Foorum
1
...
13
14
15
...
20
2019-05-05 22:07
Спасибо, сила есть! Не переживай! Jah kajab hästi, kajab hästi senjoor Keprik.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:13
Ma vaidleja tüüpi, jott... Minu konto taga aind üks isik, kõlab uskumatult? Nii ta on. Ära määri kui ei tea!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:22
Ma vaatasin ka algul kõrvalt. Aga ehe näide, et ka suur teadus ja meditsiin eksib.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:27
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:28
Mida siis valesti tõestavad?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:30
Kunagi sai ühe küllaltki hinnatud kirurgiga koos pidupandud ja tema ütles, et tema pole arst. Tema on remondimees, kes peab parandama teiste arstide vigu.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:31
Kajas ka enamiku volli kontodega. Mis on kummaline, polsterdatud seinad peaks ju heli summutama, mitte peegldama. Volli on sõbra soetanud?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:34
Kahjuks inimkatsetused
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:45
Keprik
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:50
Kõige suurem loodusõnnetus kannab nime homo sapiens.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:54
jfjm
2019-05-05 22:30:34
Kunagi sai ühe küllaltki hinnatud kirurgiga koos pidupandud ja tema ütles, et tema pole arst. Tema on remondimees, kes peab parandama teiste arstide vigu.

Seda juttu räägivad enamused "remondimehed".
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 22:59
ei Jott, sa oled vist valesti aru saanud, et ka inimene on loodud siia nagu loom. Kindlasti mitte enamat.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 23:00
Las olla
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 23:03
Eksisin kirjavigadega, aga inimene ongi samasugune nagu iga loom siin maailmas
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 23:12
Ma ei vaidlegi, et inimene on osake loodusest, aga paraku peab see osake ennast loodusest kõrgemaks ja arvab, et temale on antud õigus muu loodus hävitada. Tahtmatult hävitab ta koos loodusega aga ka iseennast. Kogu see humaansus ja meditsiin on vastuolus loodusseadustega, sest loodus on julm. Ainult tugevatel on õigus elada ja järglasi saada.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 23:12
Ennist oli siin puude teema
Lihtsalt flooralt faunale
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 23:20
Loodus õnnetus... Inim kauge sellest
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 23:34
Ed8.. ise ongi loodusopakas, ega rohkem polegi oodata
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 23:37
Võib küll olla murdosa sekundist, aga see on piisav aeg, et hävitada suurt osa sellest, mille tekkimiseks on kulunud tunde
˅ näita rohkem ˅
2019-05-05 23:51
Mitte ei või, vaid ongi murdosa sekundist.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 00:43
Kliima on see, mis paneb neid loodusekuningaid mõtlema. Aga kui palju taime ning loomaliike on hävinud selletõttu, et inimesele on vaja süüa. Vihmametsi hävitatakse selleks, et saada juurde viljakat põllumaad. Juba kasutusel olevad põllud on aga juba nii ärakurnatud, et sealt korraliku saaki ei saa. Kui väetada, siis tonne küll tuleb, aga saagi keemiline koostis on lahja võrreldes uudismaal kasvanuga. Just see pisku puuduvate mineraalide näol toidus, aga mõjutab inimese tervist. Just siin peitub põhjus, miks järjest rohkem on ülekaalulisi inimesi. Lihtne loogika, kui organism tunnetab, et midagi on puudu, siis hakkab ta varuma seda, mida on.
Kui kauaks jätkub veel maavarasid, et valmistada kõike seda, mida inimene arvab endal vajaminevat?
