Foorum
1
2
2018-11-08 16:35
Lähed bussijaama, seal seisab keegi käsi pikalt ees ja küsib pileti raha. See on kerjus.
Lähed mõnele iha.ee kontole, seal keegi palub ennast VIP'ks teha või kõne aega kanda või ... . See on kaasaegne kerjus.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 16:56
Ära mine siis kellegi kontole. Bussijaamas tahab kerjus raha ja kui sul on hea süda, siis sa annad heateo pärast, miskit vastu tahtmata. Siin sa lähed kellegi kontole, et ise ka midagi saada. Minu kogemused on, et pigem mehed käivad siin seksi kerjamas, tahtmata oskamata eriti vastu pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 17:06
Eks see VIP i ja kõneaja teema kahtlane on kohati. Aga väga paljud käivad ka ainult piltide peale või lolli ila ajamas ja pihku löömas.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 20:56
No see leht siiski on sellise suunitlusega, et teineteise kontodel käimine täiesti tavaline tegevus. Kerjaminebon siiski millegi nurumine, mida sa ise ei saa/taha osta. VIP konto maksab raha. Kõneaeg maksab raha. Konto vaatamine või mitte ei puutu asjasse. Pannes info oma kontole kõike teavad, et seda käiakse vaatamas. Tasulise seksi nurumine käib kerjamise alla. Tasuta seksu nurumine käib juba päriselus saamatuse alla.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 21:43
Ma vist saan õieti aru, et ainult vaatamise peale keegi sulle kirjutab ja nurub VIP'i ja muid asju..... See on imelik jah, aga miks sellele reageerida. Selle pärast mulle endale meeldib VIP konto, et ei nähta, kui ma kellegi kontot olen külastanud. Varem, kui ise Vip ei olnud, siis tõesti piisas, kui kellegi meesterahva kontole silma peale viskasin, arvati kohe, et seksi tahan just temalt. Ps. ma ei ole ise nurunud, aga on olnud situatsioon, kui mind tehti vipiks, ilma enne suhtlemata... tegelikult olin meelitatud sellest (tähelepanu omaette). Eks siin need nurumised ja kerjamised käivadki saamatuse, oskamatuse, kogemuste, elu- eeskujude jne... alla.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 21:53
Kerjus on ka inimene... ei pea andma, kõigile ei saagi anda
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 23:32
Vip konto kinkimine maksab 3,20€. Teisipäeval, minnes kohtama enda südamedaamiga, ostsin roosi, mis maksis 2,50. See polnud kõige kallim, aga just selline, mis mulle meeldis. Oleks selle hind olnud 5€ oleksin ikka ostnud. Seekord oli tegemist ammuse tuttavaga, aga selle roosi oleksin ma ostnud ka siis, kui oleksin läinud esmakohtingule suvalise iha naiskasutajaga. Ja just kohtuma, mis ei tähenda ilmtingimata keppimist. Mulle lihtsalt kunagi ammu õpetati, et õige mees teeb nii.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 23:38
Härra J, tänapäeval on "õiged mehed" need, kes lubavad oma südamedaame ikka korterite, autode ja hiiglaslike rahasummadega toetada, kuigi virtuaalsusest nende pakkumised kaugemale reaalsete tegudeni ei jõuagi.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 23:43
Vana karu enam uusi tantse ei õpi
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 23:44
Selliseid vanu karusid oleks praeguses maailmas tunduvalt rohkem tarvis.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 23:46
jfjm:
Ja just kohtuma, mis ei tähenda ilmtingimata keppimist. Mulle lihtsalt kunagi ammu õpetati, et õige mees teeb nii.

Mu sõbrale ütles vanema nii: Kui sa naist esimesel kohtumisel voodisse ei saa, siis ei saa sa teda kunagi.
Mõni üksik naine keda ma esimesel kohtumisel pole voodisse saanud, ei ole ka edaspidi. Niiet õpetus peab paika.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 23:52
Qwerty, sa tabasid tahtmatult naela pead.
