jfjm, kas otsingumootor aitab siis? Ma ei saa sinna sisestada neid nähtamatuid niite mis on vajalikud selleks, et üldse mingi side tekiks. Ei saa panna otsingusse eluküpsust, loomingulisust, empaatiavõimet, oskust austada teist inimest, vabameelsust. Kui ka ankeedis oleks need kohad, kus seda täita saab, siis inimeste hinnang endale on tihti väga kiivas või tõlgendatakse teatud sõnu väga erinevalt.
Vabameelsuse all mõtleb mõni, et on nõus toas tule põlema panna. Minu jaoks on selle tähendus aga teadlike piiride puudumine. Mis tähendab, et lasen lainetel end kanda.
Hea näide on ka näiteks bi-mehed. Mulle on kirjutanud mitmed ja bi tähendus on seinast seina. Kes nimetab end biks, sest tema jaoks pole teine mees lihtsalt ebameeldiv, kes arvab, et võiks proovida mehega, jne. Iga inimene hindab teatud sõnu erinevalt.
Samamoodi on need volüümikad ja sportlikud. Sedasi hindab ennast inimene. Aga see kes sinu ankeeti loeb, tema peas on oma tähendus ja kujutlus nendele sõnadele. Üks inimene väitis, et kujutas mind oluliselt teistsugusena ette kuna ma profiilis panin volüümikas, siis tema arvates pingutasin hinnanguga üle. Aga see on tema arvamus, mina näe hindan end just nii.
Kui otsingusse see panna, siis tulemuseks saada ikka seinast seina inimesed.