Foorum
1
...
10
11
12
...
20
2019-05-01 22:28
Kuule Jott. Selge on et susanna2 sündis puudega. Nüüd tuleb välja selgitada mitme ruumi puudega ta sündis.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 22:50
tohh ohh tilli nüüd saime kõik targemaks susanne näol on siis tegemist kukk norrise tsäki tsanni,kunks fuu panda ,teksase reinseri ja medikopteriga ühes isikus. oi blääd ma pole ammu juba nii lolli juttu lugenud,enne mõtlesin et on mis see susanne on,kergelt pooletoobine aga nüüd pole mingit kahtlust,et puhta idioot.ilmselt juhtus see siis kui kambakat sai ja aju pehmeks peksti,seda tunnistab ta ise ka siin
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 22:59
Susannal lausa mitu puuet,egoism ja idiootsus pluss nüüd enesevigastus millest üle ei saa
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 23:00
See teema on kuidagi on igas suunas laiali vajunud
Imre Rammul ütles, et transsoolisus on haigus. Jätkuvalt on ta komisjoni esimees kes selliste inimestega tegeleb
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 23:07
amen
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 23:46
pole mingit aamenit. Susanna kohe tuleb ja kirjutab kui lollid te olete et aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 23:47
Vaadake et parem Vareselt suhhi ei saa
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 23:53
https://img2.iha.ee/535/283345e749031e783335.jpg
https://whatboyswant.com/picture/babe/1419105/norm/84862c0aefa90fd73aea15f6214b3518/1419105.jpg

https://img2.iha.ee/442/283345e748499e193927.jpg
http://pbs-2.adult-empire.com//87/8761/00122/content/00005-960c6687.jpg

https://img2.iha.ee/753/283345e748498e752467.jpg
https://screenshots.firefox.com/N9wOq8d46hmZHapm/www.tineye.com

https://vipergirls.to/threads/452061-Homemade-private-photo-sets-leaked?p=8819591&viewfull=1#post8819591
https://imgadult.com/upload/big/2015/06/21/55868214116ec.jpg

https://vipergirls.to/threads/403515-Amateur-picture-sets?p=2973522&viewfull=1#post2973522
https://img1.pixroute.com/i/00593/4h5q9l8o1bsx.jpg

