Foorum
2010-08-08 13:37
lisett-miljonite dollarite eest ma paneks vanakuradi vanaema ka ära pead luba kellegile anda,sest seda endal vaja,kui mitte muuks siis oma igapäevaseks eluks ikka.naudime elu ja hoolime sellest mis meil on
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 13:52
pole mul mingit pead enam vaja, kui kallile inimesele liiga teen....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 13:55
Lisett,Näed nüüd ise,et tõekspidamine müüdamatusest tugineb vaid hinnapakkumise puudumisel.Kui see õige hind tuleb,siis sa ka nõustud,aga mis edasi saab,seda võib vaid oletada,sest see võib su elus nii mõnedki asjad peapeale keerata.Parem on sellistest võimalustest mitte mõelda,aga kas ka tõekspidamiseks nimetada?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 14:06
To lisett: Mina ei dikteeri kellegi elu. Seni kuni keegi mulle oma arvamust peale suruma ei hakka on mul täiesti ükskõik kes mida kuskil teeb. Samas kui keegi tuleb õpetama/ targutama/näägutama kuidas mina elama peaksin siis rüdan vastu. On olnud ka mul selliseid juhuseid ja jutt jumala õige aga nende endi elud on kaugel normaalsusest (ma usun, et ei pea siin rohkem näiteid tooma ja kõik said aru mida ma silmas pean). Tõstatati teema, ma avaldasin oma arvamust kuidas mina asjasse suhtun. Ja see polnud mõeldud targutamise, irisemise või õpetamisena. Huvitav, et mu kirja just sedapidi tõlgendasid?!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 14:17
nu rakendame omi tõekspidamisi siis selle ajani, kuni meist dollarimiljonärid saavad ja siis muudame neid ja siis uued tõekspidamised....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 14:27
Nii, et ütlemine me kõik oleme müüdavad, mõnel on ainult kõrgem hind?
Oot aga mul jäi nüüd midagi segaseks (tegelikult olen süüdi, sest ei viitsinud kõike selle foorumi teksti läbi lugeda). Teema ju oli algatatud teiste inimeste eludesse sekkumises ja selle korraldada püüdmises. Et on inimesi kes arvavad, et ainult nemad teavad kuidas on õige ja kõik peavad nende põhimõtete järgi elama. Ja mis sellistest arvata. Mina vastasin sellele küsimusele (avaldasin oma arvamust). Nüüd tundub aga, et teema on arenenud juba selleni kus arutatakse kes mis hinna eest oma põhimõtteid muudaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 14:54
Tahtsin tõestada seda,et kaugeltki mitte kõik meie tõekspidamised,mida me ka teistele soovitame,polegi nii vankumatud.Ja need kes siin triste elusid korraldavad võivad käituda teatud tingimustes täpselt samuti või veel hullemini.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:01
kui teema end ammendab, siis hea ju tasapisi teisele teemale üle minna....keda aga ei ammendanud, küll see teema uuesti tõstatab ja seni, kuni surmajuhtumeid ei esine kõrvalekalletest, siis vaevalt ka kontroll tõsisemaks muutub....
ma olen jälle armunud, aga ma ei viitsi eraldi teemat teha ja ega see ei huvita ka kedagi , aga ma ei saanud ka ütlemata jätta, irw....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:02
Kuidas siis muidu..ikka igal asjal on oma hind ...ihas paistab see hästi välja.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:03
Igaüks elab ise kuidas soovib. Mul on küll kõigest oma arvamus aga igaüks otsustab ise kuidas elab. Pole minu asi õpetada kuidas peaks elama. Ma pole kaugeltki arvamusel, et just see elu mis mina elan on ainuõige. Aga see mis jfjm viimases postituses kirjutas on sulatõsi. Huvitav on ainult see, et ta seda veel tõestama pidi. Me kõigi arvamus millestki muutub elu jooksul. Milleks siis raudkindlalt teistele pähe määrida teooritat et vot nüüd see ongi ainuõige. Mingi hetk hiljem ei ela ta ise ka oma kehtestatud reeglite järgi ju.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:14
mis kuradi õel pähemäärimise jutt - ongi ju nii, et igal oma arvamus asjast - ega siis selle avaldamine ei tähenda seda, et seda pähe püütakse määrida....
mu ainus soovitus pool naljaga pooleks oli see, et ela nii, nagu õigeks pead.......
jfjm - kes korraldab kelle elu???
