Foorum
2021-03-27 22:51
tüüpiline jott. Püüab capri pealt teemat ära pöörata oma roosvelti karuga mille ta omale ööseks kaissu võtab.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-27 23:22
Igas naises on midagi ilusat ! Kui tahta leiab selle inetuse ka kõigis
˅ näita rohkem ˅
2021-03-29 01:49
üks mõttemäng... Kujutleme, et jumaliku sekkumise tõttu kaob paari sekundi pärast maailmast kõik, mis inimene on oma kätega loonud. Kaovad majad, autod, veesüsteemid, rõivad ja telefonid. Istume paljalt hanges ja vaatame jahmunud pilgul teisi hetke eest koduvoodis ja kontorilaua taga head äraolemist nautinud Homo (consumens) sapiens’e. Kõigepealt tabab meid külm. Parasjagu sajab lund ja on kergelt alla nulli. Häbist hoolimata otsime sooja teiste karvutute lodevate ihude vastast. Siis tuleb janu ja nälg. Siis võimuvõitlus ja kannibalism. Vaid mõne päeva pärast on maamunale alles jäänud vaid … munniimeja.. caprichosa
˅ näita rohkem ˅
2021-03-29 09:28
touch1

2021-03-29 01:49:42
üks mõttemäng... Kujutleme, et jumaliku sekkumise tõttu kaob paari sekundi pärast maailmast kõik, mis inimene on oma kätega loonud. Kaovad majad, autod, veesüsteemid, rõivad ja telefonid. Istume paljalt hanges ja vaatame jahmunud pilgul teisi hetke eest koduvoodis ja kontorilaua taga head äraolemist nautinud Homo (consumens) sapiens’e. Kõigepealt tabab meid külm. Parasjagu sajab lund ja on kergelt alla nulli. Häbist hoolimata otsime sooja teiste karvutute lodevate ihude vastast. Siis tuleb janu ja nälg. Siis võimuvõitlus ja kannibalism. Vaid mõne päeva pärast on maamunale alles jäänud vaid … munniimeja.. caprichosa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

vaene õnnetu vanaproua touch ei saa enam ööselgi rahu ketrab oma peakeses nostalgilisi mälestusi imetud munnidest, lonksab odavat pakiveini ja võimetus vihas sisistab needusi selle suunas, kes ilmselgelt on süüdi kõigis maailma hädades......ja eriti kõikide peeniste haihtumises touchi siivsast voodikesest
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 08:28
Sirvisin foorumit ja silma jäi järjekordne slogan lutsutajalt:
.. mind tuntakse tänaval ära pidevalt mu piltide järgi...

Vanaldase prostituudi tähetund Tallinna tänavatel, ootan kannatamatult mil võib neid pilte Tallinna reklaamplakatitel näha.
Parim imemises, minemises, tõstmises, parim härrasmehel suhu võtmises.
Tallinnas sa leiad mind, härrasmees ma ootan sind, no tõsiselt kuhu veel caprichosa 😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 09:32
"Mehed, kui palju kirjutavad teile siin naised ISE? "
6 aasta jooksul on 3 tutvumise kirja, sedasi, et ise ei ole enne kirjutanud. Erinevaid foorumiga seotud teemasi, või enda kirjale vastamisi on rohkem.

Välimäärajaks, miks ei kirjutata on ennekõike pakkumine. Mida mees pakub, et naine vaevuks kirjutama.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 12:15
nonäed, touchikene juba varahommikul siin sisisemas.....et muidu ei saa mürgipritsimise päevanormi täis vist

aga Keprik, kõik sõltubki ju pakkumise ja nõudluse suhtest. kui nõudlus puudub, tuleb pakkujal järelikult rohkem vaeva näha ja rohkem panustada
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 13:29
huvitav kas see cap,ise ka loeb millist sousti välja ajab siin ,ahter läheb aina suuremaks ja jutt muutub aina rohkem selliseks seniilse muti omaks
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 13:44
Kusjuures ma vaatasin ta uut pilti ja ahter on päris hea. Naisel ei peagi piitspeenike ega liiga suur olema. Parjalt mõnus.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 15:19
jaa mul on maailma suurim pepu, see on tglt nii suur nagu maakera ise ja tõmbab kõiki vääramatu jõuga selle poole- nii sisisevaid seniilseid mammisid kui volüümika pepu fänne- nagu gravitatsioon
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 15:33
2020-08-20 21:20:06
Ain Kiviselg jagas millaski Caprichosa pilti : Kuum ja Naljakas " kommentaarid olid, Kuhu võiks veel süstida...kõik juba paistes. Äkki kulmud ja keel , Midagi ikka on peaga lahti,või peab tõestama kui koledaks võib loodusekroon ennast tuunima..