Selge et ükski pilt pole õige.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 23:58
Ah mis sa patrad
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 00:08
Jumal küll Susanna, transsoolisus on isiksuse kõrvale kalle ja sina oled üks neist kõrvalekalletest. Sa idioot ei saa ju aru, et see pole halvustavalt öeldud! See kui mehelik mina olen või kui naiselik, pole sinu asi aga seda võin ma öelda sada protsenti, et mina saan elada siin ühiskonnas ja ei pea kiunuma, et mind kiusatakse seepärast, et ma olen transseksuaalne. Mul on hea meel, et mina lähen hommiku tööle ja mina saan suhelda väga erinevate inimestega ja, et mind võetakse Carmen-ina, kuigi natuke oma kiiksuga aga ma ei pea vajalikuks sellest kellegagi rääkida ega seda kireda ja ongi kõik suurepärane! On sul mulle midagi analoogset ette nädata? Mina võin õhtuti rahus liikuda ringi ja ma ei pea põdema, et keegi tahaks minule rusikaid pidi kallale tulla, sest ei .. mul ei ole neid probleeme, kuigi ma olen ka transsooline aga vaata sina loll inimene, vahe on selles, et mina ei tõmble ega nori ülejäänud ühiskonna kalla, erinevalt sinust! Aga sa ei saa aru sellest, et kahjuks pole sul ainult kerge kõrvalekalle vaid ka idiotism mis pole üldse seotud transseksuaalsusega.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 00:14
Carmen on tore tüdruk!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 00:23
carmen on poiss, mitte tüdruk.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 00:26
Määrav on see, et ta on tore inimene, kel mõistus peas.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 02:30
Carmen, kus mul se idiootsus välja paistab, seda et räägin nagu asjad on, mine ja uuri internetist järele, saad ehk palju targemaks ka enda kohta, aga vot see on vaid käsile võtmise asi. Ennast kaista pole rumalus, et suudan ravida ka ilma arsti abita, on pigem ikka päris ajusid vaja, kuigi ma pole arsti ametit õppinud. Saan aru igast inimesest juba talle näkku vaadates, rumal ja idioot neid ei suuda. Ma harin pidevalt end inimese osas mida vaja läheb. Mul on ka rahulik elu tallinnas, mina ei kritiseeri kedagi, kui midagi minu pihta ei öelda. Aga loomulikult kui halvustatakse, siis ütlen ikka ka midagi, Mul on siiber ees kui öeldakse et me pole normaalsed, loll jutt nende inimeste poolt kes ei tahagi aru saada, ometi oled sina ka transsooline ja halvustad iseend, hari end ka selles suunas, saad targemaks ja saad enda kaitseks midagi ka öelda. Minule kambaga kallale tulemine muutis mind tõesti, mitte rumalamaks, vaid vastupidi, pehmest ja ainult naiselikkusest minast sai ka tumedam pool, kes hakkab vastu
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 03:35
Kuule inimene, mida sa jaurad, keegi pole sulle siin midagi halvasti öelnud enne aga see kuidas sa räuskad kõigi suunas ja ennast muudkui aga kiidad taevani on ajanud kõik tigedaks. Ela rahus, püüa konsensust leida mitte ära, pressi ainult oma nn. tarkust peale ja halvusta teisi. Ise oled selle olukorra tekitanud. Kõigil on oma traagika elus, mitte pole ainult sinu traagika aga enamik ei hakka seda laulma igal pool. Mina ennast ei halvusta, ma olen iseendale tunnistanud seda, et jah mul on mingi kõrvalekalle aga see ei häiri mind ja ma oskan sellega elada ning ei nõua kõigilt minust aru-saamist, need kes tahavad minuga suhelda need tahavad ja kes ei taha ja tahavad halvustada, siis las teevad seda, miks tekitada mingist mõttetust heas mõttes kiiksust sihukest poleemikat, vot sellest mina aru ei saa. Minul pole vaja ennast kuhugi harida, Susanna ... sina oled kõige väiksem mutter minu silmis kelle arvamust üldse ma arvestaks, sest sa oled sittunud minu hinge otse ja ma tean seda, ega ma kurt ega pime pole, ma suhtlen inimestega ja tean mida sa räägid inimestest keda sina ei salli, seega sinul pole minule midagi öelda. Ma poleks sind kottima siin hakanud aga selline sinu ülbitsemine ja kõigi suunas halvustav käitumine on mul tõesti sita keema ajanud, rahune maha, ela oma elu ja ära räuska siin oma edukust, iludust, tarkust ja seda, et sul pole korteri ostmiseks raha ning mitte kedagi ei huvita, et oled transseksuaal või mitte ning sind võetakse kui tavalist inimest. Sa pole mingi imeelukas keda kõik peavad teadma ja kelle ees kõik peavad kummardama, tee endale koduleht ja jaota oma teadust ning tarkust seal, see leht on väga vale koht kus ajada taga mingeid õigusi. Enamik aksepteerib meie valikuid ja ei halvusta seda ja enamike jaoks oleme täiesti tavalised inimesed oma tegude ja valikutega, sina kuidagi kohe tahad, et kõik sõdiks sinu valikute vastu, siis pole sul vist igav!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 07:36
