Foorum
1
...
3
4
5
...
20
2019-04-18 21:46
No tegelikult on Susanna lollusest kasu. Nii mõnus on lugeda kannatlikke selgitusi ja püüdeid muuta midagi paremaks. Samas õpivad ja süvenevad millessegi uude.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-18 22:49
See ei ole lollus, inimesed ei saa lihtsalt aru. Hea on vaadata kuidas tuuakse igasuguseid tobedaid võrdlusi, ajab pigem naerma.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-18 22:58
Susanna, kas sa võiksid ka meile tutvustada neid uusimaid uuringuid ja jagada mõningaid linke, et inimestele aru pähe panna selleks, et nad tobedaid võrdluseid ei tooks?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 00:02
Serjoska teeb alles uuringuid,vittu p ole,munni pole ainult perseauk
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 00:04
Ise kõva nikkuja.. vabandust nikerdaja aga hambaid suhu ei saa võib see käib gootipede juurde
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 01:22
Dragunov, on ikka, eestikeelne homode kohta on wikipeedias, transsooliste kohta seal ei ole. Transinimeste kohta on olemas seni inglisekeelne, üritan rääkida inimestega et see ära tõlgitakse, kahjuks eesti pole seda veel ametlikult teinud.
Minaseemees, sa oled ikka nii haige inimene, vastik pervert, kes siia ära eksis, ja ei tea minust mitte midagi, ma saaks väga vabalt sexida mehega õigel viisil, aga mulle ei meeldi mehed sel viisil, mees saab olla vaid hea sõber mulle.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 01:34
Siiski saab Wikipediat võtta vaid kui alternatiivset infoallikat, mis ei pretendeeri sugugi mitte tõele, kaugel sellest. Need "teadlased," kes seal pruugivad mingisuguseid varieeruvaid artikleid tõlkida, võivad olla vägagi vabalt ka suvalised töllmokad, kel puuduvad igasugused teadmised kindlate valdkondade kohta.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 01:58
Kui sul on viidata reaalsetele uurimustele ja teadustöödele, mis tõepoolest pärinevad ka otse usaldusväärsetest allikatest enestest, ja mitte teatud kolmandatelt kahtlastelt, ebausaldusväärsetelt osapooltelt, siis oleme me kõik valmis antud materjale rõõmuga kuulama, vaatama ja lugema.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 07:45
Wiki artikleid saab tõesti igaüks kirjutada. Selleks ei pea olema isegi keskkooli/gümnaasiumi lõpetaja. Seega pole seal kirjutatu kohe kindlasti teadusliku tekstina võetav. See arusaam peaks ju isegi põhikooli juntsul selge olema.
Tahaks siis tõesti lugeda seda teadustööd, milles teaduslikke, kontrollitavate ja taasteostatavate anndmete baas. Samuti oleks hea, kui vastavalt teadustööle on olemas ka retsensentide/oponentide kirjutised vastava töö suhtes.
Ja nii palju veel, et bakalaureuse töö ei ole huvitav. See on enamasti siiski teiste inimeste leitu refereering teemal, mis noore üliõpilase tähelepanu köitnud. Enamasti seal omapoolset sisendit on üliharva. Magistritöödes on seda pisut rohkem. Hea oleks siiski doktoritööd lugeda. Loomulikult peaks olema teada ka töö autori nimi, et saaks uurida tema eelnevaid/järgnevaid publikatsioone, saamaks aru tema meelsustest ja taustast.
Nagu ma aru saan, siis on susannal neid töid kohe varnast jagada. Viitab ta ju mitmel korral "viimastele uuringutele ja töödele" - mitmuses. Ja pole probleemi kui kirjutis on inglise keelne. Selles keeles lugemine, isegi teadusliku teksti lugemine, ei tekita enamusele siinsetest mingit probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 10:38
Koge, Susanna arvab, et sa võid ju juhuslikult sellest inglisekeelsest tekstist valesti aru saada. Vanasti öeldi, et inglise keeles kass kirjutatakse ja koer loetakse
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 11:06
Ja tõlgil pole seda muret?
