Foorum
2010-08-09 20:03
Maailm muutub, muutuvad ka suhtumised teatud asjadesse. Mina olen moeajalugu õppinud. Ehk teate teiegi kuidas või mismoodi vanasti ujumas käidi. Ja kui seelikud läksid lühemaks juhtus kunagi ka selline asi kus need palgatud modellid kes tänavatele moodi näitama saadeti said solvangute, sõimu ja koguni vägivalla osaliseks. Tänapäeval käi nii miniga kui tahad. Dekoltee võiks vabalt ka nabani olla ja rannas... nooh saite isegi aru mida ma silmas pean. Sama on ka kõige muuga. Mis kunagi oli totaalne tabu on nüüd täiesti normaalne nähtus. Alles hiljuti (vene ajal) oli suhtumine, et eneserahuldamine on niivõrd suur hälve ja hirmutati igasugu jõledate asjadega ( a la lähed peast lolliks ja mingi puue tuleb ja mis seal kõik nimetatud oli).
˅ näita rohkem ˅
2010-08-10 09:55
Tegelikult ei ole eelarvamused ja selline sõimamine omane ainult heterodele vaid ka gayd, lesbid ja muud kõik teevad seda. Loogika järgi arvaks ju iga hetero, et seksuaalvähemused peaks kokku hoidma aga sellest on asi kaugel, lesbi sõimab transusi, gay sõimab lesbisi, transud näitavad näpuga gaydele ja lesbidele...jah enamiku seksuaalvähemuste hulgas valitseb vaikiv näpuga näitamine ja omavaheline võitlus, et kes parem ja uhkem aga on ka neid kes avalikult võtavad sõna omataoliste kohta. Näiteks on olemas ikka täitsa segi lesbisi minu arvates kes on nii õhku täis ja sõmavad ja annaks pikki lõgemeid ka oma kaaslesbidele...exole. No kurat aga see on nii...! Ma ei tea mis võimuvõitlust peetakse aga tunnistan ausalt seepärast olen püüdnud rohkem hoiduda heteorde ja bi seltskondade poolele kuna see omavaheline kiskumine mis seksuaalvähemuste vahel toimub on ikka päris räme minu arvates. Ma proovin suhtuda neutraalselt kõigisse aga olen väga vähe võtnud omaks gaysi, lesbisi ja ka teisi transusi....lihtsalt liiga palju seljataga rääkimisi, nihverdamisi ja võltse inimesi liigub nende seas. Jumala pärast ärge mind nüüd vihkama hakake mu kaaskannatajad vähemused aga teie seas on liialt palju klatsi mida mina ei talu ja seepärast suhtlen vähestega teie seast sest ma läheks täitsa hulluks peast kui peaksin selle klatsi sees olema ja kuulma lollusi ja ajuvabadusi. Seega ei saa öelda, et normaalsed ja kenad on seksuaalvähemused, samamoodi debiilikuid on ka mitte vähemuste seas...seega kõik on individuaalne ja maailmapilt ja maailmavaade ei sõltu seksuaalsest suunitlusest vaid sellest inimesest endast, tema haritusest jne. Ma loodan, et see jutt ei jäänud päris segaseks ja sain öelda enam vähem asju nii nagu ise näen ja tunnetan ning loodan, et selle jutuga viha ega solvumist ei tekitanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-10 10:10
erinevad tõed,ja erinevad vaated.muutused toimuvad kiirelt ja ühiskond aeg ajalt ei olegi kõigeks valmis.Kõik sõltub inimesest endast.kui ikka oled mingi jobu siis pead ka samaväärset leidma. Olen õnnelik sest oma sõprade hulgas erineva sex suunitlusega inimesi ,kelledel omad arvamused ja tõekspidamised elust. Ja ei ole vaja enda arvamusi,oma tõde kellegile peale suruda. inimene on inimene,kas lesbi ,gay või hetero.
˅ näita rohkem ˅