Foorum
1
...
5
6
7
...
20
2019-04-23 06:49
Ja mina vana lollpea olen kõikseaeg Brasiilia rannavõrkpalli tüdrukuid kõige seksikamateks pidanud
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 12:20
susanna2
2019-04-23 02:05:50
misterikass, on olemas teadusi mõs räägivad nii nagu asjad on, aga hetkel kõige paremini kes teab nendest teemadest olen juba korduvalt maininud, aga see on juba teie probleem kui ei taha asjadest aru saada ja ei viitsi asju ajada et harida end ja lgbt lehel on palju materjali, tuleb liohtsalt ringi vaadata.

Esiteks - teadust on ainult üks. Jah erinevatele probleemidele lähenetakse erinevate harude alt, kui põhimõtted jäävad sellegipoolest samaks.
See mida sina silamas pead on ebateadus, alternatiivteadus - teadusega ei ole seal mitte midagi muud pistmist kui vaid see, et maskeerutakse teaduse sarnaseks ja aetakse idiootsust teistele pähe. ja kuna sa oled oma olemuselt juba rumal, siis ei suuda sa seda ise arugi saada, et sulle idiootsust pähe aetakse.
Ja kui asi mingil lehel kirjas - ilma teadsuliku materjalita, siis see on kohe kindlasti tõsi?
Kui see nii oleks, siis oleks ju maa lapig ja kerajas korraga. Sest on olemas isikuid (enamus haritud inimestest), kes usuvad, et maakera on kerajas (mitte päris kera). Ja on olemas lapiku maa teooria pooldajaid. Ka neil on vastavasisulised lehed olemas - kas see siis teeb maakera kohe lapikuks, et on isikuid kes seda rumalusest või tähelepanuvajadusest järgivad ning levitavad?
Sinu arusaamad maailmast ja normaalsetest asjadest näitavad üpris selgelt, et lasteaia lõpueksamid on sul päriselt tegemata või oled neid võltsinud nagu Rainer Vakra. Ära tule siin rääkima, et sa oled põhikooli lõpetanud - see ei paista kusagilt välja.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 12:44
Kogenematu, vaata, kui sa ei taha asjadest aru saada, siis on see sinu probleem, aga nimetada rumalaks kelle vaateid sa ei poolda on rumalus, seal on palju linke mis viivad edasi, lihtsalt tuleb tähelepannba, aga kõige lihtsam võtta ühendust spetsalistiga, tema on juba spetsalist, aga see et sa ise vaeva näha ei taha ja ikka lõõbid oma vaatenurgast, ütleb nii mõndagi.
‘Aga mida ma ikka vaidlen mõtetu inimesega kes asjadest kuulda ja vaeva ei taha näha, sa räägid iseendale vastu, uurimatta tegelikkust.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 12:54
susanna - mis on tegelikus?
sa ütlesid, et on olemas viimaseaja värskeid teadus/uurimustöid, mis näitavad, et sinu suisund ei ole hälve. Seda tööd sa aga siiski näidata ei taha - see on tegelikus. Minu mõistes sa valetad, et on olemas selline teadustöö/uurimus.
Sa ütlesid, et lgbt lehel on vastavad materjalid olemas, tegelikuses oli sela kollane artikkel plus muud asjad, mis ei olnud kohe kindlasti sinu poolt viidatud uurimustööd - see on tegelikus. Minu mõistes sa valetad, et need on sinu poolt viidatud lehel olemas, seal neid ei olnud - ei otse ega viidatult.
Mis siis on normaalsus? kas 4-5% rahvastikust, kes kuuluvad mõne lgbt alarühma (ülejäänud kümmekond protsenti on seda teed läinud lihtsalt moehaigusest/uudishimust) või siiski enamus (kaugelt üle 80%) rahvastikust olevatest heteroseksuaalidest? tegelikus on heterodseksualid normaalsed, ning nendega võrreldes on lgbt seltskond siiski hälbiv normaalsusest.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 13:28
Sa sunna serjosa ise saad aru millest räägid???
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 13:36
Käisin interneti avarustes täna, ja leidsin suisa sellise lehekülje:

https://teadusleht.yolasite.com/

Huvitav, et kohe internetis, ja puha teaduslehel susannast jutt. Juu siis peab ikka tõele vastama - ei olnud minu siin kirjutatu teps mitte minu luul ja väljamõeldis. Internetis olev on ju alati püha ümberlükkamatu tõde. Eriti kui seal läheduses veel kirjas "teadus".