Kõike jääb järjest vähemaks, ainult inimesi sigib juurde.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 00:43
Violiina tahaks su tisse proovida, mis hinnad ka on?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 02:06
Aga las siis need siin enamus halvustavad, see näitab pigem nende nõrkust. Kerge on üksteise taha peituda ja teha kambakas, aga üksi võidelda kõigi vastu, teeb tugevaks, nõrgad inimesed kes üksteise taha peituvad ja on endast nii heal arvamusel. Lõpuks kui jagasin linki, ikka on enamus siin vastu, ei saa ju sellega leppida. Ja te räägite tarkusest, rumal on hoopis see inimene, kes ei taha asjadest aru saada ja elab vaid oma mullis, aga kui see mull katki läheb on suur paanika ja katastroof.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 03:30
susanna2, sinu link oli vikerkaarerahva propagandahalinale, et Maailma Terviseorganisatsioon teid liiga vähe eriliseks kiidab ja kuidas WHO-lt rohkemat nõuda. "Trans ise ei ole uue klassifikatsiooni järgi vaimuhaigus, aga kuna transud kannatavad enamiku vaimuhaiguste käes rohkem kui muu elanikkond, on kahetsusväärne, et WHO jätkuvalt halvustab transusid, jätkates vaimuhaiguste stigmatiseerimist." Teadusega puudub tollel pressiteatel igasugune seos. Kas see tõesti oligi sinu väidetud uuring? Nagu... päriselt!? Päriselt-päriselt??
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 04:18
Susanna, tahad olla kasulik transseksuaalidele, siis tee koduleht. Otsi üles adekvaatne info kuidas üldse transseksuaalne inimene peaks toimima, kirjuta hormoonravi head ja vead sinna, mis on tervis- riskid tulevikus, mis raskused võivad olla tulevikus, et tulla toime ühiskonnas. Pane sinna info ravimite kohta mis on meil EU-s siin lubatud ja mida meie haigekassa on siia sisse ostnud, nende toimeained jne. Kirjuta sinna adekvaatsete arstide kontaktid, kelle juurde inimene peaks pöörduma, nende kes teavad hormoonravist ja on kursis transseksuaalsusega üleüldse. On arste kes teavad väga palju aga ei taha sellega tegemist teha, on neid kes tegutsevad ja puutuvad sellega kokku kuid neil puudub palju infot ravi kohta. Riigid kuhu minna tegema soovahetust, et oleks tasemel haiglad ja otsesed kontaktid. See on informatsioon mida on vaja teada ja kui sa omad veebilehte selle infoga, siis sa aitad transsoolisi aga sedasi siin mingit teadust ja oma ego upitades ei tee sa midagi. Toonitan veel korra, ära suru inimestele peale asju, anna inimestele võimalus tasapisi harjuda teatud teemadega, lase neil analüüsida ja seedida asju. Sa ei saa terve ühiskonna käest nõuda kõige aksepteerimist ja nii see ka jääb. Püüa inimestega leida kesktee, jäta ka neile oma au ja väärikus mitte ära materda seda ainult oma vaatevinklist.
Kindlasti on aga ka mingis osas õigus neil kes sinule vastu vaidleb. Transsoolisus on ja jääb kergeks kõrvalekaldeks aga veel korra toonitan, ma ei ütle seda negatiivses mõttes. Samas tuleb aru saada, et kindlasti ei aksepteeri seda mingi osa ühiskonnast ja sellega tuleb leppida. Ära provotseeri inimesi oma labiilse käitumisega, näita natukenegi üles tasakaalukust ja konsulteeri inimestega, plusse ja miinuseid. Susanna, me ei ole mitte keegi tänapäeva ühiskonnas vaimselt terved inimesed, igaüks on mingi oma kiiksuga mida teine võib pidada vaimseks häireks aga no me ju kõik elame siin ikkagi. Kindlasti on mingis osas ka õigus selles, et transsooliste hulgas esineb vaimset ebastabiilsust rohkem kuna hormonaalne tase kõigub vahest, kindlasti on oma roll ka selles, et on olnud tagakiusamist, oskust mitte toime tulla oma valitud soorolliga, oskamatus olla rahul oma hetke keha ja elu-oluga jne. Ei vaidle vastu aga igaühel lööb see välja erinevalt. Eelkõige tuleb ise vaadata endale otsa ja leida iseendaga rahu. Alati tahaks rohkem no aga iga asi omal ajal ja tuleb õppida elama nii nagu sa oskad ja suudad. Ma tean, et nüüd tuleb lalin jälle, et ma teen kõiki transsoolisi maha ja vihkan vähemusi aga see ei ole nii kuid jah ma väldin suhtlemist suures osas vähemustega kuna teie seas on väga palju just seljataga taga rääkimist ja näpuga näitamist just omataoliste suunas, te olete iseenda nn. liigikaaslaste vastu julmad. Ja ära tule mulle vastupidist sonima. Ma olen piisavalt palju tuttav teie seltskonnaga ja tean-tunnen seda silmakirjalikust mis teie hulgas valitseb. Mul on teatud arusaamad asjadest elus ja ma ei talu inimesi kes ei oska olla ausad ja elada ilma silmakirjalikuseta. Natuke ikka peaks iseendasse ka vaatama, siis alusta muid asju!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 06:57
Õige jutt
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 08:05
Ähh
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 08:43
Ed, võta nüüd hormoonid ära ja vasta susannana.
