Foorum
2010-08-13 07:10
Kutt kapis lihtsalt. Selliseid varjatud bi-sid (ja ka omasooiharaid) on ikka väga palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 11:36
NSM: sest kunagi ei tea, mis nende "?" kujulises peas toimub...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 12:30
Tegelt jama, et server ei suuda eristada "blokeeritud kontoga" kasutajaid, need võiks kohe kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 13:37
et ?-kujulise peaga? peab ikka kõvasti muljuda saanud olema, kui selline pea on
võib-olla sulle tundub, et on ?-kujutis. võib-olla on seal pilt ka, kuid sina seda ei näe.
kui olla natuke muljutud olekus, siis muljub-muutub millalgi see pilt ka ?-kujuliseks
kui ikka tundub, et raam on viltu, siis ei saa see pilt, mis sulle sealt paistab, ka kuidagi parem paista. nii et boom, kuida sinu nägemisega on?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 13:48
juuksur vaata oma avatari ja ütle, mis sulle sealt vastu vaatab...
oletan, et ei ole ainuke kes seal "?" näeb
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 14:39
jah, võib-olla. võib-olla seal ongi "?" mõte oli selles, et pildi puhul sa ei pruugi ka veel midagi näha ja teada, mis teise peas toimub.
vahe on selles informatsioonis, mida sa omandad. pildi puhul on sul seda rohkem kui pildita. mõni vajab pilti selleks, et midagi näha, mõni ei vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 14:46
Juuksur: Kas sul on ammu avaldunud selgeltnägemis võimed? Äkki peaks neid ärakasutama või ära kasutam?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 15:03
ma vaatasin ka siin klaaskuuli ja abrakadabra surramurra, nägin et aike klaviatuuri a tähe klahvi all on miski rupski : )
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 15:04
ei tea olevat. ma pidasin silmas seda, et inimest nägemata (st kui räägime pildist) on võimalik tema olemusest mingi pilt saada. k.a sellest, mis toimub tema peas. selleks ei pea mul ju tema pilti olema. mida see pilt muudab? näen siis paremini?
mingeid selgeltnägemise võimeid see ka ei vaja. või siis natukene. inimeste tundmise oskused oleksid küll vajalikud ja kui midagi sellest tead, siis suudad ka n-ö näha inimest teda nägemata. mulle jääb nt paremini meelde see, mida ma näen. selleks, et midagi paremini meelde jätta, peaksin ma seda nägema. siin ja selles portaalis ma ei pea midagi meelde jätma. kuni see mulle oluline ei ole, seni saan ma ka nägemiseta hakkama. ehk oli see arusaadavam
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 17:29
Mikhan...ära ironiseeri inimeste üle, keda Sa ei tunne
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 18:46
Mind küll pilt või selle puudumine otsustamist ei muuda. Mida see pilt annab? Palju rohkem huvitab mida või kuidas kirjutatakse. Ja kui jutt ei klapi ja sisetunne ütleb, et asi pole õige on ka otsustamine väga lihtne. Pilt on küll viimane asi mida mina näha nõuan.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-16 19:00
aikon, ma ei ironiseeri, ma olen ülemeelik : P
˅ näita rohkem ˅
2010-08-17 12:47
desire, kas pildita ankeet kutsub sind talle kirjutama?
eriti veel, kui ankeet on täitmata...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-17 21:21
Ma kordan siis uuesti. Mina esimesena meestele ei kirjuta. Aga kui kiri on viisakalt kirjutatud, huvitav ja sisukas siis vastan kindlasti. Pilt pole minu jaoks üldse oluline.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 03:27
Antud juhul on tegemist siiski heteroga st kui noormehele tehti pakkumine n + 2 m, pistis kisama et tema sellega nõus poleks, pigem ikka m + 2 n.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-18 10:04
Pealkirjaga, sissejuhatuse ja ilusa lõpuga kirjadel on lootust?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 19:47
Avalduse-vormis tuleb naiste poole pöörduda. Eesti Vabariik AS seaduste järgi on avaldustele vastamise kohustus.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 20:05
jah, kui sa suhtled teenistujaga ehk ametnikuga. siis on see tema ametiks ja tema teema. muidu nagu mitte.
mis puutub EV seadustesse, siis vastamiseks on 30 p. kui sellega ei saada hakkama, siis pikendatakse seda nt kuni 2 kuuni
st et vastame "viivitamatult"
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 20:14
Ma olen järelpärimistega pöördunud nii ministeeriumide kui ka riigikogujate poole, kõikjalt on vastus väga kiirelt saabunud. Kuid vastusel ja vastusel on vahe sees. Ainult hülgemöla tuleb sealt tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-24 20:23
nu, seadusega antakse ette mingi varuaeg vastamiseks. muidu peaksid nad jah kiiremalt seda tegema.
˅ näita rohkem ˅