Mõned väidavad, et oled lihtsalt kiuslik, mina arvan jätkuvalt, et sul pole ammu peaga kõik hästi🙃 või ikkagi on selles süüdi need süstid, et saigi nagu palju?
Sinna keelde..
... Ja tead, ma nõustun temaga.. 🙂
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 15:40
touchikene, kas laimu levitamine tegi nüüd su üksildase päeva päikselisemaks? loodetavasti
aga pean sind kurvastama, et hoolimata sinu katsetest mürki süstida pole mind kuskile süstitud. isegi vaktsiini pole veel saanud
ja jätkame nüüd touchi noorpõlvepiltide imetlemist aegadest, kui proual polnud veel ajavagudest küntud penskarinägu ja lõualotti......isegi mürgipritsimise vajadus oli siis ilmselt väiksem. olid ilusad ajad
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 16:36
Aastatega muutund vähe caprichosa mammil piss lõi pähe
Minapilt on paisunud suureks
kaaskond kõrval laulab kooris
foorumisse rahvas voorib seal kokkulapitud tädi peab vahti ja jagab usinalt lubatähti
millal keegi ja kuidas
saab teha suu kinni ja lahti

no näed, kõigil on õigus kommenteerida, seega ära ülearu erutu😂😂
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 16:39
ahsoo, loomulikult on igasugune netiavarustes ringlev saast väga tõepärane eksole. ja kohe kindlasti peab seda usinalt levitama......
nagu näiteks ühe härrasmehe kommentaar touchi kutseoskuste kohta, iha foorumist. kui juba netis kirjas, ju siis puhas kuld- touchi arusaamise kohaselt
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANSWER2
2020-03-26 21:34:38
touch1 -e urruauk on kõige tihedam ja mõnusam, jään seda heldimusega meenutama
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 22:45
capic...!
Jah, paraku sõltub kõik pakkumuse ja nõudluse tasandist.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 22:52
Ka antireklaam on reklaam, kõik läheb müüki. Mul tuleb juba kuhu sinna Caprichosa juurde minna
˅ näita rohkem ˅
2021-03-30 22:58

Antireklaam ei ole suunatud reklaamitavale, vaid anti sihtgrupile, et küsimus, kuhu sa teekonna sead? Härra vanajnikub.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 07:46
Nii kui naised sõna võtsid, läks teema lappama
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 11:56
Kui aus olla. Siis mingi üle 10 aasta jutti üritanud ühe õlekõrre abil ka interneti abi kasutada. Lootes uusi tutvusi tüdrukutega leida. Ise ma kirjutan meeletul hulgal huvipakkuvatele neidudele kirju, kuid tüdrukud ei vasta mulle. Sest tänapäeval tüdrukutel suhtumine: kui ei vasta, siis pole huvitatud! See väga mühaklik käitumine neidudelt. Selle 10 aasta jooksul paar üksikit kirja olen saanud mõnelt neiult. Kuid need neiud suht kasimatu välimusega olnud ja jutu poolest suht puuduliku vestlusoskusega. Kui mehel on hea välimus, siis ta saab naistelt ohtralt kirju. Mina see kena mees paraku pole, kelle järgi naised jookseks. Tüdrukute suhtes olen vägagi üksildane tüüp.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 12:26
Naised vastavad neile, kes suudavad neid üllatada, aga tutvumissoov pole mingi üllatus. Neid soove saavad nad sadade kaupa. Ürita väljamõelda midagi sellist, mida teised ei kirjuta ja küll siis ka vastused tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-31 15:24
pahapoiss, korja paljad pildid ära, siis on lootust, et mõni ka vastad,
ja teksti ürita ka
˅ näita rohkem ˅
2021-04-01 18:46
Enne läheb siga meres põlema, kui mõni naine esimesena kirjutab
˅ näita rohkem ˅
2021-04-02 20:01
"pahaonkel
2021-04-02 09:07:53
POLE ÜHTEGI TÜDRUKSÕPRA, KELLEGA KOOS VÄLJAS KÄIA EGA SEXPARTNERITKI.
Seega... ARMUKADE OLEMA EI PEA! SOOVIKSIN LEIDA NOORT TEGUSAT, SUURE SEKSIISUGA NEIDU. NAIST KELLELE MEELDIB KUI MEES TA TISSI JA TUSSIGA PIKKI TUNDE TEGELEB. VÕIB KA GRUPIKAT TEHA. M+N+N. MEELDIB NAIST PIINATA KUI SQUIRTIMA HAKKAD suvel jumekama, lasteta, tumedamasilmse brüneti neiuga võib ka püsisuhe. Tule suvel pärnu naisterandagi ihualasti päevitama? Meeldib vägagi keelekat teha. Ootan, et võtaksid multki üsna pikalt suhu ja paned mind korduvalt spermat pritsima, orgasmidest tõmblema. 💦 😘😊 Mökud naised, kes kohtuvad r-a-h-a eest"

*Ja siis on mõni üllatunud, et talle ei kirjutata ega vastata?????
Kui palju on reaalsuses selliseid naisi kes selliste kuulutuste peale reageeriksid? Nagu päriselt?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-02 22:54
Kurb on see, et selliseid mehi on meie seas palju, kes nn keskmise iq alla kisuvad. Varsti oleme olukorras, et kui oled mees, tähendab loll.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-02 23:44

