Foorum
1
...
15
16
17
...
20
2019-05-12 02:57
Lollpea,mõni peitel maksab üle saja Minu kõige kallim peitel on 98 euri ja on veel kallimatki, mul veel palju vaja nikerduspeitleid tellida. Selle firma omad on kõige paremad, Kirsheni peitlid;https://www.kirschen-shop.de/en/3120040_Prof-Carv-Tool-with-handle-Cut-11-curved_p3639771.html
Aga nad on oma hinda väärt, lust nendega nikerdada.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-12 06:40
Kuule sul rohud jälle võtmata?
Puidutöö foorum asub mujal.Keda huvitab su pask.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-12 12:52
lubricate, minevasrene kuskil
˅ näita rohkem ˅
2019-05-12 17:18
Selle naise jutu taga on 11 aastat uurimustööd Ameerika Teaduste Akadeemias.
Kiireks kokkuvõtteks, kui inimeste eneste arvates on olemas kuni 71 erinevat sugu, siis teaduslik tõestus on siiski ainult kahel - mees ja naine.
Lisaks on veel välja toodud, et lastega ei tohiks sel teemal siiski tegeleda - tekitab segases eas ainult kõhklusi ja kahtlusi.

Kuulake vaadake. Ma arvan, et sellest uuemat ja põhjalikumat teadustööd siiski pole veel tulnud.

https://youtu.be/4BSb92OYA0g

Kui nime googeldada, siis leiab piisavalt palju artikleid ning ka tema töid.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-12 18:01
Veel üks video, noores eas poisist tüdrukuks tehtud, ja siis hiljem tagasi meheks. Tema sõnul ei tohiks lastele pakkuda isegi ideeraasu, et sugu vahetada. Peaks tegelema teraapiaga.

https://youtu.be/qlRkLtKqSrY
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 12:20
Keprik ja kogenematu, ei ole mõtet halvustavaid materjale siia panna. Suurem osa kes ümber mõtlevad, on ühiskonna vihkamise pärast, vihkamine teeb elu raskemaks transinimestel.
Aga ma ssatsin ainukerse lingi, mida te ei uujrinud põhjalikult, see ei olnud ainuike tekst mis seal saadaval, aga kui te küsimustele ei osanud isegi vastata, mida siin enam rääkida, youtube on samamoodi rämpsu täis, aga teaduslikud uuringud selle organisatsiooni poolt te arvesse ei võtta, isegi pole läbi lugenud, ainult sitta uurite. Teeks teile ettepaneku, tulge minu sõbrannaga kokku saama, teen sellest saate, aga usun te ei julge, sest sõbranna on uurinud põhjalikult ja jääksite häbisse, võtke väljakutse vastu ja siis näeb väga palju eesti rahvast kui targad olete selles vallas. Tuleks huvitav saade kus on põhjalikult uurinud sõbranna ja transvastased kes näevad transinimestes haigust.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 12:58
Sinu link oli vikerkaarlaste lehel olev teadaanne et WHO on transseksuaalsuse eemaldanu oma vaimuhaigtse nimekirjast. Need videod ju otseselt ei lähe sellega tõdemusega vastuollu.
Ja PALUN seleta minu jaoks ära, mis on sinu suhtes halvustavat tõdemuses? Et teaduslikult ei ole kinnitust saanud 71 erineva soo olemasolu. Nt "KUUSOOLISED", kelle sugu ilmub ainult siis kui kuu paistab, ei ole leidnud teaduslikku kinnitus? Kindlasti on olemas mõni selle "soo" esindaja, kes arvab et teda on nüüd hirmastsi "Halvustatud"???
Teadduste Akadeemias tehtud 11 aastat uurimustööd ei ole halvustav - seal isegi ju räägiti, et teiesugustesse peaks suhtuma pisukese lugupidamisegagi. Kas see osa on siis halvustav, et me ei peaks teisse lugupidamisega suhtuma? Või oled sa arvamusel, et Akadeemia uurimus on nali ja sellesse ei peaks suhtuma kui (tsiteerin sinu sõnu) "ainult sitta"?
Palun seleta ära, mis osa on selles videos sinu või teiste sooliste osas HALVUSTAV. https://youtu.be/4BSb92OYA0g
Ole hea, too välja ajatempel, millest alates ja milleni on sinu suhtes halvustav. Saan siis sinu mõttemaailmast ehk psiutki paremini aru. See naine siin räägib asjadest nii neutraalselt kui üldse võimmalik rääkida.
Või mis ajast on reaalsuse välja ütlemine halvustav? Või oled sa siis tõsimeelne Putini ning Trumpi järgija, kellel on oma tõde või alternatiivtõde?
Ja sinu saatesse tulemisest - sa ise ei julge rääkida, et paned oma tüdruksõbra liinile? Või arvad, et me polegi sinule väärilised vestluskaaslased? Imelik, väga imelik.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 13:16
kogenematu, ma ei oska inglise keelt niik et aru saaks, niiet pole mõtet saata mulle, tekstina saan veel google tõlkesse panna, Saada link, kus on tekstina. Aga sinu vastuoluline olek pani arvama, et midagi head seal ei ole. See link mida mina jagasin, on veel palju materjali.
Kuna mu sõbranna on väga palju uurinud ja oskab inglise keelt aga mina ei oska, seepärast oleks huvitav kokku panna kes ei poolda ja halvustab suurem osa ja inimene kes teab väga palju kes on uurinud ja suudab ka tõestada, mina olen ju saatejuht
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 13:29
Et hakkad videot juba enne halvustavaks nimetama kui selle sisuga tutvud? Eks sää näitab sinu võimekuse taset.
Mina ei otsi TV kuulsust. Pealegi - audients siin on ju kordades suurem kui sinu saate vaadatavus. Seega on ju igati mõistlikum seda teemat siin arendada kui sa seda nii väga soovid.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 13:38
Nüüd on ka arusaadav, miks Susanna keeldus neid teadusuuringuid siia lisamast. Ta nimelt ei teadnudki, millest seal juttu
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 13:44
Hea on vehkida sõnadega, aga kurb kui keegi avastab, et sõnade taga on tühjus (seda nii otseses kui ka kaudses tähenduses).
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 13:59
Kogenematu, vaata, sinu kirjad on enne olnud halvustavad, igale asjale mis ma ütlesin olid sa vastu ja ma ei hakkanud isegi c
vaatama, esiteks inglisekeelne youtube pole ka kõige usaldusväärsem.
Jott, see mis mu sõbranna mulle on teaduse uuringutest lugenud eesti keelde ingliskeelsest tekstist.
Aga sellise suhtumise oled sa ise tekitanud, vaieldes igas asjas mulle vastu. Ja sa siis loodad et suhtun sinusse hästi ka.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 14:00
Kogenematu, mida sa siis lootsid minult, et hakkan su siiani halvustavaid tekste ja linke uurima, siiani oled sa seda teinud, ainult halvustanud.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 14:22
Susanna - fakti välja ütlemine on halvustav sinule AINULT siis, kui sa tahad ise vabatahtlikult elada vales. See, et faktiliselt on olemas AINULT kaks sugu - see ei ole halvustus vaid tõde. Sa pole algusest peale aru saanud, et sinu trans jnejne on AINULT sinu, ja sinusuguste, peas tekkinud konstruktsioon. Fantaasia, ulme, sõgedus - nimeta kuidas tahad. Teaduslikult ei saa olla midagi enamat tervete inimeste hulgas kui vaid mees ja naine. Kui on midagi enamat, siis on TEADUSLIKULT kinnitatud, et tegu on kas geeni-, hormonaaltalituse- või vaimse häirega. Võib olla ka nende omvaheline segu. Ja on veel üks võimalus - moe pärast "XXXsugu" olla (aga see hakkab juba selle vaimse häire poole liikuma).

