kas muhedat onu veidike justkui lohutab see teooria, et edukad on ehk sama õnnetud kui tema kõigest ilma jäänuna?
nojah, eks igaüks otsib omal viisil haiget saanud ego tõmblustele leevendust.
"väikse emmiga mehed" suudavad vahel pakkuda rohkem naudingut kui enesekesksed hiidlondid
no näiteks kui oskavad/viitsivad naise piisavalt üles erutada....
nii et ära kaota lootust. hädaldamisele kulunud energia võiksid kulutada pigem enesearendamisele....miks mitte ka seksuaalses mõttes.
endast nooremate või vanemate inimestega ma ei suhtle mitte kibestumisest. mulle lihtsalt meeldib. suhtlus, nauding, erutavad kohtumised.... nendega kaasnev mõnus ja võimas energia. ameti ja hobi kattumine ongi tglt lihtsaim õnne retsept
kõrvaltkiibitsejail/oletajail/luulutajatel seda ehk raske mõista. ja nagunii on lihtsam hukka mõista eks.
ps. ma ei selekteeri inimesi mitte vanuse ega füüsilise täiuslikkuse vaid pigem ikka käitumise, viisakuse, IQ põhjal.
proua vagamees,
kas rohud jäid võtmata, et luulud jälle vaevavad?
eelmise aasta sügisel seda lateksseelikut mul veel polnud. samuti polnud siis veel seda pesakest, kus viimane pildistamine 5 päeva tagasi toimus.
see on üks paljudest selle seeria piltidest ja mammi vagamehe soovunelmais võiks need fotod kasvõi eelmisest sajandist pärineda.
fotograaf ja teised külastajad on paraku netitrollidest veidi paremini informeeritud