ed8 või S(usanna?)? Mida iganes
1) JAH - minu maksuraha on tema peale kulunud. Minu valikul võinuks kasutada seda raha mõnele päriselt tervenemist vajavale isikule ravivhendite soetmiseks või raviva spetsialisti palkamiseks. Mitte mõne isiku hobikorras ennast lõikuda lasakvale hormoon jms ravi jaoks.
2) JAH - tema homofoobne (heterote suhtes) käitumine on üleolev ja alandav.
Ilma, et ta oleks talle edastatud informatsiooni isegi kuulanud, võttis ta eelarvamuse, et see on teda halvustav. Seega ta oli üleolevalt, fakte kontrollimata, kindel enese õigsuses ja minu ebaõigsuses.
Siis veel - võiks niigi palju oma oponendist lugu pidada, et kirjutaks temaga siiski õigesti ja õigekirjas. Pole tema kirjutises enamasti teksti liigendust, suurt algustähte, kirjavahemärke, teksti sisukust, sõnade mitmekesist kasutust, MÕTET, puudub tema sõnade/levitatava idee kontrollitavus, mitmel puhul on tekstis olnud lausvale. See kõik viitab ainult sellele, et isik ei austa oma vestluskaaslast - see aga on tegelikult alandav.
Ja kasvõi viimane uudis - LGBT ühendkoor on minemas laulupeole - mitu heterot on seal kooris? Mitte ühtegi? Sest heterod ju pole LGBT. Ja "nii peabki olema, sest nii on LGBT arvates ainuõige". Aga kui oleks seis vastupidi? Kui mõnda koori ei lastaks LGBT isikut ainult seepärast, et ta on LGBT, siis oleks kisa kohe lahti. Kogu LGBT suhtumine üleolev - sellga ka heterosid alandav. Ja härra susanna on kogu selle valetava mõttelaadi sõge preester, kes valede ja hämamisega üritab ainult seda RÕHUJATE punti suurendada.
Jah, ma olen tema üleolemisest, ninakusest, valetamisest, ebakorrektsusest, kontrollimatusest jne üle. MA EI SOLVU - aga kui sa küsid, kas ta on käitunud mind (või teisi) siin teemas alandavalt, siis JAH on ikka küll. Tal (sinul) lihtsalt puudub sellest arusaamiseks ka elementaarne mõistuseraas.
Said vastused? JAH
Said targemaks? - vaevalt.
Kas sa kaod nüüd ise ära? Ma pole küll lihtsameelne, aga ei saanud seda küsimust jätta ka küsimata