Foorum
2021-09-24 17:16
kellena jallekoos viinapoes töötas, degusteerijana?
˅ näita rohkem ˅
2021-09-24 18:02
mina küll usun naistesse , et nemad ikka ise kribavad mulle ,mitte ei lase seda oma meestel või mõnel muul mehikesel teha
˅ näita rohkem ˅
2021-09-24 20:25
Naksis prouad vanuses 51-57 kelle mehed on läinud teise ilma või omavahel lahku mindud mingitel põhjustel vemmeldab veri eriti kuumavereliselt seal all pool. Postkast jookseb pidevalt kokku. Ei jõua ära teenindada.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-28 21:44
kommar, mõnel naisel on sekretär selleks
˅ näita rohkem ˅
2021-09-29 10:12
ok capri , oleme siis ausad , mul ka tegelikult sekretär sellega tegeleb
˅ näita rohkem ˅
2021-09-29 13:46
kommar, kuidas sa muidu sadadele erutunud nümfomaniakkidele vastata suudaksidki eksole
˅ näita rohkem ˅
2021-09-29 18:02
nagu sinusugusele siin
˅ näita rohkem ˅
2021-09-29 19:07
just, proua nikuke tabas seekord kümnesse.....just minusuguste nümfomaniakkide armastuskirjadele vastamisega senjoor kommari sekretär tegelebki
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 06:51
caprichosa
2021-04-24 12:51:27

..... kas sa kujutaksid ette elu maakeral, mida ei reguleeri turumajanduse- ja loodusseadused? või tahaksid tglt elada sellises maailmas?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turumajanduse- ja loodusseadused ei käi kuidagi omavahel kokku. Looduses puudub turumajandus. Viimane on puhtalt inimese välja mõeldud. Inimesega käib kaasas alati ahnus, mis on seotud turumajandusega, mitte loodusega.
Sõda on ehtne näide ahnusest ja turumajandusest.
________________________________________________________________________________________"
caprichosa
2021-04-30 00:25:38
"....ehk valgustad blondiinile oma mõtete sügavust. et miks peaks paremale käele kirja saatma, kui käsi saab palju otstarbekamalt ära kasutada"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mõte oli vastuseks meestele kellel siin saidil naiste poolt postkast umbe jookseb Kui käekesed nimetada kämbla katiks ja pihu pilleks, siis ainult nende viimaste kirjad võivad enda postkasti ummistada.
Siin saidil pole mõtet naistel meestele kirjutamist alustada, naised ei jõua oma postkasti kirjadele vastata, rääkimata siis uute tuttavate leidmisest.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 16:06
Keprik, naiste postkastis toimuvast on sul üsna realistlik ettekujutus. aga isegi kui ei jõua kõiki kirju läbi lugeda, ega see uute tuttavatega kohtumisi sega
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 16:09
Keprik, kui vaadata looduse toitumisahelaid, siis on turumajandus täitsa olemas. Inimestel on see vaid väga primitiivne ja liigisisene. Ka ahnus pole üldsegi inmeste leiutatud. Anna täiskõhuga koerale kont. Ta läheb ja peidab selle ära, et keegi teine seda endale ei saaks. Samuti koguvad paljud närilised endale talvevarusid ja ikka nii palju kui võimalik, mitte nii palju kui vaja.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 17:57
Juhtamm kiejutab meestele pedetropp , pakub sada eurtsi et saaks paugu lahti imeda.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 19:56
jfjm
egas näriliste toidu peitmine, või koerte oma ei tule ahnusest. Inimene mõtleb, et nad peidavad. Loomad proovivad hoiustada, säilitada või kääritada. Lageda taeva all toit roiskub hallituse ja muu osas. Maa sees käärib ja hapneb.

Ei ole mina kuulnud, et koer teisele sõjaga kätte maksab, kui viimane ta kondi välja kaevas ja kui sa arvad, et koer ei tea, kes ta peidetud kondi välja kaevas, siis sa eksid.
Koer teab pelgalt lõhnast, mida sa nädala jooksul söönd oled.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 20:52
jutt ikka kas naised kirjutavad meestele aga kuhu teie jotiga olete jõudnud ,kuramuse zoofiilid olete vää, uskuge ei koerad ega hiired teiel küll kribama ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 21:06
Mulle üks hiir kribas, et talle meeldib koera moodi
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 21:10
jott see polnud hiir vaid rott , usu ,mulle on ka sellised rotid kribanud
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 21:14
pffffff
iseoledrott
kasskribasmõlemale agamittekoertest
˅ näita rohkem ˅
2021-09-30 21:18
kass ne messai komsomlsvta s blätsvoi
˅ näita rohkem ˅
2021-10-01 20:52
"...kuhu teie jotiga olete jõudnud..."

