Foorum
1
...
9
10
11
...
20
2019-04-30 19:20
Igale pedakale keskharidus
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 19:42
selle peaks pedeks olemise juures kohustuslikuks muutma
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 20:07
Selle eksperdi koha pealt ütlen ma nii, et haigla juhataja ei pea olema tippmeedik, piisab kui tal on mingi umbmäärane arusaamsellest, millega haiglas tegeldakse. Tema peab hoopis olema tugev majandusevallas. Samuti see projekti juht peab küll veidi jagama alast, millega tegeldakse, aga tema töö on hoopis tippude töö organiseerimine, spetsialistidele koostööks tingimuste loomine. Noh ja vahest võib ka ju veidi reklaami teha.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 21:02
Nagu ma ütlesin, ma ei viitsi mõtetute inimestega vaielda, seda enam et minu jaoks mõtetud inimesed. aga sulle RIINAWEB ütlen niipalju tule ja ma ootan millal mu näö sisse lööd, aga vaata et ise nuttes koju ei lähe. Ei huvita samuti politsei, kui kaitsen end sis kogu oma oskustega, hüppa kuskil mujal, arvad et ma nüüd hakkasin kartma. Küll ma sinu kohta teada saan ja otsin su ülesse ja vaatame kas oled nii julge ka otse näkku ütlema, ma pole nii haiget inimest veel näinud, aga vihast hävitad sa ise end, jään ootama me kohtumist.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 21:06
kunks fuu susanna on rääkinud
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 21:19
Mõttetud inimesed???
Susanna, tõe vastand ei ole vale, see on teine tõde, mis lihtsalt oma tõe kuulutajale mingil põhjusel ei sobi. Samuti ei tähenda eriarvamus automaatselt valearvamust.
Mõttetu inimene on just see, keda teiste mõtted ei huvita, kes ei püüagi neist arusaada, vaid surub enda kinnismõtteid ainuõigetena teistele peale.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 21:57
Täielik lohh, perse nussija transa ,pane ennast põlema jobu Susanna
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 22:38
Hea mees kes lubab
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 22:41
No mees, kas peab pugema pildil sellise harali tussi taha oma õlleraha teenima, ei ole just mitte kõiksetugevamate killast
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 22:54
Kusjuures tulen esmaspäeval töösõidule Võrru. Ootan sind aadressil Räpina mnt 20a Astu sisse, pööra paremale ja koridori lõpus vasak uks. Kuigi on pisut kiire ja aega lõunani, siis igaks juhuks võid aega varuda, sest sõltuvalt mida sul pakkuda on, saame kas kiirelt asjad selgeks või räägivad mu sõbrad sinuga neid kukejutte näiteks kuni kaks ööd ja päeva jutti. Hea pakkumine, saad ehk pisut paremaks inimeseks isegi.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 23:16
Sobib, näeme siis seal.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 23:21
Esmaspäevani Räpina mnt 20a
Ma tuletan veel meelde ka igaks juhuks enne.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 23:22
Ma võin sulle öelda, kust 50 euri eest selle marakrati aadressi saab, kui ta juhtub ära unustama
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 23:28
Elu on õpetanud, et foorumis tuleb teatud asju pidevalt salvestada, nagu näha läheb selgi korral seda tarkust vaja.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 23:37
Riinaweb, pigem sina jooksed saba jalgevahel, mind on ennegi ähvardatud ja rünnatud, aga siiani mitte keegi ei ole julgenud üksi tulla, alati väikese kambaga, aga olen siiani püsti. Lihtsalt argpükslikud inimesed. Ei ole mõtet tüli norida, see maksab valusalt kätte. Üks on nii ülbe olnud et mu enda kodus rünnanud,olen alati valmis selliste haigete inimeste rünnaku puhul. Aga tavaliselt on nii kes teisele halba soovib saab alati oma karistuse, mida lõikad seda külvad.