Kui sa arvad, et netis leiduv on ebausaldusväärne, siis kust sina küll oma informatsiooni korjad - samast ebausaldusväärsest netist või käid rahvusvaheliselt erinevatel konverentsidel/töötubades/uurimustööde kaitsmistel?
See video on teadustöö avalikustamisega seotud dokumentaalkaader - kuidagi raske on uskuda, et keegi on nüüd hakanud võltsima neid kaadreid. Selline ebaterve arvamus saab ehk sinu peas tekkida, minu kaine mõistus ei suuda sellist asja välja mõelda. Ja kui sul on kahtlustus - ehk näitad millel see kahtlustus siis põhineb?
Sa lubasid ka omalt poolt välja näidata töid, sa pole seda teinud. Sa pole öelnud töö teostaja nime, töö nime. Põhimõtteliselt mitte midagi, mille järgi saaks sinu sõnadele kuskiltki mingitki kinnitust. See link - anna andeks - on ikka suur naljanumber. See võrdub samaga, et "inimsööjate kogukond kirjutab, et inimsöömine on normaalne, ja WHO ei pea seda haiguseks.". (Inimsöömise võid asendada ÜKSKÕIK mis standardkäitumisest hälbiva nimetusega - ka nt trans).

Ja kui sa elad omaenese rumalusest kellegi kolmanda või enese loodud fantaasiamaailmas, siis tegelikkuse välja toomine EI OLE HALVUSTUS vaid ikkagi fakti tõdemus. See, et sina suudad fakte halvustavalt võtta, näitab ainult võimetust päriseluga toime tulla ja pettumust sinu enese valikute üle.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-13 22:37
Kogenematu, aga miks sa siis saatesse ei tule, seal saaksid oma seisukohti välja öelda. See link mis mina andsin, uurib tõeliselt ja on keskendunud tugevalt transinimeste uurimisega. Väga palju on artikleid mis on valed, paljude artiklite põhjal on homod ja transinimesed vaimselt haiged. Kas see on nii....
Pölemõtet tulla ajama mulle mingit möla, sul omal on tugev hälve, kuna sa vaatad neid artikleid mis on rohkem sinu meele järele, sa pole ühelegi minu asjadele süvenenud, sa pole isegi suutnud uurida põhjalikumalt. Kui oleksid uurinud saaksid väga kergelt nendele küsimustele vastata, siiani pole sa seda suutnud. Vaid ajad rumalat juttu omale meeldivamas vaates. Sellel vestlusel pole mõtet, kui kirjutad millest aru oled saanud, siis vaatan, oleks huvitav teada, millest oled aru saanud.
See et sul ihas konto on, on juba hälve.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 00:07
Kui Sa Susanna Inglise keelt ei räägi, kuidas Sa siis saad uskuda seda tõlgitud infot, mida Sulle ettesöödetakse? Sul pole ju muud võimalust info kontrolliks kui Googel translate. Omad kogemused translatega on pigem kehvemapoolsed.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 01:02
Seppjuhan,Ma olen mitu korda maininud et mu parim sõbranna oskab väga hästi inglise keelt. Mu õde kes ka natuke on uurinud, elas üle 10 aasta iirimaal, ja ta oli tõlkija, eesti-inglise ja vastupidi. Ma usun oma tuttavaid rohkem, kes uurivad, kes austavad mind, aga mitte neid kes valib omale meelepärase uuringu. Sorry, aga neid arste ja teadlasi on palju, kes samuti eriti ei seedi vähemusi. Eriti siin paistab silma KOGENEMATU, kes teeb igas asjas mind maha. Isegi silmnähtavates asjades nagu nikerdamine, tõi lingid et need paremad nikerdused, kuigi silmaga nähtab mis parem. Selliseid nikerdusi tegin lapsena. Ma olen ju nii häiriv inimene tema jaoks, et tal käib üle mõistuse et ma millegis hea olen või mul on õigus, nii ei saa ju olla et mingi trans on millegis parem ja targem.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 01:19
