Foorum
1
...
7
8
9
...
20
2019-04-27 21:46
Muidugi see naine kes soovib hr Susannaga koos olla peab sama kole välja nägema
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 21:52
Femina, ammu on uuringud tõestanud et see pole haigus. Väga paljud on kuulutanud et on leidnud ravimeid homodele, siiani on see tühipaljas loll jutt, see kes mainib et see on ravitav, siis pole kupli all sellel inimesel kõik korras. Olen näinud transsoolist kes surub maha oma olemuse ühiskonna survel, teda raviti, aga millegi pärast see inimene käib siiamaani ravil ja on nüüd psühholoogiliselt haige inimene ja selliseid on veel, kui surud oma olemuse maha laastab see hoopis sisemust ja on terve elu õnnetu ja haige. Ma olen rahul sellisena nagu ma olen, gooti stiil on minu moodi, mitte see et see ainult meeldib, mulle meeldibki tume maailm, eelistan pimedust, ei meeldi päike ja palavus, vesi on mõtetult liiga soe suvel, öös on palju ilusat ja veel millest mainima ei hakka, kusjuures olen elurõõmus, ma pole kunagi tundnud mis on depressioon.
Minule pole vaja kaasa tunda, olen õnnelik sellisena nagu olen ja inimesed austavad mind sellepärast, isegi üllatusena tuli see et ka mõned kuulsused fännavad mind.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 21:54
damyde, ilu on vaatajate silmades, mõne jaoks olen kui jumalanna, aga sinusugused inetud olevused sõimavad
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:05
Tolerandid, sallivad on kõige sallimatumad olendid. Kui keegi pole teiesuguste maailmavaadetega nõus näit. FB-is, kitute kohe, inimesed kes julgevad oma seisukohti välja öelda istuvad selliste haigete kitsede pärast pidevalt blokis. Sama on pagulassaastaga, julged üles panna mingi räige video nende jälestusväärsetest tegevustest, kitute ka kohe, video kustutatud ja blokk.
Samuti peaks kiiremas korras see hälbega LGPT mudamülgas sulgema. Korraldate oma liikmete lastele krt lastedisko geibaaris, samaaegselt seal omasoolistega püherdades. Mis see muu on kui ajupesu väikestele lastele, mõtlemine pole teil tugevam külg. See on tülgastav.
https://elu24.postimees.ee/6578722/tallinna-populaarses-geibaaris-korraldatakse-lastedisko?fbclid=IwAR20Uv-TOfm5cZDh3-jfvng4FYrowLDjFa1DM9HyRUpQCZB8Pel5iPx-XnI
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:16
Täiesti haige värk.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:17
täitsa putsis
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:21
Femina, sinusugustele peaks hoopis ravi välja mõtlema, sest te olete ikka ise nii haiged inimesed, meie vähemalt suudame elada nii nagu oleme, aga teile käib see närvidele et olemas oleme,
. Väga õige et LGBT teeb vahvaid üritusi, sinusugused vanemaid tuleks karistada hoopis kes lastele valetavad et vähemused on haiged inimesed, sorry, aga teie surute oma maailma vaadet lastele peale. Laps ei muutu homoks kui räägitakse nendest teemadest. Teiesugused lapsevanemad kardavad seda et teie vale tuleb välja. Minu hetero sõber ütles: need kes aru ei saa peaksid ise ravile minema või pugegu kappi peitu kui asjadest ei saa aru ja ei suuda leppida sellega et on olemas ka homod ja transinimesed.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:22
Susanna, ma ei pea seda haiguseks, see on hälve ja ega polegi seal midagi ravida, kui persoon on kaotanud iseennast, reaalsuse ja ei tea kes ta üldse on.
Ja meil mõned kuulsused ka ära pööranud, rahaahnus, raha teeb imet, siis peabki mängima tõelist toleranti
Ühesõnaga, kõigi Eesti, lahe
Vaata, sina tahad pidevalt midagi tõestada, kuidagi loomulikult, loogiliselt ei kuku välja kahjuks, hüsteeritsed ja kordad pidevalt ainult sama plaati.
Angela Aak tegi ka ümberlõikamise, ta oli siiski suht kuulus meil blacky-s kitarristina. Kas ta undab kuskil pidevalt, et pildil olla, ei, elab oma elu ja ei tüüta teisi oma arvamuste pähe määrimistega, see on ok käitumine.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:32
Ok, puhka jalga, susanna. Ma ütlesin oma seisukoha välja, loomulikult sulle see ei meeldi.
