Foorum
1
...
11
12
13
...
20
2019-05-02 16:14
Aga diagoosi saab panna, selleks ei pea olema arstiteaduste doktor.
Ja kui sul on lugemisega raskusi, siis kordan veel üle:

Kogenematu
2019-05-02 15:51:17
mina ei ole see spetsialist ega "ekspert", kes tühipalja kirjapildi järgi mingigi diagnoosi saaks panna.

Ma ei pannud diagnoosi. Aga kui nagu silmist pime ja susanna kontoga sisse logimisel tekib probleeme .... Ausõna, ma ei ole selles süüdi et sa susanna kontoga sisse logida ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 17:20
ilmselt on susanna sugu vahetanud.

Tsiteerides klassikut:
Alles mõnipäev tagasi registreeris saidil ja juba teab kuhu möla ajama tulla
registreerus saidil 2019-04-30 02:54:41
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 17:37
Ei tasu segiajada transsoolisust ja intersoolisust. Transsoolisel on muidu kõik normaalne, ainult mõtlemine on vale, aga intersoolisel on ebastandartne pärilikus materjal. Neil on üks või mitu liigne sugukromosoom. Kui transsoolisusele võib veel mingit põhjendust leida, siis intersoolisus on selgelt väärareng, Meioosi käigus on läinud midagi nihu.
Peale selle esineb ka kimääre, kus ühes kehas on kaks erinevat dna'd ja need ei kata ühiselt kogu keha vaid osad elundid on ainult teise dna'ga
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 17:38
Autor: v2ikeNoks
Saaja: Kogenematu
Saadeti: 2019-05-02 16:23:25
mode võiks su konto blokkida, lihtsalt sellist jampsi mis sa toodad ei sobi siia
________

Küsimus, kes oled sina, et midagi modedele ette kirjutad mis nad peaksid tegema? Neil, erinevalt sinust, on ikka mõistus peas.
Kas faktides rääkides on jamps? Faktid, mida kõik peavad enesestmõistetavateks ja üldteatuks.
Kas viha pimestab juba nii hullusti?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 18:28
huvitav kas susannale saaks väikse noksi külge õmmelda
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 20:48
koge, imikute suust pead sina tõde kuulma
su tekst ei sobi siia
kõik, mille mõistmine nõuab vähemalt 5-6 klassi läbimist, ongi siin sobimatu
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 21:22
Nelikümmend lehte kohapeal tallumist
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 00:40
kust saab kavast tuusti? sott kohe lauale
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 00:58
jott oled sa kunagi mõelnud et oleksid naine ja tahksid tagant saada?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 01:03
volli-hamlet-ulvi, emme sulle rohud andis, võta ära!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 01:05
misterikass sind küll ei tahaks , sa oled natuke segane
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 01:22
mitte ühtegi õiget vastust nende poolt keda mainisin, ajavad ikka tühja loba, Kogenematu mainis kromosomidest, see juba võib õigeks pidada, enamvähem, kuid täieliku vastust ei olnud kromosoomide osas.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 12:26
Omg.Susannal oli siiski õigus kui kibestunud ja kuri rahvas on siia foorumisse kokku kogunenud väga kurb
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 12:37
Keprik, ma ei vaatagi selliseid videosid mis on halvustava sisuga ja ei ole õiged, Samamoodi ei tulnud õhtegi õiget vastust, see näitas ära kui harimatud olete selles teemas, aga karjute küll palju, alles nüüd saadan lingi kus vabandatakse et on valed diagnoosid pandud, mis on transsooliste elu ära rikkunud, ja neid on veel, mis räägivad kuidas asjad tegelikult on, aga teisi tuleb teil endal otsida, ma ei pea kõik ette laduma, nähke ka rohkem vaeva. Aga te räägite et paljud on õmber mõelnud, aga seepärast et me ühiskond on nii haige kes kiusab neid taga, surve on nii suur haigete hetero inimeste poolt et nad kardavad et elu on ohus. Ei ole mõtet tuua neid ette, näed soovahetaja kahetseb, sest surve on nii suur. Tugevamad vaid suudavad jääda iseendaks.
Kui te isegi küsimustele ei oska vastata, mida me siis rägime, toote vaid lolle vabandusi. Ja siit siis algatuseks üks link ja neid on veel, nähke ise rohkem vaeva, alguse niigi tegin teile lihtsamaks:

https://transactivists.org/trans-depathologization-mental-health-stigma/?fbclid=IwAR1JETILwGLEQU_GFls72rNf9uAzNyIPyyqLSuGNAtDyL5R3VQWbie3ClEA
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 13:04
Susanna, mitte ühtegi õiget vastust sinu mätta otsast vaadatuna ja sedagi ainult sellepärast, et sa vaatad kramplikult ühes suunas. Kui sa vaevuksid pead pöörama, näeksid hoopis teist pilti. Samuti näevad teist pilti kõik teised endi mätaste otsast. Muideks nad näevad ka sind ja sinu mätast, millel seisad, palju paremini kui sina ise.
Mis minu vastustesse puutub, siis olid need kirjutatud mõtlemisvõimega inimestele.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 14:42
jott, sul polnud mitte ühtegi vastust õiget, vaatad ainult oma mätta otsast, minu küsimused olid esitatud teaduse põhjal, millele pole siinsetest inimestest suutnud vastata ja siin polegi midagi arutada. Jää oma arvamusele, absaluutselt ei huvita, sest pole sa küsimustele vastanud.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 15:04
hmm, Susannale vastamiseks - mitte et ma loodaks ka reaalselt õldse vastust saada, seda enam õiget.