Loodan siiski seda tööd näha. Järgmine susanna postitus võiks sisaldada otseviiteid tema kiidetud teadustöödele. Kui neid pole netis vabalt saada, kuid susannal on vastavad koopiad, siis tahaks neidki näha. Loodetavasti suudab susanna leida kedagi, kes oskaks tööd kuhugi üles laadida.
Kui neid töid näha ei saa, siis on susanna jutt eeldatavalt bluff, sest kinnitada ta oma sõnu ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 13:00
wikipeedia tõin vaid näitena, nagu ma juba mainisin minu saates oli sellest teemast, seksuaaltervise ekspert vastas mu küsimustele ja tema vüitis et see ei ole kohe kindlasti hälve. Minu jaoks on hetero intiimelu rõve ja nagu hälve, aga ma ei tule solvama.Igaüks vaatab oma vaatevinklist. See mis on kahe täiskasvanud inimese vahel vabal tahtel pole hälve. Kui pedofiil kasutab last ära, siis see on väär, sest laps ei oska nii mõelda. Kas zoofiil on normaalne, kas loom räägib. Või nagu Jaak Madison võrdles, et mees armastab autot, kas siis peame ka seda abielu lubama, päris lapsik ja tobe võrdlus poliitiku poolt, oleks see võrdlus ka eetrisse lastud, oleks paljud naerma hakanud, kellele olen rääkinud need õtlesid kui loll võib üks poliitik olla. Transsoolisus ja homo on olnud koguaeg juba inimkonna algusest peale, huvitavat lugemist:https://naistekas.delfi.ee/elu/kirevmaailm/raagime-transssoolisusest-see-mida-peetakse-omaseks-meestele-ja-mida-naistele-voib-olla-erinev-ka-tana-eri-maailma-paigus?id=81118787
Kõige paremat infot saab lgbt kodulehelt. Transsoolisuse kohta kahjuks pole veel tõlgitud, seepärast ka ei jaga, mõni võib valesti aru saada ja hakkab valet jälle levitama. Sest need kes ei mõista soo ja seksuaalvähemusi, otsivad ikka just selliseid asju mis meid halvustavad, isegi siin on seda palju näha, et inimesed lihtsalt ei taha aru saada.
Ja kui keegi julgeb rääkida nii nagu asjad tegelikult on, siis valatakse need julged inimesed solvangutega üle, nad ju ei taha ju spetsalistiga kuidagi nõustuda, arvavad et me ikka targemad kui spetsalist.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 13:32
Seda sa valetad ka, et oled koolis jäinud. Juba esimeses klassis õpetatakse, kui küsitakse, kui palju on 2+2, siis tuleb öelda 4. Sellele küsimusels ei saa vastata, et tramm on sinine. Kui sulle esitatakse lihtne küsimus, pane siia lingid nendest paljudest doktoritöödest, mida sa oled lugenud ja mis kinnitavad, et sa ei ole hälbega. Mida sina kirjutasid? Mingit jahu oma saatest ja madissonist. Pane siia link, see ei pea olema tõlgitud. Mis saab lihtsam olla. Tegelikult on asi selles, et sa jälle valetad. Seda nimetati hälbeks, siis sõlmiti ühiskondlik kokkulepe paljudes riikides, mitte kõigis, et nimetame sinusuguseid edaspidi erilisteks. Ja mida teete teie tänutäheks. Nõuate, nõuate ja nõuate. Riigil pole raha, et vähihaigeid lapsi ravida, aga teie nõuate omale erinevaid tasuta arstiabi teenuseid, nõustamisi jne jne. Krt, häbi peaks olema
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 13:36
Susanna, aga mõtle nüüd, kui ilus oleks maailm olnud, kui sinu vanemad oleksid jätnud selle rõveda teo tegemata.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 13:46
siit teemast võib normaalne inimene lugeda et väitlete väga haige inimesega …..susanna sa pole normaalne inimene ,kuradi kuu pealt kukkunud kes esimest korda heterod või üldse inimest näeb ja kuna oled alla kukkudes inimese kehasse üle kantud tahad sealt välja pugeda kuid siin maal ei saa elada teisiti kui pead olema inimene mitte kuu elanik sind ei võeta siin iialgi vastu kui oma kuu elaniku keha vormid
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 13:47
misteri, mainisin, vaata ja uuri lgbt kodulehel ja vaata mu teist saadet, kus on külas seksuaaltervise ekspert, või vaidled temale vastu, pead end targemaks. See inimene kes ei saa asjadest aru on mingi ajupuue, mina mõistan kõiki inimese kes ei tee teistele halba. Aga need kes rtäägivad ja valet levitavad et see on hälve, arenege edasi, palju ruumi veel arenguks ja mõistmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 13:48
susanna väljasurevad loomad pannakse puuridesse ...sina oled üks neist kes peaks kuskil sellises asutuses olema
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 13:57
ja kes ei saa asjadest aru, hoopis neil on hälve.
