu kohta on mõne päevaga muutunud.
Nüüd nagu hakkab väga huvitama, mitu tähte tema kirjapandust üldse tõde on? Seda peab vaatama muidugi kogu selle foorumiteema taustal. Mingid teadustööd, mida pole võimalik leida. Mingid lingid ja teadustööd lgbt lehel, ja ka seal polnud neid.
Ainult keerutab kui midagi otse küsida, või ei vasta üldse. Näiteks teemal, et transsoolised olla suured, tugevad ja suurepärased, aga kui küsimus jõudis üldisest tasemest isiklikult susanna tasemeni - vait kui kult rukkis. Aga selliseid näiteid on siin teemas päris hulga olnud.
Susanna, ma olen kindel, et nii mõnigi lgbt tegelane on sinu peale tulivihane. Sa suudad oma isikliku lollusega kogu seltskonnale solki pähe tõmmata. Milles on süüdi teised, toredad lgbt isikud, et sa siin valetad, sahmid, keerutad ja vead mainet Mariani sügavikku? Või arvad, et nad on sama rumalad kui sina, et ei saa isegi aru kui lollus sünni ja vale üle huulte libiseb?
Ma siiski ei usu, et iga lgbt kogukondlane on loll. Arvatavasti on lollide konsentratsioon seal hulga suurem. Lollide, kes on kergelt mõjutatavad.
Ja see sinu saates käinud ekspert - kas sa oleksid kutsunud sinna mõne eksperdi, kes ei oleks sedasi rääkinud. Teen sulle ettepaneku - kutsu kaks eksperti. Üks omal vabal valikul ning teine võiks olla siis valdkonna juhtivekspert. Las siis debateerivad ja teevad asja selgeks.
Kas julged? Ma olen kindel, et mitte. Aga tõesta, et ma eksin.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 02:06
Mis siin tõestada, Susanna on kõigile end tõestanud,et on ainulaadne transsooline ,teised kõik on normaalsed tema omamoodi ehk targem siin ilmas kui teised ..ainult üks mees on teda armastusega saanud teised mehed panevad niisama
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 02:29
kogenematu, jutt läks selle peale et teie arvate et see on hälve, haigus, et oleme haiged perverdid, me ei ole normaalsed inimesed. Sellest te ju aru ei tahagi saada, selles on probleem. Ärge siis nimetage vähemusi haigeteks inimesteks, sest tegelikkuses te ei taha seda tõdeda, väga halvustav mis sõnu te kasutate, te räägite et ma pole normaalne, vastupidi te lihtsalt ei taha mõista ja te ei taha häbisse ju jääda kui eksperdi käest küsiksite, tema on seksuaaltervise ekspert ja kõrgel tasemel, eestis ehk isegi parimaid, aga kõik mida ma räägin on kui seinale, aru ei saada. Mis puutub mu armuelu, tõdesin veel kord proovides et meees pole minu jaoks kellega ühiselt elu alustada. Aga teie kohe halvustama, oi ma nüüd valetasin, ma pole midagi valetanud, igasuguse tõe üritate iga hinna eest ümber pöörata, mida olete teinud et uurida ekspertide käest, mitte sittagi, ajate ainult lolli juttu. Isegi lgbt lehel ei oska otsida te viiteid vähemuste kohta, seal on tegelikkuses palju infot, peate veel end targaks, isegi kõige väiksema asjaga ei saa hakkama, pigem te ei viitsi kartus on see et äkki on mul õigus aga mul ongi õigus.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 02:32
minaseemees, ära aja haiget juttu, mitte ükski pole saanud, kui oleks saanud oleks elanud ma ühe öö ees oma isiklikus pirita korteris, see et pakun massaazi ei tähenda et minuga sexida saab, mul on rohkem väärikust kui sul, sinul on perversne maailmavaade
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 02:42
Susanna, see ei ole mingi saladus, et sa lisaks oma "massaažile" ka muid teenuseid pakud. Mis väärikusest sinu puhul juttu saab olla?
Sa oled lihtsalt üks meesolend, kes on oma genitaali eemaldanud ja kes ei suuda muudmoodi majanduslikult hakkama saada, kui ennast müües.
Väga väärikas "naine" oled sa, peaks mainima.
Sa väidad, et kõik transad on ülimalt intelligentsed inimesed, siis miks sina pole suutnud midagi paremat korda saata? Kas sinu väärikus ja intelligents jääbki ainult sellisele tasemele, kus sa teed pooletoobistele õnneliku lõpuga massaaži?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 02:56
beib, see on vaid hädajuhus, mul on plaane mida teostan, mul on kuldsed käed puidunikerdamise osas ja päris kõrgel tasemel, teen seriaali, aga see võtab kõik aega, elada on vaja. Viimane aeg on muuta oma elu paremaks. Minu jaoks on erootiline massaaz täitsa tavaline, selles ei ole midagi halvustavat. Erootika on ilus. Samamoodi kui striptiisi tantsisin klubides mõni mees sai lõpu vaid minu sületantsust, Mul oli palju püsikliente kes käisid striptiisi baaris minu pärast, ma olin väga populaarne ja see ütleb nii mõndagi. Ja see kui mõni sõimab meheks, uroodiks on vihkamisest, aga neid kes solvavad, ma pigem naeran kui mõtetud inimesed ikka olete, üritate tõestada et olen kole, mees aga millegipärast paljud naised kadestavad mu keha ja ma meeldin paljudele ja mind ka vihatakse palju. Aga nii ongi, kui teed suuri asju, eriti kui olen vähemus julgen olla kes olen avalikult, muidugi paljudele käib see närvidele ja see näitab nõrkust.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 03:17
See ju normaalne kui sind vihatakse,oled ise selle oma nutuga ära teeninud.Võiksid siin foorumis vähem iniseda,kellele su nuttu vaja on.Üks ja sama pask mida sa ajad.Sa juba noorena imesid riista suitsude eest.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 03:24
https://kultuur.err.ee/866576/lgbt-filmifestivali-korraldaja-oleme-joudnud-nuud-sinna-kus-tahtsime-kohe-algul-olla
Tugevad autismi tunnused ja väga ebalev jutt.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 06:08
Koge, siin samas teemas on ju mitu korda sõnavõtnud üks teine transsooliste kogukonna liige ja üldsegi mitte Susanna toetuseks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 06:21
Ega seda Susannat keegi salli,ei karvased ei sulelised ega muud tulnukad.Kui sa oled ikka debiilikuna sündinud siis sa see ka oled ja ei aita ka su pugemine transoolisuse taha ega kuhugi mujale.Selliseid vanasti hoiti Koluvere seevaldis.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 10:24
Vastan sinu väga konarliku ning raskesti mõistetava lause sees. Et pisutki meie tekstidesse erinevust tuua, vastan caps lock, -> ärge võtke seda siis karjumisena.

