Loen ja naeran, kui harimatud ikka on mõned. Te ei tea asjadest absaluutselt midagi, soovahetanu saab orgasmi väga hästi.
LOLLPEA, aga miks vähemused paraade peavad, aga usun ega sa ei tea, sa ei suuda nii kaugele mõelda, küsin siis sinult, miks vähemused paraade peavad.
LUBRICATE, MINU KAASLANE ON VÄGA NORMAALNE VIISAKAS JA KENA, da oled nii debiilne ja haige pervert et tukled solvama kena armsat tüdrukut, kes on vägagi korralik.
Carmen, midagi ma unustasin, sinul võib olla hälve, transoolisus pole hälve. Miks ajan õigusi tagas, vaata sa ei mõista, sest oled üpriski mehelik, mina naiselik, see ongi vahe et sa ei mõista. Paljude naiste soov on abielluda, ka minu suur soov oleks abielluda, aga sina ju ei mõista ja enamus siin ei mõista, minu eesmärk ongi õiglus ja võrdsus.
Ma olin kunagi väga naiselik ka mõtlemises, see koolis minule probleemiks sai. Olin alati hella hingega, andestasin kergelt. Aga ma muutusin, minu mõttemaailm muutus tol hetkel, kui tuldi kambakesi kallale sellepärast et olen transsooline, vihkamine oli nii suur, lõpuks olin haiglas. Aga mis siis kui poleks keegi näinud seda pealt, oleks mu elu kustunud sel hetkel. Paljud on surnud peksmise tagajärjel.
Peale seda ei olnud enam ainult naiseliku mõtlemisega, sain aru, et tuleb midagi muuta endas, või muidu lihtsalt pekstakse surnuks kunagi, sest vihkamist on palju. siiani ähvardatakse. Sellest surmaäärel olemisest hakkasin õppima ennnast kaitsma, minul pole kõrgharidust, mõnel siin on, aga olen eluliselt palju targem. enda kaitsmine ei ole ainult võitluskunst ja külmrelvade ja tulirelvade käsitlemine. Tean inimesest nii palju, kuidas tappa inimene ühe löögiga või teha talle nii viga et tema kaaslased peavad temaga tegelema ja abi otsima muidu sureb tunniga, mul on sellised teadmised mida läheb elus vaja. mul pole kõrget haridust, kuid ometi olen eluliselt palju targem. Oskan inimest hävitada, kuid oskan ka inimest ravida. Enamus inimesed on ühiskonna orjad, kui mingigi väike tervise probleem, jookstakse kohe arsti juurde et tabletikest saada. Aga mis siis saab kui tuleb sõda või tabab katastroof, kui palju on teist siis nii targad et ellu jääda, end ravida, kui pole arstiabi, ärge ajage mulle lolli juttu et olen rumal, minus on palju rohkemat kui välja paistab, aga enamusel pole niipaljugi tarkust et kriisi ajal kriis üle elada, kuidas saaks ise end ravida. Tegelikkuses ei tea te mitte sittagi, kõrgharidus ei tee veel inimest targaks, aga te ei suuda nii paljugi et uurida kas transsoolisus on hälve, vaielge nii palju kui tahate vastu, see näitab rumalust et öelda välja et me ei ole normaalsed lihtsaklt lambist oma mõtte järgi, kuigi ei tea asjadest midagi, nagu näha.