ma mõtlen ühest puust ja vastamiseks sa lihtsalt kitjuta selle puu nimi siia. ma lihtsustan isegi OLULISELT su vaeva - mõtlen okaspuust. kasvab siin samas eestiski, mul on suisa kolm seda puud kodus hoovil. lihtsustame veelgi - kirjuta siia kolm suvalist okaspuud, peaasi et üks neist kolmest oleks õige. ja ma lihtsustan veelgi - ma ei pea aru alamliikide üle, seega piisab kui nimetad ära perekonna kuhu see okaspuu kuulub (lehtppude puhul nt piisaks sõnast kask - ei pea olema nt aru- või sookask). ja kui juhuslikult satub õige (minu mõeldud) puu sellesse nimistusse, siis oled võitnud ja oled ka kõva eesti asja tundja. Sinu võimalus ikka väga suur, et sa oled juba võitnud. lihtsalt tea pisut eestis kasvavaid okaspuude liike.
Kui sa aga ära ei suuda vastata, siis ei tea sa aga eestist mitte midagi ja palun ära siis eesti ja eestlastega ja eestis elavate isikutega seoses sõna võta - teeme nii? Seega olen ma sinu vastamise oluliselt lihtsamaks teinud kui sina meie oma. Sina nõudsid ju suisa sõnasõnalt kellegi vastuseid, ning ei soostu sellega, kui antakse vastus teises sõnastuses aga sarnase mõttega.
Vali, kas sa siis oled piisavalt tark, et võtta edaspidi sõna eesti teemadel. julget pealehakkamist ja pakkumist.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 15:28
kogenematu, ma ei öelnud et sõna sõnalt, peaasi et vastus on õige, sa küsid minult puidu kohta kes on lapsest saati nikerdanud, mände on juba viite sorti, nulg,, kuuske on mitut sorti, elupuu, leppa on mitut sorti, kaske on mitut sorti nendest kõige ilusam arukask.Minu küsimustele pole keegi suutnud vastata, sina kromosoomide suhtes, kuid sa ei maininud kuidas see transsoolist puudutab.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 15:45
Ma ju kirjutasin, et perekonnast piisab - alamliike ma ei tahtnud. Ja tahtsin okaspuud, lepp ja kask minu väga vanade teadmiste kohaselt veel pole okaspuudeks ümber nimetatud. kuigi näikse, et sinul on olemas viimased teadustööd sellistes paradigmasid muutvates valdades.
Ma siis ei võta sinu pakutuid okaspuid veel vastusena? Tahad veel mõelda?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 15:50
ja transsoolisust puutub see kaudselt sama palju kui transsoolisus uue koaltsiooni sündi (kogu selle teema pealkiri)
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 17:50
ma lihtsalt mainisin ka lehtpuid, puudest tean palju, ähe okaspuu unustasin mainida, kadakas on ka
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 17:51
Keprik, mul polegi mingit abi vaja, saan väga hästi hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 18:06
Aga jugapuu, mis on eesti kohalik puu ja võõrliikidest lehis?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 18:16
Siin on nüüd nimetatud päris hulga erinevaid puid, millest nii mõnigi ka okaspuu.
Kas tuleb siis mingi postitus susannalt mille saaks lõplikuks vastuseks nimetada?
Oht mööda panna on ju päris väike, kui lubatakse korraga kolm pakkumist teha ja piisab kui üks neist kolmest õige on.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 18:42
Mulle ka meeldib. Marakratt, kes kohviku pidamisega hakkama ei saanud, pandi rahandusministriks. Äge
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 18:49
Keprik, ega jaanalind nii loll tegelikult pole. Ta ei pista pead liiva sisse, vaid kuulab maapinna lähedalt, et kust see pauk nüüd tulemas on, et teaks millisesse suunda plehkupanna. Meie poliitikud ei vääri jaanalinnu nime. Nad ootavad liiga kaua ja jooksevad vales suunas.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 18:49
Mhmhh. Mitte ükski siinne poliitik pole nii palju meediakajastust sebinud endale kohalikus ja Eestile välisajakirjanduseskui marakrati papa. Varsti teeb Žirinovskile ära.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 18:56
Selleks, et kuulsaks saada peab olema, kas väga tark või eriliselt loll. Piisab ka kui oled väga hea näitleja. Tavaliste normaalsete inimestega seda naljalt ei juhtu.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 18:57
Mina soovitan Susannal kandideerida Euroopa parlamenti üksikkandidaadina, seal saad oma mõtteid tervele Euroopale avaldada!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 19:09
Ta ei kvalifitseeru. Kirjutada peab oskama ja loetust peab aru saama
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 19:12
Poliitikutel on kirjutamiseks ja loetust arusaamiseks olemas nõunikud
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 19:31
jott kle igav on kuidagi kas võtame ruuporid ja teme propagandadat?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 19:50