Susanna, ma saan aru, et sina otsid hetkel endale meeldivat uurimust. Nagu näha, on otsing ikka veel pooleli, sest vastust pole.
Ja sinu üheksale küsimusele vastasin - alustades sellest, et sinu algne oletus - aksioom, on vale. No ei saa vastata kivisoolise isiku eripäradest, kui sellise sooga isikut ei saa eksisteerida kui vaid mõne isiku fantaasias. Teaduslik vastus seega puudub. Sama rumal oleks küsida: kui esmaspäeval on kooli sööklas tangupudru, siis mis on linnapea vanaema neiupõlve varjunimi?
Kordan sulle veel kord - sellist sugu nagu transsugu ei eksisteeri.
Saan aru, et sul on selle tõega väga raske leppida. See leppimine ju tekitaks olulorra kus sa saad sisimas aru, et oled eksinud. Ja eriti sinusugusel on oma eksimuse tunnistamine lootusetult raske. Ma tegelikult ei üritagi enam sind ümber veenda. Lihtsal seletan teistele lugejatele, et nad tegelikult kah ei teeks oma elu ja kehaga lollusi.
Ja minu hälvetest - ihas konto omamine on neistt teistest kõige väikseim. Aga ma vahemalt ei valeta, ei sulle, teistele ega ka kindlasti mitte endale. Ja vot ausa jutu rääkimise poolelt sina nüüd küll silma ei paista. Kõige rängemalt valetad sa aga ise endale. Ning kuna sa pole just teravaim kriit karbis, siis sa vist ei saa arugi, kui omale valetad. Kurb, pisut kentsakas - aga noh, ela siis selliselt. Ära sa ainult teistele hakka valetama. Mõni sinusugune ehk võib isegi sinu juttu uskuma jääda.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 09:52
Tekib tunne,et järgmine rivaal see kogenematu. Mul lihtsalt 2 küsimust härra kogenematusest? 1 on ta su taskust raha võtnud? 2. On ta sind ära kasutanud igal võimalikul moel,alandanud jne? Kui ei ole,siis tõmba kiiresti uttu ja haara oma möla koos nonsenssiga ka kaasa. S
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 10:43
ed8 või S(usanna?)? Mida iganes
1) JAH - minu maksuraha on tema peale kulunud. Minu valikul võinuks kasutada seda raha mõnele päriselt tervenemist vajavale isikule ravivhendite soetmiseks või raviva spetsialisti palkamiseks. Mitte mõne isiku hobikorras ennast lõikuda lasakvale hormoon jms ravi jaoks.
2) JAH - tema homofoobne (heterote suhtes) käitumine on üleolev ja alandav.

Ilma, et ta oleks talle edastatud informatsiooni isegi kuulanud, võttis ta eelarvamuse, et see on teda halvustav. Seega ta oli üleolevalt, fakte kontrollimata, kindel enese õigsuses ja minu ebaõigsuses.
Siis veel - võiks niigi palju oma oponendist lugu pidada, et kirjutaks temaga siiski õigesti ja õigekirjas. Pole tema kirjutises enamasti teksti liigendust, suurt algustähte, kirjavahemärke, teksti sisukust, sõnade mitmekesist kasutust, MÕTET, puudub tema sõnade/levitatava idee kontrollitavus, mitmel puhul on tekstis olnud lausvale. See kõik viitab ainult sellele, et isik ei austa oma vestluskaaslast - see aga on tegelikult alandav.
Ja kasvõi viimane uudis - LGBT ühendkoor on minemas laulupeole - mitu heterot on seal kooris? Mitte ühtegi? Sest heterod ju pole LGBT. Ja "nii peabki olema, sest nii on LGBT arvates ainuõige". Aga kui oleks seis vastupidi? Kui mõnda koori ei lastaks LGBT isikut ainult seepärast, et ta on LGBT, siis oleks kisa kohe lahti. Kogu LGBT suhtumine üleolev - sellga ka heterosid alandav. Ja härra susanna on kogu selle valetava mõttelaadi sõge preester, kes valede ja hämamisega üritab ainult seda RÕHUJATE punti suurendada.

