Foorum
2010-08-11 16:39
ifim: Sul jälle õigus jah, siin ju vanusegagi sellise probleemid et, anna minna. Mis sinna veel kirjutatks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 16:41
Siin vahel kirjas ju ka riista mõõdud..eks see ole ka üks osa kehaehitusest
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 16:41
kaslane kindlasti oleks sul ka rohkem lööki, kui piltki üleval oleks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 16:42
garantiisid ei olegi, kuid tundub, et nendeta on ka tülikam. huvitav et nt välimust sinna valikutesse pandud ei ole.
kui monitoorima hakata, siis ei tea ju, mida sulle teisest näidatakse (piltidelt saad teada, aga kui neid ei ole nt). see on peamine, mida teada tahetakse. see, kas ta on selline vs ei ole, pannakse suhtlemisega paika
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 16:43
Pildi võib ju ka kümme aastat noorema panna või lausa poje või tütre oma. Elus on ikka iga sugu nalja saanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 16:45
Inimesed kellel on reaalne soov kunagi kohtuda need sellist tsirkust ei tee Ja kellel seda soovi ei ole võivad kasvõi oma loote ultraheli pildi panna....pole ju mingit vahet
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 16:47
no jah, LiliNobre pakkus nt, et tema näitab mingeid luumurde teema on ju milleski muus. selles, et valikuid on vähem kui peaks olema
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 16:53
Just! Esmavaliku tegemisel on välimusel IKKAGI suur tähtsus!
Rääkige, mis tahate.
Ja otsingukriteeriumis võiks see tõesti sees olla, kui ankeetides on see olemas ometigi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 17:03
suheldes inimesega saab kõike teada mida tahetakse kes saledat,kes volüümikat? Kui ikka kindel soov,keda ja mis eesmärgil?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 17:10
Välimus on tähtis aga inimeste hinnangud oma välimusele on ka erinevad. Vaadates mõne normehe ankeeti jääb mul küll vahel küsimus õhku, et kus see sportlik noormees siis on? Samuti olen ma näinud väga ilusaid pilte ja reaalsuses tuleb päevavalgele sootuks teine inimene. Viimastel aastatel olen loobunud piltide vaatamisest. Vähem pettumust.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 17:33
NSM- Reaalses elus tuleb ka valmis olla pettumusteks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 17:45
Arukas on vist minna kohtama ilma ette kujutusteta. Palju mis pildil oli. Reaalsus võib pakuda nii hullemat kui hoopis paremat.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 17:52
Välimus,välimuseks,aga sellistes portaalides saab hea vaatleja mingigi pildi just sellest sisemisest ilust ja kui kohtama minnes selgub,et välimus pole see mis lubati võib ka sisul mädanik sees olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 17:56
Jätkem oma kahtlused, kõhklused, mõttetud illusioonid. Igas inimese on midagi ilusat, head Se tuleb vaid leida
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 18:22
See nüüd küll väga "Sinilille" jutt.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 18:32
aikon62, keegi on siin enne ka väitnud, et otsib lihvimata teemanteid. Oi jah. Tegelt on see ilus asi olemas vaid siis kui ei pea pettuma. Siis kahjuks ununeb ilus kohe ära. Ehk siis liigne kiitlemine on väga ohtlik.
Aga nüüd küsimus, milleks seda otsingut üldse vaja on. Äkki keegi seletab mulle ka. Kas keegi otsib mingit kindlat inimest siit. Näiteks Pille, kes on 170 pikk ja kaalub 43 kilo, tal sinised silmad ja pruunid pikad juuksed jne Või mis point seell otsingul on.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 18:33
NSM...see on illuisioon, mis inimene, oma ajunatukese loonud
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 18:49
Kes on lihvimata teemand? Mul on sellest muidugi oma aru saam aga mina seda küll ei tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 18:56
Aike,kumb on parem,kas lihvimata teemant või lihvitud klaas?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:00
Teemant on tugevam,püsivam..aga lihvitud klaas...säravam. Mida hinnata...kas sära ja võltsglamuuri või ...?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:05
Kuulge mida te millega võrdlete? Klaasi teemandiga? No kuulge.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:06
lihvitud klaas on paremal.. st parem
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:16
mis sinilille jutt. Sinihabeme ikka. Igaühes on midagi kui pea maha võtta : P
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:19
Mis siin valida. Need, kellele teemat jõukohane on, eks need valivad teemandi ja ülejäänud klaasi. Ei mingit müstikat.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:32
kõik rahul
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:40
Aga kui makstaksegi klaasi eest teemanti hinda?Ja lihvimata teemanti saab alati briljandiks lihvida
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:45
Kas ikka saab ja kas ta laseb???