Misp'rast tuuakse täieliku idiotismi näiteks neid hullumaja imperaatoreid? Aga sellepärast, et nemad peavad endid ka täiesti terveteks ja normaalseteks inimesteks, keda ainult teised, lollid, tagakiusavad. Aga sellepärast, et iga lollgi saab aru, et nad pole normaalsed ja irvitab nende üle. Tark aga mõtleb, et ega ta ise mingis suhtes selle imperaatori sarnane pole.
Ainult loll teab kõike täpselt, sest keegi on talle seda öelnud. Tark aga kahtleb ja kaalub ka teisi võimalusi.
Tõeliselt tark inimene ongi see, kes oskab arusaada, kui loll ta ise tegelikult on.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 08:13
Carmen, õnneks suudad sa taastada usku, et lgbt inimestel võib siiski mõistust peas olla.
Vahepeal tekkis juba tunne, et enne sinna "klubisse" astumist tehakse IQ test ning kõik, kellel see number üle 20 sisse ei saa.
Tänan, on kosutav oma silmaga lugeda, et lootus pole veel kadunud.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 08:36
Eks on Tulukegi omad sõjad siin mahapidanud, sest lepitamatuid oponente leidub alati. Aga küllap jõudis ta arusaamisele, et mida kõvemini tuul puhub, seda kiiremini tuuleveski tiivad pöörlevad.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 08:45
Tundub et susannaga vaidlejad on temaga ühel pulgal.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 09:29
Qwerty, astu laivaan!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 10:15
Ma pole veel transgander
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 11:52
Kaldun arvama, et susannal on mingi lapsepõlve trauma, kas vanemad, õed toppisid kleite selga või olid vanemad jotad, mingi jama pidi muutma inimest selliseks, mida iganes. Nagu näha, kõik siiani lollid, mingid olematud eksperdid kelle nime ei nimetata, salastatud.
See muidugi minu arvamus, aga susannale meeldis naiste riideid kanda ja kiirustas oma lõikumisega, jäi tillist ilma ja siis avastas, välimuselt ju ikka mees. Lesbiks sind ei lõigatud, tahad ju ikka naisi, aga avastasid seda liiga hilja, kui olid ennast sandistanud, tagasi enam ei õmble.
Kahju sellest, et sinusuguse hakkimise maksab kinni maksumaksja, ikka pole rahul, laksutad lõugu ja need pole sugugi odavad opid, riik rahastab LGPT, sinna leitakse raha. Samas me riigis on tükimaad olulisemaid teemasi, invaliidid, paljulapselised pered, vähihaiged jne, kelle jaoks see niru valitsus ei leia raha ja kelle jaoks teeb rahvas korjandusi, et aidata neil kuidagi toime tulla.
Sa vihkad kogu maailma, kibestunud, kuri inimene ja kindlasti leiad mõne ullikese, kelle rinnal nutta ja halada, kui pahad, lollid kõik ümberringi on, eriti muidugi heterod. Sa ei pea sõimama hakkama, tean juba ette, ma ebanormaalne
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 12:28
carmen, no näed sa ei viitsi isegi internetist uurida ja pead ikka et sul on hälve, ela siis sellega aga edasi. Kui mina räägin asjadest nagu on, siis kohe olen rumal inimene, sest tõde on ju valus kuulata neil hetero inimestel kes ei taha tõest midagi kuulata ja ei viitsigi tegeleda sellega. Ja siis peavad mind rumalaks kui räägin tõtt. Hoopiski inimene kes ei taha vaeva näha kuigi olen andnud vihjeid ja kirjutavad et on hälve see on hoopis rumalus. Hetero inimene ei ole seepärast tark kui surub peale heteroismi, näitab pigem rumalust. Kui ma räägin tõtt vähemuste kohta, siis olen kohe rumal, see ajab juba naerma, eesotsas Carmen, kes pole isegi harinud nendel teemadel ja räägib et on hälvik, sa oled ju ise idioot, sa halvustad ise vähemusi, enne kui teed suu lahti hari end nendest teemadest, võta see aeg ja hakka uurima, siis hakkad rääkima teist juttu.
Muidugi on õigus kõigil oma arvamusele, aga pidada teist rumalaks ja idioodiks, ilma et on harind end nendest teemadest, on ikka väär ja rumalus.
