misterikass, ma ütlesin et see link on algatuseks, ülejäänud tuleb ise välja uurida, aga ega siiani pole keegi hakkama saanud ja keegi pole ka suutnud küsimustele vastata.
Kogenematu, jah näha on tõesti sinuIQ taset, see näitab väga hästi mis tasemel on sinu IQ, kui sa ei suuda isegi vastata nendele küsimustele ja karjud et sul on õigus, arene natukenegi ja näe vaeva, näed targem välja, praegusel hetkel oled rumal nendes teemades. Sa kirjutad IQ, st, omal see tase täiesti madal, ühiskonna ohver, kes sõltub ühiskonnast, kui ühiskond kunagi sureb, sureksid koos ühiskonnaga. Üra halvusta teisi, kui sa mitte midagi minust ei tea, see et ma kaitsen oma seisukohti ja seda enam et olen selles valdkonnas pidevalt harinud. Minu kaaslane ka harib ja uurib, kui teid kokku panna jääksid sa häbisse. Ärge tulge teisi solvama ja end targemaks tegema, kui tegelikult olete. Kui te nii targad olete, siis vastake küsimustele mida esitasin, aga ei suuda ju te vastata.
Carmen, see pole hälve-kõrvalkalle, hälve-kõrvalkalle on näiteks pedofiilia, zoofiilia. Mina ei alustanud seda siin, lihtsalt nägin kuidas mind halvustati. Mina olengi rahul oma eluga ja teengi neid asju mis meeldib, aga see mida ma teen häirib paljusid inimesi, et julgen olla meedias sellisena nagu olen, teen seriaali, panin kuulutuse et otsin poissi kes tüdruku kleidi selga panekd, tuli sellest suur paanika, isegi elu24 kirjutas selles. Kõik mida ma teen häirib paljusid inimesi. Aga vaatamata sellele teen ma ikka seriaali edasi ja leidsin ka selle poisi, muidugi koos vanemaga. Kõige toredam on see et mõni näitleja on ka end pakkunud osalema. Vaatamata suurele kriitikale teen ikka oma seriaali edasi, palju on filmitud kuid palju veel teha.