magakaineks, sinu koht on puuris, sest ei suuda leppida selle maailmaga, päris haiglane, ükskõik mida räägin on vastukaja, sellised inimesed ei ole normaalsed, kui ei suuda leppida, siis olgu kodus kapis. Aga seda te ju kardate, et ma teen neid asju mida teen, sest te ei pea meid normaalseteks inimesteks, aga ma tõestan vastupidist, kui palju on mul ajusid peas, selliseiud asju teha ja palju korraga, peab ikka olema ajusid peas. Aga teie ei suuda endast kaugemale näha, see juba näitab harimatust, aga igaühel on õigus oma arvamusele. Aga solvata inimesi ilma et teaks inimest on ikka haiglane ja ebanormaalsus.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 14:03
ainuke kes ei lepi oled sina ise jäta heterod rahule ,ela oma elu ,mida sa tilpned igal pool jalus, järgmine kord panen jalaga .. no sa oled inimeste seas alati üksi vahid ringi ja seletad ühte ja sama jama keda kotib kes sa oled...ennem toidan ikka vange ja hullumeelseid kui vabaduses liikuvaid debiilikuid
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 14:12
magakaineks, ei lepigi, sest homoabielu pole veel seaduses, mina puhkan siis kui see on saavutatud, tänu julgusele on mul palju hetero fänne, nad saavad aru. Minu jaoks võõrad hetero inimesed tulevad ligi ja kiidavad, aga see tähendab seda et inimesed järjest rohkem hakkavad mõistma kuidas tegelikult asjkad on. Aga vaata kui sa nii julge oled eks tule ja pane jalaga, aga mitte nagu argpüks seljatagant või kambaga vaata siis et nutma ei hakka, arvad et olen nõrguke kes hakkas kartma, mul neid ähvardusi sitaks tulnud, sa pole esimene. haige inimene
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 14:15
Huvitav, mis toimub naise peas, kes soovib kooselu sugu vahetanud mehega?
Mõelda vaid, mida sõbrad/tuttavad räägivad
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 14:41
Kui su käest koolis küsiti, kui palju on 2+2, kas sa siis vastasid ka, et uuri lgbt kodulehelt. PALUN PANE SIIA LINK NENDEST UUTEST DOKTORITÖÖDEST, MIDA SA OLED LUGENUD!!!
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 14:43
seppjuhan, ma ei tea, mina saan vaid enda kohta öelda, naised kellega on mul suhe olnud peavad eriliseks mind, sest nad tunnevad kui suur on minu armastus ja hoolivus, mõni naine on öelnud et transsoolisega on huvitav, kuna nagu 2 ühes. Hetkel on minust sisse võetud täiesti hetero naine, see on esmakordne, ta on kena ja naiselik, aga eks ole näha mis saab edasi. Inimesed on erinevad, mõni naine on öelnud, et miskit on erilist mis tõmbab, aga see on vaid minu kohta, teiste eest ei saa rääkida, saan vaid öeld nende kohta kes minust sisse võetud.
Aga ka aljudele hetero meestele meeldin, paljud on üritanud suhet luua, kuid ei taha meest kooseluks, vähemalt mitte veel, ehk mu maailmavaade muutub.
Aga kahjuks siin vaid solvatakse, kahju, inemesed ei tunne mind ja teevad valesid järeldusi. Aga ütlen niipalju, kuidas suhtutakse minusse nii suhtun mina nendesse. Kui inimene on tore ja sõbralik minu vastu siis mina olen samuti. Aga kui inimene solvab, siis vastan samaga.