Nüüd panengi küsimused kirja ja vastake palun need kes mind rumalaks peavad eesotsas JOTT KOGENEMATU CARMEN LOLLPEA KEPRIK, kui te nendele küsimustele ei suuda vastata, siis pole mõtet oma rumalust välja näidata.
1.kes on transsooline.
2. Miks on maailmas olemas transsoolised miks nad sünnivad või kuidas saab inimesest transsooline.
3. Mis vahe on transvestiidil ja transseksuaalil.
4. Mis te arvate kas transsooline sünnib või kõik see on vaid ta peas.
5. mis võib juhtuda transsoolisega kes surub selle endas maha ja hakkab heteroks, kas see on ravitav. Samamoodi kas homoinimest on võimalik välja ravida heteroks.
6. Kuidas paljudel juhtudel saab aru proovidest et on inimene transsooline.
7 Mis teste tehakse transsoolisele inimesele enne kui antakse luba soovahetamiseks.
8.Mis muutub kui transsooline hakkab võtma hormoontablette.
9.Kas on võimalik aru saada kas on laps transsoooline ja kuidas.
Vasdtake nendele küsimustele ja vaatame kui haritud te siis olete, kui te kõigile küsimustele ei suuda õieti vastata, siis pole mõtet enam vaielda ja oma mõtetut pläma kirja panna ja vaielda minuga.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 12:31
Oh jumal sa näed ja ei mürista! Mis iganes, patrab oma aga räägitakse ju talle millestki muust, lootusetu!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 12:35
37 lehekülge ja ikka raiub oma....
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 12:50
Femina, ei ma ei sõima sind, kuid sul on vale arvamus. Minu vanemad kasvatasdid väga rangelt kui poissi, ma lihtsalt mängisin tüdrukutega. Lapsena ma ei saanud aru et midagi valesti teen, ma ei saanud aru miks mind tüdrukute seast ära võeti koguaeg. Tagantjärgi kui sain täiskasvanuks ja sain esimest korda teada transinimestest, siis sain aru miks mu lapsepõlv selline oli. Sellest hetkest sain aru, et minu ainuke võimalus normaalset elu alustada, läbida soovahetus. Vahepeal ma üritasin maha selle suruda, sest maailm oli nende vastu nii halb ja seda olin ju ka mina enda nahal tundnud, peaaegu sellepärast oleks mind surnuks pekstud. Mitte miski ei aidanud. Olen palju raamatuid lugenud mis mõeldud arstide õpetamiseks. Samamoodi olen ka uurinud palju transsooliste ja homode suhtes, seepärast ei ole mõtet minuga vaielda. Kusjuures ei maksa riik soovahetus opi kinni, kuigi peaks. Ei ole mõtet vaielda, et maksumaksja raha ei tohiks nii kulutada, aga transsooline on ka maksumaksja, kellel on õigus saada soovahetus op. Seepärast oleks kõige õigem et iga inimene kogub iseendale ravikindlustuse raha, see on kõige õigem ja siis ei saa keegi midagi kobiseda. Samamoodi ka LGBT, neile tulebki maksta tegutsemiseks rahasid, sest nad teevad väga suurt ja õilsat tööd, tänu nendele on LGBT inimestel parem elada. Samamoodi on LGBT inimene maksumaksja, kui te niipalju virisete, siis tuleks teha seadused et osa maksuraha läheks vastavalöt mis inimene on, siis ei saa keegi kobiseda, miks rahastatakse LGBT,d rahadega, see on õiglane. Kusjuures ma ei vihka üldse maailma ega inimesi, kes mind teavad, teavad et olen hea südamega inimene, liigagi hea, õnneks leidsin ka endas tugevama poole, kes suudab ka end kaitsta halva eest, Sa ei kujuta ettegi kui palju olen aidanud inimesi, ka oma elu ohtu seades, ilma midagi vastu saamata, vaid tänu eest. Kui paljud inimesed on nõu küsinud minu käest ja sellest ka kasu on. Aga minu headust saavad tunda vaid need kes mind austavad sellisena nagu olen. Armastan häid inimesi ja aitan alati nii palju kui suudan. Aga kui keegi solvab ja soovib halba, siis annan samuti kõik et end kaitsta, kahjuks ei ole kõik inimesed head.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:00
Ma tean, et Susanna ise ei oska teisele küsimusele vastata. Sellist inimest lihtsalt pole maailmas olemas, kes seda täpselt teaks.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:03
Jott, ka teisele küsimusele on vastus, seda oli raske sünastada, mõni saab kindlasti aru
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:16
Kas sa tahad seda ilma pädevuseta administratiivtöötajast "teadlase" "teaduslikult" väljaöeldud sõnastusega? Või võin siiski teaduslikele faktidele toetuda?