susanna2
2019-04-30 02:29:26
kogenematu, jutt läks selle peale et teie arvate et see on hälve, haigus, et oleme haiged perverdid, me ei ole normaalsed inimesed. Sellest te ju aru ei tahagi saada, selles on probleem. ....

SUSANNA, PRAEGUSEL HETKEL ON ASI IKKAGI NII, ET ME PROOVIME JU HETKEL SIND LGBT SELTSKONNAST ERALDADA JA LOOTA, ET MUSTUS, MIDA SA EVID, EI HAKKA NEILE VÄGA PIHTA.

Ärge siis nimetage vähemusi haigeteks inimesteks, sest tegelikkuses te ei taha seda tõdeda, väga halvustav mis sõnu te kasutate, te räägite et ma pole normaalne, vastupidi te lihtsalt ei taha mõista ...

HALVUSTATAKSE SIISKI ISIKLIKULT SIND - JA SEDA VÄLJASPOOL SINU ENDA SEATUD SEKSUAALSÄTTUMUST. ME SAAME VÄGA HÄSTI ARU, ET SINU OPERATSIOON ON SÜGAVALT TULENENUD SINU VÄHESEST MÕISTUSEST JA SELLEST TINGITUD ARUSAAMADE PUUDUMISEST.

ja te ei taha häbisse ju jääda kui eksperdi käest küsiksite, ....