Mind on ka rünnatud seepärast et olen transsooline, aga tavaliselt inimesed mõtlevad et olen nõrguke ja suur pettumus küll neile kes on rünnanud. Tänu raskele lapsepõlvele olen õppinud end kaitsma ka väga keerulistes olukordades. Julmas kohtlemisest on ka kasu olnud.
Siiani kuldsed sõnad mis on mulle öeldud, see kes sind ründab, tuleb teha kahjutuks kõigi vahenditega mis sul on, isegi kui see on julm, ründaja ju ei säästa sind. Aga halba ei taha kellegile, kõik on ära teeninud toredat elu, kui kellegile halba ei tehta. Aga kahjuks on ka halbu inimesi olemas kes õhutavad vaenu ja vägivalda.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 14:45
misteri, mitu korda ma pean kirjutama, vaata lgbt lehel, seal palju infot, ingliskeelset transsooliste kohta ei jaga enne kui on see tõlgitud, sest mõni võib valesti aru saada ja vaata ka minu saadet.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 14:48
Pane link. See pole argument, et mõni võib valesti aru saada. See mõni on kindlasti sama diagnoosiga, mis sinagi, sest normaalsed inimesed saavad inglise keelest aru
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 14:56
Susanna, sa väitsid, et tunned inimesi. Näita seda välja!
99% inimestes vastavad küsimusele: "kui palju on 1+1?", "Kaks".
Praegusel juhul üritad sina meeleheitlikult aga väita, et 1+1=3, ning viitad mingitele teadustöödele, mis on sellisele tulemusele jõudnud. Kui sult küsime teadustööd näha, et siis sellest teemast aru saada viitad sa "antimatemaatikute" veebilehele ning et seal on tõde.
Kui ma arvasin, et lapiku maa pooldajad on ainult selliseks hulluseks valmis, siis sinu kõrval on nad sõimerühma tegelased.
Kui sa pelgad tööd ise siia panna, siis anna autor, töö pealkiri, tegemise aeg. Kui sa pelgad, et saame keelest valesti aru, teen korjanduse ja lasen selle töö notarjaalselt tõlkida. See tõlge peaks muu hulgas ka nt kohtus tõendina sobima, kuna tõlk vastutab oma tõlke kvaliteedi eest.
Kuidas siis on? Kas tulevad need teadustööd, või on see sinu mõttetöö tulemus? Aitab blufimisest - kaardid lauale ja vaatame kui palju su jutust tõele vastab.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 15:08
Parim migreeniravim pidi olema giljotiin. Susanna lähtus samast loogikast lõikas pea maha, aga valu jäi. Tähendab lõikas vale pea maha. Ja nüüd on hädas, et keegi tema märterliku ohvrit ei tunnusta
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 15:19
Märter? Nogu reamees Metrosov, kui tsotile viskus? Tegelikult aga olid tema viimased sõnad: "skolsko bljät!"
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 16:14
Sa Susanna vangis ka kukk olnud ju
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 19:22
Tegelikult huvitav küsimus, et kumba poolepeale pandaks
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 20:54
Teate, kus siin võrdsus on? Susanna sugustele on nüüd pähapäeval suisa riiklik punane püha (munavõtte). Tavalistel heteroseksuaalidel - no vot ei miskit.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-19 21:49
Niiet susanna suukinni, patune hing lõhub siin jumala loomingut ja pole rahul mis tal on
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 02:04
Susanna sul mensist ei käigi ,mõttetu kuju oled ei mees ei naine tühi koht...munad läinud pauku ei tule ...tsüklit ei käi vittu pole
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 02:20
minaseemees, ma pole elusees vanglas olnud, aga sina vist siis küll kui sa nii hästi kursis oled.
Kui te juba siin üritate mu juttu ümber pöörata, mis siis veel tõlkimisest rääkida. Aga saadaval on lgbt kodulehel.
See ei ole kõrvalkalle Keprik, hälve-kõrvalkalle, see on vana ja juba ammu täiesti vale, ma tean väga hästi mida sa mõtled.