Tead, ma ei kujuta ette, et mu ema, isa oleksid viinud mind lapsena geibaari, et tutvustada igasugu sulelisi, kes eksisteerivad maailmas.
Aga jõudu sulle ja su sõpradele, kellel on heterodest kõrgem iq, sain targemaks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:45
Mitte häbiraasugi Susannal,pole ime ,et tööle ei saa..sellisega võimatu koostööd teha
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:46
femina, igaühel on oma arvamus ja see pole hälve, või vaidled eksperdile vastu, ma tean väga täpselt kes olen, kuidas soovin elada, mille eest seisan, mis on minu maailma vaade. Lõpuks kui tunnistasin endale et olen transnaine on mu elu palju muutunud, muidugi paremuse poole. Ma ei pea varjama kes olen ja nii on mul palju kergem. Ma ei pea end meheks kuid ei pea ka end 100% naiseks, aga miks peaks, olen transnaine las ma siis olen. LGBT teeb väga õilsat tööd, olen nende üle uhke et nad on olemas on ja igati annan oma panuse, et inimesed mõistaksid. Ma olen omalt poolt ka palju teinud ja see tänu mis saan on seda vaeva väärt ja muudab maailma paremaks.
Miks hakkasin kirjutama, sest mind hakati jällegi mainima.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:48
Minaseemees, miks mul peaks häbi olema, seepöärast et julgen vastu öelda, sionul peaks ennekõike häbi olema, vaata mis sõnu sa kasutad.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:51
keegi pole keelanud sul olla kes tahad olla aga miks sa seda raiuma siin kõigile pead,,,meie ei õpeta oma lastele näe see on susanna ärge selliseks kunagi muutuge kuid praegult vaatavad lapsed sind kui õudusfilmi telefiisorist,,,nii mõnigi tahaks olla poistest tüdruk kuid sa peletad kõigi mõtted ära ,ei ei ma selline olla küll ei taha....seleta ära miks sa hakkasid naiseks..tee rahvale selgeks miks,,siis hakka seletama vot selline ma olen
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 22:56
sinaseemees, miks, vastusväga lihtne, sest ma sündisin transsoolisena, ma olen seda nii palju maininud
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 23:06
ei sa sündisid poisina munad olid all ,mina olen hetero, armastan naisi ,rollimängudes võin ka meest panna krt kui väga palutakse...sõnavara on mul just nii nagu olema peab... ,ei ole kedagi reaal elus häirinud sinu jutt aga häirib küll kuidas sa halad ja perse poed
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 23:07
ah ma ei viitsi, mõtetu tegelane oled ….magama homme tööle
˅ näita rohkem ˅
2019-04-28 00:40
Susanna, palun selgita, kuidas käib arstide tõestamine, et see pole hälve
˅ näita rohkem ˅
2019-04-28 02:09
keprik ja misteri, te olete siis eksperditest targemad, kui õtlete et see on hälve, eksperdid on teie arust kari lollakaid, teie aga nii targad. Ma ei viitsi nii lollide inimestega arutada kes lihtsalt ei taha aru saada ja sa keprik valetad oma lastele, aga siiralt loodan et laps kui teada saab mis on tegelikkus ütleb sulle näkku, sa paps oled valelik ja surud oma maailma vaadet peale.
Aga loomulikult on vaja rahasid et teavitada inimesi ja koolides tegelikkust, nagu näha on see eriti vajalik, sest lapsevanemad valetavad lastele otse näkku nagu sa keprik tunnistasid.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-28 04:16
Soovahetusop on sisult midagi samasugust, nagu kassi või koera steriliseerimine. Opi pikaajaline tulemus on, et see isend enam järglasi ei saa, tema geenid edasi ei kandu. Lühiajaline: kiimast märatsemine saab peatatud.

Eesti ametlik seksuaaltervise ekspert on Imre Rammul. Mitte Hillar Kohv Viinahaualt, lahtilöömiskoolitaja Epp Kärsin või pseudostaarid nagu Arnold Oksmaa ja tema ekspruut Marileen Alber. Just Imre Rammul peab koostöös teiste ekspertidega, eelkõige psühhiaatri ja psühholoogiga, kindlaks tegema, et soovahetaja soovi täitmine Haigekassa kulul on ühiskonna kui terviku huvides. Märatseja rahuneb ja rahva genofond ei kaota midagi. Nii et "opi eel tehtud psühholoogilised testid" otsisid tegelikult vastust "kas ikka on nii rumal ja ebastabiilne, et ei kõlba mitte millekski; kas on psühhiaatriliselt ravimatu".