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 14:52
Ja mis sa susanna jahud,ei ole kuskil kirjas ,et normaalne oled ...teid on LGBT poolt liigitatud kogukonnaks.... üks tüüp eraldi liik heterote ühiskonnas...sa ilmselt ikka eesti keelest üldse ei saa
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 16:07
Misterikass, vaata kes mõnitab ja naerab teiste üle, karma karistab.
Õldiselt ütlen nii, me oleme täie mõistuse juures, teadlased on ka kindlks teinud et transsoolised on palju võimekamad inimesed, nende intelligentsus on ka suurem kui tava inimesel. See tuleneb sellest, et transsooline peab elama mitut rolli korraga juba väikesest lapsest peale,see paneb lapse väga keerulisse olukorda, see areng on palju tugevam kui tava inimesel. Aga muidugi tuleb kohe ka vastulause, et rumalus, aga vot uurige ise välja, selle töö jätan teie teha, aga kui ei viitsi tegeleda, siis ei ole mõtet vastu rääkida. Ja seda on näha minu kõigil transsoolistel sõbrannadel-sõpradel. Nad saavad palju paremini hakkama kui tava inimene.
Kuna minu maailmavaade erineb teistest tavainimestest, siis ega te minust aru ei saagi ja mõtlete et olen rumal, tegelikult hoopis teie ei saa aru minust.
Ükskõik mida ma ütlen on siin kõik peaaegu vastu, sest see näitab hoopis teie rumalust, te ei saa ju asjadest aru.
Te pole isegi eksperdiga ühendust võtnud, sest tõde on valus kuulata ja teie loogika vastu.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 16:36
Paremini hakkama? Vahetades iga paari kuu tagant töökohta ei ole tavainimeste silmis teistest paremini hakkamasaamine. Intiimteenuste pakkumine ei ole tavainimeste meelest paremini hakkamasaamine. Oma ütlustest ja väidetest taganemine väitega, et otsige ise, ei ole tavainimeste silmis paremini hakkamasaamine.
Mis teadlased, mis töös ja mis ajal on seda kindlaks teinud, et KÕIK transsoolised on suurema intelligentsiga ja võimekamad? PALUN SIIA NÜÜD KINDLALT VIIDET! Kuna sa väidad, siis palun kinnita oma väidet. Vastasel juhul on see sul ju puhas väljamöeldis, ja sinu väljamõeldut ei saa arvestada. Sa lihtsalt ei küündi oma hariduselt keskkooli/gümnaasiumi lõpunigi, teadlase austavast nimetusest rääkimata.
Sa isegi kirjutad, "TAVAinimene" tavalise heteroseksuaali kohta. Seega sinu tekstis järgi on loogiline oletada, translaps (-inimene) on ebatavaline ehk siis eesti keeleliselt tavalisega võrreldes hälbiv. Näetsa - oled isegi jõudmas tõdemusele, et trans/laps/mees/naine/inimene/sooline/seksuaal/jne ei ole tavaline vaid hälbiv.
Meie pingutused siin foorumis hakkavad siiski ka vilja kandma.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 16:40
Susanna, sinu probleem ongi ju hoopis selles, et sinust saadakse palju paremini aru, kui sa seda sooviksid. Ja karistamaks sind selle eest, et sa kogu maailma vihkad, pole isegi karmat appi vaja, sa tuled sellega ise suurepäraselt toime.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 17:40
Ükski teadlane pole kiitnud et transad targemad intelligentsemad on,ise oled siin omaarust teadlane,ajuhiiglane...üritad teisi lolliks teha,täiega naerad omaette pihku...surm siin või Siberis aga minek sul varsti on
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 17:41
Susanna, kas sa võitled hälbimise pärast lihtsalt võitlemise pärast?
Või sa pole selle sõna tähendusega tegelikult kursis?
