susanna2
2019-04-24 12:48:50
...
See et sa sõimad mind prostituudiks on halvustav,
...
Kogenematu
2019-04-23 16:36:56
Paremini hakkama? Vahetades iga paari kuu tagant töökohta ei ole tavainimeste silmis teistest paremini hakkamasaamine. Intiimteenuste pakkumine ei ole tavainimeste meelest paremini hakkamasaamine. Oma ütlustest ja väidetest taganemine väitega, et otsige ise, ei ole tavainimeste silmis paremini hakkamasaamine.
Ja teiseks - sa väitsid, et transsoolised saavad tavainimestest paremini hakkama. Kas töökohtade vahetus, intiimteenuste pakkumine ning valetamisega vahelejäädes keerutama hakkamine on teistest paremini hakkama saamine? PALUN VASTUST - JAH või EI!
Valetad sa ju ka praegu - MA POLE SIND PROSTITUUDIKS SÕIMANUD! Kas sul on lisaks kõigele muule raskusi ka funktsionaalse lugemisega (loetud tekstist arusaamisega)?
Ja proovin veelkord sulle seletada - HÄLVE ei tähenda halvustust. See tähendab erinemist normist. See võib olla kõrvalekalle normist nii ühele kui ka teisele poole. Kui sa ennast ei pea TAVAinimeseks (nagu sa ise heterote kohta kirjutasid), siis mis sa oled?
Kas tundub loogiline kui ma ütlen, et sa erined TAVAinimesest oma seksualse sättumuse ja oma kehaehituse, oma hormonaalsete talituste, oma arukuse jne - siia võiks kirjutada terve pika lõigu sinu erinemisest TAVAinimestest. Kas oled nõus, et oled ERILINE, erined tavalisest heteroseksuaalsest mehes ja naisest? Selleks erinevusest arusaamiseks vist ei pea olema eriline ajuhiiglane - isegi sa ise saad aru, et sa erined teistest, TAVAinimestest. Kas me oleme senimaani ühel arusaamal? Sina oled teistega võrreldes erinev?
Tundub, et oleme sellest ühte moodi aru saanud.
Nii, kuna elu on pisut keerulisem kui mustvalge kirjatekst, siis toome siia ühe tasandi veel. Eesti keeles võib sõna "erineb" asendada teatud juhtudel, kui võrreldakse mingi asja erinemist teatud normist, sõnaga "hälbib". Seda võib öelda näiteks tellistest laotud müüri kohta - kui rea peale üks tellis on ikka viltu pandud, siis ta erineb ladumisjoonest ehk hälbib. Kui kellapendli normaalseks seisuasendiks on üks kindel alumine asend, siis mis iganes muu asend on seisuasendi suhtes hälbiv. Vahet pole kas paremale või vasemale. Kui sinu käekell ei näita õiget aega, siis see hälbib õige aja suhtes - ja pole tähtis kas kell on etteläinud või taha jäänud. Kui sõdurid marsivad "sammu" ja üks tolgus kaperdab "valet jalga", siis ta hälbib. Kui sul on kausitäis punaseid maasikaid ja üks neist on veel roheline, siis see roheline hälbib.
Loodan et näited on sulle arusaadavad - ehk siis hälbimine on erinemine millegi suhtes. Võib ka olla kausitäis rohelisi maasikaid ning nende hulgas on üks punane - ka see punane hälbib teiste suhtes.
Ehk siis hälbimine EI TÄHENDA HALBA. tähendab ERINEMIST. Seda siis eesti keeles. Ehk on mõned teised keeled selles osas teiste reeglitega, ma nii hästi kõiki teisi maailmas ettetulevaid keeli ei tea. See ei puutu ju ka hetkel asjasse.
Paneme nüüd need kaks varem selgeks saanud asja kokku - me saime aru et sa oled teistest millegipoolest erinev. Ja kui me võrdleme sin teistega, saame keeleliselt ka öelda, et sa hälbid - puhtalt selle pärast, et erined.
Mina näiteks olen kah hetkel hälbiv, olen ainus, kes üritab sind siin foorumiteemas pisutki targemaks teha. Teised sellega tegeleda ei soovi või ei jaksa. Sina aga jonnid nagu sikk ning ei taha kainelt aru saada, et sa ei saa eesti keele vastu. Määrigu misiganes "eksperdid" sulle mokkade peale mida iganes - keeleliselt oled sa enamusest erinev, seega hälbiv (SIC! mitte segi ajada sõnaga hälvik!).
Kui sul nüüd kah nagu koitma ei hakka ja arusaam su maha jätab, siis annan ma alla. Annan alla veendumusega, et minu silmad on ära näinud maailma rumalaima inimese.