Foorum
1
...
6
7
8
...
20
2019-04-26 22:59
Susannat olen näinud vist isegi telerist, tundub väga tore inimene olevat kel lisaks ka kuldsed käed otsas.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:11
Nikerdab peeniseid
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:11
See on ju kunst.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:13
susanna seaküla simson on?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:15
Susanna ühendab endas Contra ja Simsoni osavad talendid.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:15
Susanna, kas tõesti peab tegema puust ja punaseks?
Mitteabiellumine loomulikult ei takista laste saamist. Aga abielu mõeldi välja selleks, et lastel oleks isa ja ema ning nad jagaksid kohustust laste kasvatamisel- Sel ajal, kui abielu väljamõeldi ei osatud veel isadust tuvastada ja sellepärast üritatigi seadusega mõlema vanema olemasolu garanteerida. Abielu ju tähendabki teineteise abistamist justnimelt laste kasvatamisel ja nende tuleviku kindlustamisel.
Ja mis lapsendamisõigusesse puutub, siis see on küllalt pikk ja keeruline protsess ka heteropaaridele
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:16
Mina hoian igatahes Susannale pöialt sel raskel ristiretkel!
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:19
Eks see tal varsti läbi saab,ristile ta ei kõlba kuid krematooriumisse läheb kõik
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:20
Suured tänud M1leena, toredate inimeste toredad sõnad panevad rõõmu tundma, enamus enda vaadetes nii kindlad, et ajavad lollusi suust välja, aga ma saan hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:22
Sa mõtled et oled ainus kes endale kindlaks jääb veel,kui kõik mehed munad maha võtaks mis siis saab,kes sind siis perse lepiks ja suhu annaks
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:22
Minaseemees, sa oled ikka nii haige inimene ja nii lolli juttu ajad, näha on mis su kupli all toimub, sa oled tropp, kes ainult ähvardab, saa normaalseks või mine ravile.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:24
Väga hästi tegelikult öeldud M1leena'l, sest ristiretki ju korraldati teiseusuliste endale allutamiseks ja nende pühapaikade rüvetamiseks.
˅ näita rohkem ˅
Häbi teile mehed niimoodi kambaga õrnukest naisterahvast ründama! Kus on teie austus?
˅ näita rohkem ˅
minaseemees, kuule debiil, mind on saanud vaid üks mees ja olen seda maininud, aga sa ei saa aru, sinu maailm on nii perversne, sa oled ikka nii haige inimene, ainuke pervert siia teemasse ära eksinud.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:28
M1leena, see õrnuke naisterahvas on ju tegelikult mees. Kes jutujärgi pidi olema ka kõva käsi võtluskunstides
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:29
Ma tean kes ta enne on olnud aga see ei anna meestele alust teda mõnitada. inimene teeb seda mis talle meeldib ja jäägugi nõnda
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:30
Sa Susanna saa naiseks,ja ära seleta et rohkem pole sind keegi takka pannud kui üks, massaaž i tööga käib sul ikka muu tegevus kui mudimine
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:34
Ainuke kes siin teemas eksinud oled sina Susanna,nahhui sa ajad siin kägu hetero lehel ja muudkui kiidad munad läinud munad läinud, häbi peaks olema
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:35
See on ikka seksikate inimeste mitte ainult heterode leht
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:49
Mis siin seksikat kui mune pole hambaid ka mitte.riietus ok.ei ütle ühtki sitta sõna kandku kleiti aga siin perekonnaseadus ümber sätestama mingu riigikokku nikerdagu puust punaselt neile ette kuidas homod lapsi kasvatavad... miskipärast pole ükski homo paar kümne aastat vastu pidanud mis viga perse hakkab läbi laskma ve
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:50
Mina arvan oma silmadega et Susanna on täitsa seksikas inimene
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:51
Tsiteerides klassikuid: sigade ette pole mõtet pärleid loopida
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:56
M1leena, või olid sa susanna? kui inimesele meeldib teisi inimesi avalikult elusalt tulel küpsetada, las ta siis teeb seda?
Või tohib teha AINULT susanna? Kus siis sinul tolerastsus teiste vähemuste vastu jääb?