Tähendab see ju "erinemist". Ütle nüüd välja, kas sa erined/hälbid TAVAinimesest (nagu sa ise meid nimetasid)? Võimalikke vastuseid on kaks: a) JAH, b)EI.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 17:54
Et sa ise otsima ei peaks, toon sulle EKI lehelt seletava sõnaraamatu väljavõtte:
http://www.eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=Hälve&F=M
hälve ‹hälbe 18› ‹s› Sõnaveeb
kõrvalekaldumine, kõrvalekalle. Pendli hälve tasakaaluasendist. Lubatav, tegelik, keskmine hälve. Hälve normist. Mõõtme hälbeks nimetatakse tegeliku mõõtme ja nimimõõtme erinevust. Lapse kehalise ja vaimse arenemise hälbed. Parimaski tõlkes leidub hälbeid originaalist.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 17:57
Ja nüüd selle taustal - mis teadlane oma mis uurimustöös väitis, et sa oled justkui tavaline, mitte hälbiv ehk siis normist erinev?
Või oli see töö siiski sinu ettekujutuse vili?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 19:06
Küll te viitsite ikka vaielda
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 21:11
Jagan Ed8-ga sama tunnet. Vaielda oleks mõtet veel endaga võrdsega, aga siin...
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 21:19
Kogenematu,Ma ei viiotsi vaielda, mõtetu tegevus, sinu jutu järgi on ka väga paljud heterod hälbega, see on ka kõrvalkalle kui läheb tavasexist välja, usun et saad aru küll mida mõtlen, aga ei, te ajate ühte rida,, miks ma mainin et tavainimene, aga sellepärast et teie peate end tavaliseks. Aga see et transinimesed on intelligentsemad on kindlaks tehtud ühe teadlase poolt, aga seda juba otsdi internetist, minule aastaid tagasi sõber luges sellest, mina ei tea sellest ligist midagi ja sõber juba ei valeta, sest sel ajal ta ei mõistnud mind. Aga õppides mind tundma, sai aru et olen normaalne. nagu kõik mu sõbrad ja sõbrannad näevad mis inimene ma olen ja naeravad teie ule, mida ometi püüate tõestada, paljudele hetero sõpradele olen näidanud neid tekste, sest see on lausa naeruväärne nende jaoks, ükskõik mis ma ütlen ollakse vastu.
Ma ei viitsi vaielda, see on sinu enda probleem, kui sa ei viitsi ise vaeva näha, Ma küsisin eksperdi käest kas see on hälve, ekspert ütles see pole kohe kindlasti hälve ja nii ongi, pole mõtet vaielda, vaidle seksuaaltervise eksperdiga kui sa endas nii kindel ja tast targem oled, teie tekstid näitavad tõesti suurt intelligentsust, te olete ikka nii kinni omas maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 21:39
Hälve või mitte aga välja näeb see tulemus muidugi pehmelt öeldes kentsakas .....no ei liha ega kala........
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 21:57
Vahest Sa susanna ei saa aru, et oled oma tuttavate naerualune. Nad ei naera Sinuga koos vaid Sinu üle. Sarkasm ja iroonia, või nagu vanasõna ütleb: kiida lolli, siis loll teeb.
Sina teed telekas teadvustustööd ja sõbrad naeravad Sinu üle, et vat loll läkski tegutsema
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 22:20
Susanna hädaks on kuulsusejanu. Tahaks lennata, aga tiivad on nõrgukesed. Ei aidanud ka liigsete kehaosade amputeerimine, ikka ei suuda kõrgustesse tõusta, sest need vastikud heterod on talle pommid jalgade külge sidunud. Nüüd üritab saada kuulsaks filmitegijaks. Ma ei mõista ainult seda, miks peavad näitlejad ja lavastajad asja pikalt koolis õppima, kui on olemas selline talent, kellele piisab maailmatasemel kundti loomiseks põhiharidusest. Noh teda ju segab teiste pahatahtlikus, sest ta on transsooline. Aga huvitav on see, et kuidas said nii paljud homoseksuaalid tipptegijateks? Kas neid siis ei kiusatagi? Kõik ju teavad, et nad homod on.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 22:38
Mees- naine ei saa enam rahuldust,urrukas pidi ka nii veninud olema siņna roni juba jalgupidi sisse
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 22:49
Noh ega see juurdetehtud auk vist eriti vormis taha püsida, seal pole ju neid lihaseid mis õiget pingul hoiavad ja ei lase väljavenida
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 22:53
...........siit tekkis küsimus, kas siukese kaadervärgiga tuleks häda korral minna günekoloogi või endiselt meestearsti juurde
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 22:53
Kas seda uut ongi, lugedes siit siis heteroseks ei meeldi talle, massaaž ise käinud kunded räägivad till on ees aga mune pole
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 22:55
Paar cm jubinat koguaeg kõva,lahti ei lähegi
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 22:57
Kas see albertkolmas oligi Susanna ise et hüva teema leiutas
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 02:00
minaseemees, sa oled ikka täielik pervert ja haige inimene, minul toimib ja saan orgasmi, mind on saanud vaid üks mees, see ka prooviks.