Darwini auhind antakse postuumselt neile, kes eriti lolli enesetapu abil vabastasid inimkonna enda selgelt ebaõnnestunud geneetilisest pärandist. Soovahetusop Haigekassa kulul tähendab Darwini auhinda neile, kes isegi vabastamisega ise toime ei tule.

Rõõm kuulda, et sa, Susanna, läbisid testid "kõrgeimal tasemel" ja said oma lõikuse eelisjärjekorras. Tubli! Inimestele, kes asjadest päriselt aru saavad, ütleb see tulemus väga palju! Paraku muud, kui sina arvad.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-28 07:49
Soovahetus op on põhimõtteliselt sama, kui seevaldi napoleoni näo muutmine kuulsa imperaatori sarnaseks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-28 12:55
Olgu see hälve või mitte, normaalne on et seda esineb. Koolis rääkimisest on vaid siis kasu, kui osatakse aidata ja aitamine ei ole soovahetusele julgustamine. Tuleb õpetada lapsi selle omapäraga elama. Soovahetus on nõrkadele viimaseks võimaluseks ja nagu näha, siis pole sellest kasu.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-28 17:07
Susanna. Me ju jõudsime koos, pisukese loogilise järelduse ning eesti keele teadmise tulemuse siiski järeldusele, et sa ikkagi oled hälve. Kuidas sa siis nüüd jälle unustad selle mis sa just selgeks said õpitud?
Ma ikkagi vaikselt lootsin, et sa oled ikkagi õpivõimeline inimene. Või sa lihtsalt unustasid? Pole hullu, tuletame sulle nüüd kõik meelde. Proovi edaspidi ikka õpitu meeles hoida!
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 04:27
Godess Susanna, kuidas Sa ei saa aru, keegi neist inimestest ei ole siin tegelikult Sind halvustanud. Lihtsalt see lambist tühjast kohas oma-enese ego üles haipimine käib inimestele närvidele. Transseksualism on kahjuks ikkagi suures osas kõrvalekalle või hälve aga nagu sa ise ka näed kui oskad lugeda, siis keegi ole seda sinu suhtes halvustavalt maininud. See on kõrvalekalle ja nii jääb aga see ei sega neid inimesi elamast normaalset ja täisväärtusliku elu. Ja kas tõesti on vaja tervele maailmale nii väga püüda tõestada, et kui ok inimene sa oled? Savi nagu ei ole või? Oled normaalne nende jaoks kes Sind võtavad normaalsena ja pohlad nagu neist kes seda ei võta normaalsena. Sa nagu ei oska elada nii, et on elu mis sina elad ja on ka elud mida elavad teised inimesed, nagu kõik peaks sind kummardama, mida asja inimene sa oled, et sind peaks kõik kummardama? Sa vaata iseendale ka natuke otsa ja analüüsi oma suhtumist ning käitumist mitte ära pritsi tatti kõigi teiste suunas mida sa tegelikult väga süüdimatult teed! Küll sa aru saad mida ma sellega nüüd ütlesin. Kurat seda sinu hala siin lehel on juba liiga palju, saa üle ja puhka jalga, ela ise ja lase ka teistel inimestel elada. Kedagi ei ole huvitanud mis sa oled, kellena sündinud ja kelleks saanud aga see hakkab kõiki siis kottima kui sa ise seda nagu hommikune kukk aina kired ja lõugad ja sellega teed ka karuteene teistele transsoolistele inimestele. Eesti on suht tolerantne ühiskond ning ära keera seda asja siin perse, me ei pea siin ringi liikudes seljataha vaatama ja värisema ja mina tahan, et see nii ka jääks aga kui sinusuguseid psühhopaate peaks hakkama kooruma nagu seeni peale vihma, siis ma varsti ei imesta kui enam rahus ei saa elada. Pole mul vaja siia igasugu parem- ja vasakäärmuslasi, vihkan igasugu äärmuslasi kes aina leierdavad mingit oma joru suust välja ja kui aus olla, siis koligu need minema.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 11:53
riinaweb, sa oled ikka haige inimene, labane rõve oled sa ise, ma vähemalt julgen oma nägu näidata ja olla see kes olen. Aga sinusugused inimesed tuleks lkappi kinni panna, ma olen roihkem naine kui sina, normaalsed naised nii ei räägi, eks kui jutt on rõve on tavaliselt see inimene ka rõve. Sul oleks vaja tugevat ravi, haige inimene, saa normaalseks naiseks enne kui suu lahtin teed.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 12:27
Carmen, vaata teisel leheküljel kuidas minust räägitakse, seepärast võtsin sõna ja nagu alati hakkab see pikale venitama, lihtsalt on hea vahel oma mõtted kirja panna ja lugeda kuidas inimesed närvi lähevad ja oma kitsat vaadet kaitsma hakkavad, mina ei õhuta vaenu, vaid seda teevad mõned erakonnad, nemad halvustavad et oleme haiged inimesed. Ja see einole kõrvalkalle ega hälve, see on nende jaoks kes on meie vastu. peaksid rääkima eksperdiga kes mu saates oli, me rääkisime ka palju eetriväliselt, tema kinnitab et seksuaalvähemused ja soovähemused pole hälve. Eriti transsoolised on suuremad ija paremad inimesed, nad suudavad palju rohkem kui hetero inimesed. Uuri natuke ja sa üllatud.