˅ näita rohkem ˅
2019-04-30 23:40
Kung fu panda?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 00:01
Keprik, enesetappude põhjuseks ei ole tagakiusamised. Suitsiidi kasuks otsustatakse siis, kui mõistus koju jõuab.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 00:22
"mida lõikad seda külvad"
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 00:23
Külvamiseks pole ju seemet võtta
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 00:29
Keprik, õige, enesetapud on tagakiusamise süül, nagu siin juba otseselt tehakse, ähvardatakse, aga ma olen tugev isiksus, kuna siin juba ähvardatakse otseselt, hoiatan, varjatud numbriga ei saa teada ei minu elukohta ega midagi, see kes otseselt tuleb kavatsusega minu kodus rünnata, annan sellele lubaduse, omal jalal sa ei lahku, kiirabi viib minema. Nii need asjad ei käi et mingi jobu tuleb ähvardama
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 00:37
Susanna kullakene võta nüüd üht sünnipärast naist kuulata ja palun ära korda pidevalt üht ja sama laulu. Kõikidel on juba ammu tropid kõrva lükatud ja kedagi ei huvita too pidev inin. Ma alguses arvasin et sind tõesti rünnatakse ja halvustatakse aga asi on hoopis vastupidine ja sa teed seda ise ning ründad kõiki neid kelle maailmapilt sinu omaga ei klapi. Ela ilusasti oma elu ja ära hüppa kõikjal esile kuhu sul pole vajadust turnida.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 00:58
keri putsi susanna
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 00:59
Kui kohutav ja labane vastus ühe noore neidise suust!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 01:02
kõik neidis loomaarstile, et soovimatu kutsikad poleks!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 01:25
Ma tellisin endale kunagi Hiinast odava luubi ja see ei suurendanud küll mitte kui midagi ja isegi tulesüütamiseks oli kasutu vidin!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 02:34
Mileena, , ma ei suru end peale, minuarust ma püüan selgitada, et see on normaalne, et see pole haigus ega hälve, aga räägi nagu seinaga, ma ei viitsi isegi. Ma ei tunne ja ei tahagi neid tunda. Minul on sõbrannasid ja sõpru palju, kes mind austavad ja võtavad mind sellisena nagu olen. See ongi tähtis, aga siin kes targutavad, pole mingit vahet, vahet pole mida kirjutan, ikka ollakse vastu, kui otseselt rõndama ei tulda, pole minu jaoks probleemi. Aga kui keegi rändab, nagu siin otseselt mainitakse, siis minu kodus ründaja omal jala välja ei kõnni.
Hiinast pole kõik rämps, hiinast mõõgad on tipp kvaliteediga, külmrelvi nad teha oskavad.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 03:31
Muidugi Carmen kirjutas minu vastu, kes ei tea asjadest mitte midagi nagu näha, kõik üle kümmne transsoolised kes on mu sõbrannad ei taha Carmeniga tegemist teha, tal vastik iseloom.

Millest mina siis midagi ei tea? Ah jaa nagu sa juba oled sõna võtnud, minule meeldib kanda ainult ilusat pesu ja olen muidu loll ja tola, sinu ning sinu paljude sõprade silmis! Tead kui need kõik sinu kümme või mitukümmend transsoolisest sõpra on samasugused idioodid nagu sa ise, siis annaks ainult jumal mulle tarkust sinusugustest eemale hoiduda. Tean mitut gay ja TS inimest kes on öelnud, et sinust tuleb eemale hoiduda sest sa valad ainult vähemuste mainet pasaga üle ja usu mind see pole minu väljamõeldis. Olen jätkuvalt seisukohal, et sina ei ole transsooliste suuvooder, sest sa isegi ei tea mis iba sa suust välja ajad. Sinul on ainult sinu suur ego mida sa püüad järjepidevalt kõigile pähe määrida. Pidev tõestamise vajadus kui idikad kõik teised on ja sinu sõna on puhas kuld ja sa ise oled kullast ning kuidas kõik sind kadestavad. Ning oma ülbamisest kuidas sina aga annaks kõigile molli loobu heaga, ma ei imesta kui mõni natuke grazy skinn või homofoobist pereisa sulle sellise käitumise peale keset päeva kuskil Viru ees kümpsi sõidab, siis ei aita sinu ideaalne kung-fu Panda oskus sind midagi. Ise ei saa aru juba kui lolli ila sa siin ainult suust välja ajad? Küll aga kõik teised on lollid, ei taha millestki aru saada, kiusavad ja kuidas sind mehed ning naised kõik tänaval kadestavad ja austavad/kummardavad, mida pekki tegelane ikka!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 03:35
tra sa susanna2 hakkad siin mingite mõõkadega suruma w? istu persse omale see mõõk krdi ahv !!
