Olgu, kui sa ütled, et vastuse andsid, siis tuleb nii lugead, et vastus on antud. Arvestan isegi nii, kuigi pakkusid rohkem okaspuuliike kui alguses lubatud kolm. Sellegi poolest sa pihta ei saanud. Tõenäosus selliste sinu poole sügavalt kaldu reeglitega mööda panna oli ju suhteeliselt olematu! Kuidas see sul õnnestus?
.... mände on juba viite sorti, nulg,, kuuske on mitut sorti, elupuu, leppa on mitut sorti, kaske on mitut sorti....
Siis lisasid veel kadaka ning jott aitas veel jugapuugagi.
Aga ikka pole seda õiget kõlanud.
Ei suutnud sa kolme asemel isegi viiega pihta saada, kuigi nimetad end heaks inimesetundjaks. Oleksid ju võinud märgata, et ma kuidagi teistsugune olen ja seega ei pruugi mul kodus isegi puud tavapärased olla. Nii palju siis sinu inimestetundmisest.
Ja eesti asju sa ka ei näi ikka teadvat.
Lepime siis kokku, et sa ei räägi edaspidi enam eestis elavate isikute nimel. Kui tahad, saad rääkida oma asju, nendest me sul rääkimist keelata ei saa. Aga eesti asja, või eesti tegutsevate LGBTabcdefghijklmnopqrsÅ¡zžtuvõäöüxy(jne) nimel sa pole piisavalt kvalifitseeritud, aga mis tähtsaim, sa pole ka VOLITATUD seda tegema.
Minu mõeldud puu kohta saad vastuse saad aga otsides okaspuud, mida veel mainitud pole. Kui sa ikka hirmsasti tahad vastust teada, siis otsi.