Massikommunikatsioon, tegelikult aastas paar korda ikka juhtub, et keegi kirjutab, kui teha 15 a. statistika, siis 80% neist kirjutajatest on mehed. 27% kirjadest ma ei tea, kas kirja taga on mees, naise libakontoga ja 15a. jooksul on juhtunud, et 5 naist on huvi üles äratanud minu profiili suhtes. Mis on täiesti loogiline, kõik kirjad tulid siis, kui mul mingi pilt oli.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-01 23:19
Naised kindlasti esimesena ei kirjuta, see on fakt. Ma ei arva, vaid ma tean seda.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-02 02:14
Kirjutavad ikka küll.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-02 02:21
qwerty112
2021-10-02 02:14:58
Kirjutavad ikka küll.
------------------------------

Ja eriti siis, kui sapiga üle valad
˅ näita rohkem ˅
2021-10-02 02:27
Kirjutavad ka sellised kelle sina oled sapiga üle valanud.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-02 05:21
Spicegirl saatis paar korda emotikonisid kui selle 5 panin ja ennem caprit olin 10 ta hinnanud, siis tuli sõimukas . ei jõudnud spicegirlile vastatagi aga siis oli ta pushup.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-02 09:32
hea kui naised ei kirjuta, siis saab ise valida kellele kirjutada. päris ahistav kui postkast oleks koguaeg naiste kirju täis, kõik tahaks midagi ja pead neile kuidagi viisakalt ära ütlema, see oleks nii tüütu.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-02 09:51
mu meelest keprik pole küll kuidagipidi sapine, ei netis ega päriselus. qwertyl pehmelt öeldes vale mulje jäänud
˅ näita rohkem ˅
2021-10-02 16:20
Naised kirjutavad esinesena et sõimata viiega hindajaid. Enese hinnanguga probleemid?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-02 17:39
"caprichosa
2021-10-02 09:51:41
mu meelest keprik pole küll kuidagipidi sapine, ei netis ega päriselus..."
----------------------------------------------------------------------------------------

Eks ma "touch1" olen vist liiga teinud, aprill... oli ka väitlus. Otseselt küll ei ole kedagi solvata tahtnud. Naised on nii ilusad ja nunnud, kuidas saakski.

qwerty proovis pigem vastu salvata
˅ näita rohkem ˅
2021-10-02 19:04
keprik, eks ussikesed ikka proovivad salvata ja mehed väitlevad.....
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 18:05
Üritaks nüüd veidi teemasse kah. Jäi täna silma delfi artikkel sootust moest. Et kas näiteks mehed oleks valmis kohe homsest näiteks kleiti kandma? Kindlasti mitte. Aastasadadega on väljakujunenud kindlad soorollid. Üksikisiku tasandil võib ju neid muuta, aga ühiskonnas jäävad nad ikka väga kauaks kummitama. Täpselt samuti nagu meestel ei kõlba kleiti kanda, arvatakse ka, et naisel ei kõlba esimesena kirjutada. See kes esimesena kirjutab, on tegelikult väike probleem. Palju hullem on suhtumine, et mees, kes kepib paljudega on täitsamees, aga samaväärne naine on lits ja kõige põlastusväärsem olevus.
Aga naised kirjutavad esimesena küll.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 18:17
aga kõik on ju õige, sest naisi ära rääkida on saavutus, naisel mehega anduda on lihtsalt allumine. saavutus on alati rohkem hinnatud kui ära andmine. seepärast naine kes annab kõigile, ei ole suhteturul midagi väärt, sest ta on odav. sa ju ka ei looks suhet naisega kes seksib iga mehega kes ainult küsiks?! väärtuse loob maailma ainult see kui raske on seda kätte saada. need naised kes kellelegi kätte ei anna, võivad olla küll väärtuslikud, aga paradoksaalselt jälle õnnetud, sest nad ei leia seda tõelist kuna nende valik on väga väike.