Jah, ma olen tema üleolemisest, ninakusest, valetamisest, ebakorrektsusest, kontrollimatusest jne üle. MA EI SOLVU - aga kui sa küsid, kas ta on käitunud mind (või teisi) siin teemas alandavalt, siis JAH on ikka küll. Tal (sinul) lihtsalt puudub sellest arusaamiseks ka elementaarne mõistuseraas.

Said vastused? JAH
Said targemaks? - vaevalt.

Kas sa kaod nüüd ise ära? Ma pole küll lihtsameelne, aga ei saanud seda küsimust jätta ka küsimata
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 12:18
Kogenematu ma olin ka omal ajal liiga rahulik,prõõkajatega, täpsemalt nagu sinagi, lasin möliseda,läks aeg edasi võtsin kõige suurema möla paanika kõri pidi kinni ja lennutamine üle kooli pinkidel,ehmatus oli suur kõigil...kuid mitte minul,sest kui iga jobu kes peast juba loll hakkab närve sööma,see pole tere tulnud. Küsimus sinu kohta? Mis sa arvad tõesti, et hetero ei saa läbi gayde või söö muutnud inimestega? Sa tattnokk mine hari ennast!!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 12:28
Kui sa sa ise nii väärikas, siis miks teisi rikud! Edev aga loll. Ei meeldi tõde,siis ära targuta! Asjalikku nagunii midagi pole, aind rumaluste ümber mihkli.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 12:37
ed, anna diileri number. see on ikka rämekange kraam, mida sa tõmbad
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 12:37
Ed8, pea'nd'pea. Misa sa nüüd öelda tahad?
Omast arust olen suhteliselt rahulik olnud seni. Nii rumaluste pritsijate, kui ka nende isikute kaitsjatega.
Nagu isegi kirjutad, olid ka sina nendega rahulik.
Ei kiidama aga heaks seda, et hakkad niigi vaevatute ning rumalate kallal vägivalda kasutama. Kui isegi teoreetiliselt selline mõte peast läbi lasta, siis vähim mis juhtub, on süüdistus vähemuste peksmises. Kui sina noor olid ja nii said tegutseda, siis olid teised ajad. Nüüd on vähemused "pühad lehmad" ja neid puutudes on vangla kindlustatud.
Ja kui sa küsid, et kas minu arvates heterod ilma geydeta läbi ei saagi? Vastan - tegelikult olen sinu arvamusega täiega päri. Vabalt saab ilma LGBT seltskonnata hakkama. Aga kui nad vaikselt minu kõrval minuga koos ja minuga võrdselt toimetavad, siis minu pärast olgu. Aga ilma lippude ja kisata. 100% selle sinu väljendusega nõus.
Ja seda peaks lisama et LGBT ilma heteroteta ei saa hakkama.

Seega - me näime (sinu teksti lugedes) väga ühel meelel olema. Millest siis minu tahtlik solvata soovimine ja tattnokaks nimetamine? Eriti kui ma päris tuntavalt ületan sinu vanust??? Kuidagi mõistmatu põrge sinu poolt???

