Foorum
1
...
4
5
6
...
20
2019-04-20 17:07
Vist mõni naudib kui varba peale astutakse. Põhjus miks oma objektiivse vaate suunas väljas olen,see lihtne, tuleb laiem silmaring aretada,keegi ei saa viga, kes arvab, et saanud solvata,khm viisakalt öeldes ei maksa üle mõelda.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 17:42
misteri, asga miks surute teie heteroismi peale, telekas näidatakse koguaeg heteroarmastust, aga kui näidatakse homoarmastust, siis kohe suur probleem, teil ongi need võimalused olemas, mida meil ei ole. Makse maksavad kõik, aga see ei anna õilsat tööd takistada mida teeb LGBT kogukond, neid tulebki rahastada, et teiesugustele selgeks teha kes on LGBT inimene, miks see nii on.
Kogenematu, mul ei ole vaja midagi tõestada, kui ei viitsi ise vaeva näha, siis on see sinu probleem. Ma ei hakka jagama ingliskeelseid asju, siis saadakse valesti aru, küsi eksperdi käest, saad isiklikult teada kuidas asjad on.
Miks ei jaga võõrkeelseid tekste, sest kui eesti inimene saab valesti aru, tuleb sellest hoopis suurem probleem, et aru saada tuleb osata ideaalselt inglise keelt.
Kui sa ise vaeva ei taha näha ja seksuaaltervise eksperdiga ühendust võtta ei taha, on see juba täielikult sinu enda süü, ära otsi minus seda süüd, võimalus on tuleb vaid vaeva näha.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 17:47
Poisid ja tüdrukud, jätke see Susanna rahule, las ta olla edasi. See leht ei peaks olema kemplemise jaoks, siin kõigile. Mulle ei meeldi paljutki mis siin arutelus tulnud arutlusele aga samas nagut savi, ega eriti ei kõiguta. Susanna, võta oma söömata tabletid ära mis sa peaks sööma arsti soovitusel, võtab ehk su tuurid alla, nagu metsaline siin kõiki sõimamas arutult. Hakkad tõesti juba natuke oma mölaga ajudele käima, kõike saab mõistlikult arutada aga sina lahmid juba ise ka ei tea mida ja teised, no jätke see ullike rahule, ega ta ei muutu rohkem arutlevamaks kui sedasi teda vardasse ajate. tal ongi ju põhimõte, et ta on märter mingi.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 17:52
Susanna kas sellel on mõtet mida sa kirjutad ….. maailm on loodud heterolastele nemad on maailma aluspõhi, kui me kõik nüüd ümber lõikame või nagu sina munad maha ja tahad naisega elada … järglasi ei tule ...see maailm sureb välja...homod armastavad pole keegi neid tõrjunud ,te ise ronite kapist välja hõiskama mis te sellest saate.Heteroinimesed ei tohi ka paljutki mida nad ikka teevad aga ei hõiska seda avalikult milleks et neid põlu alla saadetaks ..mõtetu mõtetu mida sa jahud siin
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 18:23
Seesama vana pensionil prost touch1 ka siin kakanokusid kaitsmas ristilöömise eest. Sa vanatädi pole taiband, et keegi neid munadega ja kastreeritud hälvikuid ei kotiks, kui nad ise oma kotte ei tuleks heterode nina ette liputama ja sellele takka kiitmist nõudma.
Tra susanna1 oled ise samutu rõveda heteronussi tagajärjel sündinud, mida sa pägised siin.
Oleks su issil vorstivabrik pubekana maha nüsitud, oleks üks ajudeta koomik maailmas vähem. Selle eest võitledki, kesksooline lammas?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 18:51
Susanna, ära keeruta. Inglise keel pole tänapäeval enam haruldane.
Olen töötanud kohtades, kus see keel on igapäevane. Sealhulgas olen töötanud rootsi firmas, kus 90% oli rääkimist inglise keeles, ülejäänud 10% jagunes pisukese rootsi, norra ja vene keele vahele. Töö ülesanneteks oli igapäevane strateegiline ostmine - põhirõhk oli lepingutel, vägagi juriidiline tekst nii lugeda kui ka koostada. Ja seda inglise keeles.
Ja ma pakkusin ju välja võimaluse, et laseb selle teksti tõlkida notarjaalselt vannutatud tõlgi juures. Saad enne meid selle tõlke kätte ja saad kontrollida tõlke kvaliteeti. Tõlkija esitab arve alles peale seda, kui oled tõlkega rahul, aga õigustamatult vinguda ei tasu - nemad on oma tegemistes tõsised. Kui oled tõlke kvaliteediga rahul, saadad tõlkija poolt digiallkirjastatud versiooni ja ongi kõik.
Ei midagi keerulist, ei midagi üleloomulikku ega ka mitte midagi, mis väljuks sinu kontrolli alt.
Kas leiad veel vabandusi või proiviks leida võimalusi asi siiski viisakalt ja viksilt ühele poole saada?
Boonusena saad ju tasuta selle töö omale!
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 18:59
Ja polegi palju vaja🤗hälvikud ja muud tõrjutud annavad endast koheselt märku.. 😁 muretseda pole põhjust, teemasi jagub