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:47
Saab Aike...saab...Teemant ootab ja loodab...lihvija loodab ja ootab
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:51
Eks igal omad teemandid. Mina ei pane kedagi oma pilli järgi tantsima ja bolonkad pole minu maitse. On inimesi kellele hullult meeldib teisi muuta ja koolutada on ka neid kes on seda rõõmuga nõus tegema ja nagu sa mainisid lausa ootavad. Jälle vana järeldus igale oma.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 19:57
Jaa...igale oma...Kellele üks, kellele teine...kellele mõlemad
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 20:07
how deep. mingid füüsilised parameetrid võiks otsingus olla küll, kasvõi kehakaal ja pikkus, kui muud paljuks läheks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 20:40
mikhan- kas ise ei taha miskit avastada?veidi suhtled ja saad kõik andmed näha ja teada
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 21:42
pikkus ja laius pole veel kõik, või kardad et ei jäägi enam midagi avastada, kui tead kohe alguses paari elementaarset detaili
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 22:04
Sortima pikuse, kaalu ja veel millegi järgi.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 22:15
sordid enivei, asukoha, orientatsiooni, soo, sponsorluse, tegelikult kõikide parameetrite järgi mis profiilides kirjas, peale välimust puudutavate, mis pole tähtis jätad määramata. tegelikult võiks ka saada otsida selle järgi, mida otsitakse, näiteks kui olen paks ja otsin peenikest, siis milleks mulle tulemuseks profiilid kes paksu kohe kuidagi ei taha
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 22:18
Unistada pole kahjulik.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 22:24
kah õige
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 22:27
Naistele paluks erisoovides peenise pikkus ja läbimõõt profiili. Vot see otsing läheb kõige paremini kaubaks. Mis kasu mehe kehaehitusest on kui tal seal jalge vahel õnnetus ja nukrus vastu vaatab. Näppude osavus ja keelepikkus ei kompenseeri riistvara olematust.
Kui paljast sexi otsida, siis paraku on selle mehe mõõdud üliolulised. Edasi tulevad muud faktorid. Kuna enamus mehi pöörduvadki postkasti küsimusega, lähme pooleks tunniks võsa mõõtma, siis sellise sexi puhul on vaid riistvara oluline. Pimedas võsas ma ta maalilist keha nagunii ei näe.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 23:05
Ja lisaks veel kuu keskmise sissetuleku. Kes see ikka pügikasti "Kiisuga" sexida soovib. See võiks muidugi ka mõlemil olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-11 23:24
Jumal tänatud,ma ei kuulu riskirühma.Ma igat pidi alamõõduline
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 01:24
Iseasi üldse, kui paljud siin mingeid detailseid kirjeldusi endast jätta soovivad. Väheusutav, et väikese riistaga härrasmees seda laialt reklaamima hakkab.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 01:32
Uuriks hoopis seda, et millega üldse on võimalik ennast siin reklaamida?
Kui suguelundiga, siis ikka on nilbe.
Tarkusega? (sellega ei skoori üldse midagi)
Munade suurusega/väiksusega?
Arvan, et peaks kõik lauale laduma mis vähegi on. Ka väike riist võib kellegile meeldida või väikesed tissid. Samuti ka suured riistad ja suured tissid.
Mis seal ikka häbeneda.
Võta või jäta.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 01:52
Üldiselt peaksid mõjuma julgus ja konkreetsus. Esiteks julged naisega midagi teha ja end temaga koos näidata. Teiseks suudad välja tulla konkreetse ettepanekuga, kuidas naisega õhtut veeta, ja see ettepanek ei ole liiga igav.

Üldiselt julgus ja konkreetsus peaksi töötama paremini kui mis iganes profiili kirjutatud märksõna oma füüsiliste vooruste osas (mis võib ju vabalt olla väljamõeldis).