Seda nagunii, mõlemil juhul. Kõrgemal iq mehel on lihtsalt targem naine ja see kes iq alla kisub, sellel naine puudub. Mees on mõlemil juhul loll.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-03 11:44
Tark naine eelistab ikka endast intelligentsemaid mehi. Siis saab mees end alati targemana tunda ;-)
˅ näita rohkem ˅
2021-04-03 11:46
Mõni naine ikka kurja kirja saadab kui teist naist hindad näiteks kümnega , saad vähemalt sõimata
˅ näita rohkem ˅
2021-04-03 19:34
Ma siin nende aastate jooksul üle kümne naise päeva vipiks hinnanud, aga sõimukirju selle eest pole veel kordagi saanud. Naistelt, ma mõtlesin, mehed on palju jutukamad
Muide ka kiisuke kirjutas mulle esimesena
˅ näita rohkem ˅
2021-04-03 20:53
Jaa , kirjutasin küll . Mille sina seltsimehelikult oma varikontodega ka siin foorumis ilusti ka avalikustasid
˅ näita rohkem ˅
2021-04-03 22:57
Huvitav, millised need varikontod siis on? Oleks tõesti huvitav teada. Noh ja peale selle ma ei oska väljamõelda põhjust, miks mul neid vaja peaks minema.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-03 23:10
Ühtede ladumiseks ju hea. Hiljem hea öelda et ühelt kontolt laob ühtesid ja teiselt ajab mesijuttu.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-03 23:52
Oh qwertykene, ma ei käi enam lasteaias. Ma ei viitsi isegi enda selle konto kümneid ärakulutada, mida ma siis veel nende ühtedega jaman.
Aga sulle qwerty tundub see rate teismeliste plikade loogika sobivat
˅ näita rohkem ˅
2021-04-04 00:40
Kas jotil ja kiisukesel on romance olnud ? Või mis kirju siin lahkelt jagati
˅ näita rohkem ˅
2021-04-06 10:47
Mul oleks kiisuke75 äärepealt romansiks läinud, kui leti tagant nibu näitas,kahjuks vittu katsuma ei lasknud seekird.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-24 12:51
Kajaho
2021-03-30 22:45:22
capic...!
Jah, paraku sõltub kõik pakkumuse ja nõudluse tasandist.
--------------------------------------------------------------------------------

miks "paraku"? kas sa kujutaksid ette elu maakeral, mida ei reguleeri turumajanduse- ja loodusseadused? või tahaksid tglt elada sellises maailmas?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 12:02

jah capri... ei kujuta ette, aga vasaku käega või alati paremale kirja saata
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 12:06
raulmell pidi minu konto olema lubricate - juhtamm nii väidab , Juhtamme käin ka sõimamas kohe mitme kontoga ka siis kui mul konto blokitud
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 12:32
Täpselt nii.Kas see et sa selline paks peletis oled teeb su elu kibedaks et su üle pidevalt naerdakse ning mõnitatakse.Saad siin nüüd viha tervele maailmale välja elama.Sa proovi Raplas oma külavahel seal kisada ja karjuda.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 13:37
Ludri või
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 13:46
Muidugi ludri
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 14:42
Peale raudmelli,vanajanikub on sul mägral veel neid kontosid,pekinägu
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 14:48
Üks mees on mulle väitnud, et meestele kirjutavad ise ainult teenust pakkuvad või raha kerjavad naised...
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 14:55
No kiisukese teenistus on teisi sõimata,blokkida,mõnitada.Kui tal endale ära pannakse siis käib kaebamas.Loodetavasti paljud hakkavad aru saama milline see kiisuke75 on, liiga kaua on ta paska talutud.Võiks juba lõpp sellel tulla.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 15:04
Ma varem blokkisin üliharva, ainult nö. mõjuval põhjusel, aga nüüd aina enam, korduvalt ühtesid ja samu mõttetuid-sisutuid kirju saatvaid kasutajaid. Ja selliseid loomulikult ka, kelle esimesest kirjast on näha, et meie soovid siin lehel on kardinaalselt erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 15:58
Huvitav keda ma sõimanud olen ,et lubri puudutatuna tunneb. Avalikult ma annan ikka sellistele ilma hoiatamatagi vastu lõugu
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 16:48
Ma ei tea mis nimesid sa mulle siin tembeldad peletis.
Mis blokeeria sina oled kiisuke????Pasakott kui sind paika pannakse siis käid kaebamas.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 16:57
No kellele kaeban ja kus tead ,et kaeban Mine ravile haige inimene
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 17:12
kui mina veel viinapoes töötasin
˅ näita rohkem ˅
2021-04-25 22:04
mulle pole veel ükski naine ise kirjutanud tahaks küll väga aga ei kirjuta
˅ näita rohkem ˅
2021-04-30 00:25
Kajaho
2021-04-25 12:02:25
jah capri... ei kujuta ette, aga vasaku käega või alati paremale kirja saata
------------------------------------------------------------------------------------

sorry Keprik, hiline kellaaeg ei soosi diipidesse aforismidesse süüvimist hetkel....ehk valgustad blondiinile oma mõtete sügavust. et miks peaks paremale käele kirja saatma, kui käsi saab palju otstarbekamalt ära kasutada, egoistlike naudingute hüvanguks
˅ näita rohkem ˅