Ja kas me räägime siis nüüd sinust, või ikkagi "päriselt" transsoolistest?

Faktiliselt ei ole olemas transsoolist isikut. Bioloogiliselt on olemas MEES ja NAINE. Teada saab seda DNA testis kromosoome vaadeldes. Piisab ka kui vaadelda vastsündinute käitumist. Kuni paariaastaseni puudub lastel igasugune teadlikus seksuaalsusest ja sugudest. Samas sinu väidetavalt "sündinud transsooliseks" on varases imikueas käitunud just oma geneetilisele soole vastavalt. Selle kohta on olemas kohe mitu teadustööd - mine ja otsi see üles ja loe, saad targemaks. Vähemalt oled sa öelnud, et tahad end sind huvitavas valdkonnas harida. Või on huvi ainult sinule mugava info käsitlemine, mitte päris tõde?
Siit seisukohalt kukub igasugune vajadus kõige ülejäänud küsimustele vastamiseks. Või on sul oma "alternatiivteadus", mis "tõestab" mingil moel, et on olemas ka kolmas (neljas, viies, kuues jne) sugu? Äkki on siis iga inimene oma soost? Aga kuidas siis kõrbes elavate isikutega on? Neil ju sood puuduvad???

Seega jään ootama mil sa loed ÕIGETE teadlaste teadustöid, mitte nurgataguste isehakanute pädevuseta "ekspertide" suuliselt välja öeldud rumalusi, ning saad oma tarkuselati pisut kõrgemaks seada. Praegu näib, et peale kõne- ja kirjaoskuse ei erista sind merikurgist just kuigi palju. Viimasele õnnestub kannatlikukse ja vaevaga isegi mõne trikigi selgeks õpetada, sinu puhul näib seegi ülejõu käivat.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:19
Jott, täpsustan, teine küsimus on keeruline, sellest küsimusest peab aru saama, kui küsiks täpsemalt, siis ütleks pooleldi vastuse ära, aga nii kergeks ma seda teha ei taha
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:23
Need küsimused on teadlaste avastuste põhjal, kirjutama ma sellest täpsemalt ei hakka, vastake enne nendele küsimustele ja ei ole mõtet vaidlema ka hakata, see näitab kui haritud olete nendel teemadel et koguaeg vastu vaidlete. Kui nendele küsimustele ei suuda vastata, siis polegi enam mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:25
Ja veel, ma olen väga palju uurinud neid asju, sest mind on alati huvitanud teadus mis puudutab inimest ka homosid ja transsoolisi.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:26
Ühine vastus esimesele ja kolmandale küsimusele- Transsooline on muidu täiesti terve ja normaalne inimene, kes peab ennast tegelikult vastassoo esindajaks. Transvestiit aga on see kellele meeldib mängida vastassoo esindajat.
Ka neljandale ja viiendale saab ühiselt vastata- homoseksuaaliks ja transsooliseks sünnitakse ja see pesitseb inimese peas. Ravida pole seda võimalik. Ainuke lahendus võib peituda just teises küsimuses. kui leitakse sellele vastus, siis ehk on võimalik paigutada neid õigesse kohta ühiskonnas just sellistena nagu nad on sündinud ja kõik viimased küsimused kaotavad sellega mõtte.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:29
iga küsimus on täitsa eraldi võimalik vastata, sa lihtsalt ei tea vastust ja juba oli valesid vastuseid ka Jott
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:32
Oota nüüd. Sa ju väidad, et transsoolisus pole haigus - aga ikka soovid, et operatsioonid tehtaks haigetele mõeldud rahadega??? See kisub juba väga skisofreeniliseks. Kas sa ise siis saad aru ja suudaksid meile selgeks teha - kas transsoolisus on siis haigus ja sellega kaasnev ravi peaks olema rahastatud haigetele mõeldud ühisrahakotist? Või see siiski pole haigus ja igaüks tegelegu sellega ikka oma rahadega? Ka kaasnev hormoonravi, järelravid, terapeudid jnejne. Kulutused ei ole teadupärast üldsegi mitte väikesed.
Mina näen, et see on siiski sinu hobi, ja oma hobi pead ikka omast rahakotist ülal pidama!