Jott, sa ütled et olen nõrk inimene, vastupidi, läbida see hulljulge muutus on ülim ja väga hulljulge tegu, kui palju on riske. Aga sina jott oled hoopis mõtetu argpüks kes põgenes soome et eestis hakkama ei saanud, mina vastupidi vaatamata raskustele olen ma ikka eestis, minu teod näitavad just tugevust, kuigi npaljud on soovitanud välismaale minna, seal opleks mul kergem, aga ei olen ikka eestis.
Kogenematu, sa ise ei õpi ja ei saa siiani aru et, SEE POLE HÄLVE aga noh sa oled meil kõige targem inimene, kes on ka eksperditest targem.
Misterikass, Imre Rommul on vana ja teda ei peeta enam õigeks inimeseks kes transsoolistega tegeleb. Selles osas muidugi sa ei taha midagi teadagi. Tänapäeva eksperdid on juba tasemel ja see ekspert kellest mina räägin on väga kõva sõna eestis. Aga sina oled ju temast ikka targem, vabandust juba 2 kes on ekspertidest targemad, pole ju võimalik et keegi sinust targem on, tead, kasva suureks, sa pole elu näinud ja ei tea uldse asjadest midagi.
Iga inimesele antakse elu milleks on ta määratud, iga inimesele on antud rada mida kõndima peaks. Kui leiab õige tee, siis on ta elu suurepärane. Transoolised on väga suured inimesed, nad peavad hakkama saama sellises õhiskonnas kus on palju halbu inimesi, transsoolised ja homod on suuremad, tugevamad ja suurepärased inimesed. Julgus erineda teistest on väga suur julgus ja ülim. Maailm ongi tolerantsem aga maailm on osaliselt ikka vastu. Juba osad jumalad olid kahesoolised ja ma näen et transsoolised keda ma tunnen, on neis jumalikkust. Kui oleksid kõik inimesed sellised oleks maailm palju ilusam koht elamiseks. Transsoolised on väga erilised inimesed, meeldigu see mõnele või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 14:01
Riinaveeb, igaljuhul sinust üle ja parem inimene, julgen olla kes olen, ilu on vaataja silmades, sinu jaoks võin olla peletis, mõni peab jumalannaks, aga kahjuks on meie ühiskonnas palju haigeid inimesi nagu sina, aru pole peas, rõvedate sõnadega mutt, kes endast liiga heal arvamusel ja nimetab end naiseks, normaalsed naised nii ei räägi, peab olema ikka väga rõve inimene et selliseid sõnu suust välja pritsida.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 14:03
Riinaweeb, sa oled alles 21 ja juba räägid rõvedalt, häbi peaks sul olema, ja sa tahad olla veel naine, HÄBI.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 14:13
Transsoolistel on lausa oma ekspert, kes on nõus avalikult teie ajukahjustust normaalseks nähtuseks pidama?
Igas oma pikas monoloogis sa aina korrutad kui tugev, tark ja eriline inimene sa oled, tänu iseenda sandistamisele. Sa oledki eriline, sest palju neid ilma riistvarata mehi meil ikka tänavatel lipuga ringi jõlgub?