Või mõnele meeldib homoseksuaale koonduslaagritesse koguda, las ta siis teeb, kui ikka meeldib?
Las inimene teeb mis ta soovib, ja ei tasu pragada nende kallal, kel soov ühte lolli mingis foorumis nokkida. See on nende püha soov, ära keela inimestele mis nad soovivad - oot, kui see soov pole susanna oma, siis on see keelatud? Appi kui ebatolerantne! KIUSATAKSE VÄHEMUSI, neid kes soovivad siin susannaga ristisõda pidada, on kindlasti vähem kui neid kes seda ei soovi. Vähemuste tagakius, ei lasta teha seda mis pähe kargab.
Peaks vist soovolinikult teavitama, las paneb tema asja paika
Lubage mul kurvastada ja nutta taga diktaatoreid, kel oli soov hoida rass puhas lauslollidest.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 23:57
Ah ärge tekitage rumalaid probleeme sellisel öisel ajal
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 00:03
Susanna saab rahuldust kui talle sitasti öeldakse,ega muidu oma nina sinna topi kus teda ei vajata, tähelepanu puudus jube
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 00:43
mida sa haige rott siin kaagutad? mis see sinu asi on mida keegi teeb??? mine ime oma isanda riista ja too lätist oma viin ära.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 00:48
Küsisid kas perse lasen keppida,vasasin kas suhu võtad
Autor:
Hubert555
Saaja:
MinaSeemees
Saadeti: 2019-04-26 23:05:31
Loeti: 2019-04-26 23:09:16
kustuta kiri
kle rott mine ime mart helmel
Nüüd oled õiges kohas
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 01:24
M1leena, vaata kui keegi ütleb midagi meeldivat, kohe jääd ka sina ette, uskumatu kui kurjad on inimesed. Nad on endast nii heal arvamusel et arvavad et on kõige targemad, eriti jott ei saa aru, aga las olla igalühel oma artvamus. Tähtsad on need inimesed kes on sinu ümber, sõbrannad-sõbrad, kes võtavad mind selliseda nagu ma olen, aga siin on mõtetud tegelased kes ei taha asjadest aru saada. Üks pervert ka siia ära eksinud, kellel normaalseid sõnu suust välja ei tule. Aga ega see mind ei kurvasta, alati on vastaseid, kes räägivad ükskõik mida, millest nad tegelikult ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 01:28
Ahjahh jott, väga paljud naised oskavad võitluskunste, väga paljud naised oskavad relvi käsitleda, kusjuures keda mina tean on ikkagi naiselikud ja kenad, relv ja võitluskunst ei tee veel naist mehelikumaks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 02:43
krdi väärarenguga on see ekre kaltsklubi, aeg oleks siberisse uuesti saata ja pikemaks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 03:11
jfjm
2019-04-26 23:28:25
M1leena, see õrnuke naisterahvas on ju tegelikult mees. Kes jutujärgi pidi olema ka kõva käsi võtluskunstides

tegelikult on jott kõva käsi võtluskunstides, eriti soomes kus ta juba mõnda aega on. Ehk siis mugavus pagulane.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 06:25
Susanna, ütle parem, kas sa erined tavainimestest siis või ei?
Üldse ei saa aru. Ühelt poolt sa justkui räägid, et oled sina ja siis on tavainimesed. Aga vastust sa küsimustele ei anna. Miks? Või sa ei saa minu küsimusest aru?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 11:22
Mh küll te ikka viitsite.... Sellist nokkimist pole keegi ära teeninud.
Siin mõni kommenteeris midagi Siberist? Kas ajalugu laus meelest läinud või, huvitav see, et võtavad sõna need kelle vanemad, ehk vanavanemad pole Siberis olnudki, aga sinna saatma kõiki esi reas. See paras loll möla mis mõndadele osaks saanud läbi jutupaunikute.
Neid jutupaunikute lapsi küllalt nähtud,pannakse mingi ajalooline fakt maha aga ise pole olnudki seal,teooria kandi pealt suur jutt , aga seest tühi. Ärge laimake ja kasutage kellegi ähvardamiseks seda milles teie esi vanemad pole olnud,verd valanud jne, häbi võiks olla.