Kui alumisel korrusel on terve mõistus siis sobib ülemise korruse sisustamiseks oivaliselt teadus ..... Oliver Wendell Holms..
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 19:04
Ja tõestamisest - tõepoolest, sa ei pea õidagi tõestama. Enamus siin olijaid teab, et sinu seksuaalsus ON hälbeline.
Lihtsalt jäi kuidagi selline mulje, et sa ise tahtsid väga tõestada, et see nii pole - isegi mingid teadustööd pidid sinu sõnu tagama.
Et kui sa ei taha tõestada, siis lepi oma hälvetega, neid näikse juba hulgim kokku saama.Psühiline on alguseks, füüsiline on ka kindlasti esimese tagajärg. Noh, avalikult valetamist loetakse kah siiski hälbivaks käitumiseks. Rumalus, no see pole iseenesest hälve, küll aga selle sellises mahus reklaamimine. Enaõasti peetaks normaalseks siiski oma rumaluse mitteväljapaista laskmist.
Need on jällegi puhtad faktid, mitte midagi tagakiusuna, mis tuleneb sinu otsusest oma mehele viitavad suguelundid eemaldada.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 19:10
Touch1 sai tõrjutud kui üritas endale munandeid külge traageldada v? Irw. Lase nüüd tulla mõni tark tsitaat, mis ära tõestaks, kuidas alumisel korrusel skalpelliga vehkimine terve móistusega seotud on? Kakanokuteadlased my
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 19:10
Naisel meheau nii tugevalt alles sees,kirjutab nagu mees aga ei tunnista et seda on
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 19:12
Mis munad läind ja ei nutagi
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 19:21
IYH, ei muutu ta grammigi arukamaks, kui teda õrnalt vardasse ajada. Pigem vastupidi, minu arust läheb ta iga päevaga lollimaks. Palju lollimaks enam minna ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 19:27
Mul on ka selline tunne,et hormoonid lähevad juba aju peale,mehe ajule naishormoone...surm varsti käes...ja ei olnudki õnnelik
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 20:15
Mõni vist ei saagi aru, et munad alles. Kuigi jah munade pühad möödas ja kuigi ei saa. 1Touch l point.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 20:25
Küll ikka võib mõni tüütu olla
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 20:51
kogenematu, ei täida ma sinu nõudmisi mingitele iha tegelastele kers aru ei saa, aga ma ajan neid asju et tõlgitaks, aga see tundub palju raskem olevat, tõlkida saavad vaid need keda saab usaldada. Agha sa võid mind valetajaks sõimata, mul jumala suva. Kui see teadustöö saab kunagi tõlgitud, siis levitan seda nii suurelt kui minu võimuses.
Aga et tõestada ja kohe jooksma hakata sinu järgi, nii ned asjad ei käi-
Kui uudishimu nii suur on et ei kannata, siis tead isegi kuhu pöörduda, olen korduvalt öelnud, kindlasti on ta väga teadlik kuidas asjad on..
Räägite minu ajudest, et pole peas mul kõik korras, vaadake peeglisse, nii lolle tekste kirjutavad kes asjadest aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 20:55
Kuule igasugune kirjandus on avalik , mis on raamatu või neti lehe nimi kus kohast mida tõlgid
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 21:27
Aga pane siia selle töö autori nimi. Seda ei pea tõlkima ja keegi ei saa valesti aru.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 21:30
Ma ei tea seadusi, aga kas vaimupuudega inimestel tohib mune maha võtta, kui nad seda nõuavad
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 21:59
Neil on see vist lausa kohustuslik...äkki armastavad noori tüdrukuid
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 02:16
aga siis otsige ise, oleks huvitav teada mida leiate ja mida õigeks peate,.
Kuule haige inimene miseri, minu ajudega on kõik korras, sonul pole uuringuid tehtud ja nagu näha kui lolli juttu ajad on sul ajupuudus omal. Enne kui meie loa saame et sugu vahetada, tehakse ka teste ja uuringuid, kas peaga kõik korras, väga vähesed suudavad nii kõrgel tasemel teha, vaata peeglisse kui lolliks sõimad.
Ma ei viitsi vaielda ja mõtetu, andsin õige ja kindlama suuna kus saab õige vastuse, aga teie ei viitsi asju ajada ja mina ei viitsi jamada teiega, kes leiavad ikka õigustusi oma maailma vaadete väänamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 04:21
kass terviseteadustulemuste peamine andmebaas vaatas. usa rahvuslik tervise instituut. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/