ja muide - reeglid on lollide jaoks välja mõeldud....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:27
Ma pole eelnevat korralikult läbi lugenud. Kas sa lisett korraldad kellegi elu? Või miks sa ennast puudutatuna tundsid? Ma ei pidanud ju konkreetselt mitte kedagi siit foorumist praegu silmas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:29
Lisett,kas Risto tegi lõpuks ettepaneku
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:38
eiiiiiiiiiii - ma tean küll, et ta minusse armunud, aga ta ei muuda omi eelistusi - las kannatab, icccc....ja pane tähele, ega ta ei julge seda tunnistada ka - nagunii hakkab salgama ja mind maha tegema
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:42
lisett- ei tee ma kedagi maha eelistusi on raske muuta,kui ikka noored mehed külla tulevad.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:45
Mis põnev tedremäng siin käib
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:50
risto - ei tule noored mehed külla - tuleb ainult üks noor mees külla.....
desire - jutt käib minu eraelust - ma ju avaliku elu tegelane...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 15:59
Kas sa muidu lisett oled ise rahul sellest avaliku elu tegelaseks olemisest?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 16:15
to Desire777, mul jah see täitsa savi, sest, mul pole midagi häbeneda, ega ka varjata - oma armuelu ma nagunii avalikkuse ette ei too - see, et ma armunud olen - pole mingi häbiasi ja kui tekib armastus, siis ka sellest võin maailmale hõisata - seksikorrad ja nii edasi jätan nagunii enda teada......
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 16:33
No küll sul lisett on ikka elus vedanud. Kohe hää miil kugeda. Kuid ega samas isegi kurta või.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 16:34
kuulda oli see sõna, kuumus mõjub. Andesta
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 16:39
aike, kus Sa mu vedamist näed - tead ju küll, et mul väga halbu päevi olnud ja midagi kindlat pole ka tuleviku kohta veel, aga lootma peab ja ikka parimat....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 16:45
Armastus on olemas,peaasi,et õhku jätkuks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 16:52
Meil kõigil on midagi varjata. Sa ise ka (lisett) tunnistad, et sul on asju millest sa kõva häälega kõigile ei hõiskaks. Minul on ka selliseid asju. Aga mismoodi sa sel juhul avaliku elu tegelane oled? Ok see nüüd rohkem privajutt juba. Aga ei saanud küsimata jätta.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 18:06
see avaliku elu tegelase jutt oli ka pool naljaga õeldud, aga ma olen ju suht avalik tegelane siin juba, irw...aga tunnen kuidagi hästi end siinses seltskonnas ja kui oled üksi, nagu mina, siis hea teiega möla ajada .DDDD
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 18:21
No ma ka üksi. Vähemalt hetkel. Ja kui vahepeal igav käin siit foorumist ka läbi. Ju on mul ka veel aega siis veel liiga palju käes
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 18:25
ja kõik inimesed seksivad, nii et häbeneda pole siin ka midagi ja pödeda.....
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 19:04
lisett-oleme juba mõndagi teinud ja põdemiseks,häbenemiseks lihtsalt ei tohi jätta aega. aeg tuleb kasutada ära meeldivateks tegevusteks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 20:10
Vaevalt siin ihas eriti palju häbenejaid või põdejaid on
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 20:12
Pigem need ÕPETEJAD on inimesed, kel endal elus halvasti läinud ning püüavad enda kibestumist teistele moraali lugedes vähendada.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 22:20
Desire777. Kusjuures päris paljud häbenevad ja põevad siin. Üks lihtne asi mida tihti häbenetakse on orientatsioon. Kirjutab inimene kellel profiilis hetero ja jutu käigus, et ta täiesti 100% bi on ja seda mitte vaid fantaasiate tasemel vaid üsna reaalsete kogemuste näol.
Küsin, et miks siis profiilis teisiti märgib vastab, et häbeneb seda.
Seega, siin ikka seda häbeemist kohtab päris palju. Eks see tule sellest, et need kelle sexuaalmaailm veidi laiem ja eripärasem on kohe üldsuse põlu all ja vähesed kannatavad selle perverdiks sõimamise välja.