Eriti kui lugeda perverse juttu kes ise endaga hakkama ei saa,laus rumaluse tunnusmärk ja siis hiilata oma idiootsustega edasi. Või vorpida veel kümneid kontosid.ja jätkata läbustamist.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 12:55
Kogenematu, jah ma erinen hetero inimestest ja ma olen sellega väga rahul. Tunnistada endale et olen see kes olen oli suur katsumus. Aga elamise, mõtetest ja tegudest olen tavalöine inimene, minu olemus on vaid teisatsugune. Iga inimesele on antud oma elutee, mitte midagi pole juhuslik. te võite nii palju vasstu olla ja vastu rääkida, aga mina vähemalt teen seda mida õigeks pean. Kõigile ei peagi see meeldima.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 13:24
Siin, Susanna, pole ju tegemist teistele meeldimisega, sa püüad kogu aeg tõestada, et su elu ja tegemised sulle endale meeldivad. Paraku ei oska sa seda usutavalt teha.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 13:29
jott, mind ei huvita teiste arvamus ja ma ei pea tõestama teistele kellel pole minu elus kohta, näevad ja tunnevad need inimesed kes on minu õmber, see kui minust sai naine, on mu elu õnnelik ja olen rahul.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 14:04
Kuule Susanna ,miks sa siia kirjutad kui sind EI HUVITA teiste arvamus,miks sa tõmbled … meid ka ei huvita kes sa oled nahhui, ja tahad et keegi oleks sinu poolt ...vaata enda käitumist... persse saan silma lahti susanna karjub … mina mina, mina olen ka mina mitte sina sa oled erinev ja meid ei huvita sinu arvamus... te kõigepealt selgeks miks sa oled erinev, miks... sa ei oska selgitada siis ole parem vait mida sa jahud koguaeg... tee mis sulle meeldib sa oled omaette eksemplar ,mitte keegi ei tõrju sind ühiskonnast välja sul lastakse olla ja teha mis tahad mida sa vingud mis sul väheks jääb teised mehed ei võta mune maha ei taha sellist poolikut naist....no ei taha.. ma võin vahest sitasti ütelda kuid jään siiski reaalseid naisi armastama vastu tulles sa kohe mitte ei peta ära et naine oleksid .oi krt äkki lõpetad ole inimene
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 15:23
Tra selge siis susanna2. Munad maas ja õnnejunnis omadega, mida veel nõuad ja hüppad rõvedate heterode keskel? Üritad tõestada, et transad on heterodest paremad ja targemad, aga oma mölaga oled seni vastupidist tõestanud.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 15:36
kuulake kõik taivot ja elu läheb paremaks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 15:56
taivo, mul on palju heteromeestest sõpru ja nad on väga toredad ja lahedad, aga need hetro mehed kes tatti pritsivad ja on endast liiga heal arvamusel, on minu jaoks tühi koht. Lihtsalt on vahel hea midagi kirjutada, eriti kui inimesed asjadest aru ei saa. Mul on väga palju hetero austajaid ja palju on abielu ettepanekuid tehtud, aga ei soovi.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 15:59
Susanna2 aga võta mõni ettepanek vastu ja abiellu ning täida maa lastega. Sa ju nii kõva naine, et ei tohiks sünnitamine probleemiks olla.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 16:18
2JZ enne ikka sittusid oma kontoga kõik teemad täis miks nüüd tavomani alt hõiskad
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 16:31
Puraviku Volli sobiks susannale hästi! Teevad ehk ühe korraliku koalitsioonigi!
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 19:58
Omasooiharad võivad rõõmustada, ravim, mis teeb nad jälle täisväärtuslikeks inimesteks, heteroteks, olemas.

Homoseksuaalsuse ravi koraanipõhise "Prohvetliku

meditsiini" abil! Kuveidist pärit naisarst väidab, et homoseksuaalsuse põhjuseks on spermast toituv anaaluss?