Ed8
2019-05-14 12:18:57
Kogenematu ma olin ka omal ajal liiga rahulik,prõõkajatega, täpsemalt nagu sinagi, lasin möliseda,läks aeg edasi võtsin kõige suurema möla paanika kõri pidi kinni ja lennutamine üle kooli pinkidel,ehmatus oli suur kõigil...kuid mitte minul,sest kui iga jobu kes peast juba loll hakkab närve sööma,see pole tere tulnud. Küsimus sinu kohta? Mis sa arvad tõesti, et hetero ei saa läbi gayde või söö muutnud inimestega? Sa tattnokk mine hari ennast!!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 12:44
Kogenematu copy tegid ilusti?
Mh... oma väidetel oled ka copy teinud või,küsimus,ega sa rassist pole? Või ekstra meeldib sul sitta kaevata
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 12:48
Misterikass, ma ei tarbi narkotsi, pole minu teema.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 12:53
Koge, aga loomulikult on heterod kõiges süüdi, sest....
Kujuta nüüd ette pensjonärist ema, kes saab enda joodikust poja käest peksa, sest ei anna talle piisavalt viinaraha.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 12:57
Nõrgad löövad oma nö ema... Haige teema
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 13:09
ed, sellise jama ajamiseks, nagu sina teed, peab olema kas purupurjus, räige laksu all või raske vaimupuudega. "nii-öelda ema", "aind rumaluste ümber mihkli", "söö muutnud inimestega" jms. kas sa tõesti usud, et see on okei? päriselt?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 13:18
Jätke Ed8 rahule nüüd
See on Susanna alterego - ja just see halvem ja rumalam osa vsellest komplektist. Pool mida susanna üritas skalpelliga eemaldada. Välimus ehk muutus, aga sisu jäi nüüd küll alles. Ja niigi santi veel juurde togida - no las ta siis olla. Samas - kui ta poleks ehk seda rumalamat poolt üritanud eemaldada, siis oleks ju kogu see rumalus ikka veel susanna sees??
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 16:24
Tegelikult võiks see hr susanna olla küll kooliõpikus, milline üks mees olla ei tohi. Vaimupuue, düsgraafia, munad maas, kahestunud isiksus, diskussioonides kasutab alati vastuargumendina 3 lauset, mis kuidagi ei haaku teemaga, ei suuda loetust aru saada, on veendunud, et ülimat tõde teab ainult tema sõbranna! Selle viimase võib klassifitseerida isikukultuseks.
Ma olen kindel, et kõik foorumi lugejad juba teavad, mida hr susanna siia vastuseks kirjutab. Ühe kolmest äraõpitud lausest
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 20:31
Ainult tugevad tunnistavad enda vigu, nõrgad hakkavad neid õigustama.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-14 23:33
Õigustamine on kah veel hea. Saadakse vähemalt aru, et asi vist pole päris õige. Aga kui hakatakse teisi süüdistama oma vigades, siis on ikka jama lahti.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-15 01:41
misterikass, sa oled ikka nii loll naine, sul veel palju areneda, aga imestama paneb see, et 19 aastane ka nii rumalat juttu ajab, sa vihkad ja loobid ka neid sitaga üle kes pooldavad vähemusi.
KOGENEMATU, sa räägid et olen rumal, peaksid peeglisse vaatama, sa ei suuda tegelikult nendele lihtsatele küsimustele vastata, siiani, ajuhälbega inimene ei suudagi maailma mõista, sama hälve on ka MISTERIXXS, peaksite laskma oma aju kontrollida.
Iga minu sõnale vaidlete vastu, see ajab juba naerma, ja mitte ainult mina ei naera, paljud loevad ja näitan ka paljudele, kõik mu tuttavad kellele näidanud olen, naeravad, kui rumalad on inimesed, kes pääavad suruda peale oma seisukohti.
Aga KOGENEMATU, võta siis väljakutse vastu.
KEPRIK, sa ei tea mida ma läbi elanud olen, sa ei suuda seda ettegi kujutada. Me räägime pigem siiski transinimestest, et nad on normaalsed inimesed, neil pole ei hälvet, ega pole see haigus, samamoodi ka homode kohta käib see. Vaid need inimesed üritavad siiani tõestada, et vähemused pole normaalsed, nad on nii vastu sellele ja kardavad, mida tegelikkuses pole.
KOGENEMATU, veel tahan lisada seda, miks me lippudega lehvitame, aga seepärast et me tahame võrdseid õigusi, nii pannakse meid rohkem tähele, kui lehvitame lippudega. Heterod suruvad oma maailma peale, igalpool ainult hetero armastus, iga päev, igal pool, nagu oleks ainuke inimene hetero, miks siis heterod lehvitavad igal pool oma heteorismi. Hetero käib paarilisega käest kinni ja vahel suudlevad tänaval, siis pole midagi, aga niikui homo suudleb ja hoiab paarilisel käest kinni, on kohe suur katastroof.
Ära tule ütlema et hetero ei lehvita oma olekuga, aga kui vähemus lippu lehvitab, on kohe jama. Need inimesed kes aru ei taha saada, mingu ise kappi, kui ei suuda sellega leppida.
Vähemusi on vähe, aga nad ongi erilisemad, toredamad ja intelligentsemad inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-15 01:54
Misterikass on siin saidil üks targemaid naisi ja tema ei eksi kunagi.