Ma nimelt kingin esmakohtumisel lilli ka sellistele naistele, kellega mul pole plaaniski voodisse minna.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-08 23:56
Oma praeguse naisega keppisin ma ka esimesel kohtumisel ja kepin siiani. Alati mõtleb mees ka esimesel kohtumisel keppimisest. Mis mees see selline on kes nii ei mõtle. See on meestele juba omane.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 00:07
Ja lilli pole qwerty kinkinutki
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 00:12
Lilled on peenral kordades kenamad kui paar päeva vaasis.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 00:14
Sel juhul kingi potilill
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 00:15
veel ullem varjant. Mul peenral roosid siiani õitsevad.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 11:55
Nende lilledega kohtama minemine on nii ja naa, toon mõned näited elust. Lähed tundmatuga kohtama, kui pole enne näinud, siis lepitakse tavaliselt kokku, mis värvi riided seljas jne. Seisad siis lilledega ja ootad, lõpuks läheneb naisterahvas, kel hoopis teist värvi riided ja ütleb: kui sa poleks mulle meeldinud, poleks lähenenud, oleksin lihtsalt mööda läinud. Teine näide: kuskil töökollektiivis naised loevad kuulutust, huvitav, kuidas see mees välja näeb, üks määrab siis kohtamise ja naised tulevad kambaga lihtsalt möödudes vaatama, milline see mees on, kes kuulutab ja sa jäädki totralt sinna oma lilledega seisma. Kolmas juhus, kohtama on kutsutud naise koju, võtad roosi kaasa, mis üleandmisel lihtsalt pannakse, kui formaalne asi, mingile lauakesele, mitte vaasi jne. Seega, ei mingit lille tundmatuga kohtumiseks avalikus kohas.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 13:57
Tõepoolest, ühtki sellist olukorda ju ei juhtuks, kui oodata ilma lilleta
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 14:14
Julge hundi rind on rasvane. Mõnikord võib ju ka haavleid täis olla, aga kas on mõtet seda pikalt põdeda. Mis ei tapa teeb tugevaks.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 14:16
Qwertyl võib muidugi veits piinlik olla, kui ta on kohtamisele terve roosipeenra kohalevedanud ja siis selgubki, et oli tillikas
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 14:21
Niimoodi suudad ainult sina oma väikse ajuga mõelda. Kusjuures ootasingi selist reaktsiooni.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 15:04
Gwerty112 läheb tillipeenraga
˅ näita rohkem ˅
2018-11-09 16:57
Sulle tooks alati
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 13:20
violiina: mismoodi need mehed seksi kerjavad? kui sa soovid peale seksi midagi lisaks saada, siis on see juba prostitutsioon.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 13:42
Las olla siis, ega see pole keelatud. Mul ei ole alati sponsi otsimist märgitud ja postkast on avatud olnud, ma ei viitsi seda seletada siin pikalt, mis siis toimuma hakkab. No tõesti.. naine peab olema ilus, seksika pesuga, omama pinda ja ootama, kui mingid suvalised joped ennast rahuldada tahavad.... ja ei jäeta rahule. Krt, välimuse eest hoolitsemine maksab ka raha, millest siin väga paljud aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 14:17
???? meestel ju välimuse hoolitsemine maksab samuti raha, ometi sa ei sponsi mehi. okei, kui sind huvitab seksida raha eest siis mul ei ole selle vastu midagi. aga kuidagi tüütu on see kerjamise jutt või see hala kuidas ei osata tussi teenima panna.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 14:36
Ma isiklikult pole eriti kellegile kirjutanud esimesena... vahel mõnele kuulutusele vastanud. Aga suht tüütu on ka see jutt, et mis te siin lehel olete naised, kui te keppi ei anna.( nagu kõigile w, kui küsitakse ilma pikema jututa )
Ja üldiselt ei peaks olema kellegi asi, kuidas mina oma elu elan, kellega suhtlen, kuidas suhtlen. On ka suhteid, kui naine sponsoreerib meest, igal oma valik, kui osapooled rahul on.