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 03:41
mileena kas on veel mõni nurk millest sa oma vittu pildistanud pole?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 07:24
Kena ekspert sul susanna. Oma ametinimetuse poolelt pigem administratiivtöötaja.
Ja nagu näha, siis sinu arvates Eesti parim ekspert pole isegi pädevuse saanute nimekirjas. Siit võib järeldada, et sinu nägemus kellegi pädevusest erineb oluliselt teiste omast. Vähe sellest, et ta parim oleks - ta pole isegi pädevate hulgas.
http://www.estl.ee/admin/upload/Dokumendid/P%C3%A4devushindamise%20tulemused%202018%20uus(1).pdf

Susanna, kas sinu jutus on tegelikult ivakestki tõtt kusagilgi?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 08:43
Susanna on täielik õudukas,rahvas hoiab linna vahel temast eemale kui liigub nagu oleks pask püksis
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 09:59
Transseksualism on ikkagi jah mingil määral kõrvalekalle normaalsusest ja jumal sellega. Elada elu teistsugusena on vahest ju tõesti keerulisem, sa tead, et sind nähakse ja pannakse tähele ning on ka neid kes näpuga näitavad ja irvitavad kuid ma ei saa sellest aru, et miks sellest nii välja minna. See kontingent on mingi imepisike osa kes näitavad välja sellist julmust ja labasust. Millegi pärast on minul kujunenud arusaam, et kui sa ise oled inimene ja näitad inimlikust teiste suhtes üles, tiksud oma elu ja oma tegemisi, siis tegelikult ei taha keegi sind torkida, sõimata, mõnitada ja enamik ühiskonnast võtabki sind sellisena nagu oled ja kohtleb sind kui võrdväärset, kuigi sa oled oma pisikese kiiksuga. Ma ei saa nõustuda sooneutraalsusega mis võtab võimust Rootsi näitel, see pole minu arvates õige, on kaks sugu, naine ja mees sünnilt ja nii ongi ning kui tõesti juhtub, et erined normist, siis täiskasvanuna teeb inimene oma valikud, mida ja kuhu poole ta liigub. Seda hakata propageerima ja karjuma oma mina taga ajades ajab ainult inimesed omavahel tülli. Pigem on meil suuremaid probleeme siin riigis kui see teema. Ma ei poolda laus-immigratsiooni ja see peaks olema kuidagi ikkagi rohkem kontrolli all, ma ei poolda, et eestlus tallatakse jalge-alla ja ju ma olen väike nats mõnes mõttes aga mis teha, mina sooviks, et eestlased omavahel suudaks suhelda ja leida kesktee mitte ei kempleks ega kakleks omavahel. Samas jah avatud suhtlus ja koostöö EU-ga on vajalik ning kasulik meile aga me ei peaks nii-palju sõltuma Brüsseli otsustest. Kahjuks ei ole ma poliitik ja ei oska asju perfektselt seletada, ütlen oma lihtsa maaka mõtlemisega nii nagu oskan . Ma ei näe inimeste kooseludes hetkel mingeid põhjapanevaid probleem, mees ja mees võivad koos elada, naine-naine võivad koos elada, mees ja naine võivad koos elada. varade jagamise saab notariaalselt kinnitada ja nuh suur armastus ei küsi su käest abielutunnistust, seega milles mure? Susanna elagu oma prutaga rahulikult ja nautigu suurt armastust kuigi ma ei usu, et see nii suur armastus üldse on, nähes tema mõtlemis ja suhtlusstiili, siis kardan, et tema elukaaslane pigem kannatab rohkem tema terrori all ja on lihtsalt valikutest ilma jäetud oma elutee ise valida. Ah mis iganes ... ei viitsi ega taha rohkem hetkel miskit sellest iseloomutust olevusest midagi öelda, tahad naine olla, siis ela naisena, või püüa elada mitte ära lõuga oma erilisust ja väidetavat intelligentsust. Ja kui ei taha, ei oska ning ei suuda naisena elada nii nagu sa hetkel oled, või käib üle mõistuse enda eluga olla rahul ja ajada omi asju rahus muu ühiskonnaga, siis ole peidus ja ära roni igale poole püünele oma marki täis tegema.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 11:03
Veel selle ebanormaalsuse või hälbe kohta. Seni kuni eksisteerib ainult kaks sugu: mees ja naine, on kõik kõrvalekaldumised hälbed. Selleks et ei oleks, peaks tegema ka gayd, lesbid ja miks mitte ka transsoolised omaette sugudeks. Siin on ainult üks probleem. Nimelt on looduses kõigel normaalsel oma põhjus ja otstarve. Mehe ja naise otstarve on teada, see on järglaste saamine. Aga milline on nende teiste otstarve? Ma ei kahtle selles, et kunagi ammu see otstarve võis olla, aga praeguseks on see kadunud. Seniks aga kuni pole teaduslikult tõestatud selle otstarbe olemasolu, hoolimata sellest, et seda enam pole, ei saa neid eraldi sugudeks pidada ja need jäävad ikkagi vaid hälveteks. Vähemalt nüüd ei peeta neid enam puueteks, ega haigusteks.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 12:12