Mis sa arvad misterikassi postitusest sinu antud lingi kohta.
Mina jagan 101% misteri mõtet, ja ehk pisut pealegi, aga ei hakka veel kiirustavalt küsima. Paned veel pahaks et ma "kiusan" siin vikerlasi taga.
Ehk sinu vastus sisaldab ka minu küsimusele vastust? Mine tea.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 12:07
Olen Carmeniga nõus, et inimene, vahet pole kas hetero, homo, või trans, peab iseendaga rahu tegema ja siis põhjalikult juurdlema selle üle, mis on tema elu mõte. Kusjuures elu mõtteks ei saa olla soovahetamine. Elu mõtteks on see märk, mis sinust surres mahajääb, nii peadki mõtlema millist märki sa endast maha tahad jätta ja see peab olema selge enne kui hakkad mõtlema soovahetamisele.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 12:58
J, sa tahad nüüd isikule miskit nii sügavat pähe istutada kui seda on "elu mõte"???
Hea kui ta saab aru poes käimise vajalikusest. Mis teha, kui IQ jääb saapa numbrile alla.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 13:21
Koge, aga sellepärast ta ju tõmblebki siin, et lasi enda elu mõtte mahalõigata ja et midagi uut väljamõelda, selleks piisab mõistust. Seriaali tegemine pole mõttest kaugemale jõudnud ja puuskulptuuride tegemisega ta vist ka hakkama ei saa, sest seal oleks ka loovat mõtlemist vaja.
Siis kui lased ennast vihkamisel juhtida, võid kuulsaks saada ainult hävitajana.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 13:30
misterikass, ma ütlesin et see link on algatuseks, ülejäänud tuleb ise välja uurida, aga ega siiani pole keegi hakkama saanud ja keegi pole ka suutnud küsimustele vastata.
Kogenematu, jah näha on tõesti sinuIQ taset, see näitab väga hästi mis tasemel on sinu IQ, kui sa ei suuda isegi vastata nendele küsimustele ja karjud et sul on õigus, arene natukenegi ja näe vaeva, näed targem välja, praegusel hetkel oled rumal nendes teemades. Sa kirjutad IQ, st, omal see tase täiesti madal, ühiskonna ohver, kes sõltub ühiskonnast, kui ühiskond kunagi sureb, sureksid koos ühiskonnaga. Üra halvusta teisi, kui sa mitte midagi minust ei tea, see et ma kaitsen oma seisukohti ja seda enam et olen selles valdkonnas pidevalt harinud. Minu kaaslane ka harib ja uurib, kui teid kokku panna jääksid sa häbisse. Ärge tulge teisi solvama ja end targemaks tegema, kui tegelikult olete. Kui te nii targad olete, siis vastake küsimustele mida esitasin, aga ei suuda ju te vastata.