Sa oled vaimselt ebastabiilne ja väärastunud isend. Sa oled põhimõtteliselt mees ja lasid ennast naiseks moondanda, et hakata lesbiks?
Kas saab veel debiilsemaks minna? Kui sind tõmbab naiste poole, siis oleksid võinud omale viineri püksi alles jätta.
Ja riinaweb, pederastiks ei saa teda küll sõimata. Ta on ju mees kellele meeldivad naised, seega homotunnused puuduvad.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 14:21
Eglebeib, ma täpsustaksin, et homoseksuaalsus tähendab omasooiharust, seega on ka lesbid homod.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 14:26
Selge. Palun ütle mulle, sina suur, tugev ja suurepärasem inimene, millega oled sa ühiskonnale kasulik olnud?
Ma saan aru seda, et kuniks sa tööl veel käisid, makse sa ei maksnud. Olid ju tööl mustalt. Või kui maksidki, siis nii minimaalse pealt kui vähegi võimalik. Praeguse "erapraksise" tulusid sa samuti ei deklareeri ja makse sealt pealt ei maksa. SUUREPÄRANE kodanik. Sinu pension on kindlustatud minu ja teiste siinsete "tarkade" laste tööst ja vaevast kogutud maksudega.
Olgu, saame aru nüüd sotsiaalses mõttes sinu suurusest. Ühiskonnale oled sa tänu oma operatsioonidele ja järelravile ja hormoonravile suureks koormaks. Palju suuremaks kui sina oma palga ja maksudega suudaksid eales kuidagigi korvata. Seega sinu suurus selles osas tundub kuidagi ... negatiivne? Aga tõesti - pean nõustuma, et sa oled ühiskonnale SUUR kulukoht.

Selge-selge. Aga äkki on sul siis midagi vaimselt nii olulist pakkuda? Mingi tehniline leiutis? Uuenenud lähenemine, kus saaks vähemal või suuremal määral piiratud ressursse kokku hoida? Mingi kunstiline saavutus - kus inimesed saaksid oma ilumeele rahulduse järel end emotsionaalselt puhata ja suurendada sedasi ühiskonnas sotsiaalset heaolu? Ma pole sinult suurt peale virisemise, et keegi sind ei mõista midagi kuulnud. Lisaks veel üritad leida ühiskonna rahadega võimalusi, et sinule sarnaseid inimesi veelgi rohkem toota. Seega näib ka sinu vaimse suuruse number üpris otseselt SUURT negatiivset numbrit kandmas.

Ehk sa siis valgustaksid meid, pimedaid, milles seisneb konkreetselt sinu SUURUS, TUGEVUS JA SUUREPÄRASUS positiivse koha pealt? Ärme räägi mingist üleüldisest homoseksualistide tendentsist (susannale - tähendab suundumust), vaid väga konkreetselt sinu isiklikkeest suurepärastest saavutustest, mis teevad sind näiteks ükskõik kellest, kasvõi minustki suuremaks?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 14:30
jfjm, seda ma tean isegi jah aga tema puhul ei ole ju tegu naisega, vaid sandistatud mehega.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 14:34
Olen seda isendit terekast korduvalt näinud ja naiselikud tunnused tema puhul absoluutselt puuduvad. Ta võib küll kanda naiste riideid aga olemuse ja välimusega petaks ilmselt mõne väga suures joobes mehe ära.
Aga seda peenise giljotineerimist ei võta minu mõistus küll kinni. Sellise sammu tegemiseks peab olema ikka sügava vaimse puudega ja sellise sooviga inimesed tuleks esmalt viia pädevate arstide juurde kontrolli.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 14:41
Inimene vahetas sugu, et saada homoks
Tegelikult on mulle jäänud mulje, et see transsoolisus ei puuduta tihti üldse seksi. Inimesele meeldib lihtsalt elada vastassoo esindajana, ta tunneb ennast hästi vastassoo esindajate seltskonnas, olles nendega võrdne, teha töid mida tavaliselt teevad vastassoo esindajad, riietuda nagu nemad j.n.e. Aga seksuaalselt erutavad neid ka ainult vastassoo esindajad.