Serppjuhan, ei naera minu õle, sest nemad on enamus vaevaks võtnud uurida transooliste kohta ja on tõdenud et ajan õiget juttu. aga iga inimesel jäägu oma arvamus, vahet pole, kui mina suu lahti teen siis see juba on suur probleem.
jfjm, asi ei ole kuulsuses, vaid teha neid asju millest unistanud, ja see et olen trans pole põhjus oma unistused tegemata jätta, olen see kes olen, kui kedagi häirib siis mingu kaarega mööda, keegi ei käsi vaadata. igaühel on õigus elada võrdselt ja teha omi asju, kui kellegile sellega halba ei tee.
Aga mõni peab end siin nii targaks ja õtleb et oleme ebanormaalsed inimesed ja spetsalistist targemad.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 07:34
Susanna, ma tõesti ei viitsi vaeva näha, et tuhandete ja kümnete tuhandete teadustööde hulgast, mis on laias laastus minu arvamusega sarnane, otsida seda ÜHTE vale/ebateaduse poolt üllitatut kus mingil salapärasel põhjusel hoopis transseksuaalsust peetaks normiks. Minul pole seda aega ega motivatsioonigi.
Nagu ma aru saan, siis sa ise pole seda lugenud - toetud teiste arvamusele sellest tööst. Samas sa nagu kahtlesid, et kui keegi teine seda loeb, siis ei saa seal kirjutatus sedasi aru nagu sina oled aru saanud. Loogiliselt arutades tulen järeldusele, et isegi parimal juhul on sulle öeldud valet sellest tööst, või oled sa valesti aru saanud. Ja see on parimal juhul.
Ja kui sa ütled, et ma pean end eksperdist targemaks, siis ehk ütled selle eksperdi nime? Muidu on ju väga raske võrrelda. Poetaguse MiÅ¡a ekspertarvamuse suudan ma arvatavasti ikkagi faktidele toetudes ümber lükata.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 10:34
Mida siin vaielda? Suurem osa iha.ee kasutajatest ju mingisuguse hälbega.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 11:06
tussujanoku, sul puha õigus, ainuüksi juba sellel saidil konto omamine on keskmise eestlase suhtes hälbeline tegevus.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 12:48
Kogenematu, aga ma ju mainisin eksperdi nime oma teises saates ja all tekstina on ka nimi täitsa olemas, ei pea tuhandeid lehti läbi vaatama. On vaja vaid üks leht lahti teha jka seal eksperdi nimi olemas, vaja talle vaid helistada, kui tal on aega rääkioda. Oma saates ma küsisin otse, kas see on hälve, tema vastas, kohe kindlasti ei ole.Mina olen palju lehti läbi lugenud, need on enamasti valed, ma ei viitsi uuesti otsima hakata ja jagada õiget kohta sellel teemal, see ei ole vaeva väärt teie jaoks, te ikka leiate et vastu rääkida, niiet sellepeale ma enam aega ei raiska, mul niigi palju huvitavaid tegemisi, mina olen enda jaoks uurinud ja sellest mulle piisab, mis teised räägivad on suht savi, andsin lihtsa võimaluse, siiani pole sellest kinni haaranud ja ajad ikka oma rida.
See et sa sõimad mind prostituudiks on halvustav, prostituut on see kes pakub intiimteenuseid ehk siis sexi, kui hakkame ütlema et kõik kes oma keha müüvad on prostituudid, Striptiisitarid kabaree tantsijannad, tantra massaazi tegijad.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 12:58
Keprik, selles ongi asi et lapsevanemad räägivad nendest teemadest valesti oma vaatevinklist, koolidega tegelevad lgbt inimesed teavitustööga, enamus siin foorumis ütlevad et see on hälve, see ongi ju lapsele valetamine, seda ei saa lapsevanematele jätta, mul on reaalselt mitu juhtumid, kus lapsevanem on öelnud et me oleme haiged ja hälbega, aga hiljem kui lapsele tekib homo sõber, siis küsib laps miks te valetasite. Vot sellepärast tuleb koolides rääkida transsoolistest ja homodest, sest nemad ka moodustavad perekonna.