Ja kui rääkida LGBT rahastamisest ja "tänuväärsest" teavitustööst.
Ka varaste kuningas teeb varaste arvates õilsat tööd, kui teavitab laiemat maailma, et varastamine on teatud vähemuse kultuuriline pärand ja neil peab olema õigus seda praktiseerida. Kas see aga ülejäänute silmis on õilis tegevus ja kas kõik peavad seda peaks vaikides tolereerima?
Mina isiklikult ei tahaks rahastada varastekuninga "õilsat" teavtustööd kooliõpilaste hulgas - et ehk on ka teie hulgas vargaid?
Täpselt samuti ei pea ma õigeks, et tulevad LGBT kõneisikud koolidesse neid vähemusi otsima.
Kui inimesele täiskasvanuks saades selgub, et tal on kummaline hobi - ta ei erutu seksuaalselt nagu enamus teisi, bioloogiast lähtuvalt, siis on see siiski tema isiklik arusaam. See ei puuduta teisi, teised ei pea tema jaoks oma elukorralduses midagi muutma. Teised ei pea teda rahastama. Kui keegi siiski soovib vabast tahtest rahastada, siis on see täitsa lubatud - mõnel on ju imelikke hobisid rahastada erilisi inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:34
Veel, kui kellegi poolt ei tule kõik õiged vastused, siis mul ei ole mõtet vaielda, kes asjadest ei tea, ma ei viitsi aega raisata kes ei suuda õigesti vastata kõigile küsimustele. Aga ütlen nii palju, ma olen lugenud kuskil 16 aastaselt alates raamatuid mis puudutab arsti teadust, sest üks osa minust tahtis arstiks saada, siiani harin end mis puudutab inimest, sõjaväes olin ma ka sanitar. Ja ka tulevikus uurin ikka edasi arstiteadust.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:51
olgu, ma vastasin sulle teaduslikult. TEADUSLIKULT on tõestatud, et on olemas KAKS sugu, mees ja naine. EI OLE midagi enamat. Ülejäänu on lihtsalt konstruktsioonid isiku peas.
See on teaduslik vastus sinu kõigile küsimustele. Mina ei tea, et bioloogias oleks leitud inimrassil kolmandat sugu (nt trans).

Kuniks seda tõde, et on AINULT kaks sugu, teaduslikult ümber ei lükata, nii jääbki, ja see jääb ÕIGEKS vastuseks. Kui tahad vaielda, siis palun sinu vaidluse aluseks olevat teadustööd/teadustöid lugeda. Sinu jutt on senini olnud ilma katvate argumentideta ning on mitmel puhul leidnud tuvastust väga laialdaste ebakõlade osas (loe: valetamist).
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 13:53
Susanna, vastus teisele küsimusele peitub ürgühiskonnas, ajal kui inimesed ei seksinud veel lõbupärast, vaid seksiti ainult järglaste sigitamise eesmärgil. See, kui naised avastasid, et seks võib olla iga päev hea, pööras ühiskonna korralduse peapeale ja nii homod, kui transsoolised kaotasid oma koha ühiskonnas. Sellest ajast muutuski hetero ainuvõimalikuks õigeks(normaalseks) inimeseks ning hakati ka homosid ja transsoolisi sama malli järgi elama sundima. Seega on nii homod, kui transsoolised omamoodi ühiskonna rudimendid.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 14:41
Jutu jätkuks pakuks välja, et ürgühiskonnas võisid homod olla lihtsalt tööloomad - kütid ja sõdalased, aga transsoolised naistevalvurid, nagu eunuhhid idamaakultuurides.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 15:17
Kogenematu: su nimi väärib sind. võta chaturbate lahti, seal on mehed, sündinud mehed, karvased, puhta mehed ja neil on noksi asemel tuss. täiesti ehtne tuss, puhas vitt, ilma operatsioonita.

vaata ise https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5c7420529fcad
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5c6faaaa3254d
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5c8442540d84f

Igasuguseid inimesi sünnib, mis sa kääksud nende kallal?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 15:25
Miks üldse räägib teadusest inimene, kes pole asja isegi natuke guugeldanud. Pool jama jääks kohe olemata.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 15:39
v2ikeNoks - ja sa tahad täie mõistuse juures praegu öleda, et võtad pornolehel olevat videokujutist puhta tõena? Ning kuulutad seda "teadusallikat" väga julgel ja valjul häälel praegu välja? Imestan - aga, noh ... juu siis on maailmale tarvis ka sinusuguseid, kui sa juba siin oled. Olgu - ju sa siis pole teps mitte teadlik, et video ei pruugi olla ikka päris 100% tõene - vaata ja imesta, siin videos ei ole kõik päris nii nagu sulle tunduda võib - astu 18. sajandist 21. sajandisse: https://www.youtube.com/watch?v=x-CvWU-NZ0k

Kui nüüd teaduslikumalt läheneda, siis on neil kindlasti XX või XY kromosoomipaar. Ja see, et võib leiduda hormonaaltalituse eripärasid (nt haigusest tingituna) võiks olla siiski ka algkooliharidusega isikule selge. Ma arvan, et seda tõsiasja teaks sulle isegi susanna2 öelda.