Susanna, millised need võrdsed õigused siis üleüldsegi on ja milleks te vajate liigset tähelepanu? Iga inimene soovib pigem privaatsust ja rahu ning ta ei soovi ennast tervele maailmale eksponeerida. Kas mingi lipuga lehvitamine toob teile need "õigused" kiiremini ja mugavamalt kätte? Millised heterod sulle oma maailma on peale surunud? Äkki püüad mõista, et heteroseksuaalsus ongi see ainus "normaalsus" ja et kõik muu on hälve? Jällegi ei ole see öeldud halvustavana, kui sa seda nüüd kohe arvama peaksid. Ka minul on näiteks homoseksuaalidest tuttavaid, kuid nemad ei nõua oma arusaamatuid "õiguseid" kusagilt ega vehi ka lippudega. Ela vaikselt oma elu ja keegi ei kipu sind kimbutama. Teiste voodielu ei puutu võõrastesse ja nemad ei käi seda ka kusagil kuulutamas.
Kui "vähemused" on erilisemad, toredamad ja intelligentsemad, siis kahjuks sinu kohta see küll ei kehti.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-15 07:45
Tegelikult on Susanna aus. Ta ütleb välja selle arvamuse ja suhtumise, mis on kogu selle LGBT seltskonna arvamus ja suhtumine. Nad ongi paranoiliselt foobilised, lihtsalt arukamalt hoiavad seda enda teada.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-15 11:41
Kui ma tulen sinu saatesse, siis palun seleta mulle ära, mida mul on seal saavutada? Nagu näha, siis viie nädalaga, mis see teema siin keerelnud on, pole sa tilkagi midagi aru saanud, mis mina ja enamus teisi siin sulle on üritanud seletada. Seega miks ma peaks eeldama, et sa selle teleklipi ajal peaksid järsku valgustatud saama? Seega puudub mul igasugune motivatsioon raisata oma ressursse - aega, raha ning teadmisi, et sulle veelkord rääkida kogu seda juttu mis siin kirjas. Sul puudub võime jutust aru saada. Silmaklapid peas ja kõrvatropid kõrvus ei ole ju võimalik sinuga ju mõistlikel alustel juttu ajada. Seda enam, et sa toetud VÄGA selekteeritud ning kontrollimatutele infoallikatele ning üldteada tõed ning teaduslikud uurimused on sinu jaoks "SITT". Ja seda lihtsalt põhjusel, et see ei ühti sinu maailmavaatega. Ütle mis täiskasvanuliku keskustelu siit loota on? (ma vean kihla, et susanna ei saa selle teksti sisust tegelikult aru).

Kui sa räägid, et ma ei suuda maailma mõista - ehk tõesti ei suuda ma mõista seda imepisikest killukest SINU maailmast - see moodustab ülejäänud maailmast vähem kui ühe protsendi. Samas sina ei suuda hoomata seda osa, kus mina asjadest aru saan - ja see moodustab sii vastavalt ca 99%. Nüüd küsi, kumb siiski mõistab suhteliselt rohkem?
Vaidleme vastu sinu sõnadele, mis ei ole suutnud leida kinnitust. Seeg on need tühipaljad sõnad. Samas meie pakume sulle oma sõnade kinnituseks nii vaatamise kui ka uurimismaterjali - sina aga oma silmaklappidega ei vaevugi neid vaatama - uurima. Pidades siiski tasakaalukat ja argumenteeritud, ning ka pika uurimusega tagatud teksi HALVUSTAVAKS? Mõnikord jaab mul tunne, et sinu eesti keele oskus ning sõnade tähenduse arusaam on äärmiselt madal. Sa ei näi aduvat mis on mingite sõnade reaalne keeleline tähendus ja see tekitab sinus eneses ning sinu väljendustes segadust.
Eks naer on terviseks, seega naerge. Ehk mainin veel seda, et kui sa ei suuda tekstis aru saada, siis kaitsed sa end selle asja naeruvääristamisega. Selle "põgenemistee" liiga tihe kasutamine aga näitab pilti, kus sa ei saa liiga paljudest asjadest aru, et neid naeruvääristad. Juu siis ka sinu sõbrad? Räägitakse ju - ütle kes on su sõbrad, ja ma ütlen kes oled sina. Nüüd siis küsimus - kas sa hakkad naerma sõprade järgi, või sõbrad sinu järgi? Igal juhul on selge, et õppimine ja asjade enesele selgeks tegemine teile liiga kohe kindlasti ei teeks.
Võrdsetest õigustest - palun too mulle välja seadus ja selle paragrahv, kus kasvõi ÜKS punkt on sinu õigust piiranud ja põhjendusega, et sa oled LGBT? Palun näita mulle see punkt, ja m olen homme esimese asjana Ülle Madise ukse taga, kaitsmas võrdsust. Kuniks sa seda punkti ei leia, siis ära räägi, et minul on sinust erinev õigus. Muide, vastupidist, kus LGBT on eelistatud tavakodaniku ees, suudaksin ma leida, aga ma ei kiirusta selle pärast veel õiguskantsleri jutule minemisega. Seega - räägi siis mulle sellest ebavõrdsest õigusest.

Ja palun too oma viimasele lausele mingi kinnitus - mis uurimus sellisele järeldusele on tulnud. Ja kas see tähendab, et kui oled LGBT, siis on sinu inteligents automaatselt teistest kõrgem?
Varjamatult küsin siis otse välja - kas sa hakkasid LGBT järgijaks lootuses, et saad seda nimetust kandes ilm õppimata targaks ja inteligentseks? Et teed kääriga "tsik-tsirik" ja kohe tark valmis???
˅ näita rohkem ˅
2019-05-15 14:11
Iga inimene on mingil moel eriline, aga üritades olla teistest erilisem, taandab ta ennast täiesti tavalise lollpea tasemele.