Carmen, eks sa oled ja siis hälvik nagu sa endale tunnistad, minu pruta on rahul väga, aga kõik lähedased suruvad peale et miks sellisega koos elab, see on probleem. Osa hetero inimesi surub lausa oma heteroismi peale, see ei ole normaalne, lausa nii suruvad, et tal sellest halb tunne, ta on kartma hakanud. Vot see on hälve kui surutakse peale et hakka heteroks. Sellega rikutakse inimeste elusid. Tead miks osa vähemusi mind ei salli, ma tean väga hästi, see on ka minu kõrvu jõudnud, seepärast et olen julge ja julgen olla see kes olen, nemad pigem tahavad olla kapis peidus. Julged vähemused on minu poolt ja kiidavad, et olen õigel teel.
Ja see kuidas hetero inimesed ajavad oma mõtetut tõekspidamisi taga, on vale, see tuleb sellest, et inimene pidas end jumalatest kõrgemaks, osa jumalaid olid kahesoolised, nii mees kui naine. Seepärast ongi transsoolised erilised inimesed, sest selline elu on antud vähestele. . Võtke kuidas tahate, minu jaoks on homod ja transsoolised väga erilised inimesed. See et ma kaitsen oma seisukohti ja mul on õigus, on väga loomulik ja minu mõttemaailma ei muuda need inimesed kes on igati vastu, ma ei viitsi enam lugeda mõtetuid tekste kes peksavad ühte seina, neid on nii mõtetu lugeda ja ei vii kuhugi, ajaraiskamine.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 12:18
Ütled, et aja raiskamine, aga teed seda ikkagi ja raiskad siin aega seletamisele ja enda kordamisele. Miks?
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 12:35
Lehte vaadates jääb ikka mõni lause silma, siis castangi, aga lugeda ei viitsi, mõne üksiku oma, kelle oma tundub et oleks huvitav lugeda. Aga õtlen üht, internet on suur ja lai, kes inglise keelt oskab leiab need õiged ka, mis on õige. Aga kes ei taha endale tunnistada et see on normaalsus, leiab ainult halvustavaid tekste. Minu tuttavad on natuke tähtsaid osi tõlkinud. Tänapäeva teadus on tõestanud et see ei ole hälve, mina ei viitsi enam otsida neid selliste jaoks kes ühte seina peksavad, nähku ise vaeva, aga usun et enamus ei viitsi vaeva näha juba sellepärast et peavad pettuma, et neil polnutki õigus. Las siis mõtlevad edasi nii nagu neile pähe taotud on. Nad pole minu jaoks olulised kelle pärast peaks vaeva nägema, kelle maailma vaadet niikunii ei suuda muuta, nende mõttemaailma ei paranda isegi haud.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 12:37
Susanna, iseendale tuleb tunnistada teatud asju, näiteks seda, et jah transsoolisus on mingit moodi isiksuse kõrvalekalle kuid sina loll inimene võtad seda sõimuna, see ei ole pahatahtlik ega vaimupuue mis sind paneks hullumajja või peaksid kuidagi olema ohtlik iseendale või ühiskonnale, see on lihtsalt kiiks ja seda tulebki võtta, nagu elus hammaste pesemist või söömist, see käib sinuga kogu elu kaasas ja muutub sinu elus normaalsuseks. Aga sa ei tohi teistele oma maailma peale suruda jõuga ja sõimuga ning tüli norimisega, siis ei pane keegi ka tähele seda pisikest kiiksu. Ma ei oska seda paremini selgitada. Aga peast soojaks oled sa läinud mingitel muudel põhjustel ja sel pole seost transseksuaalsusega, sa oled kuskilt väga kõvasti alla kukkudes peaga põrutada saanud või lihtsalt on sinu ajus midagi lühisesse läinud. See jama mida sa siin kuude viisi undad on selge märk, et miskit on sul kõvasti lühisesse jooksnud.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 12:44
Kle jyh, see on suht mõtetu tegevus talle midagi selgitada. On ju ilmselge, et tal on sügav ajupuue. Kui neid saaks jutuga ravida, siis oleksid hullumajad tühjad. Arst läheb palatisse, räägib hulludele ära, kuidas asjad tegelikult on, hullud tänavad ja lähevad koju. See lihtsalt ei toimi. Ja hr susanna on täiesti veendunud, et tema ja ta 2 sõpra on ainukesed normaalsed inimesed maamuna peal. Keegi ei suuda talle vastupidist tõestada. Veel kord soovitan vaadata filmi piinatud geenius
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 13:55
Susanna, kui sa ütled, et miski on kuskil tõestatud, siis paluks ka sellele viidet, et meie saaksime selles uues paradigmas veenduda.
