Aike, sa oled sama äärmuslik kui need homod kes praalivad. Mina ei ole mees ja seega pole ma guy aga samas on mul paar sellise sexuaalse eluga sõpra. Inimesena on nad toredad, vägagi. Kusagil nad praalimas ei käi ja käituvad nagu normaalsed inimesed.
Ma arvan, et igasugune äärmus on kole.
Oma tekstis ei pidanud ma silmas omasooliste vahelist sexi. Vaid igasugu n.ö erinevate naudingute huvilisi. Seal juures BDSM, SM jne Neid, kelle jaoks on erutav kõik see mis jääb klassikalisest kolmel põhipoosil baseeruvast veidi välja.
Hea näide on siin see foorum. Võtad fantaasiate teema lahti ja pole seal pea ühtegi teemat, kus keegi ei nimeta antud fantaasiat perverssusesks. Vot seda pidasin ma silmas. Mitte omasoolisi vaid. Kõiki neid, kes natuke teisiti asju naudivad.
Ka mina olen üks neist pervertidest, kellele meeldib oraalsex, anaalsex, erinevad rollimängud ja palju muud. Mina ei vaja kellegi poolehoidu.
Seega, sa Aike ei pea arvamust minust maha suruma. Kui olen sinu silmist pervert. Jäägu Sulle Sinu Arvamus. Aamen!
Mina ei vihka kedagi. Seetõttu pole mul ka vaja kedagi perverdiks sõimata. Lihtsalt on asjad mis mulle sobivad ja asjad mis ei sobi. Mis sobivad, nendega tegelen. Ms ei sobi, sinna oma nina ei topi. Kui keegi pakub seda, keeldun viisakalt.
Kui keegi sõimab, siis suhtun temasse kui alaarenenud indiviidi. Minu reegel number üks, kui inimeses puudub viisakus, siis on tal lihtsalt geneetiline hälve. Ja kui inimene on sündinud geeniveaga, siis mis ma temaga ikka teen. Ei hakka teda värdjaks ometi sõimama. See poleks enam minu poolt viisakas.