Seda teise inimese vihkamist on ikka väga palju ja kummalisel kombel ka sexisaitidel, kus peaks justkui veidi tolerantsem seltskond olema.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-08 23:07
NSM-olen sinuga täielikult nõus. kui julged olla veidi avameelsem,siis selle tõestuseks on postkasti tulev materjal- millest seda tolerentsust nii väga ei kohta küll
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 07:17
..isegi mina, kes usub ainult armastusse, ei põlga inimesi nende soolise kuuluvuse - eelistuste jne. pärast ja isegi neid mitte, kes iga päev partnereid vahetavad....kui mu usk armastusse kaob, siis saab ka minust päris lahke naisterahvas, irw - kuniks elu.... , aga kohtinguteks loa annaksin ikkagi aint nendele, kes võtavad naist aga mitte ei luni naist - seda viimast kohtab iga päev ja vahel mitmeid kordi.....mehed võiksid kõrvataha panna, et mingi kepi anumine võtab igasuguse seksi isu ära selle inimesega...

lolliks läinud - kuumus
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 08:01
Kuldsed sõnad persoon1979. Ma olen sinuga 100% nõus. NSM ka sul on õigus. Hakkasin pisut mõtlema sel teemal ja tõepoolest häbenevad päris paljud oma tõelist huvi või orientatsiooni. Ühesõnaga siin on päris palju rahvast kes veel niiöelda kapis. Seda saab ju väga hästi häbenemiseks nimetada. Ma loodan siiski, et ka meie inimesed lähevad tolerantsemaks ja ei kuku kohe silmi pööritama või kividega loobima (viimane on kujundlik väljend). Kui midagi tolerantsuse osas paraneb, julgevad ka paljud veel kapis olevad välja tulla. Mina olen juba aastatega "paksu naha kasvatanud" ja ei häbene öelda mis mu huviks/ hobiks on. Samas töökaaslastele või tööandjatele ma seda küll ütlema ei hakka. On inimesi kes parem kui ei teaks sellest. Ja lisett. Mulle meeldis sinu postituses väga see mis meeste kohta kirjutasid. Sexi anuvad mehed võtavad tõesti igasuguse sexi isu ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 08:42
Paadunud ateist,nagu ma olen,aga jälle lähen piiblist abi otsima Seisab seal ju kirjas,et kivi visaku see,kes ise patust puhas.Aga kõigeraevukamad kapist väljujate loopijad on just need,kes püüavad iseenda sama soo iharust varjata.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 08:57
Vaenlase võitmiseks, peab tundma tema psühholoogiat . Nii et Jfjm...pole midagi imelikku, kui pöördud aeg ajalt piibli uurimisele
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 09:16
Mis kibestumist siin varjata..lihtsalt vahel ei sallita teisitimõtlejaid.Kui mul kirjas kontos hetero siis ma olen see elu lõpuni ..aga ikka vahel püüab keegi midagi muud välja pakkuda...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 09:50
Eks nad seetõttu pakuvadki, et paludel on kontol kirjas üks ja tegelikult ollakse muud. Eks vääriti mõistmine jne tekitab selle segase olukorra. Nii nagu siin eelpool on öeldud, on paljud inimesed kapis.
Ütleme nii, et mingi aeg oma elus kerkis mul pähe mõte, et ka eraelus astun julgelt sammu ette ja tulen n.ö rivist välja. Las inimesed teavad mida ma mõtlen ja täiesti normaalseks pean. Pinnas oli selleks väga soodne, sest töötasin sellises ettevõttes kus on päris mitu avalikult n.ö teisitimõtlejat.
Ainus põhjus miks ma seda avalikult pole teinud on oma lähedaste – õed/vennad, emad/isad jne säästmine. Mind jätab täiesti külmaks see näpuga näitamine. Mind inimeste arvamus kes pole minu jaoks arvamusliidrid ei huvita. Samas ma ei soovi, et keegi mulle kallitest inimestest peaks minu pärast kannatama. Inimeste õelus langeb ju nende peale.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 09:59
mul ainult tytar veel ja tema ka suht vabameelne ja ka koerust täis, kui tarvis......
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 10:39
Mina kui 100% hetero pean oma arvamuse maha suruma? Nii pea kui ma seda valdan olen ma vihkaja, kitsarinnaline, mitte tolerantne ja jumal teab aju hälbeni välja. Mina ei tohi öelda et, hakkan geisid siis mõistma ja pidama võrdväärseteks heterodega kui pärka on kusagil anatoomia õpikus tunnistaud suguorgniks. Mina pean olema tolerantne sest muidu muutun ma n.n. moraalijüngriks või õpetajaks.