Carmen, see pole hälve-kõrvalkalle, hälve-kõrvalkalle on näiteks pedofiilia, zoofiilia. Mina ei alustanud seda siin, lihtsalt nägin kuidas mind halvustati. Mina olengi rahul oma eluga ja teengi neid asju mis meeldib, aga see mida ma teen häirib paljusid inimesi, et julgen olla meedias sellisena nagu olen, teen seriaali, panin kuulutuse et otsin poissi kes tüdruku kleidi selga panekd, tuli sellest suur paanika, isegi elu24 kirjutas selles. Kõik mida ma teen häirib paljusid inimesi. Aga vaatamata sellele teen ma ikka seriaali edasi ja leidsin ka selle poisi, muidugi koos vanemaga. Kõige toredam on see et mõni näitleja on ka end pakkunud osalema. Vaatamata suurele kriitikale teen ikka oma seriaali edasi, palju on filmitud kuid palju veel teha.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 13:35
Kuule loll jott, ma andsin lingin isegi kus on mu nikerdused, ja mul on väga suur loov mõistus, enne uuri kui solvama hakad ja seriaali tegemine käib täie hooga, isegi seriaali tegemiseks peab olema ikka ajusid peas, et teha ka ohtlikud võtted, ära tule jott solvama kui sa ei tea, enne uuri, panen just sinu jaoks lingi oma töödest:https://www.facebook.com/pg/Susanna-puidust-nikerdused-2231839240394548/photos/?ref=page_internal
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 13:55
Aga siinsed inimesed üritavadki sitaks halvustad, et ma olen pask ja mina tegija, halvustage kui palju tahate, see näitabki teia IQ,d ja teeb minust parema inimese.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 13:58
Susanna, kui kõik nii hästi on, miks sa siis õelutsed siin. see on ju selge märk, et mitte midagi pole hästi
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 14:05
jott, kõik ongi hästi, aga et inimesed halvustavad, siis panengi vastu, see et ma vastu panen ei tähenda et pole rahul oma eluga.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 14:11
ainult pool aastat kuni õppis seriaal kirjutama
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 14:33
No ikka ei saa ma aru - mis ajast on lisaks mees- ja naissoole lisandunud veel mingi transsugu? Palun mulle lollile, kes ei suuda sellist kohta leida neist vikerkaarelistelt lehekülgedelt, siiski see päris algne allikas kätte näidata. Nii palju ma endas seda motivatsiooni ei suuda leida - no ei lähe mul elus seda vaja. Sinu ütluste kinnituseks aga kuulaksin ja loeksin isegi heal meelel. Kuniks seda välja toodud aga pole olen "ludiid" ja proovin vaikselt oma asja toimetada.
See, et neegri kohta peab poliitkorrektselt ütlema kasimatu - ups, must, ja sama poliitkorrektsusega enese kehaga pahuksis oleva skisofreenia alla kannatava isiku kohta "mittevaimuhaigus", on ikka vägagi "poliitkorrektsus". Ei midagi enamat. Lihtsalt pole mõtet ajada närvi neid, kes võivad agressiivselt käituma hakata. Aga mina isiklikult ei taha olla poliitkorrektne!
Mis on tavalise inimese jaoks erinevust zoofiili, pedofiil, nekrofiil jne ja nt transsoolisel? Tavalise inimese jaoks on kõik see asi siiski äärmiselt eemaletõukav ja tülgastav. See et sina, susanna, juhtud ühes sektis sees olema ja sellega harjunud oled, ei tee seda teiste jaoks vähemtülgastavaks. Pigem vastupidi - sinu personaalne kohalolu teeb nii mõnegi normaalse käitumisega transinimesele varju peale. Kahjuks.
Sinu nikerdused - ei ole neil väga hullu viga - täitsa keskmine eesti talumehe tase. Pead ära pöörama päris ei pane, aga kunsti seal nüüd siiski pole. Olen Maarja küla elanike poolt tehtult paremaid nikerdusi näinud. Võiksid kompositsiooni juurde õppida. Suurtel pindadel annab see eriti tugevalt tunda, et sinu kunstiõpingud ei ole veel alanud, kuigi oled julgelt nikerdamisega peale hakanud. Ja siis võiks üle vaadata selle, mis tööst lõpuks töö teeb. Viimistlus.
Jällegi, ma ei räägi seda, et sind maha teha, vaid kui kunsti erikallakuga kooli, kunstiklassi abiturient. Jah, nikerdamine ega skulptrru ei olnud minu eriala - küll aga graafika, maal, kalligraafia. Seega kujutatava raskuskeskme ning paigutuse üle oskan subjektiivset hinnangut anda ikka.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 14:35
Kogenematu.... Oled sa suhtes või? Huvitav see, et aina soovitad igasuguse huinaad. Sulle või teile ei mahu hinge midagi või? Tule maa aitan,nii, et mahuks)
Meditsiini külje pealt oled dumkopf, vabandust väljenduse eest. Suhete pealt eriline loll!! Ma enam viisakamalt ei saa öelda
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 14:48
Ed, tänan südamest. Kui nii madala mõistusega inimene nagu sina, suudad mind oma teadmiste ülemise-kõrgeima tasemega hinnata, siis olen selle eest tänulik.