Miks ma sugu vahetasin, sellepärast et minu jaoks oli see väga häiriv,ei suutnud nii elada.
Minaseemees aga on nii haige juttuga, ta ei tea asjadest midagi ja mõtleb ei tea mida omast haigest peast vist võtnud, aga ega sellist teksti kirjutav mees polegi normaalne.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 13:55
susanna2
2019-04-24 12:48:50
...
See et sa sõimad mind prostituudiks on halvustav,
...

Kogenematu
2019-04-23 16:36:56
Paremini hakkama? Vahetades iga paari kuu tagant töökohta ei ole tavainimeste silmis teistest paremini hakkamasaamine. Intiimteenuste pakkumine ei ole tavainimeste meelest paremini hakkamasaamine. Oma ütlustest ja väidetest taganemine väitega, et otsige ise, ei ole tavainimeste silmis paremini hakkamasaamine.

Esiteks olgem siiski faktitruud - ei ole siin sõnagi prostituudiks olemisest. On intiimteenuste pakkumisest jutt.
Ja teiseks - sa väitsid, et transsoolised saavad tavainimestest paremini hakkama. Kas töökohtade vahetus, intiimteenuste pakkumine ning valetamisega vahelejäädes keerutama hakkamine on teistest paremini hakkama saamine? PALUN VASTUST - JAH või EI!
Valetad sa ju ka praegu - MA POLE SIND PROSTITUUDIKS SÕIMANUD! Kas sul on lisaks kõigele muule raskusi ka funktsionaalse lugemisega (loetud tekstist arusaamisega)?

Ja proovin veelkord sulle seletada - HÄLVE ei tähenda halvustust. See tähendab erinemist normist. See võib olla kõrvalekalle normist nii ühele kui ka teisele poole. Kui sa ennast ei pea TAVAinimeseks (nagu sa ise heterote kohta kirjutasid), siis mis sa oled?
Kas tundub loogiline kui ma ütlen, et sa erined TAVAinimesest oma seksualse sättumuse ja oma kehaehituse, oma hormonaalsete talituste, oma arukuse jne - siia võiks kirjutada terve pika lõigu sinu erinemisest TAVAinimestest. Kas oled nõus, et oled ERILINE, erined tavalisest heteroseksuaalsest mehes ja naisest? Selleks erinevusest arusaamiseks vist ei pea olema eriline ajuhiiglane - isegi sa ise saad aru, et sa erined teistest, TAVAinimestest. Kas me oleme senimaani ühel arusaamal? Sina oled teistega võrreldes erinev?
Tundub, et oleme sellest ühte moodi aru saanud.
Nii, kuna elu on pisut keerulisem kui mustvalge kirjatekst, siis toome siia ühe tasandi veel. Eesti keeles võib sõna "erineb" asendada teatud juhtudel, kui võrreldakse mingi asja erinemist teatud normist, sõnaga "hälbib". Seda võib öelda näiteks tellistest laotud müüri kohta - kui rea peale üks tellis on ikka viltu pandud, siis ta erineb ladumisjoonest ehk hälbib. Kui kellapendli normaalseks seisuasendiks on üks kindel alumine asend, siis mis iganes muu asend on seisuasendi suhtes hälbiv. Vahet pole kas paremale või vasemale. Kui sinu käekell ei näita õiget aega, siis see hälbib õige aja suhtes - ja pole tähtis kas kell on etteläinud või taha jäänud. Kui sõdurid marsivad "sammu" ja üks tolgus kaperdab "valet jalga", siis ta hälbib. Kui sul on kausitäis punaseid maasikaid ja üks neist on veel roheline, siis see roheline hälbib.
Loodan et näited on sulle arusaadavad - ehk siis hälbimine on erinemine millegi suhtes. Võib ka olla kausitäis rohelisi maasikaid ning nende hulgas on üks punane - ka see punane hälbib teiste suhtes.
Ehk siis hälbimine EI TÄHENDA HALBA. tähendab ERINEMIST. Seda siis eesti keeles. Ehk on mõned teised keeled selles osas teiste reeglitega, ma nii hästi kõiki teisi maailmas ettetulevaid keeli ei tea. See ei puutu ju ka hetkel asjasse.