Tänan ei. Ma ole halb inimene ja ei suuda mõista neid kes sellisele geeni "kääksatusele" takka kiidavad ja neid veel imetlevad. Ei ma ei hakka nende geide ja lespidega sõdima aga olgu ja elagu aga jätku teised rahule. Mis mõttes rahule? Rahule s.t. ärgu kujtagu ette et, nendest võiksid saada ametlikud laste adopteeriad ja et, nad suudaksid mängida täiusliku abielu. Elagu ja olgu mul savi aga ärgu käigu ja hädaldagu mööda maailma. Sajandeid on neid olnud ja rahus oma tegemisi toimetanud, meie heterotega kõrvu, pole nagu midagi hullu olnud. Nüüd äkki nagu lolliks lännu. Palju sel tõesi geeni veaga on ja palju neid kes tähelepanu vajadust rahuldavad on ise küsimus.

Mis aga puutub konkreetselt teemasse siis nein n.n. häid inimesi kes teavad ja õpetavad on minu silm näinud ja kõrv kuulnud ikka mittu korda. Kuulan nad viisakalt ära ja siis ütlen ainult. Tänan arvamuse avaldamise eest aga seni kuni sa pole omanud võimet minu kehas, minu tunnete ja arusaamadega elada jää vaikima. Mina pean oma elu ise elama. Tänan et, arvamust avaldasid, teisiti seda tõlgendada on võimatu aga nüüd lasejalga ja et, ma Sind kunagi ei näeks ega kuuleks. Rahu saabub hetkega, võib täiesti kindel olla tagasi ta ei tule kohe kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 11:31
Aike, sa oled sama äärmuslik kui need homod kes praalivad. Mina ei ole mees ja seega pole ma guy aga samas on mul paar sellise sexuaalse eluga sõpra. Inimesena on nad toredad, vägagi. Kusagil nad praalimas ei käi ja käituvad nagu normaalsed inimesed.
Ma arvan, et igasugune äärmus on kole.
Oma tekstis ei pidanud ma silmas omasooliste vahelist sexi. Vaid igasugu n.ö erinevate naudingute huvilisi. Seal juures BDSM, SM jne Neid, kelle jaoks on erutav kõik see mis jääb klassikalisest kolmel põhipoosil baseeruvast veidi välja.
Hea näide on siin see foorum. Võtad fantaasiate teema lahti ja pole seal pea ühtegi teemat, kus keegi ei nimeta antud fantaasiat perverssusesks. Vot seda pidasin ma silmas. Mitte omasoolisi vaid. Kõiki neid, kes natuke teisiti asju naudivad.
Ka mina olen üks neist pervertidest, kellele meeldib oraalsex, anaalsex, erinevad rollimängud ja palju muud. Mina ei vaja kellegi poolehoidu.
Seega, sa Aike ei pea arvamust minust maha suruma. Kui olen sinu silmist pervert. Jäägu Sulle Sinu Arvamus. Aamen!

Mina ei vihka kedagi. Seetõttu pole mul ka vaja kedagi perverdiks sõimata. Lihtsalt on asjad mis mulle sobivad ja asjad mis ei sobi. Mis sobivad, nendega tegelen. Ms ei sobi, sinna oma nina ei topi. Kui keegi pakub seda, keeldun viisakalt.
Kui keegi sõimab, siis suhtun temasse kui alaarenenud indiviidi. Minu reegel number üks, kui inimeses puudub viisakus, siis on tal lihtsalt geneetiline hälve. Ja kui inimene on sündinud geeniveaga, siis mis ma temaga ikka teen. Ei hakka teda värdjaks ometi sõimama. See poleks enam minu poolt viisakas.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 11:52
No näed, mida oligi vaja tõestada. Avalda oma arvamust ja kohe oled vääriti mõisteud. Selleks olin ma täiesti valmis.
Minuga on aga veelgi hullemini ma ei vihka kedagi, see esindajte krup jätab mind täiesti külmaks ehk tundetuks hetkeni kui hakatakse ennast pidama priviligeeritumaks kui teised.
Siin foorumis ei ole ma kedagi veel suutnud nimeliselt halvustada ega sõimata. Ei pea seda ka vajalikuks, kõigil omad arusaamad ja eluke vaja elada. Olen vaid üksus kes avaldab oma arvamust ehk liiga radkaalselt teatud elu nähtustes. Seda aga tõlgendatakse oma suva järgi.