Kõrvalkalle on näiteks see kui inimesele hakkab valu meeldima piinamise läbi.
kogenematu, aga küsi seksuaaltervise eksperdi käest kui nii kannatamatu oled, minu teises saates oli ta külaline ja ehk temal on aega sulle rääkida, info saad temast minu saates all tekstis
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 03:20
Kuule isane emane....sa oled loll ..ekspert ajas sulle plära just nii nagu saates vaja oli....sa krt kuula saadet üle et kus ta sõnadest ja lausetest ise ka aru saaksid...
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 07:13
Susanna - sul pidid olema tööd (sinu sõnad olid sellised), mitte ühe isiku arvamus sinu saates, selle kohta, et sinu tegevus ei ole hälve.
Ma ei näe tööd, ma ei näe viidet, ma ei näe autori nime/pealkirja/valmimisaastat.
Sulle on antud päris mitu päeva aega seda siin näidata. Ma alguses isegi arvasin, et sul midagi on, nüüd hakkan vaikselt teistpidi arvama. See aga toob üles arvamise, et sa oled valetaja. Väitsid midag omama, mida sa tegelikult ei oma.
Tee praegu kiirelt iseendale heategu, ja näita meile, et sa ei ole valetaja. Avalda tööst informatsioon. Me leiame võimaluse tõlkeks, töö tuleb tõlkest esiti sinu kätte - saad hinnata tõlke õigsust. Ja alles siis saame töö meie.
Kas ka see on probleem? Miks? Kas seepärast et seda tööd siiski ei olegi olemas?
Viimane võimalus valetaja tiitlist pääsemiseks on antud. Aeg saab otsa - lihavõtte-munadepühaga ehk pühapäevaga. Kui kell lööb esmaspäeva minuteid, on aeg täis.
Ja see ei ole sinu halvustamine sinu sooliste valikute pärast, ehk sinu mõistes tagakius. Vahet pole mis sugu isik on - kui valetab, siis valetab!
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 09:48
Aga ikkagi Susanna, kui sind nüüd näiteks maksupettuse pärast vangi pandaks, kas siis oleks minek naiste või meeste vanglasse ja kumba sa ise eelistaksid?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 11:19
Huvitav, kui inimene tegutseb avalikult juba pikemat aega, mis siis siin maksu pettusega peaks pistmist midagi olema? Või siis pensionist või puude raskus astmest jutt mida riik toetab nagunii kui puude aste kindlaks määratud. On juhtumeid olnud kui inimene murdub,otsib abi, aga selle asemel saab vastu negatiivseid toone,selle asemel aidata, on lihtsam viis tallata kellegi peal. Kunagi üks tegelane kes 5 lapse ema,harrastas jutukates ja foorumites ennast välja elada kui kodus laste peal,sellega muidugi ei arvestanud teine, et kes objektiks olid, samuti samuti inimesed kellel oma elu, lapsed, kaasa, pere ja jne jne. Peatsi oli sel tegelasel hinges, et saaks sappi pritsida kellegi peal, muu pohhui. Nagu silmaklappidega närvis suksu kel maailma vaade är lõigatud ja otse joones vastu seina perutamas.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 12:51
Ed8, olen sinuga nõus, me ei suuda muuda selle inimese mõttemaailma milles ta elab, seega milleks raisata oma närvikava ümberõppele🙂, kambakesi ühe kallal ei ole just suur saavutus...ta lihtsalt kaitseb ennast nagu oskab ja ausalt siin mummudes on kordades haigemaid inimesi...kellele ei jõua sõnum kohale... Seega suht mõtetu üritus päästa maailma ... Eriti siis, kui kollid kapist välja ronivad🙂... Rahulikku nädalavahetust kõigile
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 13:24
Kuniks ta ise on nagu ta on, olgu. Aga ta propageerib, et õpetaja võtaksid oma töö kõrval aja, et temasuguseid laste seast otsida ning "aplikaatoreid" paigaldada. Ühes varasemas teemas rääkis ka võimalikult varases eas noa alla minekust. See on aga asi, mida ei saa tolereerida.