Paneme nüüd need kaks varem selgeks saanud asja kokku - me saime aru et sa oled teistest millegipoolest erinev. Ja kui me võrdleme sin teistega, saame keeleliselt ka öelda, et sa hälbid - puhtalt selle pärast, et erined.
Mina näiteks olen kah hetkel hälbiv, olen ainus, kes üritab sind siin foorumiteemas pisutki targemaks teha. Teised sellega tegeleda ei soovi või ei jaksa. Sina aga jonnid nagu sikk ning ei taha kainelt aru saada, et sa ei saa eesti keele vastu. Määrigu misiganes "eksperdid" sulle mokkade peale mida iganes - keeleliselt oled sa enamusest erinev, seega hälbiv (SIC! mitte segi ajada sõnaga hälvik!).

Kui sul nüüd kah nagu koitma ei hakka ja arusaam su maha jätab, siis annan ma alla. Annan alla veendumusega, et minu silmad on ära näinud maailma rumalaima inimese.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 14:08
Susanna, milline on see "õige" vaatevinkel sinu arvates? Ka fanaatilised usuhullud, enesetaputerroristid, sarimõrtsukad, pedofiilid ja paljud teised häiritud mõistusega inimesed tegutsevad ju oma vaatevinklist lähtuvalt, pidades seda absoluutseks tõeks. Paraku ei jaga sama arvamust nende täie mõistuse juures olevad liigikaaslased. Kas need LGBT inimesed või vähemalt osadki neist omavad ka teatud tasemel väljaõpet või on nad samasugused pseudoteadlased, nagu need, kes kuulutavad, kuidas Maa on endiselt universumi keskpunkt või et evolutsioon on puhas pettus ja elu Maal sai alguse seitsme päevaga. Kui ikkagi vastav haridus puudub, siis ei maksa oma teadmatusega nakatada ka teisi ja rääkida seda, mida tahetakse uskuda ise ja panna ka teisi ennast järgima. Selline "teavitustöö" ja ajupesu, mis saab alguse juba koolidest, meenutab mulle kangesti jehoovatunnistajaid, kes samuti oma vaatevinklist tulenevalt üritavad kuulutada "tõde". Milleks rikkuda lapsepõlve ja hakata noorte mõistust rikkuma ja mõjutama juba sellises õrnas eas, kus nad on iseäranis vastuvõetavad mistahes jamale? Minu jaoks tundub see lausa kuritegelikuna.
Kas see, kui sa vahetasid sugu, muutis siis sind tõepoolest ka õnnelikumaks? Igasugune häiritus saab alguse peast, ja mitte kehast, sest kehaga on ju füüsiliselt kõik korras, kuid ajuga see nõnda ei ole. Äkki oleks pidanud alustama hoopiski medikamentide, teraapia ja nõustamisega? See oleks sind ehk õpetanud oma keha ja iseennast armastama ja seda ennast kehaliselt ja hiljem ka vaimselt sandistamata? Sa tead ka ise, et nood hormoonid ei mõju hästi.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 14:31
Dragu, kas sa pole siis kahekümne lehe jooksul aru saanud - on susanna arvamus ja siis on veel valearvamus. Mis iganes natukenegi susanna arvamusest erineb on valearvamus. Isegi kui terve ülejäänud maailm oleks mingis asjas ühel meelel, ja susannal on asjast teine arvamus, siis kõik teised oleksid eksiarvamusel.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 14:40
Mina arvan, et sel teemal on üldse mõtetu edasi rääkida, sest S jääb nii või naa kindlaks omale arvamusele. Teda lihtsalt ei huvitagi siin oma sõna öelnud inimeste arvamus.Keegi ju pole millegipärast temaga samal arvamusel.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 19:53
On siin üldse üks foorum olnud kus ühe teemaga otsast lõpuni mindud,seda vist haru harva näeb. Kui üldse näeb.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 20:17
Ed8, ja sinu panus sellesse kasvõi siin teemas on ...?
Ainult viriseda?