Eks ma proovin sinu ego siis paitada ja öelda, et pole sul kah häda väga midagi.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 15:24
Kgenematu, sinu madalamõistus on selgelt näha, mkinu nikerdusi peetakse parimaks, aga seda peab oma silmaga nägema, pilt ütleb väga vähe, ja pealegi väga kõrgel tasemel nikerdusi saan vaid endale teha. Aga kui keegi kunagi suudab maksta väga peene nikerduse eest, siis teen ka, aga siiani mitte, pean leppima kergemaga: Aga mina pole näinud eesti nikerdusi tänapäeval kõrgemal tasemel, aga kui oma planeeritud gooti stiilis kapi valmis saan, vot siis on see tasemel, aga kõrgel tasemel tööd on mõistlik vaid endale teha.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 15:27
Ja selle koha pealt veel täpsustamiseks kui keegi veel ei tea, väga palju oleneb puidumaterjalist kui peeneid nikerdusi saab teha, eestis on päris raske saada kõige paremat, aga muidugi KOGENEMATU seda ju ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 15:38
No siin saaks seriaali jaoks materjali küll.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 15:39
Aga nagu näha KOGENEMATU üritab igati mind maha teha.
MIserikass ei saanud ja ka enamus ei saanud poindile pihta, miks kirjutasin serjaal, kuigi ma mainisin. Kuigi jah, ükskõik mida ma ütlen või teen tehakse maha ja arvavad et on paremad inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 15:54
Peetakse parimaks KELLE poolt? Annan au, sa pole esimest päeva peitel käes, aga parimaks???
Ära nüüd ennast meelita, või noh - sa vist usud kõike mida moka määrimiseks öeldakse.

Kiire google-moogeldamise tulemusena EESTIST vähemalt kaks firmat, kes end nikerdamisega tegelemas mainivad ja näitavad.
http://puitnikerdus.ee/portfolio/
http://tmfwood.ee/tehtudtood kaheksas pilt nt.
restauraatorite töödest ei hakka isegi rääkima. Mu oma pinginaabergi 15 aastat reustaraatorina töötanud ja näidanud oma töid. Mul on ausõna piisavalt nikerdamise võrdlusmaterjali millega sinu töid võrrelda.
Kui sa arvad, et pildilt ei jää paistma, siis peaksid ehk pildistamist õppima? Või kui ise õppida ei oska, siis ehk palkama mõne, kes seda on suutnud teha.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 15:57
Kogenematu, Mh ma nii madala mõistusega polegi nagu sa!!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 15:58
Ja miks sa ikka arvad, et ma halvustasin sinu nikerdamise oskust? Andsin konstruktiivset kriitikat, teavet mille kallal sa võiksid end täiendada ja arendada. Iga kriitika ei ole halvustamine, krt sa nagu kolmeaastane. Aga ei, ma saan aru, et sinu EQ umbes sealkandis võibki ju olla.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 16:00
ed, muidugi-muidugi. sa püüa esiti mudast välja pinnale rabeleda, siis saad sa kah kunagi lendama sama madalal kui mina sinu jaoks praegu olen.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 16:05
Kogenematu, mind sinu elu lugu ei koti. Liiga väiklane oled et inimesi hinnata! Said välja kraavist,läksid ülbeks? Sinu kohta ütlus ära mölise tatt. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2019-05-06 16:07
Ed, miks ma sinu teksti lugedes näen susanna mehisemat poolt välja paistmas? Kas matõesti mõjun sulle siis niipalju tervendavalt, et sinu naiseks olemise tahe otsa saab ja esined mehena?
Tegelikult on mul siis ju hoopis hea meel, et aitan inimest tegelikusele ja õigele arusaamisele oma tegelikust minast
˅ näita rohkem ˅
1
...
13
14
15
...
20