Muidugi võib olla ka homosid, kes tahavad saada heteroks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 14:46
No sul Vares on väga kummalised tuttavad siis, kes sellise isiku teenuseid peavad kasutama.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 16:46
On mitmeid maailma juhtivate ülikoolide Jaapanis, Prantsusmaalt, Saksamaalt USAst, teadlaste poolt kirjutatud doktoritöid mis väidavad, et on hälve. Paraku on kõik need doktoritööd kirjutatud inglise keeles. Vastu tulles hr susanna soovile, ma siia linke ei pane enne, kui need tööd on eesti keelde tõlgitud. Hr susanna võiks nüüd oma saate eksperdi saata debateerima maailma juhtivate teadlastega.
Veel on avaldatud venemaa, aserbaidžaani, armeenia, moldova ja kasahstani teadlaste poolt, et hr susannal on keskmisest suurem ajuhälve.
Sellega võiks teema kokku tõmmata, kuni hr susanna ei too meile siia mõnda maailma tippteadlast, kes on oma elu pühendanud hr susanna hälvete uurimisele.
Siia võiksid lõpetuseks kirja panna vastuse koge küsimusele, millega sa oled panustanud ühiskonda, mille hüvesid sa tarbid
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 17:07
Sellisele primaadile ei tee midagi selgeks. Ta laseb oma jori ikka edasi, et kõik heterod on kitsa maailmavaatega ja ei tea asjadest midagi. Ainult transad on intellektuaalid ja ülejäänud inimokond on piiratud mõtlemisvõime ja vaadetega kasutu rämps.
Sa keri putsi parem, idioot. Sina ei ole normaalne inimene, ei füüsiliselt ega vaimselt. Iga oma postitusega näitad sa seda, et sinusuguste vaimupuue on fakt ja ükski teie tansade sekti kuuluv "ekspert" ei suuda normaalseid inimesi vastupidises veenda.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 17:32
See oli keelatud Vene seadustes ja 1935. aastal jõustunud Kriminaalseadustikus, mis nägi pederastliku teo eest raskendavatel asjaoludel ette isegi sunnitöö mitte üle kaheksa aasta (§ 479).

Selleaegses kohtumeditsiinis mõisteti pederastiat anaalse seksuaalaktina kahe mehe vahel, kus üks pool etendab aktiivset (pedikaator), teine aga passiivset osa (patikus).[1] Aktiivsel poolel võib sellise käsitluse puhul harva täheldada objektiivseid leide, mis tõestaks sugulist vahekorda: parim, mis siin leida võib, on nahamarrastused sugutil või ka rooja esinemine eesnaha ja sugutiluki vahel; patikusel võib leiduda erosiooni märke päraku limaskestal, mõnikord ka spermat pärakus.[2]

Eesti NSV Kriminaalkoodeksi § 118 oli kaudne tõlge Vene NFSV kriminaalkoodeksist, kus see oli tähistatud venekeelse sõnaga "мужеложство" (VNFSV KrK §121); karistusena oli vastavates paragrahvides ette nähtud 2 kuni 10 aasta pikkune vabadusekaotus. Eesti NSV viljeldud kriminaalõigus käsitas pederastia terminit samuti ainult anaalseksi ehk suguühet päraku kaudu, mitte meestevahelise sugulise vahekorra üldises tähenduses.[3]

Eestis oli pederastia kuritegu kuni maini 1992.

_________

Ja peale seda löödi kohe kapiuksed valla ja pederaste hakkas nagu sipelgaid oma urgudest tänavatele roomama. Lisaks hakkas neid ka aina juurde ja juurde tekkima, kuna pederastide endi propaganda näitas seda uut liikumist niivõrd laheda ja põnevana. Kui pederastia oleks endiselt karmi seadusega karistatav, siis oleks tänavad ka puhtad. Susanna sugused ebardid hakkavad paraku juba lasteaia lastele pähe taguma oma väärastunud maailma. Lastest kasvatatakse juba noores eas pederastid, transad ja muud debiilikud.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 17:38
Aga miks sa puravik siis naisekontosid teed, sul neid kuskil 50 juures. Nüüdki pidid komenteerimiseks tegema
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 18:06
Sa Aix64 oled vist tugeva põrutuse saanud, et oma puravikke siin pidevalt taga ajad. Istu oma jutukas rahulikult. Mind ei huvita jututoad ja ma võin pilvik ka olla, kui sul puravikest väheks jääb.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 18:11
2007 aastast konto ja selline lammas, et ei oska inimestel vahet teha? Eks see alumine pea on ülemise nii segi pööranud juba. 2007 aastal olid meil vist juba esimesed jagelemised foorumis, vanameister jfjm'iga. Veidike küll teistes toonides aga eks ma isegi olin siis veel noor ja loll. Vähemalt olen suutnud ihas nii mõnelegi mehele pisut tarkust anda.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 18:13
Riinaveeb, tead ma pole nii haiget inimest veel näinud ja veel levitad haiglast valet ka. Mind ei ole saanud ükski mees peale kahe, prooviks, ega ei saa ka tulevikus, mulle ei meeldi sex meestega, pole mõytet laimu levitada. On ka palju toredaid mehi minu sõprade hulgas, kuid sõbraks vaid jäävad. Levita oma haiglast laimu mujal.