Sa ju ei lepi, kui ma ütlen, et on tõestatud, et Susanna2 on meditsiinidoktorite poolt saanud diagnoosiks imbetsill. Sa ju tahaksid kinnitust sellisele lausele. Ja kuniks mu seda kinnitust näidata pole, jalutad sa edasi teadmisega, et oled normaalne.
Nii ka sinu öelduga, kuniks sa seda tõestust ei suuda välja näidata, peamee sind lisaks hälbimisele ka valetajaks.

Ja muide, sõbraliku vihjena ütlen, et ajad rängalt segamini terminid "julgus" ja "rumalus". Kui sa oma viimastes tekstides sõna "julgus" vahetad tegeliku sõnaga, saavad lugejad palju paremini sinu mõttest aru.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 15:08
oh issand mida ma loen. täiskasvanud inimesed on teinud kollektiivrünnaku teise vastu nagu esimese klassi koolikiusajad.
mode kus sa oled, pane kõigil neil kontod blokki.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 16:01
V2ike, kas sõnavabadus kehtib siis valikuliselt ja ainult vähemustele?
Kas teistel on oma arvamuse avaldamine puha keelatud?
Mille järgi teha siis piir tõmmata, kes võib suublahti teha ja kes mitte. Ja kas kuidagi on määratletud ka seda, mis sealt suust tuleb?
Kui siin jutuks olev härra oleks talle mitmel korral soovitatut teostanud, jäänud vakka, oleks ju teema vaibunud. Seega võib järeldada, et see mees naudib täiega olukorda, ja kui lõke hääbuma hakkab, kastab seda bensiiniga.
Ehk siis, susanna saab täiega seda tähelepanu mida ta igatseb. Ja teised ehk siis saavad ventiili tühjaks lasta. Ja ei jõuagi kurjus tänavale vaid sumbub siinses keskkonnas.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 16:06
Selline imbekas peaks ikka siit kadunud olema.Tal neid teemasid siin veel kus ta oma nuttu paneb.Muideks see tema pruut on tavaline narkarist prostituut.Ja selle pruta noor vend müüb oma vargapoisi perset raha eest siin.Nad kõik kuskil seevaldi osakondades õlesse kasvanud.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 16:57
härra susanjele selline küsimus,et oled sa kunagi näinud heteroid paraade pidamas ja endale agresiivselt reklaami tegemas,loomulikult ei ole,aga peded reklaamivad ja lehvitavad küll ennast suht agresiivselt muu elanikonna suhtes. vene ajal oli ikka hea,peded istusid vangis ja said seal taha
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 17:58
Minu arust ainus ründaja on susanna2, nimetab heterosid rõvedaks ja imestab, et tahetakse molli anda. Kas maha nüsitud munad ja mölapidamatus nagu annab põhjuse ennast siin kiitmas ja teisi sõimamas käia? Ole ikka tolerastsem susanna2, ei pea kõik sinuga samamoodi mõtlema või hakkama riista otsast saagima.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 18:01
susanna on eesti kõige vaesem mees-tal pole munnigi
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 18:32
ilmselgelt on härra susanjel tugev seksuaalne rahuldamatus,pihku lüüa ja nikkuda enam ei saa,sellest augu moodi asjast orgasmi ei tule ja persenussist samuti mõnu ei tunne ja orgasmi ei saa.ainuke väljund siis ongi siin kiunumine
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 18:37
Krdi müstika, et kust august see orgasm peaks tulema, kui vorst maha lõigatud. Kunstliku kliitori või vituga? Kahtlane.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 20:08
taivo saab orgasmi kõrvu liigutades.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 22:05
Loen ja naeran, kui harimatud ikka on mõned. Te ei tea asjadest absaluutselt midagi, soovahetanu saab orgasmi väga hästi.