Kui sa tahad aga viidata hermafrodiitidele, või siis näiteks üsas tekkinud arengupeetusele kus suguelundeid ei olegi arenenud, siis ka seal on tegelikult geenid täitsa loetavad. Bioloogiliselt on siiski tegu kas mehega või naisega.

Aga üldiselt on need kõik juhtumid siiski hälbed ning viitavad mingile diagnoosile. Nagu me aga siin kuuleme (näeme), siis trans___ ei ole hälve ega haigus? Järelikult peab see olema looduslik ja see peaks siis olema ka mingiski teadustöös selliselt ka kirjeldatud, ning korrektselt ka kinnitatud teise/teiste uurimisgruppide poolt (aga ehk pole veel jõutud seda uuringut korrata).
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 15:39
Ma olen valmis kihla vedama, et tegu on skisofreeniaga. Ebatavaline sotsiaalne käitumine, raskused reaalsuse mõistmisel, ebaselged või segadusse ajavad mõtted. Skisofreeniale on omased taju, mõtlemis, tundeelu häired. Sageli esineb tagakiusamisluulu, mis osadel haigetel asendub suurusluuluga.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 15:45
Muidugi v2ikeNoks need naised ja mehed on kah sünnist saadik sellised:

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=685888341
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=44173924
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=540467396
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5979f60eb7c46
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5c090e67c4a0f
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=379803130
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=94009059
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph562e6ceec6ce1

Usu ikke kõike mida netist leiad.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 15:51
misterixxs - sa oled juba lähedal, kuigi mina ei ole see spetsialist ega "ekspert", kes tühipalja kirjapildi järgi mingigi diagnoosi saaks panna. Kõik märgid ju viitavad isiksuse lõhestumisele, aga ei saa ka jätta tähelepanuta tõika, et siin on ka teisi tegureid. Huvi- või moepärast "keegi teine" olemine, vaimne taasakaalutus, vaimne puue, sotsialiseerumine, kokkupuuted vastassugupoolega, fantaasiad jne.
Minu arvates on siin segu paljudest teguritest, millest skisofreenia annab arvatavasti suure põhja. Seda kinnitab ka agressiivsus ning "mõõgaga vehkimine". Kuigi see oli ju pisut ka provotseeritud, siis arukas ja emotsioone talitada suutev isik mõõkade peale ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 15:53
koguaeg on sündinud valede suguelunditega lapsi. varem arstid opereerisid kohe ära ja kohendasid ise lapsele soo. tänapäeval antakse lapsel ise otsustada kes ta soovib olla, siis kui ta täisealiseks saab. mis mees ja naisest sa jahud? ega sellised inimesed sinusuguste pärast end afiÅ¡eerima ei hakkagi, arusaadav mis jamps sealt tuleb.

vaata need lingid üle, näed ise, et mingeid operatsiooni arme pole. loe https://www.ohtuleht.ee/444986/kuidas-sunnib-mehe-kromosoomidega-naine

Y-kromosoom hakkab meestel nagunii ära kaduma. guugle ja siis tule jutusta siin edasi oma teadusest mille sa ise oma peas välja mõtlesid.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 16:00
üldiselt diagnoosi saab panna arst, doktori kraadiga inimene. kui sul vastav kraad puudub, siis ära pillu sõnu
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 16:06
v2ikeNoks
2019-05-02 16:00:19
üldiselt diagnoosi saab panna arst, doktori kraadiga inimene. kui sul vastav kraad puudub, siis ära pillu sõnu

Siin sa eksid väga rängalt. Arsti kutse saanud olid vanasti siiski bakalaureus, tänases koolis on see siis magister. Doktor on siiski teaduslik kraad, ning selleks peab läbima doktorantuuri, mida väga valdav enamus arste siiski teinud ei ole.

Ei usu?
Isegi täna on Ülikoolis ka Baka õppekavaga arstiks võimalik saada. krt, googel-moogldamise asemel võiks ikka nagu allikatest infot võtta.
https://www.ut.ee/et/sisseastumine/bakalaureus/oppekavad
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 16:07
veel üks
˅ näita rohkem ˅
2019-05-02 16:09
Arstiteaduse eriala lõpetamisel saadakse üldarsti kutse ja lõpetaja kantakse arstide registrisse. Samas ei anna Tartu Ülikooli diplom veel õigust töötada eriarstina.
˅ näita rohkem ˅
1
...
10
11
12
...
20