NB! Viisakuse mitte avaldumine ei ole geeneetiline hälve vaid arengu astme väljendus vorme. Ma ei usu et, maalimas on inimest kes pole ealdeski kapitaalselt vihastanud ja ennast väljaelanud. Mina näietks olen isegi provotseerinud inimest röökima ennast välja ja tasakaalu taastama. Kuid nüüd jah teemast väljas jälle kulamus läks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 12:12
Et siis elan end välja võttes endale jõupositsioon ja vihjates tema n.ö ühiskondlikust arvamusest tulenevale erisusele. Et kui sõber on juhtub olema guy ja ma ta peale vihastan, siis sõiman teda kuradi homo? Sest, ühiskond on ta hellaks teinud ja hella kohta on pagana hea virutada. Näitan sellega välja oma üleolekut temast? Mnjaa.
Vihastumine on inimlik, välja tuleb ka see elada, mitte endasse koguda. Aga kas tuleb alati püüda tabada vastase hella kohta?
Kui nüüd võtta sexuaalne teema, siis üks noormees on mulle vist ca 20 korda saatnud kirja kus pakub midagi mis mind kohe üleüldse ei huvita. Mis ma nüüd peaks vihastama ja ta näo täis sõimama, et kuradi pervert, jäta mind rahule. Korra ütlesin, et tänan ei ole huvitatud. Nüüd lihtsalt kustutan kirja ära.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 12:54
meil on kahjuks veel väga vähe tolerantsust ja teistele mõtlemist. kui inimene ei suuda end austada ja armastada siis oleks seda ka teiste suhtes palju nõutud. pole need gayd,lesbid midagi rohkemat praalivad kui hetero inimene.kes on kapis,kes tahaks sealt välja tulla jäägu endi otsustada seda vihkamist,mitte mõistmist küllalt palju ja vajadus kellegile või ka lähedastele haiget teha pole vaja rohkemat kui iga päeva elus tehakse.Loomulikult on ka neil samad õigused ja kohustused heteroga.Kellegi inimõigusi piirata on tobe ja väär-ilmekad juhtumid olemas eesti kohtutest juba. olla vähem kibestunud,tunda elust rõõmu ja nautida elu on kõigile alati kasulik ja säästaks ka tervist
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 14:00
Just. Hukka kedagi mõista on oi kui lihtne, aga proovi sa teda enne hukkamõistmist õigeks mõista. See on vahel üsna keeruline.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 15:40
Kui piisav arv inimesi hukka mõista, siis mingist arvust alates osutautvad nemad hoopis enamuseks ja hoopis hukkamõistja mõistetakse hukka.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 15:53
Ühiskond ikka nagu ka inimesed ei saa päris tolerantne 100% olla kõigi ja kõige vastu.Mõni tahaks võib-olla linna tänaval päris alasti olla või avalikus supelrannas või kus iganes ning otsib omale toetajaid.Loomariigis ju kõik toimub avalikult ja paljalt.Inimeste vahel peavad toimuma ikka eetilised ja ühiskonna poolt määratud reeglid ja need kuuluvad täitmisele.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 16:01
Jutt tiksub jälle teemast vaikselt välja, aga mu meelest on küll piisavalt kära juba igasugu seksuaalvähemuste ümber olnud.Varsti vist muutub haruldaseks pereisa kes kodus lapsi kasvatab ja omaenese naist paneb...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 16:04
Panna võib ka naabrinaist ja lapsed kasvavad ise
˅ näita rohkem ˅
2010-08-09 18:24
Elmar,aga need eetika normid ja reeglid on ju inimene ise väljamõelnud,loodus pole seda ette määranud.Keha varjamine sai alguse sellest,kui naised avastasid,et orgasmi saavutamiseks pole vaja innaaega,vaid see on võimalik igal ajahetkel.Meestele see muidugi meeldis,aga tekkis ka uus mure.Kui varem pidi konkurente tõrjuma aastas ühel nädalal,siis nüüd varitses oht kogu aeg.Sellepärast topitigi naised riidesse ja et naisel ahvatlusi vähem oleks,ei lastud ka ühtegi paljast meest tema lähedusse.Homod on aga looduse poolt paika pandud.Kahjuks on aga inimesed suutnud unustada,millise ülesandega nad meie hulgas on ja püüab neid väevõimuga enda poolt väljamõeldud normidesse suruda.
˅ näita rohkem ˅