Saladuskatte all saan öelda, et on selliseid teemasid. Päris mitu on ka meie alustatut.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 20:38
Virisen või? Kogenematu? Mh mis sul saladuskatte all öelda veel on. Teema üks1 austa hallpäid,teema2 vaat et ise jalaga perse ei saa ja teema kolm mis sa arvad mis see on?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 20:44
Nii, nagu elavas vestluses, on ka siin - teema ei jää kunagi vaid ühe ja sama juurde püsima, ja mida rohkem inimesi on arutlemas, seda rohkem ka erinevaid mõtteid lauale tuuakse.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 21:08
Dragonov, nii ta paraku on,iga teema algatab uut.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-24 23:52
Lollusest geniaalsuseni on vaid mõni samm, geniaalsusest lolluseni pole vaja sageli poolt sammugi.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-25 00:02
Nii ta enamasti on jah ning tihti on see uus teema isegi huvitavam kui algne. See teema siin tegi uuestisünni pärast ühe isiku ülesastumist ja ei ütleks, et selles uues midagi erilist oleks, sest asi on juba mitu korda läbileierdatud.
Selle isiku juures ei huvita mind tegelikult üldse kes ta on. Ainuke asi mis minus mingeid mõtteid tekitab on see, et miks ta nii käitub.
Raske on leppida, kui oled loodud üheks, aga tahad olla keegi muu ja eriti hull on olukord siis kui see vastuolu on veel mitmel eri tasandil.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-25 00:20
Mul on tutvusringkonnas inimesi, kes ei liigita ennast seksuaalselt orientatsioonilt heteroks, mu tutvusringkonnas on veganeid, samuti on mu tutvusringkonnas ka erinevatesse erakondadesse kuuluvaid inimesi (tulles korraks tagasi algse teema püstituse juurde), samuti on mul tuttavaid nii füüsilise kui ka vaimse puudega inimeste hulgas. Kõik on väga erineval moel "erilised" inimesed, aga mitte keegi neist ei tao endale rusikaga vastu rinda ja ei aja taga mingeid erilisi õigusi. Kõik nad on täiesti tavalised inimesed, kes elavad oma elu, ei suru oma maailmavaateid teistele peale, kõik nad kuuluvad "vähemuse" hulka ja lähtuvad mõttest "ela ise ja lase teistel elada". Kui neilt küsida, siis nad heameelega on valmis rääkima, mis nende probleemid on, mis neid kurvastab, mis rõõmustab, aga ise nad mitte kellegi kõri kallale ei kipu, et kõik ülejäänud peaksid nende kui vähemuse reeglite järgi elama ja toimetama.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-25 16:11
Corson, no tabasid pointi! Mõni oskab kohe õhupalli lõhki puhuda mõnikord. Aga noh jah, kuidas kellegil.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 21:52
Corazon, aga kui keelataks ka hetero abielu ära, nende lapsendamise õigusi, miks peab teil see õigus vaid olema. Te samuti ei saanud valida kellena sündida, see et enamus on hetero inimesed ei tähenda et nad normaalsed on, ka väga paljud hetero inimesed on ebanormaalsed. Ma ei pea end eriliseks, invaliitsus ei ole suhe, puue ei ole suhe, aga homoabielu on kahe täiskasvanud inimese vaheline suhe. Selles ongi probleem et ei lasta normaalselt elada, homod ei saa veel abielluda. Homo ja transsooline ei ole puue, ei ole hälve, isegi jumalate aegu olid osa jumalad kahesoolised, aga inimkond on endast liiga heal arvamusel, kui peetakse meid ebanormaalseteks. Inimkond on teinud ebanormaalseid seaduseid. Meil peaks ka olema võrdne õigus elada.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 22:16
Susanna, aga sa ütle mida on ebanormaalset heteroabielus. Sest abielu on kahe eri soost liit laste saamiseks ja kasvatamiseks. Ja need seadused on teinud heteroinimesed iseendi tarbeks ja neis pole midagi ebanormaalset. Abieluseadus mõeldi välja, sest seda oli vaja laste õiguste kaitseks. Ebanormaalne on see kui samadel alustel tahetakse luua viljatut liitu.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 22:30
Kas mitte abiellumine takistab lapse saamist, elagu samamoodi ilma abieluta ja kuidas on homoabielu ebanormaalne siis
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 22:31
susanna ära peale võta enam
˅ näita rohkem ˅
2019-04-26 22:57
Türa,sa Susanna oled idioot mitte inimene.vallasemad tuleks ära keelustada,kaovad homod siit ilmast kus kurat
˅ näita rohkem ˅
1
...
5
6
7
...
20