Kust kohast ma erinõudmisi nõuan, ma sooviks elada maailmas kus meil on võrdsed õigused, kust kohast on juttu et nõuan erikohtlemist. Minuarust on kõigil õigus võrdeselt elada, kui see puudutab armastust kahe täiskasvanud inimese vahel vabal tahtel, vahet pole kas homo või hetero abielu.
Õpetajad ei pea otsima translapsi, vanemad on selleks kes peaksid last märkama ja igati toetama, aga mitte lapsele oma maailmavadet peale suruma.
LGBT,le peabki raha eraldama, sest lgbt inimesed on samuti maksumaksjad suurem osa ja neil on ka õigus et nende elu paremaks ja turvalisemaks muuta. Aga ega heteroinimene ei saa aru, sest ta ei tunne neid tundeid, diskrimineerimist, vägivalda.
Mis tunne oleks, kui rünnatakse sellepärast et nägu lihtsalt ei meeldi, nii hullult et lausa haiglasse viiakse, jah ma olen selle läbi elanud.
Mitte miski ei õigusta vägivalda, inimest tuleb austada sellisena nagu ta on, kui ta ei tee sellega kellegile halba.
Siit teile küsimus heterod, kuidas kahjustab või puudutab teid homoabielum, kas see teeb teile kahju, või mõtlete siis jäävad mõned lapsed sündimata, milles probleem, te ei pane ju homosid vägisi sünnitama samamoodi nagu teid ei saa sundida homoks. Karjute nagu oleks heteromaailm ainuõige.
Juba jumalate ajastul olid osa jumalad korraga kahest soost, selliseid inimesi peeti ka kunagi väga suurteks ja tähtsateks keda austati.
Veel paljud hetero inimesed ei saa ikkagi aru mis maailmas toimub, vihatakse ja levitatakse viha vähemuste vastu seepärast et ei mõisteta neid. Transsoolised ja homod keda mina tunnen on kõik toredad inimesed, aga ei, teie näete vaid ta olemust.
MINASEEMEES; ma olen algaja, saates tekib ikka vigu, ka proffidel, kahjuks vigade parandamiseks polnud enam mälukaardil mahtu ja korrata seda saadet ei saa, sest saatekülaline ei olnud tallinnlane, aga nagu öeldakse, vigadest õpitakse ja järgmine kord küsin üle kas mälukaartidel on vaba ruumi piisavalt et saaks ka teha rohkem võtteid kui midagi segamini läheb, vaata kui palju on olnud eetris saateapse eri, no on alles äpardusi, isegi profidel juhtub ja sina kohe mõnitama, mina kui algajat, kellel polnud aega isegi ettevalmistusi teha. Aga loll leiab ikka ainult vigu.