Inimene ei sünni maailma, ta saab sündides maailma endale kaasa. Kasvades hakkab ta seda tundmaõppima, seejärel laiendama. Selleks, et teisega suhelda, peab sisenema teise inimese maailma ja lubama teisel siseneda endaomasse. Kui seda ei tee, siis põrkab ta kummipallina teiste vahel, saavutamata kellegagi kontakti. Ei piisa sellest, kui teine sirutab sulle käe, pead olema ise valmis ka sellest kinnivõtma ja vastupidi samuti.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-15 14:18
Vahel tuleb pallidel pisut õhku välja lasta.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-16 21:34
ja sündis meil Jott siia maailma, leidis iha.ee ja suurest igavusest ainult targutab... mõni koff õlu ja siis on jutt eriti loomeline...
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 01:35
Kogenematu, vastan vaid ühele küsimusele, ülejäänud siis kui aega on, Puudu on õigus abielluda, mida hetkel ei ole, kuna ma olen naine ei saa ma abielluda naisega, ma mõtlen ikka ametlikult. Ma saan väga hästi aru mida sa kirjutad, sina lihtsalt ei saa aru minust ja ei tahagi aru saada, vaid üritad igatpidi ja kõiges mind maha teha, kaasaarvatud jott, kelle vanadus hakkab tunda andma.
Kepriik, kuidas ma rikkun kodurahu, ma ei roni hetero magamistuppa, nagu teevad paljud hetero inimesed, ma ei soovi kellegile halba, kui just mind ei ähvarda kellegi rünnak. Ma ei lähe kellegi kodurahu rikkuma. Ja ei ole vaid heteromaailm, niikaua kui on inimkond kestnud on olnud ka transsoolisus ja homosus olemas.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 01:40
Susanna, milleks sulle abielu? Kas tavalisest kooselust ei piisaks? Sa oled sünnipäraselt mees, ja seega kui tahaksid abielluda naisega, siis pole sulle siinkohal ühtki takistust, kuid kahjuks lõid sa need endale ise, kui otsustasid vahetada sugu. Ära püüa süüdistada teisi oma rumaluses ja mõistmatuses, maailm ei tiirle ainult sinu ja su "vajaduste" ega "õiguste" ümber.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 01:48
Dragunov, ei pöörlegi minu ümber, ja minu soovahetus polnud rumalus, vaid ainuõige otsus elada normaalset elu. Ma poleainuke kes pooldab homoabielu, minule ei piisa vaid kooselust. Homoabielu oleks õiglane võrdne õigus kõigile täiskasvanud inimesele vabal tahtel, vahet pole kas homo või hetero. Transsoolisus pole rumalus.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 01:52
Defineeri mulle palun sinu jaoks too "normaalne elu" ja see, mida sa sellelt detailsemalt ootaksid. Mis on see, mis ei võimalda sul praegu toda normaalset elu kogeda? Sa ju tegeled hetkelgi paljude erinevate asjadega ja takistusi pole sulle kusagilt tekkinud. Nikerdad, masseerid, teed seriaale, ja kõike seda ilma kurjade heteroseksuaalide sekkumiseta.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 02:05
Dragunov, aga ma elangi normaalset elu, praegu on küll raske, aga iga uus algus on raske, aga naisena olen alati hakkama saanud ja usun et see uus kannapööre on edukas. Aga veel mis on puudu, on oma armastatuga abielluda suurelt ja uhkelt, see on minu jaoks väga oluline. Kusjuures massaazil käivad siiski hetero mehed, mõni üksik on bi.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 02:09
Kui sa elad normaalset elu, siis ei tohiks ju nurisemiseks põhjust olla. Kõikidel on teatud ajaetappidel raske, sa pole ainus selles maailmas. Kui sa endasse ise usud, siis on kõik võimalik, sõltub vaid sinu suhtumisest.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 06:55
Vaja abielluda suurelt ja uhkelt? Kas sa abiellud teistele näitamiseks või siiski enda ja oma partneri pärast?
Ja kui nüüd asjale kainelt vaadata - seaduse silmis oled sa ju mees. Andmebaasides algab sinu isikukood ju kolmega. Kasuta juhust, enne kui sa oma rumalusega selle viimasegi ukse pauguga kinni lööd ja uue isikukoodi leiutad.
Kui sa ikka midagi tahad, siis tee ära. Või on sinu agenda ikkagi see, et PEAB olema homoabielu? Sellisel juhul ju paistab, et sa ei abiellu mitte armastuse, vaid publikatsiooni ja tähelepanu pärast. Kurb on sellel juhul sonu väljavalitust.
Et kui teeme nüüd siis PÕHISEADUSEADUSESSE LGBT jaoks erandi, mis sa arvad, kellele neid erandeid järgmisena tegema peame? Sest kui on ots juba lahti tehtud, siis hakkavad järgmised vähemused, kes on küll sinu arvates jõledad, oma tahtmist nõudmas.
Muide, abielu on ju heterote iganenud kooselu vorm. Milleks sihukke igand nii teile? Sellise inteligentsi ja mõistuse pagasiga ju peaksite ometi mõistma, et abielul pole hetkel praktiliselt ühtegi eelist teiste kooseluvormide ees. Isegi mitte maksueeliseid.
Puhas matemaatika ütleb, et pulm maksab. Olen kuulnud, et saab Pulmad peet isegi tuhande euroga. kui külalised toovad joogid, söögid. Kui külalised teevad pildid ja juhivad õhtut.
Kui ei taha külalisi rakendada, vaid pakkuda neile pidu, siis on kulu ca 5k. Kui tahta juba pisut enamat, siis võib arvestada juba kümne ja enamagagi.
Sinu jutu järgi uhke ja suur pulm maksab mõnestkümnest kuni mõne saja tuhandeni? Ja seda siis "pakasuha" pärast?