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 07:15
Meestel on teadupärast omadus ennast "kõvemaks" meheks valetada kui asi tegelikkuses on. Olen ikka päris naljakaid jutte kuulnud kus kuskil tutvumissaidil hakkab mõni mees suhtlema. Jutt on ilus ja väidab, end olevat pikk ja sihvas ja hell ja nooh mida kõike veel. Ja siis kohtumisele tuleb 160 cm-ne, kiilaneva pealaega, õllekõhuga, higi järgi haisev ja räpakalt ja maitsetult riides isend. õnneks pole endal vajadust nii meest otsida aga olen halenaljakaid jutte kuulnud. Samas võibolla ilustab mõni naine ennast samamoodi aga tegelikult pole reaalselt kõik midagi nii "roosiline". Samas ma ei kujuta ette, et peaksin meest valima riista järgi. Isegi mul on siin luninud mõni kohtumist. Pildita tegelane. Ja siis saadab mulle veel maili peale enda riista pildi. No mida see peaks mulle näitama??? Et näen ta riista ära ja kukun vaimustunult käsi plaksutama ja torman sellisega kohtuma??? Ja kusjuures valdavalt on tegu ka täiesti tavaliste või isegi lausa koledate riistadega. Kõver, lühike ja punetava otsaga. Ausalt öelda läheb süda pahaks. Võibolla mõnele riista järgi valimine sobib aga mulle mõjub suisa vastupidiselt. Ja vaevalt ma ainus siin saidil selline olen.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 08:20
Desire777. Vaata valdav enamus kirju mis postkasti sajavad on teemal kähkukas kusagil võsas. Kui naine peaks mine n.ö tundmatuga võsavahele. Mis siis oluline on? Pole ju vahet milline ta välja näeb või kui palju tal arunatukest peas on. Ainuke asi, et see varastatud lõunapaus ei läheks aia taha. Järgi jääbki vaid varustuse osa. Või plaanib mõni neist seal romantilist õhkkonda luua. Kurat neid võsavillemeid teab.

Mind isiklikult ka nad ei huvita, sest võsavahele ma kellegagi ei viitsi minna. Uusi tutvusi kähkukatega ei alusta.
Otsingut ma ise ei kasuta. Ei näe point sellel otsingusüsteemil.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 08:51
Aga kui pööraks nüüd selle otsingu värgi nüüd peapeale?Läheb ju väga keeruliseks ja pikaks endast kõigi mõõtude ja andmete väljatoomine.Võid ju pika nimekirja valmishigistada,aga ikka võib selguda,et midagi olulist on puudu,sest kes kurat võib teada,mis kedagi huvitab.Lihtsam oleks ju välja tuua mida keegi otsib?Siis teaks kellele tasub end pakkuda.Kõige parem oleks kui otsingusse saaks siseneda kahel moel:mina valin või vali mind.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 08:57
Kes tahab leida leiab ka ilma mingi otsingu juramurata ja kel latt nii kõrgel, et ise alt läbi lidub jääbki otsima...absoluutset täiust ju pole...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 09:15
Desire777 nõus! Häbi häbi mulle, aga oli aeg kus kohtusin siin ikka väga paljudega ja ausalt, ilusaid riistu on ikka vähe! Kui tarkvara selle kompenseerib, on kõik OK, aga kahjuks käivad koledad asjad tihtilugu käsikäes!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 09:21
Apelsin,aga kaksikud on ju ikka ühte nägu Aga samas on väga harvad juhused kui kaksikud täiesti võrdsed on,ikka on üks neist domineerivam
˅ näita rohkem ˅
2010-08-12 09:37
Ikka jõuame sinna,mis mitmes teemas läbi on käinud s.o see mehe riista pikkus või jämedus miks nõutakse asju,mida loodus on enne paika pannud mehele kui ta kohtingule juba jõuab.Tark naine sellest ei tee üldse numbrit,milline see on.Paljud naised oskavad või peaksid oskama iga riista seximiseks endale sobivaks teha aga tuleb väla,et need naised,kas ei taha siin sõna võtta või väldivad seda iha üldse
˅ näita rohkem ˅