Foorum
2010-08-19 20:50
Juuksur- kõik me tahame olla paremad ja püüdleme ka selle poole
˅ näita rohkem ˅
2010-08-19 23:07
Üks kirjavigade põhjusi on läpakate klaviatuurid. Läpakatel lihtsalt ei õnnestu normaalselt ja kiiresti õigekirja tekitada. Tuleb ikka mingi surimuri.
Teine asi, et ega nüüd kõik alati eestlased ka pole, rääkida oskavad ilusti, aga kirjutada nu tboj mat...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 07:06
Lohakust ja hoolimatust ei vabanda miski!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 08:01
Hommik!
Olen nõus 100% Desire77 ga. Ja kuhu siis nii hirmsasti kiie on? Kõik eksivad aga vähesed suudavad seda endale eelkõige tunnistada kas seda nüüd teistele vaja on öelda on ise küsimus kuigi ka avalikult oma vigade tunnistamst peetakse heaks kombeks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-20 08:12
Loomulikut. Eksimatu pole meist mitte keegi. Me kõik eksime. Aga viisakas inimene vähemalt üritab vigu mitte teha. Sellega ta näitab üles hoolimist sellesse kellele ta kirjutab. Ja kui juhtubki, et satuvad sisse mõned vead siis vabandab ja üritab vigu mitte teha. See minu arvamus. Võimalik, et paljude jaoks on see täiesti ükskõik mis kirju ta saab. Võibolla saab kirju niiiii harva, et vahet pole millise kirja saab. Peaasi, et keegi üldse kirjutaks. Kuna mul on sub-e nii venelasi, soomlasi, sakslasi kui inglasi, siis ei hakka ma õhku ahmima, kui neil ei tule kiri välja nii nagu see peaks. Kui millestki tema mõttest aru ei saa, annan sellest talle teada. Ja pole veel üksiki kirjavahetus sellepärast pidamata jäänud. Millegipärast ongi võõrkeelsed palju hoolsamad enda väljendamisel. Nad on tähelepanelikumad, hoolsamad ja märksa viisakamad enda väljendamisel. Ja ei saa öelda, et nüüd eestlased ei oska või ei taha korrektselt kirjutada. Saavad küll kui tahavad. Ja neid on ka õnneks päris palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-22 16:47
desiree
üks asi on puudulik kooliharidus ja madal inelligentsus, aga medqalil on ka teine pool - kahjuks on olemas ka niisugine puue (kirjutamispuue) nagu düsgraafia ja selle puudega inimesed ei pruugi olla intellektuaalse puudega, neile lihtsalt pole õnn osaks saada sündida 100 protsenti tervena
˅ näita rohkem ˅
2010-08-23 05:22
Jah,düsgraafia on kaasasündind puue,aga enamus düslektikuid on enda puudest teadlikud ning nad ei lase enda probleemi teiste probleemiks muutuda.Hulluks muutub asi siis,kui see puue on kombinatsioonis ühe teise puudega.Peale selle esineb ka düsgraafia omandatav vorm,mille eest pole meist keegi kaitstud.Piisab teatud kogusest alkoholist ja........
˅ näita rohkem ˅
2010-08-23 07:27
Ma tunnen kahte düsgraafikut. Nad on vabandanud, et ei kirjuta õieti. Ja mul pole selle pärast nendega suhtlemata jäänud. Ma ei pidanud siin praegu düsgraafikuid silmas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-25 16:59
minna karkasin vällja
minul vedas, sest õppisin teenelise õpetaja käeall - tassis aga pärast tunde koju mind, pakkus kapsasuppi ja seletas, irw........ja ikkagi teen veel kirjavigu, aga see tuleneb siiski juba algavast dementsusest .P
˅ näita rohkem ˅
2010-08-25 17:04
lisett- kust sa selle dementsuse said ? pole ju märgata veel
˅ näita rohkem ˅
2010-08-25 17:06
tere, minu risto, aga vot ei ütle
˅ näita rohkem ˅
2010-08-25 17:10
Ei ole eesti rahva kirajoskusel, muud häda midagi, kui et.....lohakus ja täieline tsensuuri puudus
˅ näita rohkem ˅
2010-08-25 17:13
kahju, et ei saa teiega siia lobisema jääda....lähen autot ostma...sain uhkustada, irw.....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-25 17:21
Kui ostetud saad, siis hõika ja me tuleme liikusid tegema
˅ näita rohkem ˅
2010-08-25 18:12
Naine autoga - mehe unistus.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-25 18:12
Mees autoga - naise unistus.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-26 08:10
to aikon, kui neid oleks vot vähemalt nii palju ja pidevalt, siis ehk kutsuksin ka
˅ näita rohkem ˅