null lugu, et transgender on ok. aga "Studies investigating the prevalence of psychiatric disorders among trans individuals have identified elevated rates of psychopathology" ja "studies found higher psychopathology in trans women" ja "trans people attending transgender health-care services appear to have a higher risk of psychiatric morbidity (that improves following treatment), and thus confirms the vulnerability of this population." ütlevad väga otse, et transsoolistel on mõistusega ennegi kehvasti, eriti transnaistel, aga pärast oppi/hormoonravi rebivad nad psühhiaatrilise haigestumisega muust rahvastikust pikalt ette (+135%, s.h +215% enesetapu ja enesevigastamise osas). nagu ka sõltuvushaiguste (+159%), vähi (+140%) ja vägivaldsuse (+94%) ja vereringehädadega (+59 %).

väga terve ja tervislik rahvas
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 11:01
Ega ei olegi mõtet Susanna siin vaielda, hetero inimene ei saagi mõelda nii nagu sina lihtsalt ei saa sest meie kohus on maailma jätkata ,meie toome teiesuguseid ilmale ja pärast teeme igasugu katseid ja sina oled susanna üks jänkudest kes munad kaotanud
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 11:12
Mul küll ei ole mingit huvi sellist maailma jätkata, kus enda nn järglastega katseid tehakse.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 11:37
teadus teeb meiega nii pole parata ,oled korra lollimõtet edendanud saad eluaeg end lollina olla
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 12:39
Misterikass, Ongi algul väga raske ka psüühiliselt translapsel,eriti kui teda ei mõisteta ja tõrjutakse, pigem on see ühiskonna süü kes tõtrjuvad neid inimesi ja vägivallatsevad nende kallal. See pole nende süü vaid vanemate süü kes räägivad lastele valet ja tänu sellele see laps kiusab taga kes on teistest erinev. Need lapsevanemad kes valetavad et transsoolised ja homod on hälbega oma lastele, tuleks kinni panna ja lapsevanemate õigused ära võtta, sest nende vale põhjustab koolis vägivalda. Lapsed juba varakult tajuvad et nad on teistest erinev ja see võib olla suureks probleemiks. Kui last pidevalt klobitakse, mõnitatakse siis loomulikult mõjub see lapsele psüühiliselt. Kõik vähemused keda mina tean on paljudel olnud raske, neid kiusati koolis taga, seepärast et nad olid teistest erinevad. See on haige, molles on süüdi lapsevanemad tavaliselt. Neid lapsevanemaid tuleks karmilt karistada, kui nende laps teisi taga kiusab.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 13:15
Vanemad kasvatavad oma lapsi heteroteks, nii on maailmas on loodud,kui keegi tunneb end lapsena teisiti siis andku märku...sellised peaksid eraldi kuskil kasvama kus nad saaksid olla nemad ise
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 15:08
kes neid lapsi klobib ,see ma arvan oli vene ajal nüüd peaksid kõik kõigega harjunud olema
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 15:58
Peksa ei annaks aga poisile teeks selgeks mis kohaga ta elu nautima hakkab
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 16:07
Kiisuke75 see mis 20-50 aastat tagasi koolis oli, arvan, et see pole muutunud,muidugi jah, vanematel õigus koole valida...mõnele on võibolla normaalne, et saaks norida ja vägivallatseja korraldada,aga et oma enda sitta kaapida? Seal pole tegijatest algatajaid mitte kuskil,vaid leiavad veel paremaid õigustusi. Parem olla vaga ja tasa)
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 16:12