kristlus ongi muutnud maailma hulluks, ristiusu jagati ära - igale mehele võiks kuuluda üks naine. aga kui elu oleks vaba, mehel võiks olla mitu naist ja miks mitte võimekals naisel mitu meest, siis oleks õnnelikke rohkem? võib-olla ei ole ka, äkki inimloomus ongi selline kus kuldset keskteed ei olegi olemas, elu peabki olema valu.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 18:20
inimesed leiavad kaaslasi välimuse järgi, ilusatel naistel on palju mehi ja ilusatel meestel samuti palju naisi, aga looduslikult on nad mõlemad nagu pumbajaamad, nad teenindavad hunniku inimesi oma elus läbi. aga seda kes teda tõeliselt armastab, seda ei leiagi. ehk siis hea atraktiivsus on pluss, aga samas ka ebareaalsed ootused elus ja suurem pettumine?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 18:47
maailma kõige seksikam naine on olnud monroe. kõik mehed ihaldasid, naine sebis isegi ameerika presidendiga, aga ometi oli marylin õnnetu depressiivne alkohoolik/narkomaan ja suri väga noorelt ära, enesetapu läbi. võttis hunniku ravimeid alkoholiga sisse ja suri. inimolend võib olles kõigi poolt tahetud, aga seda üksildasem ta sisult on. raske on inimese tee olla õnnelik ja püsida sellel balansil ja mitte sealt alla kukkuda.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 19:00
Vot selles see viga ongi, et teenindavad. Maailm oleks palju parem paik, kui seksitaks ainult naudingu pärast, kui ei jälgitaks reegleid, et kas tohib ja kas kõlbab, et mida teised arvavad.
Noh ja kõige olulisem, et pesasse võõraid mune ei muneta. Hirm selle ees ongi erineva suhtumise põhjustaja
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 19:03
õige Jott... 5+
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 19:15
Tubli 3+
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 19:45
reeglite vaba maailm sulle ei meeldiks, sest kehva mehena oleks sul ju kehvad väljavaated? naisel on alati lihtsam anduda ükskõik millisele mehele ja väita kuidas ta oli sinust parem. sul ju sellist võimalust mehena olemas, sest sina pead naise leidmiseks vaeva nägema. sina oled õnnetu ja ka tema on õnnetu, sest sul pole võimalust end tõestada ja tema ei kogenud seda mida tegelikult soovis. me jõuame ikka sinna, et inimene ei saagi olla õnnelik. kas 25 cm riistaga mees on õnnelik? kõik kadestaks teda, aga samas teda kasutatakse ära ja teda ikka keegi ei armastaks. ei ole võimalik teha inimesi õnnelikuks. elav näide ju ihas olemas, se caprichosa. postitab 20 aastat vanu pilte ja see mida ta toodab, on hullem kui ratastoolis oleva mehe jamps. võivad olla ilusad pildid, aga õnnelik ikka ei ole - inimene ei ole loodud õnnelikuks, isegi siis kui sul on kõik olemas
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 20:00
Aga miks ei peaks see mulle meeldima? Kui mul on õnnestunud praegu, kõigi reeglite kiuste sihile jõuda, siis oleks see veel lihtsam. Kui praegu olen ma enda üritused rajanud, hinnates enda võimalusi, siis juhul, kui naistel oleks luba aktiivne olla, võiks ju neid võimalusi lisanduda.
Nüüd on see minu jaoks juba pelgalt arutlusteema, sest ma ei otsi siit enam kedagi. Mulle piisab sellest mis juba olemas.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 20:03
pehmelt öeldes rumal jutt muhedal onul.......ja muheduse asemel kumab läbi totaalne kibestumus kõige ja kõigi suhtes.
tobedad üldistused omaenda läbikukkumiste põhjal, no milleks?
teised mehed on kehvad ja naised hirmus õnnetud? mingi üksildase pihkurtrolli sonimine
kurb muidugi kui muhe onu pole armastust leidnud ja muidu ka viltu vedanud. aga mida see oma mätta otsast üldistamine annab?
lohutust, et ehk teised on samasugused hädapätakad?