Esiteks, õpetajate käed on niigi tööd täis, ei suudeta nõutut lasteni viia. Siis võiksid õpetajad tegelikult tegeleda uute pedagolkikavõtete juurutamise ja veel ka talentide leidmisega - iga laps on mingis eluvaldkonnas hea. Kui neid talente varakult leida ja suunata pehmelt selle alaga tegelema, saaks ühiskond sellest ka maks võitu. Nüüd aga soovitab susanna raisata õpetajate aega "peidus olevate translaste" otsimisele? Palju neid transe eestis on? Võidab ehk üks laps kolme lennu peale, samas kui siis 30 000 jääb selle võrra tähelepanuta? Talendid leidmata, vajalikud õpped õpetamata?
Seega pole see susannake nii vagurake midagi. Mitte eriti hästi maskeeritult nõuab vähemusele eritingimusi ja erikohtlemisi. Jällegi muu ühiskonna arvelt. Mõni protsent ühiskonnast saab oma kahtlaste vaadete propageerimiseks (seletamiseks) riigilt kümneid ja sadu tuhandeid, samas kui bioloogiliselt edasiviivad ühendused peavad ilma riigi toetuseta hakkama saama? Enne võiks see raha paljulasteliste perede abiks ju minna.
Ma olen ka vähemus - selle universumi minule ainus teada olev mina. Palun siis minu vaadete propageerimiseks ja seletusteks ning lipuparaadiks ja milleks veel .... noh 300 000€ aastas. Ma ju palju ei nõua. Vabalt võib riik selle võtta ka LGBTga seotud ühingute arvelt, sest nagu näha pole need miljondikkugi nii haruldased ja väheldased kui seda olen mina.
Kes ei mõista, siis see on irooniaga öeldud.
Ja kui ed8 või keegi siin veel ei suuda pilti selliselt näha, siis on kahju. Pilt on palju laiem kui üks munadeta mees.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 13:51
Võtsin vaevaks 🤗 lugesin läbi kolmteist lehte...tuli kohe meelde vanasõna..üks loll oskab rohkem küsida kui tuhat tarka vastata...
Kogenematu nõustun ka sinuga, kuna olen vähemus nagu sinagi... Sellel lehel ei nõua tähelepanu , ei kerja hindeid, ei otsi tööd.. mõne jaoks aga esileht on töökuulutus, teise jaoks eneseteostus... Lollimaja aga iha ikkagi🙂
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 14:21
Kust kohast ma erinõudmisi nõuan, ma sooviks elada maailmas kus meil on võrdsed õigused, kust kohast on juttu et nõuan erikohtlemist. Minuarust on kõigil õigus võrdeselt elada, kui see puudutab armastust kahe täiskasvanud inimese vahel vabal tahtel, vahet pole kas homo või hetero abielu.
Õpetajad ei pea otsima translapsi, vanemad on selleks kes peaksid last märkama ja igati toetama, aga mitte lapsele oma maailmavadet peale suruma.
LGBT,le peabki raha eraldama, sest lgbt inimesed on samuti maksumaksjad suurem osa ja neil on ka õigus et nende elu paremaks ja turvalisemaks muuta. Aga ega heteroinimene ei saa aru, sest ta ei tunne neid tundeid, diskrimineerimist, vägivalda.
Mis tunne oleks, kui rünnatakse sellepärast et nägu lihtsalt ei meeldi, nii hullult et lausa haiglasse viiakse, jah ma olen selle läbi elanud.
Mitte miski ei õigusta vägivalda, inimest tuleb austada sellisena nagu ta on, kui ta ei tee sellega kellegile halba.
Siit teile küsimus heterod, kuidas kahjustab või puudutab teid homoabielum, kas see teeb teile kahju, või mõtlete siis jäävad mõned lapsed sündimata, milles probleem, te ei pane ju homosid vägisi sünnitama samamoodi nagu teid ei saa sundida homoks. Karjute nagu oleks heteromaailm ainuõige.
Juba jumalate ajastul olid osa jumalad korraga kahest soost, selliseid inimesi peeti ka kunagi väga suurteks ja tähtsateks keda austati.
Veel paljud hetero inimesed ei saa ikkagi aru mis maailmas toimub, vihatakse ja levitatakse viha vähemuste vastu seepärast et ei mõisteta neid. Transsoolised ja homod keda mina tunnen on kõik toredad inimesed, aga ei, teie näete vaid ta olemust.