Miski pärast on ikkagi tunne et kas vanemate või ühiskonnapärast muudavad inimesed oma sugu, normaalses keskkonnas kasvanud lapsest ei saa trans inimest ,see ei ole lihtsalt võimalik ,see on kasvatuse viga
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 16:35
No kas ähvardab see oht sind kuidagi või? Asjade või elu keerd käikude analüüs ok, aga samas milleks? Ega mulle ei meeldiks samuti kui poeg tööks väimehe kodu või tütar minija, tekiks kohe lahkus helisid. Aga elada ühiskonnas kus näiteks naaber on sugu vahetanud, pole midagi, ega kedagi mõjutanud,suhtleb nagu inimene,tegi ise oma otsuse, kellegi elu ei sega reaalselt, siis miks mul peaks olema põhjust vihata või veel orientatsiooni muuta.? Elagu ja lasku teistel ka elada. Kuigi jah tunnustada fakti siis pigem ei lasta temal elada, muutku ennast või nt karuks, ikka häda kellegil, miks nii jne jne
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 16:40
Teema hakkas uuest koalitsioonist, aga lõppes jälle .... Ärge vaielge, olge toleraansed.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 17:41
No teema algataja miskipärast tuttu pandud ja teema tõstatas keegi üles kes pole erakonnaga kohe mitte rohkem seotud kui tavaline hetero inimene....Ed8... mind ka ei häiri need kes on suguvahetanud või kes elavad samasoolistega koos kuid näed miks nad seda teinud on ….ta ei ole teistsugune kuid tunneb turavaliselt omasoolisega
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 17:41
KIISUKE, aga ei ole kasvatuse viga, last ei kasvata kuidagi ümber homoks või transinimeseks, see on nii loll jutt, mind kasvatati rangelt kui poissi, aga ometi ei jäänud meheks, ja see on ikka päris ebanormaalne jutt, et homo ja translapsi tuleks eraldada ühiskonnast. Lapsed peavad aru saama et on ka vähemused nende keskel.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 18:05
sellepärast sa naiseks hakkasidki et rangelt poisiks suruti ,su instinkti suruti alla
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 18:37
Noh see on nüüd küll haige jutt, hakata lastele seletama, et nende hulgas on vähemusi. Et äkki lapsed ise ei saagi aru, keda kiusata, kellele näpuga näidata. Lapsed on juba kord õelad, kasvata kuidas tahad. Lastel võtab aega inimlike seaduste selgekssaamine ja seni käituvad nad vastavalt loodusseadustele.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 19:08
kuni 7 aastaseni võivad poisid naiste saunas käia
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 20:56
lehma mõõdus kass, ole hea ja kao kuhugi, see perse ajab öökima
˅ näita rohkem ˅
2019-04-21 21:47
siis mine ropsi hingetuks
˅ näita rohkem ˅
2019-04-22 09:18
Ma saan aru, et susanna ei lisanud siia neid teadustöid? Töid, mis uue lähenemisena ja täiesti erapooletult suudab objektiivselt kinnitada, et transsoolisus ei ole hälve. Eks siis nii on.

Ma vaatasin ka selle lgbt lehe üle, kus pidi vastav uuring olemas olema - või siis midagi sarnastki. Leidsin alates kollase ajakirjanduse lipulaeva delfi artiklist (eriline teaduslike allikate koht) kuni kooliruumi ja õppekava muudatuste ettepanekud transsooliste laste parema enesetunde saamise jaoks. Aga UURINGUT, mis susanna väidetut kinnitaks, ei leidnud.
Hämmastama pani kõige rohkem see sama klassiruumi ning õppekava muutmise asi. Et siis koolis peaks kõik lapsed (ca 10k igal uuel õppeaastal) sellega arvestama, et juhuslikult ... (kui palju siis see arv teid on? kolm inimest terve eesti peale kümne õppeaasta jooksul) ... ette võiv trans saaks end MÕNUSALT tunda? Ja selle pärast peaks muutma õppekava? ja klasse? ja .... mida veel??? Kas see polegi siis erikohtlemise nõudmine?