PIGEM EI TAHA "EKSPERTI" HÄBISSE JÄTTA. KUI TA EESTI KEELT JA SELLE OLEMUST EI JAGA, SIIS ON KÜSITAV TEMA DIPLOMI TEGELIKKUS - KA VAKRA OMAS MINGI AEG EKSPERDI NIMETUST. TULI AGA VÄLJA, ET KOGU OMA EKSPERTTEADMISED OLI TA TEGELIKULT KELLELTKI MAHA KIRJUTANUD. SINU SALAJANE EKSPERT EI PAKATA MINU SILMIS USALDUSEST, SEST SA EI ÜTLE TEMA NIME VÄLJA. SINU SAADETE ARHIIVI EI TAHA MA AGA RONIDA - LIHTSALT EI SOOVI, ET GOOGLE HAKKAS MINU ÜLE PIDAMA ARVET KUI LGBT TEEMA HUVILINE. SIIS HAKKAB IGASUGU RÄMPSU ILMUMA POSTKASTI JA AD+ REKLAAM PINDADELE. NO POLE MULLE SELLIST ASJA VAJA.

tema on seksuaaltervise ekspert ja kõrgel tasemel, eestis ehk isegi parimaid, aga kõik mida ma räägin on kui seinale, aru ei saada. ...

KES ON TEMA? KARDAD NIME SIIA KIRJA PANNA? KARDAD, ET SAAME TEADA TEMA TEGELIKUD MOTIIVID MIKS TA SULLE MIDAGI SINU OLEMUSEST NORMIST KÕRVALEKALDUVAT ÜTLES?
NAGU NÄHA HAKKAD SA JU KOHESELT MÄRATSEMA, KUI KEEGI JULGEB KAHELDA SELLES, ET SINA OLED HÄLVE. KÕIGE USUTAVAM ON SEE, ET SEE "EKSPERT" SUUTIS SINUS SELLE SÕJAKA KALDUVUSE ÄRA TUNDA, NING SOOVIS OTSEEETRIS PROBLEEME ENNETADA SULLE LIHTSALT VALETADES JA METT MOKA PEALE MÄÄRIDES. SINA AGA OMA RUMALAS LIHTSAMEELSUSES EI SUUTNUD TABADA IROONIAT JA "EKSPERDI" ENESEALALHOIU KATSET.

Mis puutub mu armuelu, tõdesin veel kord proovides et meees pole minu jaoks kellega ühiselt elu alustada. Aga teie kohe halvustama, oi ma nüüd valetasin, ma pole midagi valetanud, igasuguse tõe üritate iga hinna eest ümber pöörata, ....

TÕDE - VÄHEM KUI NÄDALA SEES ÜTLED ÜHEL KORRAL OLED OLNUD ÜHE MEHEGA, JA SIIS KAHEGA. KUSJUURES, ESIMESE KORRA JÄREL JÄI KÜLL MULJE, ET SEE OLI KINDLASTI VIIMANE. KAS SA SIIS VALETASID ESIMESEL KORRAL, ET OLID ÜHEGA, KUIGI TOLLEKS HETKEKS OLI JUBA KAKS, VÕI VALETASID SA TUNDMUSE JAGAMISEGA, ET SULLE MEHED EI SOBI JA IKKA LÄKSID KATSETAMA, VÕI VALETASID TEISEL KORRAL ÖELDES ET OLED OLNUD KAHE MEHEGA AGA TEGELIKULT ON OLNUD ÜKS? MIS SIIS ON VALE SIIN??? LOOGIKA JÄRGI PEAB ÜKS, VÕI KAKS VÕI ISEGI KOLM OLEMA KORRAGA VALET.