muheda onu kurvastuseks pean tunnistama, et olen päris õnnelik tegelikult. sest unistuste täitumine annab õnnetunde, vähemalt mingiks ajaks. kuni uue unistuseni
20 aastat tagasi ei teadnud kahjuks veel iha saidist midagi.
ja Enamus fotosid on viimase paari aasta jooksul tehtud. viimane pilt näiteks 5 päeva tagasi.......vägagi erutava fotoseansi käigus muide kas ilus või mitte, eks see sõltub vaataja silmadest.
seega pole mõtet kõike hirmus negatiivsesse valgusesse tirida....või labaselt valetada. eriti kui enamus järeldusi põhineb isiklikel luuludel.

või pole sul muidu lootust tähelepanu pälvida, muhe kibestunud onu?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 20:28
Lisaks, et asja teeb huvitavaks just mängu ilu. Küsimus ongi selles, et miks ei tohi mängu alustada naine?
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 20:57
jotimees, maailm on koguaeg muutumas ja inimesed saavad järjest vanemaks. mida vanemaks saad, seda vähemaks võimalused muutuvad, see on paratamatus meile kõigile. nii et tegelikult ei olegi mingit õiget asja olemas, on ainult see mis on olevikus. naised on naised ja mehed on mehed, mõlemal on elus oma roll, aga kui mõõta õnnelikust, siis ei pruugi keegi neist edukatest olla rohkem õnnelik kui need kes kõigest koguaeg ilma jäävad. õnn on tabamatu eks.

caprichosa: sa ei pea võimlema, me loeme kõik mida sa kirjutad, mida arvad. kui sa oleks minusugune väikse emmiga mees, siis oleks ju mõistetav, kibestunud. aga sina kui igapäev 20x oma pilte üles laadiva iluduse* puhul on see mõistetamatu, mis paneb sind siis kibrestuma? ometi sa oled kibestunud vist kõigi jaoks juba. ükskõik mida räägid oma õnnest, see on jamps. õnnelik ilus naine ei kulutaks ju elu endast nooremate nolkidega jauramisele, oleks ju 100miljon muud asja teha...
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 20:57
*iludus - ma ei pea sind ilusaks
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 21:31
No türa, mida sa Capri udutad ? Perse pilt 5 päeva tagasi tehtud, vaata oma iha piltide galeriid. See perse ilutses eelmine aasta sügis peale sünnipäeva siin ihas üleval. Joo vähem , mälulüngad juba .
˅ näita rohkem ˅
2021-10-03 22:31
kas muhedat onu veidike justkui lohutab see teooria, et edukad on ehk sama õnnetud kui tema kõigest ilma jäänuna?
nojah, eks igaüks otsib omal viisil haiget saanud ego tõmblustele leevendust.
"väikse emmiga mehed" suudavad vahel pakkuda rohkem naudingut kui enesekesksed hiidlondid no näiteks kui oskavad/viitsivad naise piisavalt üles erutada....
nii et ära kaota lootust. hädaldamisele kulunud energia võiksid kulutada pigem enesearendamisele....miks mitte ka seksuaalses mõttes.

endast nooremate või vanemate inimestega ma ei suhtle mitte kibestumisest. mulle lihtsalt meeldib. suhtlus, nauding, erutavad kohtumised.... nendega kaasnev mõnus ja võimas energia. ameti ja hobi kattumine ongi tglt lihtsaim õnne retsept
kõrvaltkiibitsejail/oletajail/luulutajatel seda ehk raske mõista. ja nagunii on lihtsam hukka mõista eks.
ps. ma ei selekteeri inimesi mitte vanuse ega füüsilise täiuslikkuse vaid pigem ikka käitumise, viisakuse, IQ põhjal.

proua vagamees,
kas rohud jäid võtmata, et luulud jälle vaevavad?
eelmise aasta sügisel seda lateksseelikut mul veel polnud. samuti polnud siis veel seda pesakest, kus viimane pildistamine 5 päeva tagasi toimus.
see on üks paljudest selle seeria piltidest ja mammi vagamehe soovunelmais võiks need fotod kasvõi eelmisest sajandist pärineda.
fotograaf ja teised külastajad on paraku netitrollidest veidi paremini informeeritud
˅ näita rohkem ˅
2021-10-04 16:48
Capri perse ilusam kui vagamees1 peerune pedemoll.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-08 10:37
raul, see oli vast ilusaim kompliment, mida proua vagamehele pika elu jooksul öeldud
˅ näita rohkem ˅