Propaganda on kunst, millega iga tatikas hakkama ei saa
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 20:12
kas sa saaksid?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 20:57
Ei tea, pole proovinud, aga ma pole just kõige parem müügimees
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 20:57
jott teeme ära ma hakkan su propaganda abiks.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 21:53
Keprik, ma pole egoist, vastupidi, olen hea südamega ja abivalmis inimene, ma austan inimesi, kuid ainult neid kes seda väärivad, aga mind materdada kambakesi, ise mitte teades kuidas asjad tegelikult on. Minu küsimustele ei leiagi vastuseid LGBT lehelt, nii kergeks ma seda ka nüüd ei teinud, aga nagu näha, pole õigeid vastuseid suurt tulnud. Siin teemades oli vähemused, me muidu puiduliikidest juttu ei teinud, aga vastuse ma siiski andsin ja rohkemgi veel kui küsitud, aga muidu kasepuidu osas kõige ilusama puidu sisemusega on siberi kask. puidu struktuur on väga huvitav. Aga see on teemast täiesti mööda. Ja mida ma ka ei alustanud.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-03 22:07
tee siis siberi kasest omale munni protees
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 06:38
Olgu, kui sa ütled, et vastuse andsid, siis tuleb nii lugead, et vastus on antud. Arvestan isegi nii, kuigi pakkusid rohkem okaspuuliike kui alguses lubatud kolm. Sellegi poolest sa pihta ei saanud. Tõenäosus selliste sinu poole sügavalt kaldu reeglitega mööda panna oli ju suhteeliselt olematu! Kuidas see sul õnnestus?
.... mände on juba viite sorti, nulg,, kuuske on mitut sorti, elupuu, leppa on mitut sorti, kaske on mitut sorti....
Siis lisasid veel kadaka ning jott aitas veel jugapuugagi.
Aga ikka pole seda õiget kõlanud.
Ei suutnud sa kolme asemel isegi viiega pihta saada, kuigi nimetad end heaks inimesetundjaks. Oleksid ju võinud märgata, et ma kuidagi teistsugune olen ja seega ei pruugi mul kodus isegi puud tavapärased olla. Nii palju siis sinu inimestetundmisest.
Ja eesti asju sa ka ei näi ikka teadvat.
Lepime siis kokku, et sa ei räägi edaspidi enam eestis elavate isikute nimel. Kui tahad, saad rääkida oma asju, nendest me sul rääkimist keelata ei saa. Aga eesti asja, või eesti tegutsevate LGBTabcdefghijklmnopqrsÅ¡zžtuvõäöüxy(jne) nimel sa pole piisavalt kvalifitseeritud, aga mis tähtsaim, sa pole ka VOLITATUD seda tegema.
Minu mõeldud puu kohta saad vastuse saad aga otsides okaspuud, mida veel mainitud pole. Kui sa ikka hirmsasti tahad vastust teada, siis otsi.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 07:51
Mis okaspuudesse puutub, siis mäletan, et kui olin umbes kümne aastane, näitas Ema mulle Tihemetsas ebatsuugat. Eemalt vaadates tundus see tavaline kuusk olevat. Meelde jäi, et Kanadast pärit ja võib kasvada saja meetri kõrguseks.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 08:06
Vastikult vaigune ebatsuuga on hea sadamas kai vaiadeks kasutada, aga hetkel pole see siiski õige.
Oot, susanna pidi ju nikerdamises, seega ka puidu tundmises meister olema?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 08:55
Vahekokkuvõte:
Pole
mänd, ebatsuga (männiline), nulg (männiline)
Kuusk
Kadakas
Jugapuu

No ei olegi suurt neid okaspuude liike ju järel
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 09:12
Lehis. Rupperechti lehis.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 09:17
Ka lehis on ju männiline. Ja mänd on juba öeldud ning ei olnud minu mõtteis olev okaspuu.
Ühel mu tuttaval on selles puust ka tatoo, väga ilus.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 09:35
Thuja- Thuja sutchuenensis Franch.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 09:52
Igatahes lgbt kodulehel on kirjas, et õige vastus on mänd. Selline ilma käbideta mänd
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 09:53
Küpress pole kah see mis mul mõtteis ja hoovil kasvamas. Ma veel ei ela surnuaias
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 10:07
Muideks ka kadakas on küpress. Pole nimetatud sellist eksootilist liiki, nagu sirmokas. Väidetavalt olevat balti mere merevaik tekkinud just sirmokka vaigust.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 10:20
Huvitav, ja minule tundmatu puuliik. Andsid hea mõtte, et see oma puidukollektsiooni juurde istutada.
Aga - õige vastus pole see
˅ näita rohkem ˅
2019-05-04 10:35
Seeder peaks ka nagu mänd olema.
Muide maailma kõrgeim puu on meie kadaka sugulane
˅ näita rohkem ˅
1
...
11
12
13
...