Ah see juba teemaalgatusest väljas.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 14:37
Kas sa kohtad tihti naisi, kes midagi lisaks ei taha. Et astud uksest sisse, ja naine naeratab tänulikult
˅ näita rohkem ˅
2018-11-10 14:53
See, kes midagi saada tahab, peab ka olema valmis midagi vastuandma. Sellist meest, kes suudab igale vastutulevale naisele rahuldust pakkuda, pole olemas. Aga kui tahad vähemalt üritada, siis tuleb alustada meeleolu loomisest ja algatuseks on lilleõis väga sobiv. Ja kusjuures see ei kehti ainult seksi kohta.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 16:00
violiina: no muidugi sa ju ei kirjuta esimesena sest sa tarbid meeste tähelepanu ja soovid lisaks raha
kuigi võiks ju vastupidi olla, kirjutad ise meeldivale mehele ja seksite nagu meeldib, kui seks on oluline. noh, ok naiste jaoks seks pole elus oluline, seks on vahend millegi saamiseks. ääküll, aga miks siis viriseda selle meeste seksi kerjamise üle, sa ju ise vabatahtlikult oled siia lehele tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 16:26
Teema algas, et naised kerjavad. Mis siin on normaalne, et ainult mehed vinguvad naiste kallal või? Kas ma olen sinult raha küsinud, et ma sulle ette jään?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 16:27
no aga naised kerjavadki VIP kontot, loe ise ankeete. ette jääd oma rumala jutuga, muud midagi
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 16:29
kui sa ikka suguelundid (rinnad) pildile paned, siis tullakse seksi küsima, sest ise afisheerid sellist käitumist. pole ju raske 1+1 kokku liita või mis?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 16:32
Ehe näide jälle, et naised, naised, naised on nõmedad ja ainult mehed siin kõik sellised normaalsed, et peaks kohe kiljuma ja põlvili langema, kui seksi tahetakse.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 16:40
Kle, mul on ka ilma pildita see konto olnud. See sait on sellinne, et nii või naa tullakse küsima... asi on selles, kes ja kuidas küsib. Loe eelnevaid postitusi. See on siiski seksikate inimeste kohtumispaik aga ei peaks tähendama seda, et kõik saavad või kõigile antakse.
Sa oled ka ilma või , et virised siin? Küsi siis järgmiselt, ega kõik ei kerja ka.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 17:06
Pangakaart, sinu jutust jääb mulje, et sul on sellised naised olnud, kes ei taha ei ühel ega teisel viisil tähelepanu.. Võimalik, minu jaoks mõistetamatu. Nüüd oled sellises maailmas, kus naised vajavad tähelepanu. Vbl oli varem nii, et naised jooksid sinu järel... ajad muutuvad.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 17:08
Aitab küll violiina siin toladega vaidlemisest. Teeme parem kotlette.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 17:17
Aitab jah Teritasin keelt... teen siin mõnest kotlette veel. Tegelt ma hakkasin veganiks
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 17:18
Veganitel on omad kotletid.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 17:31
Naine vajab tähelepanu ja mitte vaid sellist, et näed tema tisse ja vittu. Tuleb ka tähelepanna millest ta räägib. Kuigi paljud naised põevad kroonilist mölapidamatust, tuleb oluline jutust väljanoppida ja kõrvataha panna. Muidu võib juhtuda, et pakud kolm korda taimetoitlasele liha. Kui keppi tahad, siis tuleb naisele öelda, et ta on ilus, mitte et teda saaks ilusaks teha.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 17:45
Liitud ka jott kotleti valmistajatega?
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 17:52
Sorry, ma just tõusin lauast. Aga õpetada võin ju ikka
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 18:05
Öpetajaid on siin piisavalt.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 21:12
Palju mul neid nn. suguelundeid siis siin näha on Seksikate inimeste kohtumispaik. ???
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 21:20
Võtad omale kasutajanime "Pangakaart" ja oled frustreeritud, et keegi seda rahaga seostab???
Ja miks mitte küsida nö tasuta vip-kontot..kes tahab teeb selle..
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 21:55
Pangakaart ju igast praost läbi ei lähe... milline frustratsioon.
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 22:19
Uuemate kaartidega ei peagi ju praoni jõudma
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 23:05
No seda muidugi väikse mate väljaminekute korral, et suuremat summat saada, tuleb ikka pillu pista
˅ näita rohkem ˅
2018-11-11 23:59
No samas selleks, et suuri summasid saada, võib ka lihtsalt tähelepanelikult kaarti lugeda, meelde jätta ja siis õigel ajal meelde tuletada ning kasutada selle kaardi tarkust, et saada. Või siis kohe kaardilt jutt maha lugeda, kohe netti panna ja loota, et midagi tuleb sealt, kui limiiti on.
˅ näita rohkem ˅
1
2