Ja vinguda võimaluse puuduse pärast kui ise seda võimalust kinni topitakse.
Kõlab väga loo moodi: "Ma ei saa abielluda, kuna sõrmust kantakse nimeta sõrmes. Ega näet, mul mõlemal käel on just need sõrmed maha raiutud."
Ehh, ikka ja jälle leian, et paljudel on vaja vinguda ja otsida vabandusi miks üht või teist teha EI SAA. Kui see energia mis vingumisele kulutatakse hoopis võimaluste otsimisele kulutada, oleks me oma arengutes JUBA 28 sajandis.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 07:11
Vabandust, heteromehed,aga kas te olete siin enamus kodused või lausa tööta,et teil jääb tööajast üle aega veel kellegi teise elu ja olu korraldada? Uskumatu on minu arust see aeg, mis teil siin latramisele kulub.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 09:05
aga ole nüüd hea ja tunnista palju sul endal nende eelmiste kontodega siin Kollikoopas seda ajaraasukest kokku kulunud on Kogematud on siin kahekesi ja kindlasti kirjutavad kordamööda, neile ei tohiks need pikad jutud eriti kurnavalt mõjuda
˅ näita rohkem ˅
2019-05-17 09:51
Mõtlesin siin selle "puuduva" õiguse osas abielluda. Seaduses on täitsa paigas tingimused kuidas see abielu saaks toimuda. Peab tõitma teatud kriteeriume. Nt on vanuselised piirangud. Ka osad haigused nt välistavad abielu - seaduselikkus mõttes siis. Ja siis on veel üks piirang - üks pooltest peab olema mees, teine naine. Kas me peaks siis sinu liberaalse vaatevinkli tõtu võtma seadustest piiravad piirangud maha? et nt kolme aastane võiks siis abielluda? või näiteks juhiload - ilma koolituseta anname piiranguteta KÕIKIDeLE soovijatele autojuhiload (krt, täna see tegelikult peaaegu nii ongi juba). Või relvaload - võtame sealt kah piirangud maha - kõikidele soovijatele relvad kätte?

Kas sa saad eestikeelse sõna abielu sügavamast tähendusest aru? Tähendab see seda, et naine lubab teistega mitte lapsi saama ja mees lubab laste kasvatamisel olla ainult oma naisele abiks. See on relikt järglaste julgemaks kasvatamiseks kummalegi abiellunule.
kuidas nüüd sina, susanna OMA järglasi siis ootama saad hakata, et abielu seda koormat kuidagi muudaks paremaks?
Ma ikkagi ei saa aru milleks OMA lapsi mittesaada soovivatele isikutele abielu kuidagigigi oleks kasulikum tavalisest kooselust? Pärandus - notari juures tehtav leping - tee kasvõi kassile oma maine vara. Maksusoodustused abielus olevatele - täna selliseid soodustusi meil enam ei eksisteeri. Haiglasse lastakse ligi ainult lähedasi - jälle notariaalne leping nt hooldamise osas ja saab ilusti hakkma.
99,9% asjadest saab täna tegelikult lepingute jms ilusti hakkama - LGBT inimestele EI OLE tavamõistes abielu tarvis. Seda on vaja ÜKSNES teistele näitamiseks - et näe me saame abielluda. See on formaalsus, mida LGBT tegelikult oma elus ei vaja.
Lihtsalt see formaalsus võimaldab ka tekitada pretsedendi, mille alusel saavad teised vähemused samuti omale "õigusi" nõudma hakata.
Kas ma hakkan siia kirjutama mis järgmiseks juhtub?
Mormoonid ja moslemid hakkavad rõhuma oma mitmenaise/mehe pidamise õigusele.
Tumedanahalised tahavad oma kultuurilist õigust abielluda 6-7 aasta vanuste lastega.
Siis tulevad järgmised, kes thavad oma surnud abikaasat kodus pidada tema maha matmise asemel.

Ja see oleks alles algus - sulle tundub see tülgastav. Ka meile teistele. Lihtsalt on näha juba, et maailmas kus abielu "per se" on vbaks lastud, on abiellutud loomadega, autoga, laevaga, puuga jnejne. Inimese loomingulisusel ei ole piire selles osas. Ja kui Sinu sügava soovi pärast abielluda naisega (krt, sul on mehena selleks täna täiesti legaalne võimalus ju olemas), peame mõne aja pärast selliseid ja veel hullemaidki asju hakkama nägema, siis ma siiski ei avaks seda Pandoora laegast. Lihtsalt kaotada on VÄGA palju, ja võita pole mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
1
...
15
16
17
...
20