MINASEEMEES; ma olen algaja, saates tekib ikka vigu, ka proffidel, kahjuks vigade parandamiseks polnud enam mälukaardil mahtu ja korrata seda saadet ei saa, sest saatekülaline ei olnud tallinnlane, aga nagu öeldakse, vigadest õpitakse ja järgmine kord küsin üle kas mälukaartidel on vaba ruumi piisavalt et saaks ka teha rohkem võtteid kui midagi segamini läheb, vaata kui palju on olnud eetris saateapse eri, no on alles äpardusi, isegi profidel juhtub ja sina kohe mõnitama, mina kui algajat, kellel polnud aega isegi ettevalmistusi teha. Aga loll leiab ikka ainult vigu.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 14:37
Kui sa oled naine, siis lihtsalt ole ja naudi naiseks olemist...isegi kui oled algaja naine... Ja ausalt 🙂 poisid kas tõesti läheb Teile korda üks eksinud hing kes januneb teie tähelepanu... Mehed jäävad meesteks ka siis kui sugu vahetavad....otsivad tähelepanu just meestelt
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 14:41
Kas sa tahad öelda, et heterod ei maksa makse? Miks ei peaks toetama riigikassast punapäid, lokkis juustega inimesi, kehva lauluhäälega inimesi jne jne. See ongi sinu erinõudmine, et meie peame sind toetama, sest sul pole mune. See on nii kuradi haige, inimesed marsivad ja räuskavad lippudega tänavatel, vaadake, kes keda kepib. Ja kohe te väidate, mis see kellegi asi om, kes keda kepib. Toetaga meid. Aga ma ei taha teid toetada. Ma tahan toetada vähihaigeid ja kodutuid kasse. Te korjake isekeskis raha ja toetage teineteist, aga jätke mind rahule. Ela rahulikult ilma munadeta, aga ära tule rääkima, kui normaalne ja äge see on ja et lastele tuleks juba koolis hakata rääkima. Ma ei pea seda vajalikuks, kui rääkida, siis peab sellest rääkima nagu haigusest
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 14:43
Touch, sugu ei saa vahetada. Nii lihtne ongi
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 15:04
Kindlasti mitte🤗...mõtlemist küll... kuigi mõtlen samuti vanakoolinaisena.... 🙂 Lugesin kolmteist lehte... Kõik see puudutab meid kõiki, ma ei arva, et see on normaalne, aga meil kõigil on valik, kas ananüümselt inimest risti lüüa või ...
Foorumi mõiste?
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 15:26
Tegelikult on hr susanna see, kes meid siin üritab risti lüüa. Meie ei nõua midagi, ei kaeble, et meid kiusatakse jne. Tema räägib, kui rumalad ja harimatud kõik heterod on, sest ei käi lgbt kodulehel tõde otsimas, kuidas kogu maailm teda vihkab, kuidas ta peab töötu olema, sest heterod ei võta teda tööle kuna ta on transseksuaalne. Pohmakaga on siin maailma parandada.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 15:32
Susanna, sinult ootan ma siiski praegu tegutsemist oma nime puhtana hoidmiseks. Sest kui sul korra valetaja tiitel küljes, siis seda on kordades keerulisem küljest saada. Ja minu arvates on nii, et kui valetad ühe asja osas, siis miks mitte mõne teise osas. Ka sinu "õnnelik" olemine satub kahtluse all nagu ka kõik muu. Sinu kirjapandu ja ka väljaöeldu - miks peaks SEE olema tõsi kui kõige alus - et "sa pole hälbega" teadustööd omad - osutus valeks.
Ja jällegi - sinu soolisus ei oma amtud hetkel üldse tähtsust. Pole transade tagakius. Küsimus on selles, et kas sa valetad või mitte.
Sul on pisut vähem kui 33 tundi kahtluste kummuli löömiseks.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 16:32
Kogenematu? Arvad, et ma munadega või? Eksid poisu!!!
˅ näita rohkem ˅
2019-04-20 16:55
Munadega ikka.
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
20