Minu silmnägemise vaatenurga laiusest ei pea nüüd sina küll rääkima. Sellesse mahub ikka väga lai spekter.
Kas sinu arvates on see "elust tüdinemine" seotud nende soo, seksuaalsuse või millegi muu sarnasega? Ja soovahetusoperatsioon teeks need õnnetud paugust õnnelikuks - nagu sina nüüd oled? Siis oled sa ikka vääääääääga kitsa nägemisulatusega. Esiteks - ollakse eestlaslikult eemal, kui ollakse ninapidi koos kitsas ühistranspordis. Eestlasele on vaja isiklikku ruumi enda ümber. Näiteks võrrelduna araablastega, on eestlastel selle ruumi suurus ca 4 korda suurem. Kui aga sunniviisiliselt suruda neid pisikesse sõiduvahendisse, siis see ei tee eestlast teps mitte õnnelikuks. See on kõigest õks põhjus. Sinna tulevad lisaks olmega, profesiooniga, perekonnaga, ühiskonnaga, poliitilised jne mured. Tegureid, mis mõjutavad inimeste heaolu ja õnnetunnet on ikka väga palju. Ja kui sa järeldad enese kitsast vaatepunktist, et see morn olemine hakkab väljenduma mingiski osas agressiivsuses, siis oled sa kahjuks ikka väga eksiteel. Palun, hari end. Laienda silmaringi. Enese mukkimise asemel kuluta näiteks pool tundi päevas millegi uue õppimisele. IGA PÄEV uus asi õppida. Aga ma olen sinu suhtes ülekohtune - sul ju vaja end (ja oma rumalust) näidata erinevates portaalides, saadetes j muudes avalikes kohtades.
Ma olen varemgi kirjutanud, et sind ei ole tegelikult taga kiusatud sinu välise kuju, vaid ikka sinu rumaluse pärast. Lisaks veel selle rumaluse laialdase ekponeerimise ja sarnasele rumalusele üleskutsumise pärast. Ja siia saaks veel panna selle, et nõuad enesele erikohtlemist - oled ju eriline "trans...." (mis iganes siia siis tuleb). Kuigi oled tavaline mees, kes pole oma meheks olemisega isekeskis rahul.
Kui sinust hetkel eemalduksid rumalus ning erikohtlemise nõudmine (mis on laias laastus eelmisega tugevalt seotud), siis ei kiusaks sind enam kuigi paljud. Ehk ainult need vähesed, kellega sul voodis olles tuleb välja karm tõsi - sa pole siiski naine. Aga nagu ma aru saan, siis korraliku inimesena sul ju partneritest järjekorda ukse taga ei ole vaid sa lepid ühe partneriga terveks eluks?
Tuleb ikka ja jälle tõdeda, et surnul ja lollil on see üks ühine omadus, et oma seisundist ise aru ei saada. Ainult ümbritsevad saavad sellest aru. Ning kahjuks ei piisa kummalegi, kui neile nende seisundit tutvustatakse.