Eestis on praegusel hetkel üle kolmekümne "haruldast haigust" põdevat last. Haigust, mille ravi sotsiaalministeeriumi allasutused ei kompenseeri. Küsimus on inimese ellujäämises, mitte tema mugavuses - aga teil on nõudmised, et 0,0001% populatsioonist peaksid end "mõnusalt" tundma??? See läheb juba liiale!
Kas sa tead mis asi ÜLEÜLDSE on võrdõiguslikus, mida siin nii suure suuga taga ajad? See on selline asi, et kõigil on võrdsed õigused, mitte, et keegi saaks teiste arvelt teistest midagi enam.
Praegusel hetkel ei ole tagatud, et n.ö tavaline heteroseksuaal saaks enda seksuaalsest määratlusest lähtuvalt teistest määratlustega võrreldes midagigi enam. Kui see ka nii on, siis neid kitsendusi on päris mitmes vallas ka muus osas. Näiteks relva- või juhilube ei anta igale, Riigikokku ei sa kah igaüks kandiseerida. Seega on kitsendused normaalsed nähtused ka väljaspool seksuaalset sättumust. Aga LGBT seltskond saab nii otsest rahalist toetust kui ka eriseadusi AINULT nendele mõeldud muude hüvede saamiseks. Seega tavalise heteroseksuaalse inimese seisukohast on just heteroseksuaale ebavõrdselt koheldamas. Tundub ju nonsens (ajuvaba), aga nii see kahjuks hetkeseisuga ju reaalselt ja faktiliselt on. Seega - väga väike vähemus on saamas õiguseid mida suurele enamusele ei anta.
Mina näen siin karjuvat ülekohut. Ja kui ma veel mõtlen, et LGBT nõudmised aina kasvavad ja suurenevad, siis ....
Ahh, mida sa lollile ja valetajale räägid. Ta arvab end olema maailma targim, kuna luges/vaatas LGBT koduleheküljel olevat väänatud ja sõelutud, sihtrühmale määratud informatsiooni.
Teema pealkirja juurde tagasi tulles - Jumal tänatud, et EKRE võimule tulles tehakse olukord nüüd uuesti võrdseks. Tahad OMA asja ajada - tee seda OMA raha eest. Ja kui piisavalt toetust ei saa, siis järelikult pole ka õige asi mida ajada! Jumal tänatud - ja ma olen enda teada nii ateist kui vähegi olla saab.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-22 14:03
No palju õnne. Ja, mida sa nüüd saavutasid. Hr susannal on ju ilmselge ajuhaigus ja tal puudub elementaarne võime loetust aru saada. Sa võid siia ükskõik mida kirjutada, ta vastab sulle ikka ühte moodi. Tal on vastamiseks pähe õpitud umbes 5 lauset ja neid ta kasutab. Et teda diskrimineeritakse, tal on ükskõik, mine hari ennast lgbt kodulehel, sa pead neile raha andma ja tal on testid tehtud kõrgemal tasemel
˅ näita rohkem ˅
2019-04-22 14:41
Testid?
a) Rasedustest millele pidi vastus olema negatiivne;
b) halva hingeõhu- ja roeproov;
c) ühe piires arvutamine 1+0=? Ja võis ka kolmel korral eksida õige vastuse kirjutamisel.

Ja rohkem tarkust olla ei või, sest muidu ehk hakkakski mõtlema veel teine enne, kui rumalust maailmale kuulutama läheb?

Tead misterixxs, sul võib isegi ju õiguski olla selles osas.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-22 22:05
MISERI ja sa ei leidnutki neid teemasid, tase
˅ näita rohkem ˅
2019-04-22 22:16
jah, härra susanna

mitte keegi ei leidnud teadustööd, et transsoolised on täiearulised jätkusuutlikud terved inimesed. sest seda ei suuda ka maailma parim demagoog tõestada, teadlane ammugi mitte

aga sa lase "mitte keegi ei saa aru, ikka olen rõõmus" edasi. püsi nõdrameelse rollis. sobib su naeratusega
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 00:10
Minge magama,te kõik olete purjus...Hr.Susanna mängib lolli...täielik tsirkuse artist
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 00:14
Rahvusvaheline seksuaalse professor Ketting ütles selliseid tõestusi pole, täielik sitt mida Serjoža suust välja ajab siin
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 00:17
Sa Serjoža Susanna ära unusta sind jälgitakse...oled saavutanud selle millest puudu oled jäänud... tähelepanu..täielik pask..aga tsirkus on tore
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 02:05
misterikass, on olemas teadusi mõs räägivad nii nagu asjad on, aga hetkel kõige paremini kes teab nendest teemadest olen juba korduvalt maininud, aga see on juba teie probleem kui ei taha asjadest aru saada ja ei viitsi asju ajada et harida end ja lgbt lehel on palju materjali, tuleb liohtsalt ringi vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-23 02:26
Sa loed ju ainult neid kollase ajakirjanduse kohti kus sa ise räägid oma nutujoru
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
20