JA VEEL, KUI MA KÜSIKSIN, ET KAS TÕESTI ON KOGU SINU ELU JOOKSUL OLNUD SUL AINULT ÜKS MEESPARTNER? ENNE OPERATSIOONI?? SINU "ERAPRAKSIS" - MIS SINU JUTU JÄRGI ON HÄDAJUHUS - SISALDAB JU KAH MEESTELE RAHULDUSE PAKKUMIST. SUGUTI EI PEA OLEMA VAGIINAS (SINU PUHUL -LADSES TOOTES), ET SEDA SAAKS SEKSIKS NIMETADA. MONICA LEWINSKY JU HOIDIS KÄES (EHK KA MUJAL) JA SEDA NIMETATI SEKSUAALSEKS TEGEVUSEKS - SUISA SKANDAALIKS . TELEFONISEKSI TÖÖTAJAD ISEGI EI NÄE OMA KLIENTI, AGA TEENUS ON IKKA SEKSTEENUS. SEEGA - KUI SUL ON TEENUSTE NIMEKIRJAS .... TEENUSED, SIIS OLED SA SEKSTÖÖTAJA JA SA EI SAA KUIDAGI ÖELDA, ET SUL ON OLNUD AINULT ÜKS MEES.

mida olete teinud et uurida ekspertide käest, mitte sittagi, ...

KAS MA SAAN ARU, ET SELLE LAUSEGA TAHTSID SA ÖELDA, ET PEAKSIME EKSPERTIDELT KÜSIMA SINU SEKSUAALELU PARTNERITE KOHTA? KUIDAGI KENTSAKAS ON KOLMANDATELT ISIKUTELT SEDA KÜSIDA. AGA LAUSEEHITUS LASEB SEDA SELLISELT ARU SAADA, PALUN ANNA SIIS TEADA, KES ON SEE EKSPERT KES SINU MEESPARTNERITE ÜLE ARVET PEAB?

ajate ainult lolli juttu. Isegi lgbt lehel ei oska otsida te viiteid vähemuste kohta, seal on tegelikkuses palju infot,

INFO SELLES OSAS PEAKS OLEMA OBJEKTIIVNE JA ERAPOOLETU. LGBT LEHT SEDA AGA EI PAKU - EI OBJEKTIIVSUST EGA KA MITTE ERAPOOLIKUST. SAMAHÄSTI KIRJUTAB JU PEDOFIILIDE LEHT, ET NENDE TEGEVUS ON NORMAALNE. KINDLASTI ON NEIL KA MÕNI EKSPERT, KES NENDE ENDI VALMISTATUD SAADETES SELLIST VÄIDET "TEADSULIKULT" KINNITAB JA KINDLASTI LEIDUB "KUSAGIL" PEIDU SEES MÕNI TEADUSTÖÖGI - VIIMANE MAAILMAS, MIS LEIAB, ET PEDOFIILIA ON SIIKI NÜÜDSEST NORMAALSEKS TUNNISTATUD JA SELLEGA PEAKS HAKKAMA SUISA SÜNNITUSMAJAS TEGELEMA.
KUI SINU ENDA SÕNADEGA SEDA ÜMBER RÄÄKIDA, LIHTSALT TEISES VALLAS, SIIS TUNDUB KUIDAGI ÕÕNES KUI REAALSELT EI OLE OLEMAS ÜHTEGI KINNITAVAT MATERJALI. SINA AGA EI PAKU OMA SÕNADE KINNITUSEKS MUUD KUI ET SINU SÕNA ON ÕIGE - MIS AGA SEDA SÕNA SIIS KINNITAKS????

peate veel end targaks, isegi kõige väiksema asjaga ei saa hakkama, pigem te ei viitsi kartus on see et äkki on mul õigus aga mul ongi õigus.