Kuveidist pärit arst Dr. Mariam Al-Sohel ütles märtsis ühes oma teleintervjuus, et homoseksualismi saab hea toiduga (porgandid ja sibul) ning tema enda poolt juurutatud ravimiküünlaga nö "väljaravida"! Arsti sõnutsi on ta väljatöötanud uued "terapeutilised ravimiküünlad", mis aitab samasooliste seksuaalset kihu vähendada ja/või ohjeldada. Siin all mõeldakse neid mehi: (1) kes ei positsioneeri end ei mehena ega naisena( divers), (2) kes ei positsioneeri end ei mehe, naise, ega kolmanda soona st neil polegi sugu. Neid peetakse maskuliinseteks lesbideks! Terveks saab neid ravida Koraanil baseeruva "Prohvetliku meditsiini" abil.

Arst selgitab, et homoseksuaalne sund võib välja areneda peale vägistamist ja jääda kestma, tänu anaalussile, mis meeste spermast toitub. Meeste ja naiste homoseksuaalsust ravitakse sama toimeainet sisaldava ravimiga, mis on sooliselt pakitud erinevat värvi pakendisse. Arstiproua andis intervjuus nõu, kuidas "Geymehed" võiksid näiteks oma seksuaalsust suurendada. Eriti hästi sobivad selleks tarbeks juurviljad, samuti on massiivne toit mehelik! Ka mõrudad toiduained nagu redised, sibulad, porgandid, maguskartulid teevad mehelikuks! Kuveit on väga "homofoobne" maa, kus homoseksuaaluse eest võidakse karistatakse pikaaegse vabadusekaotusega.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 20:15
taovoman, ma ei hakka abielluma mehega, kooselu vaid naisega, lapsi ei saa.
Femina, see pole haigus, nii kuidas sünnib hetero, nii sünnib ka homo, on vaid üksikud erandid.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 20:33
Saan aru sinust susanna, püüad endale sisendada, pole haigus, tegelikkuses ju on.
Tead, ma nägin sind mingi teisipäeval vist, tulid Kaubamaja ees nr. 3 trolli. Kuna tead ju hingest, et sul pole kõik ok, sammud pikkade sammukestega ja kusjuures väga sõjakalt, nagu näha oled sellises kaitseasendis, liikumises, tead ju ise, kõik pole ok.
Lasid ümberlõigata, mis sa tahad nüüd väita, et muutusid lesbiks. Sa ei saa üldse aru, kes oled. Nüüd leidsid gooti stiili, sa otsid ennast, aga oled iseenda ammu ära kaotanud.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 20:59
femina kas sa imeda tahad,mul täitsa olemas mida...
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 21:10
hubert, lugedes su kommentaari EKRE aadressil, arusaadav, et sul kupliall on tühiik, õnnetu äbarik.
Ja ära reklaami seda, mida sul pole, minu kaastunne
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 21:32
Las ma fantaseerin pisut.
Kunagi ammu elas üks noormees. Muidu ju tore poiss, aga plikadele ta peale ei läinud. Ehk lihtsalt selle pärast, et õppimises edasijõudmine oli vaevarikas. No ja klassiõhtutel ei tulnud mitte keegi sellisega tantsima.
Noormees proovis nii ja naa, aga mitt kuidagi ei saanud naistega jutule. Kusagil mingis roosamullifoorumis on ka migi sihuke trt91 ja muid kümneid nimesid kandev, kes juba aastaid üritab ja ei saa pihta. Aga las tema olla mõne teise fantaasialennu teema.
Ühesõnaga - mingil hetkel nägi murest ja vaevast murtud noorsand ühte habemega neidist laval laulmas ja tal lõi lambi põlema. Võtan omal munad maha ja siis hakkavad naised minuga juba puhtalt haletsusest olema. Mõeldud tehtud!
Ja kui see noormees juba surnud pole, np juu ta siis elab kuidagi ikkagi edasi.
Kuuldemängu lõpp.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-27 21:39
Su fantaasialend polegi nii ebareaalne, täiesti usutav. Ja kindlasti on neid tolerante, kes tunnevad kaasa susannale, kiidavad ja müravad, neil süda ju nii suur.
˅ näita rohkem ˅
1
...
6
7
8
...
20