Carmen, vaata teisel leheküljel kuidas minust räägitakse, seepärast võtsin sõna ja nagu alati hakkab see pikale venitama, lihtsalt on hea vahel oma mõtted kirja panna ja lugeda kuidas inimesed närvi lähevad ja oma kitsat vaadet kaitsma hakkavad, mina ei õhuta vaenu, vaid seda teevad mõned erakonnad, nemad halvustavad et oleme haiged inimesed. Ja see einole kõrvalkalle ega hälve, see on nende jaoks kes on meie vastu. peaksid rääkima eksperdiga kes mu saates oli, me rääkisime ka palju eetriväliselt, tema kinnitab et seksuaalvähemused ja soovähemused pole hälve. Eriti transsoolised on suuremad ija paremad inimesed, nad suudavad palju rohkem kui hetero inimesed. Uuri natuke ja sa üllatud.
Jott, sa ütled et olen nõrk inimene, vastupidi, läbida see hulljulge muutus on ülim ja väga hulljulge tegu, kui palju on riske. Aga sina jott oled hoopis mõtetu argpüks kes põgenes soome et eestis hakkama ei saanud, mina vastupidi vaatamata raskustele olen ma ikka eestis, minu teod näitavad just tugevust, kuigi npaljud on soovitanud välismaale minna, seal opleks mul kergem, aga ei olen ikka eestis.
Kogenematu, sa ise ei õpi ja ei saa siiani aru et, SEE POLE HÄLVE aga noh sa oled meil kõige targem inimene, kes on ka eksperditest targem.
Misterikass, Imre Rommul on vana ja teda ei peeta enam õigeks inimeseks kes transsoolistega tegeleb. Selles osas muidugi sa ei taha midagi teadagi. Tänapäeva eksperdid on juba tasemel ja see ekspert kellest mina räägin on väga kõva sõna eestis. Aga sina oled ju temast ikka targem, vabandust juba 2 kes on ekspertidest targemad, pole ju võimalik et keegi sinust targem on, tead, kasva suureks, sa pole elu näinud ja ei tea uldse asjadest midagi.
Iga inimesele antakse elu milleks on ta määratud, iga inimesele on antud rada mida kõndima peaks. Kui leiab õige tee, siis on ta elu suurepärane. Transoolised on väga suured inimesed, nad peavad hakkama saama sellises õhiskonnas kus on palju halbu inimesi, transsoolised ja homod on suuremad, tugevamad ja suurepärased inimesed. Julgus erineda teistest on väga suur julgus ja ülim. Maailm ongi tolerantsem aga maailm on osaliselt ikka vastu. Juba osad jumalad olid kahesoolised ja ma näen et transsoolised keda ma tunnen, on neis jumalikkust. Kui oleksid kõik inimesed sellised oleks maailm palju ilusam koht elamiseks. Transsoolised on väga erilised inimesed, meeldigu see mõnele või mitte.