ME EI PEA END TARGIMAKS, LIHTSALT SINU JUTTU TAHAKS USKUDA MÕNE KINNITUSE TOEL.
NAGU MA JUBA KIRJUTASIN, MAAILMAS VALMIB IGAL AASTAL SADU TUHANDEID TEADUSTÖID, SEKSUAALVÄHEMUSTE OSAS VÕIKS NEID OLLA TUHANDETES (IGA ÜLIKOOLI LÕPETAJA TEEB JU ESMASE TEADUSTÖÖ). SEEGA MA EI SUUDAKS LIHTLABASE JÄRJEST LUGEMISEGA JÕUDA ISEGI ELU LÕPUKS SELLE ÜHE JA AINSANI MIDA SINU JUTU TAUSTAKS SAAKS SIIS TÕEKRITEERIUMIKS PIDADA. JA SEDA SIIS SELLES TAUSTSÜSTEEMIS, KUS ÜLEJÄÄNUD TÖÖD SELLE ÜHE LEITUT SIISKI EI KINNITA.
TEADUSES ON SIISKI ASJAD NII, ET UUS PARADIGMA HAKKAB KEHTIMA SIIS, KUI VANA ON KORDUVATE VAATLUSTE/KATSETE/TESTIDEGA MITMETE ERINEVATE JA SÕLTUMATUTE TEADLASTE GRUPIDE POOLT KINNITATUD. SEEGA ÜKSIK, TEISTEST ERINEV TEADUSTÖÖ VÕIB TEKKIDA NÄITEKS VÄIKESE VÕI EELNEVALT FILTREERITUD OBJEKTIDE VALIMIGA. JA KUI SEDA LEIDU EI SUUDA TOETADA TEISED GRUPID OMA SAMALAADSETES UURINGUTES, SIIS SEE ÜKSIK TÖÖ OMA TULEMUSEGA PARADIGMAT EI MUUDA.

KAS SA SIIS TAHAD SIIA KIRJA PANA SELLE TÖÖ AUTORI NIME, TÖÖ NIME, TEGEMISE AEGA, OPONENTE/RETSENSENTE?
KUI SUL ON SELLES TEEMAS JUBA MITU TÖÖD (NAGU SA VÄITNUD OLED, ET ON SIC! TÖÖD!), SIIS OLEKS SUL JU KA MÕISTLIK SEE SIIA PANNA.
TÖÖDE TULEMUSEST EI SAA JU TEKKIDA KAHETIMÕISTETAVUST AINULT KEELE ERINEVUSEST. TULEMUS - KAS SELLINE INIMENE ON HÄLVE VÕI MITTE EI OLE VÄGA RASKE TÕLKIMISE PROBLEEM. VÕI KARDAD SA, ET TEGELIKULT OLED SINA LÄBI ERINEVATE ISIKUTE TÕLGENDUSE ASJAST VALESTI ARU SAANUD JA PELGAD, ET ME SAAME SELLEST ÕIGESTI ARU?
VÕI KARDAD SA ET SEDA TÖÖD SIISKI EI OLE JA SA OLED SUUREPÄRASELT VALETANUD KUI SUUR JA TUGEV?
SEEGA, KUNIKS SA EI SUUDA MUUTA PARADIGMAT, PÄRIS MITME SINU SÕNU KINNITAVA TÖÖ ESITAMISEGA, JÄÄB NII NAGU ON EELNEVAD TÖÖD LEIDNUD. LGBT ON SIISKI NORMAALSUSEST KÕRVALEKALLE.

