Foorum
1
2
2018-11-12 07:04
Kerjatakse siis, kui on nälg ja vahet pole mille järgi. Paraku ei mahu vip konto selliste asjade hulka, mis nälga tekitab. See oleks just sama mis Virtuaalsete lillede kinkimine. Ega ka lilli pole ilus lunida, aga mis teha, kui kosilased sellest ise aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 08:11
Sisuliselt see päevavipiks tegemine ongi virtuaalsete lillede kinkimine millest kosilased aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 08:34
On kaks iseasja, kas kinkida lihtsalt vipkonto, või teha päevavipiks.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 09:12
Mõlemaid võib nimetada virtuaalseteks kinkideks, millega reaalses elus pole midagi peale hakkata. Muidugi enamus ei saa aru sellest.
Teenusepakkujatele on iha mõistagi odavaim reklaami koht, kuid sihtgrupp suhteliselt kehvake.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 10:17
Teema ei alanud sellest, et naised kerjavad. Kirjutasin, et kasutajad kerjavad netis.
Miks mitte küsida? Eneseuhkus ei luba küsida/manguda/kerjata asja, mille jaksan ka ise omale osta. Ja see käib nii söögi, joogi, VIP konto, tasulise seksi, kui kõige muu kohta. Kerjamine ei pea olema ainult söögiga seotud.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 11:21
Aga kui naine ütleb, et talle meeldib, kui lilli kingitakse, kas see on ka kerjamine?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 12:02
Minu arust ei ole selles midagi imelikku, kui inimene on oma kontol märkinud, et soovib VIP'i. See rida on niikuinii kontodel olemas: tee sellele kasutajale kingitus. Kõneaja küsimine on miskit muud juba. Selle kohta ma arvan sama, mida Keprik mainis üleval pool, et pigem ülekavaldamine ja pettus. Kuigi jah, ma täitsa usun, et on inimesi, kellel pole mingi moment üldse raha ja ei saagi ise laadida.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 13:29
Tegelikult ainukesed tõsiseltvõetavad kerjused ongi siin ju nikunäljased mehed. Naised ei kerja. Muidugi siin on teatud hulk teenusepakkujaid, aga nemad ju osutavad teenust, mille eest saavad raha. On ka libateenuse pakkujaid, aga ka see pole kerjamine. Suurem osa naistest lihtsalt lõbustab ennast nende meeste kulul, kes on puuduliku suhtlemisoskuse tõttu end siin narriks teinud.
Kõige hullemad kerjused ongi just need, kes käivad siin virisemas, et naised ei taha tasuta kepp anda. See on ju põhimõtteliselt sama, kui sõimata kerjuseks barmeni, et see tasuta viina ei vala.
Iga naine annab tasuta, kui ta leiab, et mees väärib seda. Tuleb ainult selle tõestamisega vaeva näha. Kui ei suuda, siis järelikult pole sa see mees. Süüdistada saab ainult iseennast ja tihti pole mõtet ka seda teha, sest asi on ka maitses.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 13:38
Teema ei alanud küll, et naised kerjavad. Ma mingis varasemas postituses ütlesin jaa, et nii teema algas, eksisin. Vabandust.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 16:14
See teema algataja keegi tähendab ju naisi, sest vähemalt kirjade järgi on tegemist heteromehega, kelle huvigrupi moodustavad naised.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 16:19
violiina: vaata teemat, seal on kirjutatud naiste vip kontode kerjamisest. minule kui mehele on see tõesti nõme. keegi tuleb kerjab minult vip kontot või nagu osad naised lubavad ainult siis vastu kirjutada kui ta vipiks tehakse.

ää küll minul pole sellest lõppeks mingit otsest muret, sest kui juba vip kontot kerjatakse, siis kerjatakse lisaks kõike muud juurde.

kui sulle ei meeldi meeste seksi kerjamine, siis tõesti miks oled siin lehel? aa ok, sa ju otsid sponsorit, sa müüd ennast ja kui mehel on raha, siis pakud seksi, aga kellel pole, siis nad tüütavad sind. arusaadav, ainult ma ei saa aru miks sa loodad kõigilt meestelt sponssi? sa ei jõuaks ju kõiki läbi nagunii töötada. tundub, et su äril vist ei lähe hästi kui nii tige oled, raha puudus teeb alati naised õnnetuks ja kurjaks.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 16:26
Üldiselt viimase tervise blaaa blaa uuringu järgi ainult 26% eesti sekstöötajatest kasutab kondoomi ja peaaegu 50% on juba nakatunud HIV. Kui lugeda ihas naise kontolt sponsi soovi, siis HIViga tutvuse tõenäosus ongi 50%. Minujaoks piisab kui ükskõik kui ilus naine siis kasvõi korraks end sponsi otsijaks märgib, siis ei aitähh, tänan
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 16:47
Pangakaart, teema algatatud ei ole, et naised kerjavad, see muutus siin postituste käigus... ja mina mainisin ühes oma postituses, et naised kerjavad, seepärast siin vabandasin teemaalgataja ees, et eksisin.
Vat olen ikka edasi siin lehel. Kui sa mu postitusi loeks mõttega, siis seal on kirjas, mis on olnud. Nüüd ma kasutan VIP konto hüve, et ma saan suhelda sõbralistiga ja mingit nõmetsemist enam postkasti ei tule.
Loomulikult ei pea sponsiotsijatega suhtlema, aga palun väga. Ma pole seda sinult oodanudki.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-12 16:55
No iseenesest mõista kui inimest ei tea ja kisub seksile tuleks ikka kondoomi kasutada,, ma arvan et välja minnes on igal mehel kondoom kaasas
˅ näita rohkem ˅
1
2