Leedi Hernehirmutis, viimast korda selgitan sulle! Mina pole mingi inglike elus olnud, olen olnud teatud eluetapis samasugune nagu sina täna ... mina ja minu maailm ning suht hoolimatu olnud inimeste suhtes. Osasid oma nn. Tehtud/öeldud asju ma jah olen kahetsenud ja püüdnud lepitust leida, see kas seda on aksepteeritud või mitte on jäänud vastaspoole otsustada. Ma olen suhteliselt avalik inimene, seega kui keegi tahab minuga teha nn. Sotid selgeks, siis alati on olnud võimalus mulle kirjutada või helistada ja kui ma vähegi suudan aru saada, et jah ma olen ülekohtuselt kellegagi käitunud, siis ma seda tõesti ka tunnistan. Nii ... fakt aga on see, et sinu suhtes ei tunne ma mitte mingeid süümekaid, sest sina ei suuda teha üldse järeldusi ja enda sisse vaadata. Ma pean tunnistama, et ma isegi tunnen kahjurõõmu, et sa sihuke töll oled. Mängi lolli edasi elus, näe ainult enda õigust ja elu ongi sinu jaoks lill. Ulu edasi meedias, et sul pole tööd ja pole oma elamist, anna aga tuld ja looda, et keegi haletsusest hakkab sind ülal pidama. Sinu sõbrannast aga kellega sa elad koos on mul kahju, et ta oma noorukese elu on raisanud sinusuguse egoisti peale, kahjuks ei leia tema sellest väljapääsu kuna ta on liiga malbe sinule vastu astumaks. Loodan, et keegi tõesti loob talle kunagi hea elu, sinuga ta seda ei saa mitte kunagi. Nii, leedi hernehirmutis, kahjuks sa ei TUNNE mind vaid TEAD tükikesi minu elust ja jumal tänatud, et sinu arusaam minust on kui õelast ning nn. Haigest inimesest, tänu sellel ehk olen suutnud vältida tutvusi mis on silmakirjalikud ja valed. Kindlasti julgen avalikult öelda, et nii mõnigi sinu nn. sõpradest on hakanud sinust eemale hoidma tänu sinu meedias lahmimiste peale, kindlasti võin öelda, et kasulikum on inimesel sind mitte tunda ning vältida sinuga kokkupuudet avalikuse ees kuna siis võib kaotada nii mõnegi tutvuse. Ja kui veel natuke asjalik olla, siis EKRE pihta aina arutu tulistamine on suht mõttetu, enamik vähemusi ei soovi mitte ühegi erakonnaga olla sõjajalal, see mida sina korraldad on provokatsioon ning poliitilisel tasandil tüli otsimine, tõmbate endale lihtsalt vee peale. Inimõigused meie riigisüsteemis toimivad, enamik õigusi on sul olemas nagu ka hetero ühiskonnas ... sinu käitumist aga vaadates, siis varsti võib aga nii olla, et sa hoopis hävitad lootust veel parema elu peale ... ah jaa ... mis paremat elu sul ikka loota, sa peaks alustama endast ikkagi esialgu. Tõenäoliselt ei jõudnud sulle ka 1/3 minu jutust kohale aga ma olen vähemalt püüdnud. Keep moving Hernehirmutis.