AGA SINA SUSANNA2, EI OLE ISEGI MITTE LGBT, VAID LIHTSALT ISE ENNAST SANDISTANUD VÄGA RUMAL MEES. MEENUTAD KUIDAGI TEISMELISI, KES ENESELE TÄHELEPANU TÕMBAMISEKS TEEVAD KÄTELE JA JALGADELE NÄHTAVATESSE KOHTADESSE NOAGA LÕIKEHAAVU. SINU LÕIKAMINE LÄKS AGA PISUT KAUGEMALE KUI NEIL. MA SAAN ARU, ET SINU "LÕIGE" ON HETKE SEISUGA OMA ÜLESANDE TÄITNUD - OLED SAANUD SIIN TEEMAS KOLMEKÜMNE LEHE JAGU TÄHELEPANU. AGA SEE EI MUUDA JU TEGELIKKUST.
OLED HÄBIKS TEISTELE TUBLIDELE LGBT TEGELASTELE. OLED TÜHI TÜNN, MILLEST ON TOLKU VAID SIIS, KUI PÕLEMA PANNA. JA SEDAGI MITTE ERITI, SEST PUIT (LOE: MÕISTUS) ON PEHKINUD NING EI ANNA EI VALGUST EGA SOOJA.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 14:27
Susanna on nagu puidust peenis mida meisterdab,tundetu ja tuim tükk sest elu ei oska elada.vireleb siin sotsrahadest,massaaži töö on lahti imemine...ma võin peevert olla kuid võtame asju õigete sõnadega.miks oma eluga rahul ei ole kui teeb mis tahab ..miks teistel transsolistel probleeme pole
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 15:08
Ühesõnaga parem kui teda siin ihas ei oleks,saaks rahu.Lollikesel veel veab et sellises rahuriigis elab.Mujal oleks juba ta kindlasti vigaseks pekstud.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 15:20
kogenematu, ma ei viitsi sinuga vaielda, lihtsalt on sul omal ajupuudus, kas minu saates oli Vakra. Mis sasja sa ajad, sa kirjutad et mul mõistusega probleeme, pigem vaata peeglisse, ma pole Vaskrat maininud ja ega ta pole minu saates olnud. Aga muidugi sõimate siin mind rumalaks, kellel on tegelikult õigus, teile see käib lihtsalt üle mõistuse et mul õigus on ja ei taha kuidagi alla anda et mul õigus on, Aga vähemustel on rohkem mõistust peas ja toredamad inimesed ja targemad ka, siinsetel enamus intelligentsus puudub, aga las jääda igalühel oma arvamus, olge siis targemad kui ekperdid.
Muidugi Carmen kirjutas minu vastu, kes ei tea asjadest mitte midagi nagu näha, kõik üle kümmne transsoolised kes on mu sõbrannad ei taha Carmeniga tegemist teha, tal vastik iseloom.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 15:30
Susanna, sul sama laul ju koguaeg. Kas sul ei oleks mugavam oma eelmisi postitusi lihtsalt kopeerida?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 15:39
Kogenematu, minu saadet ei pea vaatama, julgus erineda saate all tekstina on eksperdi nimi olemas õhtulehes teine saade. Aga ma ei viitsi vaielda inimestega kes ei taha aru saada sõimavad rumalaks kuiogi ise näitavad rumalust välja.
Sga omgi seksuaalvähemused paremad, tolerantsemad, intelligentsemad ja targemad inimesed, kes suudavad palju rohkem kui hetero inimene, kes on omas maailmas nii kinni et reaalset maailma endale tunnistada ei taha. Aga mis puutub minu suhtesse, siis sain teada hiljuti et siiski ei sobi mees mulle kellega armastust jagada, enne oppi polnud mul ühtegi meest, olin tüdrukute lemmik.
Aga ma ei viitsi vaielda inimestega kes niikuinii aru ei saa nendest teemadest, pigem ei tahagi aru saada. Kui ei viitsi teemadega tegeleda siis on see teie probleem.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 15:43
susanna, et kirjutatud tekstist arusaamine nõuab liiga palju ainsama ajuraku võimlemist?
Ma ei kirjutanudki ju et Vakra sul saates käis. Oli allegooriline võrdlus, et sinu ekspert võis oma koolitunnistused saada nagu Vakra sai. Kui sul isegi sellisest asjast aru saamine üle mõistuse käib, siis kuidas sa üldse tead mingist teadustööst millest siin jahud?
Keegi pole sind sõimanud - nenditakse lihtsalt fakti, et sul on kõljes vaimne haigus, mis peaks saama ekspertide tähelepanu. Selle kulg kipub akuutses seisundis minema aktiivselt vägivaldseks. Hetkel piirdub see rumaluste kirjutamisega avalikesse kohtadesse, kuid minule isiklikult tundub, et see võib väga kergelt kanduda ka füüsiliseks.

