Kogenematu, selliseid nikerdusi mis linke sa jagasid, tegin ma kuskil 16 aastasena. Tundub sa nikerdamisest siiski ei tea midagi ja ei saa aru mis on peenem nikerdus ja mis suurejoonelisem. See et ma olen eestis puidunikerdamise alal parim, on öelnud mitusada inimest. Nad kõik on ka öelnud et vale tööga tegelen, kui ma veel maalerdasin. Kui sa arvad et need on suurejoonelised nikerdused siis eksid, sellised nikerdused olid minu jaoks 16 aastaselt, võrdle minu nikerdusi ja nende nikerdusi mis linke saatsid, väga suur vahe on. Ma ei räägi asjadest, ma mõtlen otseselt nikerdusi-puulõiked. Muidugi ma väga hindan neid tegijaid aga need nikerdused on minu jaoks juba igavad ja liiga lihtne. Eks ma pean vahel ka lihtsaid nikerdusi tegema, aga eks kliendi soov ja rahaline seis paneb ka asja paika. Ei ole mõtet teha väga peent nikerdust kui klient ei suuda nii palju tasuda.
Kui sa nägid mu linki minu nikerdustest, siis see põdra peaga ja hundiga kapp oli tehtud vahtra puidust. Spetsalist teab kui raske on vahtrapuitu nikerdada, seda puitu on nii raske töödelda, aga vaata kui peen töö on tehtud, mine küsi spetsalisti käest kui hull puit see on.
Kui sa ütled et need nikerdused mis loinke saatsid on paremad, siis sa küll ei tea puidunikerdamisest suurt midagi.
Sinu saadetud linke ma ei hakka vaatamagi, mõtetu, tean mis sealt tuleb. Inimene kes ei poolda ja aru ei taha saada, saadab halvustavaid linke.
Aga miks mina linke ei saada, ütlen siis ausa vastuse välja lõpuks. Sõbranna on aastaid uurinud seda teemat, kuna minuga nii seotud ja minuga jaganud ja minu jaoks tõlkinud ette lugedes, selle peale kui ütlesin et kas viitsid uuesti neid otsida ja uurida, sest mõni siin ei saa aru, sellepeale ütles ta, ma ei viitsi lollide peale aega raisata kes aru niikuinii ei taha saada, sest ka tema loeb neid siin mida kirjutate. Nähku aga ise vaeva.
Pole mõtet ka halvustada seda inimest kes minu poolt on tembeldates et see mina, kui haigeks te veel minna saate oma mõtlemisega. Kui palju on neid inimesi kes mind austavad ja saavad asjadest aru, aga kui tuleb üksik siin teile vastu ütlema, kohe hakatakse ka pooldajat laimama, lihtsalt ju ei ole võimalik et keegi minu poolt on, IQ on teil jah kohe kaugele paista