LOLLPEA, aga miks vähemused paraade peavad, aga usun ega sa ei tea, sa ei suuda nii kaugele mõelda, küsin siis sinult, miks vähemused paraade peavad.
LUBRICATE, MINU KAASLANE ON VÄGA NORMAALNE VIISAKAS JA KENA, da oled nii debiilne ja haige pervert et tukled solvama kena armsat tüdrukut, kes on vägagi korralik.
Carmen, midagi ma unustasin, sinul võib olla hälve, transoolisus pole hälve. Miks ajan õigusi tagas, vaata sa ei mõista, sest oled üpriski mehelik, mina naiselik, see ongi vahe et sa ei mõista. Paljude naiste soov on abielluda, ka minu suur soov oleks abielluda, aga sina ju ei mõista ja enamus siin ei mõista, minu eesmärk ongi õiglus ja võrdsus.
Ma olin kunagi väga naiselik ka mõtlemises, see koolis minule probleemiks sai. Olin alati hella hingega, andestasin kergelt. Aga ma muutusin, minu mõttemaailm muutus tol hetkel, kui tuldi kambakesi kallale sellepärast et olen transsooline, vihkamine oli nii suur, lõpuks olin haiglas. Aga mis siis kui poleks keegi näinud seda pealt, oleks mu elu kustunud sel hetkel. Paljud on surnud peksmise tagajärjel.
Peale seda ei olnud enam ainult naiseliku mõtlemisega, sain aru, et tuleb midagi muuta endas, või muidu lihtsalt pekstakse surnuks kunagi, sest vihkamist on palju. siiani ähvardatakse. Sellest surmaäärel olemisest hakkasin õppima ennnast kaitsma, minul pole kõrgharidust, mõnel siin on, aga olen eluliselt palju targem. enda kaitsmine ei ole ainult võitluskunst ja külmrelvade ja tulirelvade käsitlemine. Tean inimesest nii palju, kuidas tappa inimene ühe löögiga või teha talle nii viga et tema kaaslased peavad temaga tegelema ja abi otsima muidu sureb tunniga, mul on sellised teadmised mida läheb elus vaja. mul pole kõrget haridust, kuid ometi olen eluliselt palju targem. Oskan inimest hävitada, kuid oskan ka inimest ravida. Enamus inimesed on ühiskonna orjad, kui mingigi väike tervise probleem, jookstakse kohe arsti juurde et tabletikest saada. Aga mis siis saab kui tuleb sõda või tabab katastroof, kui palju on teist siis nii targad et ellu jääda, end ravida, kui pole arstiabi, ärge ajage mulle lolli juttu et olen rumal, minus on palju rohkemat kui välja paistab, aga enamusel pole niipaljugi tarkust et kriisi ajal kriis üle elada, kuidas saaks ise end ravida. Tegelikkuses ei tea te mitte sittagi, kõrgharidus ei tee veel inimest targaks, aga te ei suuda nii paljugi et uurida kas transsoolisus on hälve, vaielge nii palju kui tahate vastu, see näitab rumalust et öelda välja et me ei ole normaalsed lihtsaklt lambist oma mõtte järgi, kuigi ei tea asjadest midagi, nagu näha.
˅ näita rohkem ˅
2019-05-01 22:21
Susanna, aga kui transsoolisus pole hälve, mille kuradipärast siis oli vaja enda keha muutma hakata? Normaalset asja ju ei pea muutma. Räägid siin et pole hälve, aga sinu enda jaoks oli see ju lausa puue. Sinu sõnad on risti vastupidised sinu tegudele.
Minule kui normaalsele heteromehele ei paku mingit huvi, kas sul on hälve või mitte. Mind ei koti, mis kaadervärk sul jalgevahel. Vahest see paneks veidi muigama, kui mees naiselikult käitub, aga sa ise leidsid, et sinul on raske puue, mis tuleb väljaravida.
˅ näita rohkem ˅
1
...
9
10
11
...
20