Palun ütle millisesse vähemusse sa siis kuulud? LGBT seltskonnast oled sa igal juhul oma rumala käitumisega hundipassi saamas. Sinu kaasamine LGBT tegevustesse on veel ohtlikum kui EKRE kaasamine valitsusse. Kunagi ei tea millega võid hakkama saada ja mis lollust suust välja ajada. Eriti kurb on see, et jääd valetamisega liialt lihtsalt vahele - tee kasvõi omale märkmeid mida kuhu oled öelnud, et pärast ka omal oleks ülevaade kui peab midagi kuhugi kordama.

Veame kihla, et sa pole seda tööd ise näinud, veel vähem seda puutunud või lugenud. Veame kihla 1000€ peale? Sul kui edukal ärimehel ei tohiks see summa ju kuidagi ülejõu käia? või teeme siis juba veelgi suurema summa peale? Vat küll nüüd on sul võimalus kerge vaevaga lollilt raha võtta.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 15:49
Susanna, oled ehk kuulnud ütlust "lollidega ei tasu vaielda"?!? - Kui siin kõik lollid koos on, kes sind ei mõista ja ainult sõimavad ning maha teevad, siis pole mõtet nendega vaielda, sest "vaieldes loll tirib su oma tasemele ja lööb siis kogemustega". Ehk oled ka kuulnud ütlust "targem annab järele" - näita, et sa oled targem kui kõik need siin, kes sind "sõimavad ja maha teevad" ning lõpeta siin foorimus avalikud ennast ja oma tegemisi õigustavad postitused.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 16:07
Normaalne inimene poleks enda elulugu siin alustanud,kuid Susanna on kümnetes teemades endast kirjutanud ja kõiki lollideks pidanud..aastaid juba üks ja sama jutt ...millal töölt lahti lasti sellest ajast saati peksab segast.ülemus tahtis vist tõestust et naine on
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 16:08
susanna puhul aitab aint näopeks
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 16:12
Susanna idioot ei saa aru et ta pole siin teretulnud.Võiks juba selle debiiliku blokki panna ja üldse seevaldisse viia või ära kuskil kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 16:15
ma arvan Sussan teenib raha meedias
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 16:29
Nagu oksmaa
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 16:55
Koge oma kommentaariga nagu alati,tasemel aga noorhärra susanne võiks eestlaste kolmnurgas live teha
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 17:24
Hullumajas pidid ju ainukesed haiged olema arstid.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 18:13
1997. aastal lõpetas Kristina Birk-Vellemaa Pärnu Hansagümnaasiumi, 2002. aastal Tallinna Pedagoogilises Seminaris noorsootöö eriala. 2007. aastal sai ta magistrikraadi haridusjuhtimise alal Tallinna Ülikoolist magistritööga "Kodu ja kooli koostöö ning koostööd mõjutavad tegurid"

Hariduse juhtimine
Eesti haridusmaastik vajab võimekaid juhte. Hariduse juhtimise uuenenud õppekava on siiski palju enamat – meie eesmärk on võimaldada kujuneda juhtidel, kes tunnevad paremini õppijat ning teda mõjutavat keskkonda nii organisatsiooni kui ka ühiskonna tasandil. Õppekava lõpetanud suudavad püstitada selgeid arenduseesmärke, analüüsida edukalt hariduses esinevaid probleeme ning teha oma töös tõenduspõhiseid otsuseid

Birk-Vellemaa on töötanud Tahkuranna vallavalitsuses noorsootööjuhina, Pärnumaa Kutsehariduskeskuses rühmajuhataja ja koolitusjuhina. 2013–2015 töötas Birk-Vellemaa Tallinna noorsootöökeskuse direktori asetäitjana. 2015. aastast töötab ta Eesti Seksuaaltervise Liidu eksperdi, koolitaja ja projektijuhina, vedades nii Eesti-siseseid kui ka rahvusvahelisi projekte.

Kas tõesti ekspert? Kelle juttu võime võtta puhta kullana? Ma jääks skeptiliseks...
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 18:16
Selline pole ise veel jo elu näinudki
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 18:48
hullumajas pidid vilti ka nikkuma
˅ näita rohkem ˅
1
...
8
9
10