Eglebeib, sina oled see kõige suurem pederast, sellise sõna eest on võimalik karistada saada, see on avalik laim ja solvang. Aga ega loll aru ei saa, mine siis ela ja hüppa ajas tagasi, see tänapäeva maailm on sinu jaoks liiga õudne. Eks haigeid inimesi on palju kes asjadest aru ei saa ja arvavad et on kõige targemad isegi teadlastest targemad.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 18:15
Alles väitsid, et sind on ainult üks mees saanud. Palju neid veel juurde tuleb?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 18:17
mister ja koge panid asjad põhjalikult ja täpselt paika,enda poolt lisaks niipalju et sellest õnnetust meesnaisest või naismehest pole midagi tahta,ilmselt opereeriti koos riistaga ka aju
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 18:20
Susanna2, sa oled vaimselt ja füüsiliselt haige inimene. See ei ole laimamine, kui ma räägin faktidest. Meditsiinilises ja psüholoogilises mõistes oled sa haige ja puudega inimene. Sul puuduvad kindlad tunnused nii mees- kui naissoole. Naine sa ei ole kindlasti ja meheks ei saa ka nagu nokuta isendit nimetada. Misasi või kesasi sa oled? Ebard ja sant oled sa. Ja sandistanud oled sa ennast ise.
Sinu sõnavõtud siin iha foorumis on piisav tõestus ka vaimse ebstabiiluse osas. Mõistus pole sul kindlasti omal kohal.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 18:21
Lollpea2, ta ju samal arengutasemel nagu must pask Nona. Viimane muidugi oskab ilmselgelt paremini raha teenida, ullikeste arvelt.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 18:37
mustlane on tegelikult tark,ta ongi se kes ta on,huiar nimelt,ma arvan et kaksatud noksiga susanna aru sellises mastaapides huiamiseni ei küündi
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 19:24
Riinaveeb , ootan suure huviga su rünnakut.
RIINAWEB JA EGLEBEIB, kuid tundub ükssama inimene olevat, aga vat kui kerge on inimesi närvi ajada, see näitab rumalust ja need kaks või üks, on väga hea näide, kui vanemad teevad oma lastele ajupesu ja nad ongi tulevikus nii rumalad inimesed, nad ei saa asjadest aru, psüühiliselt on nad siiski haiged. Nad ei oska oma vihaga midagi peale halata, lausa privaatselt ähvardavad et lubavad kerepeale anda, aga eks tehku oma unistus teoks.
Vaata Riina ja egle, võite mind uroodiks nimetada, seda teie jaoks olen, aga siiski enamus peab mind kauniks naiseks. 4-5 aastat töötasin ma striptiisi klubis tantsijannana, mind kadestati, ma meeldisin klientidele, mu keha kadestasid isegi naised, urood ei saa töötada stribiklubis. Olin ka erki moeshows naismodelliks, uroodi ei oleks võetud, terve kollektsioon naisteriideid pildistati minu seljas, kui oleksin urood, siis poleks see võimalus olnud. Vaid sinu silmades olen urood ja ehk ka mõnede arvates veel. See mida olen saavutanud on väga suurejooneline. Mingi 2 alaarenenud inimest ei kurvasta mind, pigem ajab naerma kui rumalad võivad inimesed ikka olla.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 19:26
Eksid Susanna, tegemist on kahe erineva inimesega. Ja kusjuures ühel neist on isegi munad olemas.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:17
Et siis Susanna harrastab siin kirjutamise teraapiat ja talle meeldib enda väitel lolle närvi ajada....nojah, üritab siis viha tekitada, õnneks pole see eriti õnnestunud. Muidu ju pärast hea seda kasutada näitena.
Kah muidugi huvitav taktika, õnneks viljatu.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-29 20:30
Jott kuule kummal neist? seda munade koha pealt
˅ näita rohkem ˅
1
...
7
8
9
...
20