Ma saan aru, et susanna ei lisanud siia neid teadustöid? Töid, mis uue lähenemisena ja täiesti erapooletult suudab objektiivselt kinnitada, et transsoolisus ei ole hälve. Eks siis nii on.
Ma vaatasin ka selle lgbt lehe üle, kus pidi vastav uuring olemas olema - või siis midagi sarnastki. Leidsin alates kollase ajakirjanduse lipulaeva delfi artiklist (eriline teaduslike allikate koht) kuni kooliruumi ja õppekava muudatuste ettepanekud transsooliste laste parema enesetunde saamise jaoks. Aga UURINGUT, mis susanna väidetut kinnitaks, ei leidnud.
Hämmastama pani kõige rohkem see sama klassiruumi ning õppekava muutmise asi. Et siis koolis peaks kõik lapsed (ca 10k igal uuel õppeaastal) sellega arvestama, et juhuslikult ... (kui palju siis see arv teid on? kolm inimest terve eesti peale kümne õppeaasta jooksul) ... ette võiv trans saaks end MÕNUSALT tunda? Ja selle pärast peaks muutma õppekava? ja klasse? ja .... mida veel??? Kas see polegi siis erikohtlemise nõudmine?
Eestis on praegusel hetkel üle kolmekümne "haruldast haigust" põdevat last. Haigust, mille ravi sotsiaalministeeriumi allasutused ei kompenseeri. Küsimus on inimese ellujäämises, mitte tema mugavuses - aga teil on nõudmised, et 0,0001% populatsioonist peaksid end "mõnusalt" tundma??? See läheb juba liiale!
Kas sa tead mis asi ÜLEÜLDSE on võrdõiguslikus, mida siin nii suure suuga taga ajad? See on selline asi, et kõigil on võrdsed õigused, mitte, et keegi saaks teiste arvelt teistest midagi enam.
Praegusel hetkel ei ole tagatud, et n.ö tavaline heteroseksuaal saaks enda seksuaalsest määratlusest lähtuvalt teistest määratlustega võrreldes midagigi enam. Kui see ka nii on, siis neid kitsendusi on päris mitmes vallas ka muus osas. Näiteks relva- või juhilube ei anta igale, Riigikokku ei sa kah igaüks kandiseerida. Seega on kitsendused normaalsed nähtused ka väljaspool seksuaalset sättumust. Aga LGBT seltskond saab nii otsest rahalist toetust kui ka eriseadusi AINULT nendele mõeldud muude hüvede saamiseks. Seega tavalise heteroseksuaalse inimese seisukohast on just heteroseksuaale ebavõrdselt koheldamas. Tundub ju nonsens (ajuvaba), aga nii see kahjuks hetkeseisuga ju reaalselt ja faktiliselt on. Seega - väga väike vähemus on saamas õiguseid mida suurele enamusele ei anta.
Mina näen siin karjuvat ülekohut. Ja kui ma veel mõtlen, et LGBT nõudmised aina kasvavad ja suurenevad, siis ....
Ahh, mida sa lollile ja valetajale räägid. Ta arvab end olema maailma targim, kuna luges/vaatas LGBT koduleheküljel olevat väänatud ja sõelutud, sihtrühmale määratud informatsiooni.
Teema pealkirja juurde tagasi tulles - Jumal tänatud, et EKRE võimule tulles tehakse olukord nüüd uuesti võrdseks. Tahad OMA asja ajada - tee seda OMA raha eest. Ja kui piisavalt toetust ei saa, siis järelikult pole ka õige asi mida ajada! Jumal tänatud - ja ma olen enda teada nii ateist kui vähegi olla saab.